Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
HJERTET AV REINSVOLL: LEKRE SELVEIERLEILIGHET - HØY STANDARD - TERRASSE - CARPORT* - FAMILIEVENNLIG - NÆR KOLLEKTIVTRANSPORT - MÅ OPPLEVES!
Last ned budskjema
Illustrerende plantegning fra venstre del i 2DIllustrerende plantegning fra venstre del i 3D
0
51
Se store bilder
Prisantydning: 2 150 000,-
Totalpris: 2 150 000,-
Primær rom: 70.5m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"HJERTET AV REINSVOLL: LEKRE SELVEIERLEILIGHET - HØY STANDARD - TERRASSE - CARPORT* - FAMILIEVENNLIG - NÆR KOLLEKTIVTRANSPORT - MÅ OPPLEVES!"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.92 Bnr.44 Snr.1 Lnr. H0101 i Vestre Toten kommune. Gnr.92 Bnr.44 Snr.2 Lnr. H0102 i Vestre Toten kommune. Gnr.92 Bnr.44 Snr.3 Lnr. H0201 i Vestre Toten kommune. Gnr.92 Bnr.44 Snr.4 Lnr. H0202 i Vestre Toten kommune.Prosjektets organisasjonOPPLAND EIENDOMSUTVIKLING ASFerdigstillelse og tilvalgFerdigstillelses dato: Siste kvartal 2018 / Første kvartal 2019. Det er estimert ca. 9 måneder fra kontraktinngåelse. Det tas forbehold om at tilvalg kan påvirke overtagelsen, dette vil kjøper bli gjort oppmerksom på før inngåelse av tilvalg. Dette er antatt og kjøper har ikke krav på dagmulkt om bygningsarbeidene tar lengere tid enn forespeilet.

Endelig overtagelsesdato av boligen vil bli gitt med 30 dagers forutgående skriftlig varsel fra Selger eller dennes representant. Denne dato anses som avtalt overtagelsesdato mellom partene (Avtalt Overtagelsesdato).

Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligene klar for overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet.

Tilvalg av materialer for inntil 15% av kjøpesummen. Valgene gjøres i ettertid direkte med leverandør.Innhold1. etasje:
H0101: Entrè/hall, bod, bad, 3 soverom, stue/kjøkken og terrasse m/ adkomst til felles hage. H0102: Entrè/hall, bod, bad, 3 soverom, stue/kjøkken og terrasse m/ adkomst til felles hage.

2. etasje:
H0201: Entrè/hall, bod, bad, 3 soverom, stue/kjøkken og balkong. H0202: Entrè/hall, bod, bad, 3 soverom, stue/kjøkken og balkong.

I tillegg medfølger det en egen utebod, fast biloppstillingsplass og ideell andel av felles bod i trappeoppgangen og uteplass på terrasse v/ trapperommet.Beliggenhet og nærområdetVelkommen til Reinsvoll sentrum, en uslepen bykjerne med kort avstand til de fleste servicefasiliteter og rekreasjonsmuligheter for både store og små. Har du barn er dette den perfekte beliggenheten med tanke på både veletablert infrastruktur, kort vei til barnehage og alle skoler fra en alder av 0 år. Reinsvoll er en av blodårene i Vestre Toten kommune med røtter tilbake til 1600-tallet, hvor utnyttelsen av det vesle elvestryket i Hunnselva som har vært den opprinnelige årsaken til tettbebyggelsen på Reinsvoll. Etterfulgt av oppføringen av Mølla, for så togkommunikasjonen mellom Oslo og Gjøvik med Gjøvikbanen. Kjent for sine seterbruk, fiske-butikk, kiosk, posthus og bakeri har Reinsvoll sentrum vokst med bl.a matbutikk, bruktbutikk, tre frisørsalonger, blomsterbutikk, bensinstasjon med postfunksjon og fysioterapeut / fysikalsk institutt. I tillegg til barnehage, barneskole og ungdomsskole, samt. Sykehuset Innlandet, avd. Reinsvoll.

Som en av naboene til kommunesenteret Raufoss, er Reinsvoll en viktig del av Vestre Toten kommune som ligger sentralt på indre Østlandet. Kommunen er aktivt med i samarbeidet i Gjøvik-regionen som omfatter fem kommuner, hvor Vestre Toten er kjent som en industri- og landbrukskommune.

