Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
GRÜNERLØKKA/FREDENSBORG: Klassisk og lys 3-roms i høy 1. etasje. God takhøyde. Nydelig bakgård.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Dette er et lyst og klassisk hjem med særdeles sentral plassering på Fredensborg.Vinduene på bildet er fra soverommene som praktisk talt ligger i 2. etasje fra gateplan.Her er det få trappetrinn ned til en pent opparbeidet bakgård, perfekt for grillmiddager på sameiets grill.Lev på impuls: I Rostedsgate 16 kan du bestemme deg for å møte venner på restaurant eller å dra på konsert og 5 minutter senere sitte rundt bordet eller oppleve musikk på en av de mange konsertscene i området.
Nyt sommeren i Kubaparken, få minutter fra din egen ytterdør

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Sulten? Både mathallen på Vulkan og Oslo Street Food (avbildet) i Torggata byr på bredt utvalg av matopplevelser.Fra Rostedsgate 16 har du gangavstand til uttallige caféer, musikkscener og restauranter.Innholdsrikt: to soverom, separat stue og kjøkken, praktisk innvendig bod og kontorIngen gjenboere: Fra stuevinduene har du utsikt over DamstredetFlytt rett inn til en lys leilighet med klassisk atmosfære.Renoverte pipeløp - Mulighet for innstallasjon av peis.Kjøkkenet er nymalt og består av en stilren innredning fra 2017.Innred gjerne med spisebord hvor man fra vinduet har et hyggelig utsyn til bakgården.Hvitevarene er integrerte og inkluderer platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap samt fryseskap.Romslig bad med moderne uttrykk. Opplegg for vaskemaskin.Leiligheten inneholder totalt to soverom. Det ene soverommet har vært utleid for 7.500,-Begge rommene er lyse og klassiske, malt i hvitt.Den store vindusflaten slipper inn rikelig med dagslys.Entréens venstre veggflaten er malt i en mørk blå tone som står i god kontrast til de øvrige lyse.Enden av hallen er perfekt for hjemmekontor. Her er det også rikelig med plass for garderobe og lagring.Oversikt over garderobeplass. I tillegg medfølger det to eksterne boder.Daglige innkjøp: Du bruker under ett minutt fra ytterdøren opp til Rema1000. I samme bygg finner du Den Vitenskapelig høyskolen VID.Området florerer av kvalitetsrestauranter som Bon Lio, Chez Colin og Arno Ristorante med fler.Start dagen med kaffe fra lokale aktører som Starbucks og Kaffebrenneriet.Uteservering finner du utenfor Torggata Bad ved både Oslo Street food og hos People's på Arbeidersamfunnets Plass rett ovenfor.Mathallen på Vulkan er et perfekt sted å plukke opp kvalitetsråvarer til helgens middag.Bo rimelig: Ønsker du å leie ut et soverom er det mange skoler i nærheten. Her Westerdals ved Vulkan.Rett ned i gata ligger Vega Scene. En Art Cinema og et lite storbyteater som løfter frem aktuelle filmer og ny dramatikk. Se vegascene.noArkitektur- og designhøgskolen i Oslo ligger rett bortenfor i Maridalsveien 29.Kunsthøgskolen i Oslo ligger i Fossveien 24, på andre siden av akerselva, en kort spasertur gjennom Kuba parken.En fin tur til Løkka er over Grünerbrua. Opp bakken i Nordre gate 13 finner du barbershoppen Dapper. Rett bortenfor ligger Markveien med alle sine tilbud.
0
97
Se store bilder
Prisantydning: 4 490 000,-
Totalpris: 4 590 991,-
Primær rom: 70m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.208 Bnr.573 Andelsnr.1 Orgnr.947257978 i Oslo kommuneKort oppsummertRosteds gate 16 er en lys leilighet med klassisk atmosfære i en meget høy
1. etasje. He rhar du praktisk og behagelig adkomst, opp én trapp. I stuen og soverommene finner man originale detaljer som stukkatur og rosett. Beliggenheten er perfekt enten du er singel, et par som liker å leve et liv på impuls med nærhet til mathaller og restauranter, eller hvis du er student og vil bo rimelig ved å leie ut et rom til en venn. 
- Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
- Varmtvann og kabel-TV/internett er inkl. i fk.  
- Bo med gangavstand til høyskoler, mathaller, konsertarenaer, caféer og parker
- Meget høy
1. etasje 
- Stor Rema1000 kun ett minutt fra ytterdøren
- Moderne kjøkken fra 2017
- Felles gårdsrom pent opparbeidet med planter og markterrasse 
- To nettingboder på hhv. 2,3 og 3,5kvm i felles kjeller Ditt nye hjemLeilighetens gjennomgående planløsning inkluderer en stor sosial sone i stuen. Her møter man et lyst og luftig rom med gode vindusflater og romslig takhøyde. Atmosfæren en svært behagelig og de originale detaljene som stukkatur og rosett skaper et klassisk uttrykk. 

