Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
NORDSTRAND: Unik 2-roms leilighet med spektakulær fjordutsikt. Hage. Parkering. Heis. Peis. Attraktiv beliggenhet!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Bekkelagsterrassen 21A presenteres av Didrik Ruus v/ Boa Eiendomsmegling.Innhold: Entré, bad, vaskerom, stue/kjøkken og soverom.Leiligheten har bruksrett til egen hage og en stor terrasse med gode solforhold.Leilighetens vestvendte beliggenhet byr på solrike ettermiddager.
Den store hagen byr på mulighet for flere soner og beplanting.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Leiligheten ligger usjenert til med uforstyrret panoramautsikt over Indre OslofjordHer kan man nyte lange sommerkvelder i godt selskap.01.FasadeStuen har store vindusflater som går fra gulvet og nesten hele veien til taket.Flotte skyvedører av solid og høy kvalitet.Leiligheten oppleves som svært lys.Stuen har gode soner og er delt inn med en stilig kontrastfarge på veggen i matt sort.Spisestuedel med designpreg.01.FasadeGode lysforhold gir gode forhold for planter og vekst.Stuesonen kan enkelt innredes med sofagruppe og spisebord.01.FasadeLeiligheten holder høy standard med parkettgulv og slette vegger.Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass og har integrerte hvitevarer.Ny benkeplate i heltre eik fra 2015Kjøkkenet er i åpen løsning til stuen.Tidriktige fronter og moderne hvitevarer.Kjøkkenet har en god plassering i stuen.01.FasadeSoverommet er lunt og oppleves som romslig og innbydende.Her har man god plass til dobbeltseng med nattbord på begge sider.Flott skyvedørsgarderobe for oppbevaring av tøy.Flott utsikt fra soverommet.01.FasadeBadet er renovert i 2015.Badet har delikate stilvalg av høy kvalitet01.FasadeDen store dusjsonen med regndusj gir spafølelsen i hverdagen.Her kan man starte dagene på behagelig vis, med både lunt gulv, romslig plass og god belysning.Entreen er smart utformet med plass til både kommode og en stor skyvedørsløsning for oppbevaring av yttertøy.Stor skyvedørsløsning med speil av høy kvalitet.Entreen har tilgang på alle rommene i leiligheten.Badet og vaskerommet ligger blant annet vegg i vegg fra entreen.Fasaden fra gateplan er velholdt og romslig. Her er det både biloppstillingsplasser og heisadkomst ned til leiligheten.Sameiet har også en stor felleshage ved siden av leiligheten.Spektakulær utsikt!
4
109
Se store bilder
Prisantydning: 6 500 000,-
Totalpris: 6 500 000,-
Primær rom: 68m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 2 / Soverom: 1
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.197 Bnr.303 Snr.5 Orgnr.992033606 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en helt spesiell 2-roms leilighet med fantastisk utsikt, stor uteplass og moderne innredning. Uterommet gir deg full utnyttelse av sommerhalvårets flotte soldager, og det enestående utsynet strekker seg over store deler av Oslofjorden og byen. 

Leilighetens innredning er svært gjennomført og inkluderer blant annet en romslig sosial sone med åpen stue- og kjøkkenløsning. Spisestuedelen er stilfullt innredet i matt svart, kjøkkeninnredningen er omfangsrik og i stuesonen er det en moderne gasspeis. I nyere tid er planløsningen blitt endret til fordel for en mer dynamisk romfordeling.

Beliggenheten nær fjordkanten på Nordstrand er svært attraktiv og det er kort gangavstand til flotte turområder og trikkeholdeplass. Sommerstid kan man enkelt spasere ned til en av de mange badeplassene, spise en bedre lunsj på Holtet eller ta turen til den mye omtalte skulpturparken på Ekeberg.

 • Eksklusiv leilighet med svært attraktiv beliggenhet
 • Panoramautsikt over Oslofjorden
 • Flott hage på ca. 25 kvm
 • Stor sosial sone, høyreiste vindusflater og luftig atmosfære
 • Gjennomtenkt innredning og harmoniske fargevalg 
 • Spisestue med integrerte vegghyller
 • Separat vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel
 • Designpreget baderom med moderne innredning
 • Gasspeis i stuen
 • Parkering
 • Heis
 • Bodplass på ca. 10kvm
 • Nærhet til fjorden, trikk, dagligvare og turområder
Ditt nye hjemLeiligheten har en smart og innholdsrik planløsning. Et flott hjem for deg som et ute etter en eksklusiv leilighet med enestående utsikt og flotte kvaliteter. Den sosiale sonen er tilrettelagt for hyggelige sammenkomster med gode venner og uteområdet gir deg full utnyttelse av soldagene i sommerhalvåret. Ta gjerne med deg måltidene rett ut i friluft eller nyt noen avslappende timer i gresset til venstre for uteplassen. 