Området er under stor utvikling og vekst med store satsinger som vil bidra til flere arbeidsplasser, mer urbant bymiljø og en videreutvikling på dagens store kulturelle aktivitetsbidrag. Reinsvoll anses å være et populært sted å etablere seg, samt. at området ser en enda lysere framtid i vente.

Utdanning:
 • Reinsvoll Barnehage (0-6 år) ligger i gangavstand fra hjemmet med ca. 1 km og tilbyr 4 avdelings foreldreeiet barnehage med 68 plasser for barn.  To småbarnsavdeling (0-3 år) med 14 plasser hver og to avdelinger for 3-6 år med 20 plasser hver. Barnehagen ble åpnet i August 2003 og ligger flott til ved skogen, med egen lavvo rett på utsiden av barnehagens uteområde. Vi har også barne- og ungdomsskole, samt fotballbane i umiddelbar nærhet.
 • Reinsvoll Barneskole (1-7 kl.) ligger i gangavstand fra hjemmet med ca. 600m og tilbyr plass for ca. 146 elever fordelt over syv klassetrinn. Skolen har en delingskultur der både barn og voksne skal lære med fokus på godt samarbeid, trivsel og inkluderende læringsmiljø hvor utvikling, helse, trivsel og læring står i fokus. Skolen har også SFO ordning.
 • Reinsvoll Ungdomsskole ( 8-10 kl.) ligger i gangavstand fra hjemmet med ca. 600m og tilbyr plass til rundt 210 elever, fordelt over ca. 45 ansatte. Skolen gir elevene gode, grunnleggende kunnskaper, ferdigheter og holdninger. Gjennom samarbeid om relevante, varierte og forskningsbaserte undervisningsopplegg har de som mål at elevene skal bygge opp en handlingskompetanse som gjør dem i stand til å anvende den kunnskapen de har lært i videre skolegang, framtidig arbeidsliv og samfunnsliv.
 • Raufoss Videregående skole befinner seg under 5 km fra hjemmet og gir opplæringstilbud i Ambulansefag med generell studiekompetanse, TAF teknikk og industriell produksjon, Påbygging generell studiekompetanse, Elektrofag, Helse- og oppvekstfag, Restaurant- og matfag og Teknikk og industriell produksjon. Skolen har som mål å gi ungdom opplæring til yrker samfunnet har behov for og etterspør. Opplæringen skal sees i et helhetlig perspektiv, fra start på videregående til fullført utdanning - enten som planlagt sluttkompetanse eller som start på høyere utdanning.

  Transport:


 • Buss: Reinsvoll stasjon: Bussholdeplassen ligger kun under
  1.min fra hjemmet og tilbyr:
  - 301/302 Ringrute 1/2: Gjøvik - Kapp - Lena - Bøverbru - Reinsvoll - Raufoss - Gjøvik
  - 303: Gjøvik - Raufoss - Reinsvoll - Lena
  - 370: Raufoss - Reinsvoll - Bøverbru - Smågarda - Lena - Skreia - Fjellhaug
  - 381: Reinsvoll - Skjærdalen
  - 382: Gjøvik-Bøverbru-Reinsvoll
  - 385: Reinsvoll - Børsvoll

 • Tog: Reinsvoll stasjon: Reinsvoll stasjon ligger kun
  1.min fra hjemmet og stasjonen ble åpnet i 1901, ett år før banen var ferdig til Gjøvik. Reinsvoll ligger 106,65 kilometer fra Oslo S. Stasjonen er handicap vennlig plattform med 30 parkeringsplasser og venterom og tilbyr deg Gjøvik banen med togretninger fra Oslo S til Gjøvik. Gjøvikbanen tar deg komfortabelt og sikkert fra Oslo, gjennom Nordmarka og hele veien til Gjøvik med mulighet for setereservasjon og stillevogn er tilgjengelig. NSB Gjøvikbanen er meget populær blant pendlere. Med toget tar du deg køfritt og raskt til og fra Oslo, også i rushtiden. I Oslo området stopper toget på Grefsen, Nydalen og Kjelsås. Langs Gjøvikbanen finnes det mange muligheter i form av arrangementer, severdigheter etc. Mer info, se: http://www.banenor.no