Kjøkkenet består av en stilren IKEA-innredning fra 2017 med glatte, lyse fronter og laminerte benkeplater. Hvitevarene er integrerte og inkluderer platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap samt fryseskap. Innred gjerne med et mindre spisebord hvor man fra vinduet har et hyggelig utsyn til bakgården. Veggene er malt i en lys blå tone som harmonerer pent med den ellers hvite utformingen. 

Leiligheten inneholder totalt to soverom. Begge rommene er lyse og klassiske, malt i hvitt. Himlingen er dekorert med stukkatur og gulvet er belagt med et lyst vegg-til-vegg teppe. På hovedsoverommet er det bygget inn en hems på ca. 3kvm som passer ypperlig til oppbevaring. Under hemsen henger det et klesstativ. Gulvteppene er lagt i nyere tid.

Entréen/gangen er romslig med inngang til alle leilighetens rom. Her finner man også et innebygd garderobeskap med rikelig av oppbevaringsplass for yttertøy og sko. Den venstre veggflaten er malt i en mørk blå tone som står i spennende kontrast til de øvrige lyse.

Baderommet er dekorert med et lyst vinylgulv og mørkmalte vegger. Innredningen som ble montert opp i 2017 inkluderer vegghengt servant, speilskap og dusjkabinett. Klosettet er satt inn på et tidligere tidspunkt. Badet kan iht. tilstandsrapporten flislegges med enklere grep. Dagens vinylbelegg skal kunne benyttes som membran. 

I gårdsrommet kan man nyte en skjermet tilværelse. Her finner man et pent opparbeidet uterom med hellebelagte flater, markterrasse og sittegruppe med grillplass. Ta gjerne med deg måltidene rett ut hit, eller senk skuldrene i solen imens middagen tilberedes på grillen. Gårdsrommet inkluderer også sykkelstativer og egen sykkel- og vognbod.InnholdInnhold: Entré/gang, bad, kjøkken med spiseplass, spisestue/stue og to soverom. Garderobe.

Leiligheten disponerer også to nettingboder på hhv. 2,3 og 3,5kvm i felles kjeller.Beliggenhet og nærområdetOmrådet har en svært sentral beliggenhet i sentrum med få minutters gange til både Grünerløkka, Vulkan, St. Hanshaugen og sentrum. Fredensborg-området har de siste årene hatt en betydelig positiv utvikling med bl.a. tuftepark i Kristparken. 

Nærheten til nettopp Grünerløkka og Vulkan gir deg enkel tilgang til et bredt utvalg av sosiale samlingsplasser, serveringssteder og kulturelle opplevelser. På få minutter er du innenfor dørene på Mathallen der gode råvarer selges over disk på gamlemåten. Her ligger også BAR Vulkan, Døgnvill Bar & Burger og Fyrhuset Kuba som alle inviterer til sosiale hyggestunder. Hverdagslige innkjøp kan du enkelt utføre ved nærbutikkene KIWI, REMA1000, mathallen og Bunnpris (søndagsåpent).