Uteplassen som tilhører leiligheten er en av dens fremste kvaliteter. En luftig uteplass på ca. 25 kvm med bruksrett til hage, samt egen terrasse med panoramautsikt mot det innholdsrike fjordbildet. Her kan man sitte i timevis og skue utover båtferdsel, bølger og vakre solnedganger. Solforholdene er svært gode med sol fra ca. kl. 13 til 22 sommerstid.

Leilighetens sosiale sone består av en åpen løsning hvor stuen, kjøkkenet og spisestuen er naturlig avdelt. De høyreiste vindusflatene i vest slipper inn rikelige mengder naturlig dagslys, og man får fritt følge av den vakre utsikten. Romfølelsen er særdeles god. 

Stuesonen kan enkelt innredes med sofagruppe og spisebord. Den moderne gasspeisen vil bidra til lun stemning på kjølige vinterkvelder, og om sommeren kan man enkelt åpne terrassedøren og slippe frisk sjøluft strømmende innover leiligheten. Spisestuen er tidsriktig innredet i en mørk tone med dekorative hyller innfelt i veggen. 

Kjøkkenet er både stilrent og omfangsrikt. Innredningen er u-formet med rikelig av oppbevaringsplass, og hvitevarene er integrerte. Innredningen er hovedsakelig fra byggeåret, men er i nyere tid blitt påkostet med ny benkeplate, flere skap og malte fronter. 

Soverommet ligger på leilighetens sydside med vindu mot fjorden i vest. Veggoverflatene er pent malt i en lysegrå tone og romfølelsen er luftig som følge av det store vinduet. Rommet er innredet med et høyreist garderobeskap med praktiske skyvedører. 

Badet ble utvidet og oppusset i 2015. Her kan man starte dagene på behagelig vis, med både lunt gulv, romslig plass og god belysning. Overflatene er flislagt med store, mørke fliser og den moderne innredningen inkluderer vegghengt klosett, skålservant med underskap samt nedsenket dusjnisje med regn blandebatteri.

Vegg i vegg med baderommet ligger leilighetens mer praktiske rom - vaskerommet. Rommet er innredet med opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel, og rommer plass til oppbevaring av diverse.EierbrøkSeksjonsbrøk: 69/980InnholdLeiligheten inneholder: Entré, stue/kjøkken, soverom, bad og vaskerom.

Leiligheten disponerer også en bod i oppgangen på 10 kvm.Beliggenhet og nærområdetBekkelagsterrassen 21A har en fantastisk beliggenhet i et veletablert boområde på Bekkelaget, Nordstrand. Plasseringen er svært attraktiv og rolig, og fra hjemmet kan man enkelt spasere ned til sjøen på omlag 10 minutter. Ekebergskogens naturreservat ligger også like ved, et idyllisk område med rikt dyreliv.

Fra leiligheten er det gangavstand til flere dagligvarebutikker, som Jacobs på Holtet og Spar på Kastellet. Holtet er et lokalt handelssentrum med flere forretninger og kollektive forbindelser. Legg gjerne turen innom Åpent Bakeri for en kopp kaffe, lunsj eller deilige bakverk. På kveldstid samme sted tar Lofthus Samvirkelag over og kan skilte med både skjenkebevilling og byens kanskje beste pizza.

På Holtet ligger også velrenommerte Jacobs, delikatesseforretningen som er viden kjent for sin ferskvaredisk med gode råvarer og er en hyggelig nærbutikk for hverdagslige innkjøp. I tillegg finner du søndagsåpen butikk på Joker like ovenfor.