 • Flyplass: Gardermoen: Ca. 86 km med bil og under
  1.t og 40.min med kollektivtransport fra hjemmet finner du Oslo lufthavn som er Norges hovedflyplass med 24,6 millioner reisende og en sterk miljøprofil og har blant annet stort fokus på kollektivtransport til og fra flyplassen. Flyplassen rommer over 15.000 arbeidsplasser som er aktive 24 timer i døgnet. Mer info på https://avinor.no

 • Service- og rekreasjonsmuligheter:

  De fleste servicefasiliter finnes i kjernen av Raufoss sentrum som ligger ca. 6 km fra hjemmet, hvor du vil finne bla. Amfi senteret som betraktes som Totens flotteste kjøpesenter og rommer 35 butikker, som tilbyr de fleste varer og tjenester. Flere nærbutikker og spisesteder finnes i umiddelbar nærhet av Raufoss sentrum, samt populære rekreasjonsmuligheter som Totenbadet.

  Ellers så finner du også YX Bensinstasjon med Post i Butikk, Norsk Tipping, Rikstoto, Direkte Medisinutsalg, Vaskemaskin, Selvvask og Olje og dekkskift kun 1,1 km fra hjemmet.

  Flere gode aktivtetsfasiliteter finner du også i nærmiljøet for både store og små, som bl.a flere idrettspark som er knyttet til det lokale Reinsvoll I.F., samt. Gjøvik og Toten Golfklubb med baner som er omkranset av vakker natur og en storslått utsikt.
TomtAreal: 979 kvm, Eierform: Fellestomt.

Tomten blir felles for de fire seksjonene som skal bygges.ParkeringDet vil bli èn fast biloppstillingsplass pr. Boenhet iht. TEK10 Krav.ByggemåteBygningene er byggeanmeldt og godkjent etter Plan - og bygningsloven TEK10.

Se for øvrig byggebeskrivelse som følger prospektet for detaljert informasjon.Overflater og innredningSoverom:

- Gulv: Berry Alloc - Grand Avenue La Rambla 51292106
- Himling: Gipshimling, hvitmalt
- Vegger: Sparklet Leca lettveggsblokk 88mm og malt i farge Tidløs 1024
- Innredning: Vario garderobe i hvit glatt

Stue:

- Gulv: Berry Alloc - Grand Avenue La Rambla 51292106
- Himling: Gipshimling, hvitmalt med Hvite LED-spotlights
- Vegger: Sparklet Leca lettveggsblokk 88mm og malt i farge Tidløs 1024
- Innredning: Peisovn Sense Dovre 103 Sort Lakk eller tilsvarende

Kjøkken:

- Gulv: Berry Alloc - Grand Avenue La Rambla 51292106
- Himling: Gipshimling, hvitmalt med Hvite LED-spotlights
- Vegger: Sparklet Leca lettveggsblokk 88mm og malt i farge Tidløs 1024
- Innredning: Sigdal UNO i hvit utførelse. Laminat benkeplate i farge sort skimmer. Leveranse iht. kjøkkentegning for den enkelte leilighet.

Bad:

- Gulv: Gulvflis 60x60cm Glade Cinza.
- Himling: Gipshimling, hvitmalt med Hvite LED-spotlights
- Vegger: Veggflis 60x60cm Glade Cinza, Nedsenkede fliser i dusjhjørne i str. 5x5.
- Innredning: Foss Prosjekt 90cm baderomsinnredning hvit høyglans m/2 skuffer, servant, integrert grep, speil m/lys. Rette dusjvegger 90x90. Vegghengt toalett.

Entrè/hall:

- Gulv: Gulvflis 60x60cm Glade Cinza.
- Himling: Gipshimling, hvitmalt med Hvite LED-spotlights
- Vegger: Sparklet Leca lettveggsblokk 88mm og malt i farge Tidløs 1024
- Innredning: FG-godkjent ytterdør type Cello 4 glass hvit.

Bod:

- Gulv: Gulvflis 10x10 - Vitra Kinetic Grey
- Himling: Gipshimling, hvitmalt
- Vegger: Sparklet Leca lettveggsblokk 88mm og malt i farge Tidløs 1024
- Innredning: 200L Varmtvannsbereder, aggregat for ventilasjon samt. annet adkomst til teknisk utstyr.Teknisk og oppvarmingVentilasjon: Balansert ventilasjonsanlegg, mekanisk avtrekker og iht. TEK10 krav.