Like ved finner du Blå, byens kanskje mest renommerte scene for jazz og electronica. Med 380 arrangementer per år i det gamle diamantlageret kan du velge og vrake i hva du vil se. Stedet har etter eget utsagn også Oslos fineste uteservering. 

Besøk også DogA, Norsk Design- og Arkitektursenter, med skiftende design- og arkitekturutstillinger i tillegg til debatter og aktiviteter for barn. Nyåpnede Vega Scene ligger et kun et steinkast unna leiligheten i Hausmanskvartalet og byr på både kino og teater.

Grünerløkka rett over Akerselva byr på ytterligere kulturell næring, kjent for sine små parker og særegne puls. Hos Tim Wendelboe på hjørnet av Fossveien får du kaffe med lidenskap i kaffebrenneriet som tar mål av seg til å være blant de beste i verden på sitt felt.

Gode restauranter i nærområdet inkluderer kritikerroste Bon Lío, Chez Colin og Kontrast. Rimelig pizza får du på Den gode café, mens Munchies, Illegal Burger og Døgnvill Bar & Burger er blant byens beste burger joints. Foretrekker du å spise inne, er det både thai, sushi, japansk (koie ramen) indisk og vegansk å få kjøpt i gatene omkring.

Noen få kvartaler lenger nedover venter Torggata, byens nye trendgate som er renovert, pyntet opp og forfrisket med en rekke nye spisesteder og butikker. Verdt å besøke er den peruanske baren Piscoteket og butikken Hevn - byens kanskje minste motebutikk. 

Ta en timeout i gresset i en av parkene på Løkka når solen titter frem. Kristparken ligger kun noen meter unna leiligheten. Her kan man nyte late dager og hygge seg med spill og moro på aktivitetsbanen og ved bordtennisbordet. I tillegg er det treningsapparater i parken, kjent som "Tufteparken". Veien er heller ikke lang bort til Kjærlighetsstien. Den grønne tunellen av skjermende vegetasjon, med Oslos eldste parsellhage. Her finner du Egebergløkka på den ene siden, og et yrende fugleliv som har bidratt til å gi stien navnet sitt. Kjærlighetsstien har tiltrukket seg forelskede par i lange tider.

Langs Akerselva kan du rusle på småveiene helt opp til Maridalsvannet om du vil. Et hyggelig turområde som i tillegg er ypperlig for hverdagslige treningsturer - året gjennom. Langs Akerselva er det også en rekke spisesteder det er verdt å besøke.   Til Torggata, Youngstorget og St. Hanshaugen går du på få minutter, det samme gjelder for sentrumskjernen og byens kollektive knutepunkt Oslo S med bussterminal. Alternativt kan du fra holdeplassen Møllerveien ta buss 34 Tåsen-Ekeberg eller 54 Kjelsås-Aker Brygge som frakter deg til sentrum i løpet av få minutter.

Nærmeste trikkestopp finner du i Hausmanns gate, her stopper linjene 11, 12, 13 og 17. Med bil kjører du enkelt opp til Ring 2 ved Ila og ned til Ring
1.TomtAreal: 473 kvm, Eierform: Eiet tomt.ParkeringParkering i gate etter stedets gjeldende bestemmelser. Det er beboerparkering i bydelen samt kommunal elbillading i Rostedsgate.

Muligheter for kjøp/leie av parkeringsplass i nærområdet.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Tradisjonell bygårdsbebyggelse fra forrige århundreskifte, oppført over 4 etasjer, samt kjeller og loft. Yttervegger: Grunnmur antatt oppført i natursten/teglstenskonstruksjoner, antatt fundamentert til fast grunn/ fjell. Grunnforhold kan ikke fastslås med 100% sikkerhet. Yttervegger, bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger oppført i hullmur/ teglstenskonstruksjoner. Utvendige fasader er pussede og malte. Vinduer: Malte trerammer med 2-lags isolerglassvinduer fra 1988. Frostet film på nedre del av vinduene mot gate. Takkonstruksjoner: Saltak oppført i trekonstruksjoner, utvendig belagt med antatt takplater, og takrenner og nedløpsrør i stål. Yttertaket er ikke besiktiget. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, med oppforete gulv, isolert med stubbloftsleire. Oppforet gulv med plastsluk, klemring og linoleumsbelegg (membran) på dusj/wc.Overflater og innredningGulv: Én-stavs parkettgulv i entré/gang og kjøkken. Laminatgulv i stue. Teppe i mellomgang, garderobe og på begge soverom. Vinylbelegg på dusj/wc. Innervegger: Pussede og glattmalte veggflater og malt glassfiberstrie. Malte våtromsplater på dusj/wc. Himling: Nedforete gipsbelagte himlinger og malte rabbitzpussede himlinger med stukkaturer og rosett i stue/spisestue/soverom. Nedforet platebelagt himling på dusj/wc. Praktisk hems ca. 3m2. på et soverom.