Nærmeste trikkeholdeplass er Sørli som ligger ca. 5 minutters gange unna. Herfra kan man enkelt ta trikkelinjene 18 og 19 som har kort reisetid inn til sentrum. Trikkene har hyppige avganger med intervaller på 5-8 minutter. Om du ikke tar turen ned til sentrum, venter større shoppingmuligheter på Lambertseter senter som inneholder et rikt utvalg butikker og servicetilbud som apotek, postkontor og bank, Vinmonopolet og koselige spisesteder samt bibliotek og Symra kino. Ved senteret ligger også Lambertseter T-banestasjon med gode forbindelser mot sentrum.

Et rikt utvalg av turmuligheter og turmål er lett tilgjengelig i nærområdet, først og fremst på Ekeberg hvor du finner et nettverk av turveier av varierte lengder som er ypperlige for hverdagslige løpeturer så vel som spaserturer i roligere tempo. Her er det i tillegg lysløype med oppkjørte skispor.

Legg gjerne turen til Skulpturparken og Ekebergrestauranten. Herfra kan du velge å gå videre ned Ekebergskrenten til Oslo Hospital og i retning Gamlebyen eller den nye Fjordbyen. Sommerstid er nærheten til fjorden og en rekke populære badesteder et stort pluss, deriblant Nordstrand bad og flere fine steder på Ormøya og Ulvøya. For lengre utflukter har Østmarka storslått natur med tallrike turmuligheter, deriblant populære utfartsmål som Østmarkskapellet og Rustadsaga.TomtAreal: 2 923 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringSameiet disponerer 5 parkeringsplasser etter "førstemann-til-mølla prinsippet", samt 2 gjesteparkeringsplasser. Sameiet har også et eget garasjeanlegg, der det potensielt er mulighet for å leie/kjøpe garasjeplass. Ordinær gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser utover dette.ByggemåteBoligblokk fra 2007 oppført med bærende konstruksjoner i betong/mur. Etasjeskille av betong. Fasade med pusset og malt mur. Flat takkonstruksjon. Taket har også funksjon som gjesteparkering og er belagt med asfalt.Overflater og innredningGulv er belagt med parkett og fliser. Veggoverflater har slette, malte overflater og fliser. Himling med slette, malte overflater.

Kjøkken: Bestående av kjøkkeninnredning fra byggeår med lavprofilerte fronter. Integrert kjøle- og fryseskap, komfyr, koketopp og oppvaskmaskin. Utslagsvask i rustfritt stål, ventilator tilkoblet sentralt avtrekk. Det er glassplate over kjøkkenbenk og benkeplate med overflate av heltre.

Bad: Dusjbad med WC. Flislagte gulv og vegger, slett, malt himling med downlights. Badet er innredet med nedseknet dusjnisje med takdusj, servant med underskap og vegghengt WC. Mekanisk avtrekk i himling, tilluft via dørblad. Oppvarming via varmekabel. Drenshull fra innebygde veggbokser og fordelerskap.

Vaskerom: Rommet er innredet med varmtvannsbereder, fordelerskap til vannrør og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.OppvarmingBoligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme i entré, stue, kjøkken og soverom. Spisestuedelen og badet er oppvarmet med elektriske varmekabler i gulv. Stuen har også en gasspeis.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 68 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré, bad, stue/kjøkken, soverom og vaskerom.Adgang til utleieDersom en sameier leier ut sin seksjon, skal vedkommende påse at leietaker skriftlig forplikter seg til å følge sameiets vedtekter og andre bestemmelser. Hentet fra vedtektene.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål og omfattes av kommunedelplan KDP-17. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, eller kontakt megler.

Oslo kommune har vedtatt ny kommuneplan. Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen.

Det pågår nå oppdateringer av reguleringsplanene som er berørt, men dette vil ta noe tid. I mellomtiden må alle som benytter reguleringskart fra Plan- og bygningsetaten i form av utskrifter eller en av våre innsynsløsninger kontrollere informasjonen mot den nye kommuneplanen.