Elektrisk: Hvite LED-spotlights, lyspunkt og iht. TEK10 krav.

Varme og VVS: Gulvvarme, peisovn, elektriske varmeovn og iht. TEK10 krav.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og kloakk. Utbygger dekker kostnadene ved tilknytning.ArealspesifikasjonPrimærrom: 70,45 m2 Bruksareal: 73,65 m2 Bruttoareal: 79,01 m2

Følgende rom inngår i primærromarealet: P-rom inkl.: Stue/ kjøkken, hall, tre soverom og bad.

S-rom inkl.: Innvendig bod. I tillegg medfølger det felles bod i
1. etg, samt utvendig bod og biloppstillingsplass.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse, anlegg- og riggområde. Eiendommen ligger under reguleringsplan: 529 0529109 Detaljreguleringsplan for Miljøgate i Reinsvoll. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterDet blir vannmåler til hver bolig og det faktureres etter forbruk fra kommunen og gjeldende satser i kommunen som for 2018.

Fast del - vann og/eller avløp (kloakk): Ab. gebyr VANN bolig: Kr.
1.906,25 pr. år inkl. mva pr. enhet. Ab. gebyr AVLØP bolig:  Kr. 2687,50 pr. år inkl. mva pr. enhet.

I tillegg betales det forbruksdel for vann og avløp etter de kommunale satsene, samt andre årsgebyrer som renovasjon og feiing. For mer informasjon, se: https://www.vestre-toten.kommune.no/snarvei/priser-og-gebyrer/kommunale-arsgebyr-2018/Felleskostnader inkludererStørrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke eierseksjonssameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer.

Stipulerte felleskostnader: Kr 200,- + kr 23,- pr. BRA m2 og inkluderer bl.a kommunale avgifter og felles gårdsforsikring.

Kjøper er likevel innforstått med at de ovenfor stipulerte felleskostnadsnivåer kun er anslag og det er de kostnader som faktisk påløper til enhver tid som kommer til fordeling, uavhengig av om disse er lavere eller høyere enn dette anslaget.

Det gjøres oppmerksom på at sameiet får legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader, samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.er.SameieSameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder sørge for drift og vedlikehold av felles infrastruktur, som for eksempel veier, lys, brøyting.

Som del av fellesutgifter inngår også kostnader til drift og vedlikehold av arealer og anlegg som er felles for hele boligprosjektet. Kostnader i forbindelse med sameiet vil fordeles på seksjonseierne.

Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne.

Det er planlagt ca. 4 seksjoner, selger står fritt til å redusere/øke antall leiligheter.

Det vil bli utformet utkast til vedtekter for sameiet.LigningsverdiLigningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.DiverseProsjektet selges i henhold til bestemmelsene i Bustadoppføringslova av 13.06.1997, nr. 43, forutsatt at kjøper er forbruker i henhold til definisjon i bustadoppføringslova §
2. Dersom kjøper ikke kommer inn under denne definisjonen kan man ikke forvente kontrakt i henhold til bustadoppføringslova. Kontakt eventuelt megler vedrørende dette.

Utbygger stiller selvskyldnergaranti for eventuelle mislighold. Utbygger plikter også iht. loven å være forsikret.

Utbygger vil stille garantier i henhold til bustadoppføringslova §12 før innbetaling av forskudd.

Midlertidig brukstillatelse ligger til grunn før endelig overtagelse kan finne sted. Dette er byggherren og entreprenør sitt ansvar. Standardkontrakt vil bli benyttet, denne følger vedlagt.

Prosjektet er byggemeldt iht. teknisk forskrift (TEK) av 2010. Byggetillatelse er gitt.

Kjøper har under ingen omstendighet rett til å kreve utført endring eller tilleggsarbeid, herunder avbestillinger, som endrer selgers vederlag med mer enn 15 %, arbeider som vil føre til ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å få utført arbeidene eller arbeider som hindrer rasjonell fremdrift. Det vises for øvrig til bustadoppføringslova §
9.

Eventuell transport av kjøpekontrakt krever samtykke fra utbygger, dette medfører ett transportgebyr på kr. 20.000,- inkl. mva.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 31.