Kjøkken: IKEA innredning med glatte fronter med børstede alu.grep. Laminerte benkeplater med nedfelt oppvaskkum i porselen med 1-greps blandebatteri. Integrert keramikktopp, stekeovn, oppvaskmaskin, samt benkekjøleskap og fryseskap. Veggmontert ventilator i børstet stål med kullfilter. Praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass, samt spiseplass.

Bad: Servantskap med glatte fronter og alu.grep. Heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggskap med speildører og overbelysning. Gulvmontert toalett. Dusjkabinett med hånddusj og skyvedører i glass. Opplegg vaskemaskin. Innredninger er montert i 2017.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Muligheter for montering av fyringsenhet i stue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 70 kvm P-rom: 70 kvm Bta: 78 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, kjøkken, stue/spisestue, 2 soverom, garderobe.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.

Dersom andelseier i borettslaget ønsker å leie ut andel i borettslaget skal skriftlig søknad sendes til borettslagsstyret med relevant informasjon om leietaker.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Eiendommen er på byantikvarens gule liste.

Diverse plan/ byggesaker i området:
- Fredensborgveien 24 - Riving av eksisterende bygninger. Saksnummer: 201712970. Siste dok. 13.03.2019.
- Fredensborgveien 24 - Oppføring av to nye leilighetsbygg. Saksnummer: 201710798. Siste dok. 07.03.2019.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
3.935,- pr. mnd. Inkluderer: Kabel-tv (grunnpakke Get), varmtvann, felles forsikring, trappevask, kommunale avgifter, driftskostnader m.m.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.

Det gjøres oppmerksom på at månedlige felleskostnader må ansees som et á konto beløp og er ment å dekke boligselskapets forutsette kostnader. Dersom det skulle bli nødvendig kan styret når som helst endre felleskostnadene eller vedta kapitalinnkallinger fra eierne.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 100 991,- ifølge forretningsfører.

Lån: Lånnr. 9041.72.26809 i Handelsbanken. Annuitetslån med nominell rente 3,050 % p.a, effektiv rente 3,200 % p.a. Restsaldo kr 1 763 148,- pr. mars 2019. Lånet innfris i 2037.FellesformueKr. 44 136,- iht. brev fra forretningsfører, datert:LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr. 1 358 617 per 12.03.19 og ligningsverdi som sekundærbolig kr. 4 891 020 per. 12.03.19.

For ligningsåret 2017.ForsikringForsikret i Gjensidige ASA, med polisenummer: 78860955 . Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 18 leiligheter, og er eier av seksjon nr. 1 i Sameiet Rostedsgate 16.
- Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.
- Dyrehold er tillatt.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget er tilknyttet Stiftelsen Borettslagenes Sikringsfond. 
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Diverse iht. forretningsfører:
- Get er borettslagets leverandør av kabel-tv. Grunnpakke betales gjennom husleie.
- Opak har utarbeidet vedlikeholdsplan for borettslaget.