Informasjon om kommuneplanen med lenker til kartinnsynsløsning finner du på: http://www.kommuneplan.oslo.kommune.no/Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr. d.d. kr 2 884,- pr. md. Leien kreves inn kvartalsvis. Herav: Akonto strøm kr 469,-
Felleskostnader kr 2 415,-
I følge brev fra forretningsfører som dekker blant annet: forsikring av bygg, utvendig vedlikehold, kommunale avgifter og trappevask. Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter med mer.FellesgjeldSameiet har ingen registrert fellesgjeld per 04.06.19.FellesformueKr. 1 568,- per 31.12.19 ihht. brev fra forretningsfører, datert:ForsikringForsikret i Gjensidige, med polisenummer: 78441618. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestMegler har utarbeidet energiattest på vegne av selger. Boligen har oppvarmingskarakter Grønn - energikarakter D.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Lamper i spisestue og over kjøkkenbenk, stringhylle i stue og vinskap på kjøkken medfølger ikke boligen.DiverseStrømmen i leilighetene måles individuelt og betales direkte av hver enkelt seksjonseier.

Fiber leveres av Viken Fiber og TV- og internettleverandør er Altibox, dette medfølger ikke i felleskostnadene.

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Boligen har brukstillatelse datert 27.02.07 og ferdigattest datert 13.01.2011. Følger vedlagt.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp. Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser 1925/993517-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST  17.07.1925 Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om benyttelse OVERFØRT FRA: 0301-197/303
Gjelder denne registerenheten med flere

1958/6900-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST  20.06.1958 Bestemmelse om kloakkledning OVERFØRT FRA: 0301-197/303
Gjelder denne registerenheten med flere

2004/71923-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST  20.10.2004 Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse av denne eiendom Plikt til å overdra veigrunn uten vedlag til kommunen Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0301-197/303
Gjelder denne registerenheten med flere

2004/71928-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST  20.10.2004 Best. om bygging av mur i kant regulert vei OVERFØRT FRA: 0301-197/303
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata ________________________________________ 2007/792318-1/200 SEKSJONERING TINGLYST 04.10.2007 SNR: 5
FORMÅL: Bolig TILLEGSDEL: Grunn SAMEIEBRØK: 69/980

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten. Rettigheter på andre eiendommer ________________________________________ Rettigheter på 0301-197/303/0/9 i eiendomsrett 2012/998971-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 23.11.2012 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:197 Bnr:303 Snr:1 - 8Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring datert 06.06.19 og tilstandsrapport datert 07.06.19 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Bygd nytt bad i slutten av 2015

1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Melba VVS AS

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Kommentarer:  Kvitteringer foreligger, dokumentasjon er etterspurt Melba VVS AS i juni 2019.

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Nei - Kommentarer: Kontroll/service annethvert år.

6. Kjenner du til om det er/har vært, insekter som f.eks pelsbille eller skjeggkre (herunder perlekre, sølvkre eller tilsvarende) i boligen/sameiet eller borettslaget? Ja - Redegjør for dette:  Har tidvis sett ett og annet sølvkre på baderom. Sist observert desember 2018.

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette:  Glasset inn felles oppgang.

8.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når:  I regi av sameiet.

9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Elektriker i forbindelse med bygging av nytt bad i 2015. Elektriker var gjennom Melba VVS AS. Satt opp enkelte nye stikkontakter gjennom årene. Dette er gjort av Elektrokontakten AS.

9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Deler - Spesifiser: Vet ikke.

12. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Ja - Redegjør for dette: Revet opprinnelig bad og gjort om til spisestue. Utvidet separat toalett til et fullverdig bad i 2015.

16. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Ja - Type rapport og dato: Tilstandsrapport/boligsalgsrapport ifm. med salg juni 2019.

18. Kjenner du til om sameiet/laget/selskapet er involvert i tvister av noe slag? Ja - Redegjør for dette: Det var en tvist med utbygger i
2010-2012. Det gjaldt Garasjeplasser og boder. Denne tvisten er avsluttet.

Iht. tilstandsrapport: Kun tilstandsgrad 2 og 3 er tatt med i sammendraget.

Tilstandsgrad 2: Det er ingen bygningsdeler registrert med tilstandsgrad 2 innenfor boligens omsluttende vegger.

Tilstandsgrad 3: Det er ingen bygningsdeler registrert med tilstandsgrad 3 innenfor boligens omsluttende vegger.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
6 500 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,-))
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
176 572,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 676 572,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet boligselgerforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994.524.941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Eiendomsmeglerfullmektig: Didrik Ruus Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2018
Protokoll Reguleringsbestemmelser Seksjonering Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest og midlertidig brukstillatelse Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1177 Bekkelagsterrassen 21A
1177, Bekkelagsterrassen 21A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Bekkelagsterrassen 21A
1/41
Lukk
4