Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
DRAMMENSFJORDEN: Sjarmerende hytte med flott fjordutsikt. Stor markterrasse på ca. 22kvm. Hems. Gode solforhold!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Grønlibakken 50 presenteres av Didrik Ruus og Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Hytta består av tre rom, vindfang, stue og kjøkken. Stige opp til hemsen fra kjøkken. Hems.Dette er en herlig hytte med flott fjordutsikt, beliggende i naturskjønne omgivelser.Her kan sommerdagene tilbringes i ro og fred.
Hytta er pent utformet med romslig sosial sone og flott markterrasse på ca. 22kvm.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Lyst innredet med gjennomgående bruk av hvite og blå toner.Uttrykket er klassisk og maritimt, og står godt i stil til den fjordnære beliggenheten.Planløsningen inkluderer en romslig sosial sone med lys atmosfære.Den luftige takhøyden skaper en åpen romfølelse.Gjennom vinduene får man følge av flott fjordutsikt.Det er god plass til møblering med både spisebord og sofagruppe.Kjøkkenet har en tilbaketrukket plassering i den sosiale sonen, avskilt fra stuen.Det er fremlagt enkel vannforsyning med sommervann på hytta, levert av offentlig.Kjøkkeninnredningen er tosidig med god av lagringsplass i over- og underskap.Entréen er lys og åpen med store vindusflater.Hemsen er lys og åpen med ca. 170cm høyde under taket.Hagen er romslig og grønn, opparbeidet med plen og beplantning.Hele dagen frem til ca. kl. 18.00 er det gode solforhold her ute.God plass til utemøbler i hagen.Utetoalettet er plassert i eget bygg bak hytten.Vakker fjordutsikt. Kun 500m gange til fjorden via gangveien.Kort vei til fine badeplasser langs fjorden.Ta gjerne turen til den fine Knivestranden.Kort vei til fotballbane og lekeplass for familiens yngste.
6
476
Se store bilder
Prisantydning: 800 000,-
Totalpris: 800 000,-
Primær rom: 25m²
Boligtype: Fritidseiendom
Eieform: Selveier
Rom: 2 /
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.36 Bnr.24 i Drammen kommuneKort oppsummertIdyllisk hytte ved Drammensfjorden!    Dette er en herlig hytte med flott fjordutsikt, beliggende i naturskjønne omgivelser ved Drammensfjorden. Her kan sommerdagene tilbringes i ro og fred, kun en kort reisevei unna de mer urbane traktene. Hytta er pent utformet med romslig sosial sone og flott markterrasse på ca. 22kvm. 

Beliggenheten på oversiden av fylkesveien gir meget gode solforhold, hvor man på sommeren har sol hele dagen fram til sen ettermiddag. Den høytliggende plassering gir fri sikt over store deler av fjorden og over mot Hurumlandet.  
  • Idyllisk hytte med flott utsikt mot Drammensfjorden
  • Stor markterrasse på ca. 22kvm
  • Luftig hems med plass til to madrasser
  • Frodig tomt opparbeidet med plen og beplantning
  • Kjørevei helt frem til hytta
  • Gode fiskemuligheter
  • Kun 18 minutters kjørevei inn til Drammen sentrum
  • Kort vei til bussholdeplass og fine badeplasser
Ditt nye hjemHytta er lyst innredet med gjennomgående bruk av hvite og blå toner. Uttrykket er klassisk og maritimt, og står godt i stil til den fjordnære beliggenheten. Planløsningen inkluderer en romslig sosial sone med lys atmosfære. Den luftige takhøyden skaper en åpen romfølelse, og gjennom vinduene får man følge av flott fjordutsikt. Det er god plass til møblering med både spisebord og sofagruppe.   Kjøkkenet har en tilbaketrukket plassering i den sosiale sonen, avskilt fra stuen. Det er fremlagt enkel vannforsyning med sommervann på hytta, levert av offentlig. Kjøkkeninnredningen er tosidig med god av lagringsplass i over- og underskap. Hvitevarene er frittstående og inkluderer kjøleskap og komfyr. Veggen er ikledd en lys blåtone som står i fin kontrast til de ellers hvite tonene. 

Hemsen har oppgang via stige fra kjøkkensonen. Hemsen er lys og åpen med ca. 170cm høyde under taket. Her er det plass til å innrede med en seng, eller alternativt to madrasser. En hyggelig soveplass som oppleves luftig med lun atmosfære kveldstid. Over deler av stuen er det også en lagringshems på ca. 4kvm med god plass til oppbevaring.

Markterrassen har utgang fra entréen. Et romslig uterom på ca. 22kvm med svært god plass til utemøbler og grill. Et herlig sted å invitere venner og familie hjem til på varme sommerdager med god mat og drikke. Hele dagen frem til ca. kl. 18.00 er det gode solforhold her ute, og på kvelden er det herlig å se utover den stemningsfulle fjorden. 

Hagen er romslig og grønn, opparbeidet med plen og beplantning. Utetoalettet er plassert i eget bygg bak hytten. I dette bygget ligger det også en bod, men bygningen ansees som kondemnerbar.Innhold1. etasje: Hytta består av tre rom, vindfang, stue og kjøkken. Stige opp til hemsen fra kjøkken. Hems: Plass til en enkel seng ( eventuelt to madrasser). Skråtak. Gulvareal målt til 9kvm. Hems er ikke målbart takhøyde ca. 170 cm. Oppbevarings hems over deler av stue ca 4 m² (skråtak).Beliggenhet og nærområdetHytta har en fin plassering i tilbaketrukkende omgivelser i Grønlibakken på Grunnvik ved Drammensfjorden. Fra Drammen er det ca. 8km kjørevei via F319 Svelviksveien, som fra sentrum tar ca. 18 minutter. Veien er derfor kort og enkel til gode shoppingmuligheter, restauranter og servicetilbud. 