Følgende er tinglyst på eiendommen gnr. 92 bnr.44:

Heftelser: 1990/990045-1/19  Elektriske kraftlinjer   01.11.1990  Rettighetshaver: Toten komm. E-verk Overført fra: 0529-92/9
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata: 2018/472261-1/200  Registrering av grunn   23.02.2018 21:00  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0529 Gnr:92 Bnr:9
  Rettigheter på andre eiendommer: Rettigheter på 0529-92/9
Rettigheter i eiendomsrett 2018/472267-1/200  Bestemmelse om veg   23.02.2018 21:00  rettighetshaver:Knr:0529 Gnr:92 Bnr:44

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.ForholdDet tas forbehold om at det gis intern og offentlig godkjenning inkludert dispensasjoner, samt 25% forhåndssalg av de prosjekterte boligene for at prosjektet kan gjennomføres.

Alle opplysningene i salgsmaterialet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessig og nødvendig, uten å redusere den generelle standard. Det tas forbehold om skrivefeil i romskjema og leveransebeskrivelse. Alle illustrasjoner benyttet i markedsføring av prosjekts navn er kun ment å være av illustrativ karakter og avvik kan forekomme.

Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/Internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Sjakter, kanaler og VVS føringer er ikke endelig inntegnet og nedkassinger/utforinger i himling vil stedvis kunne forekomme.

Vindusplasseringen i den enkelte bolig kan avvike noe fra de generelle planer, som følge av bl.a. den arkitektoniske utformingen av bygget og detaljprosjekteringen.

Kjøper oppfordres særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse mv. før et eventuelt bindende avtale inngås.

Kjøpere vil bli holdt løpende oppdatering om byggeprosessen, og det tas forbehold om overtagelse iht. Byggestart, fremdrift, antall solgte enheter, samt at selger anser gjennomføring av prosjektet som økonomisk forsvarlig.

Det tas forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis som følge av offentlige pålegg, uten å forringe den generelle standard.

Det tas forbehold om endringer /nye offentlige gebyrer.

Det gjøres oppmerksom på at utbygger når som helst kan endre priser på usolgte enheter.

Selger kan kreve skriftlig finansieringsbevis før/ved kontraktinngåelse.OppgjørDet betales 10% av kjøpesummen ved underskrift av kontrakt, og når selger har stilt garantier etter bustadoppføringsloven § 12. Renter på netto innbetalt beløp tilfaller kjøper så lenge de er under kjøper sin disposisjon. Stiller entreprenør garanti etter bustadoppføringsloven § 47 vil ikke pengene være under kjøper sin disposisjon, renteberegning til kjøper slutter etter denne tid.

Beløpet er en del av den totale kjøpesummen. Megler vil imidlertid besørge pantsettelseserklæringen fra selger utformet slik at kjøpers kredittytelse til enhver tid er sikret. Resterende kjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
Kjøper betaler 2,5% i dokumentavgift til staten av tomteverdi, kr.
1.250.000,- (kr. 31.250,-). Tinglysningsgebyr skjøte, kr. 525,-
Tinglysning av pantobligasjon (pr.stk), kr 525,-
Pantattest, kr. 172,-
Oppstartskapital boligsameie: kr
1.000,- pr. enhet

Totale omkostninger pr. hus ved tinglysning av en obligasjon kr. 33.472,-OvertagelseEtter avtale med selgerKonsesjonPga. eiendommens alder eller størrelse kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper og selger må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon.

Det er en forutsetning for denne handelen at egenerklæring om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper og selger, og godkjennes av kommunen før overdragelsen. Erklæringen skal vedlegges skjøtet for tinglysning og oppgjøret kan ikke foretas før erklæringen foreligger i signert og godkjent stand.

Dersom konsesjon blir nødvendig er det en forutsetning for nærværende handel at kjøper får innvilget dette. Partene er enig om at et eventuelt konsesjonsgebyr (2 promille av kjøpesum, grunngebyr kr. 750,-) dekkes av kjøper og at overtagelsestidspunktet blir utsatt inntil konsesjonsspørsmålet er avgjort. Om ikke konsesjon gis, heves kontrakten uten ytterligere omkostninger for kjøper.  Kjøper er i så fall kjent med at man ikke vil få refundert konsesjonsgebyret.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Luan BuiBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Offentlige opplysninger
- Prosjekttegninger
- Leveransebeskrivelse
- Budskjema
Se prospekt
Oslo, 2840 Sentrumsgata 15 C
2840, Sentrumsgata 15 C
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Sentrumsgata 15 C
1/2
Lukk
0