Hytta ligger ca. 500m gange fra fjorden. Her kan man enkelt spasere ned om morgenen og ta seg en dukkert eller slappe av ved vannkanten. En av de fremste kvalitetene i nærområdet er også de gode fiskemulighetene langs fjorden og ved Batteriøya. 

Batteriøya er et hyggelig rekreasjonsområde til glede for beboerne rundt Svelvik. Stedet er kjent for å være en svært gunstig fiskeplass, hvor fisken søker ly for fjordens sterke strømninger. I de senere år har øya blitt oppgradert med sikkerhetsarbeid og er i dag et ypperlig sted for fisking og rolige dager. Fra hytta er det ca. 17 minutter kjøretid til Batteriøya. 

Ved Svelvik kan man enkelt ta fergen MF Svelviksund over til Verket på kun fem minutter. Fergen kjører direkte over sundet og har avganger ca. hvert 20 minutt. Fergen er en bilferge med kapasitet til ca. 20 biler. 

Fra bussholdeplassen Grunvik kun få minutters gange unna kan man enkelt ta bussen inn til Drammen sentrum på ca. 23 minutter. Bussen har avgang hver time.TomtAreal: 610 kvm. Eierform: Eiet tomt.ParkeringParkering på egen tomt.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bebyggelsen i området består av hytter, gårder og eneboliger. Grunnmur i betong/stein/mur Bygningen er i antatt bindingsverk med liggende panel på utsiden, Tak på hytta er belagt med shingel. Vinduer med enkle glass. Hytte èntredør.Overflater og innredningGulv: Laminat på gulvene i hele hytta. Tregulv på begge hemsene. Innervegger: Panel i hele hytta, malte flater og tapet på kjøkken. Himling: Malt panel. Malt tak på hems.

Utedo: Det er utedo i egen bygning. I forbindelse med utedo så er det en bod. Hele denne bygningen er kondemnerbar.OppvarmingElektrisk oppvarming fra panelovner.Vei, vann og avløpEnkel vannforsyning med fremlagt sommervann til hytta. Dette er levert fra offentlig vann. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.

Tilknyttet offentlig og privat vei ref. takst. Det er kjørevei helt frem til hytta.

Det er utedo i egen bygning.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 25 kvm. Hems: Hems er ikke målbart, takhøyde ca. 170 cm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: ReguleringEiendommen er uregulert, men den er omfattet av kommuneplanens arealdel, vedtatt 05.10.2015, og dens bestemmelser. I kommuneplanens arealdel er området avsatt til Landbruk- Natur- og Friluftsformål (LNFR, for tiltak basert på gårdens ressursgrunnlag).

For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, eller kontakt megler.Kommunale avgifterTilleggsinformasjon fra Drammen kommune:
1.termin 2019 for vann og avløp er utfakturert med kr. 874,69 og er betalt.

Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme.

Det er ikke innført eiendomsskatt i Drammen Kommune.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2017: kr. 47 896,-EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Inventar som sett på visning medfølger hytten.DiverseI kommunens arkiv finnes det ikke mye informasjon på denne eiendommen. Ukjent byggeår, ingen søknad/vedtak når denne ble bygget.

Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser: Ingen heftelser registrert.

Grunndata: 1921/990001-1/90 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 20.08.1921 DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA: Knr:0602 Gnr:36 Bnr:10

Rettigheter på andre eiendommer:

Rettigheter på 0602-36/10 i eiendomsrett:

1921/990106-1/90 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 20.08.1921 RETTIGHETSHAVER: Knr:0602 Gnr:36 Bnr:24 Bestemmelse om vannrettForhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 25.06.2019 og tilstandsrapport datert 25.06.2019 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema: Dersom egenerklæringen fylles ut av andre enn eier (hjemmelshaver), bes grunnen oppgitt: Datter er fullmektig og signerer på vegne av eldre mor.

18. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Det er fuktighet rundt og under hytta, se tilstandsrapport.

Iht. tilstandsrapport: Eiendommen har behov for vedlikehold. Kledningen på sydvegg virket noe sol- og værslitt. Vinduer med enkle glass. Trenger vedlikehold. Entrè døren trenger vedlikehold. Krypkjeller fremstår som fuktig på befaringsdagen. Fuktighet rundt og under hytta, men det er god avrenning da tomten er skrå. I forbindelse med utedo så er det en bod. Hele denne bygningen er kondemnerbar. Det er noe mose på taket. Det mangler takrenner og nedløpOppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
800 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
17 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
29 822,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
829 822,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport
- Egenerklæring
- Hytteprofil
- Grunnboksutskrift
- Reguleringsbestemmelser
- Arealbekreftelse med målebrev
- Kommunal tilknytning(vann og avløp)
- Eiendomsopplysninger
- Grunnkart
- Kommunale avgifter
- Ligningsverdi
- Info. vedrørende tilbehør og løsøre
- Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 3037 Grønlibakken 50
3037, Grønlibakken 50
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Grønlibakken 50
1/24
Lukk
6