Tidligere vedlikehold- og moderniseringsarbeid: 2017: Fasade pusset opp. 2016: Renset ventilasjonsanlegg.
2015: Brannalarmanlegget skiftet. 2014: 12 balkonger montert i gårdsrommet, tre av disse er franske balkonger.  2012: Pipeløp ble rehabilitert.  2010: Belysning i trapperom skiftet.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Rød G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Vegglamper på kjøkken og stue (kaiser dell sakselampe og flos 265) medfølger ikke leiligheten ved salg.Diverse- Boligen har Bygganmeldelse (attestert) datert: 1891.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2019. Eiendomsskatt i 2019 for denne andelen er på kr 1029,-.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser: 1890/990735-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 07.01.1890 Bestemmelse om benyttelse OVERFØRT FRA: 0301-208/573
Gjelder denne registerenheten med flere

1989/32945-1/105 FELLESOBL. FOR BOR.INNSK. TINGLYST 29.05.1989 BELØP: NOK
9.462.854
PANTHAVER: De Nye Andelseierne V/Obos Eiend. Forvaltning As Lnr: 1129947

1992/7184-1/105 TRANSPORT AV PANTHAVER TINGLYST 06.02.1992 FRA: Oslo Byfornyelse As Lnr: 1095937
TIL: De Nye Andelseierne V/Obos Eiend. Forvaltning As Lnr: 1129947

1991/19520-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 19.04.1991 :Knr:0301 Gnr:208 Bnr:220 RETTIGHETSHAVERE: GNR 208 BNR 153 SNR 1 - 7
GNR 208 BNR 154, 155, 156, 157
GNR 208 BNR 158 SNR 1 - 12
GNR 208 BNR 216 SNR 1 - 27
GNR 208 BNR 221, 224, 229
GNR 208 BNR 570 SNR 1 - 36
GNR 208 BNR 819 OG 821
GNR 208 BNR 220 SNR 1 - 2
Rett til adkomst, vedlikeh., plikt til utbedr. etter komm. krav ( 30 år). Fl. best. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune, v/dir. for Eiendom og Utbygging Gjelder denne registerenheten med flere

1993/19891-1/105 OBLIGASJON TINGLYST 10.05.1993 BELØP: NOK 15.000
PANTHAVER: Sameiet Rostedtsgt. 16 Lnr: 1135745

2017/976493-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 07.09.2017 21:00 BELØP: NOK
2.000.000
PANTHAVER:HANDELSBANKEN Org.nr: 971171324

Grunndata: 1989/9710-2/105 SEKSJONERING TINGLYST 15.02.1989 SNR: 1
FORMÅL: Samleseksjon bolig SAMEIEBRØK: 1340/1450
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 4 SEKSJONER For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Rettigheter på 0301-208/220 i eiendomsrett 1991/808-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 07.01.1991 Rett til adkomst, vedl.h.plikt til utbedr. etter komm. krav (30 år). Fl. best. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Komme v/dir. for Eiendom og Utbygging

Rettigheter på 0301-208/220 i eiendomsrett 1993/3463-1/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 22.01.1993 Ang. Gårdsrom Rett til å anlegg og vedlikehold av tekniske ledninger m/fl. best. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/dir. for etat for eiendom og utbygging.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170182. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 490 000,- (Prisantydning)
100 991,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 590 991,- (Pris inkl. fellesgjeld)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 596 123,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av ufaglærte/egeninnsats/dugnad.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når
- Nye møbler samt dusjkabinett er satt inn i 2017.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.

3.2. Firmanavn.
- Rørleggersentralen A/S.
3.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Kum i bakgård tømmes årlig for å forhindre vanntrykk på grunnmur.

5. Kjenner du til om det er/har vært sopp, råteskader eller skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur eller lignende?
- Nei - Sameiet har avtale med antisimex om skadedyrbekjempelse.

6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
6.2. Firmanavn.
- 1) Malercompagniet.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- 1) Fasade pusset opp i regi av sameiet i 2017. 2) Det ble etablert balkonger for leiligheter fra
2. etasje i 2014. arbeidet ble gjort i regi av sameiet.

7. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget og/eller andre installasjoner, f.eks oljetank, sentralfyr, ventilasjon?
- Nei - ventilasjonsanlegg ble renset i 2016.

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
8.2. Firmanavn.
- Rørleggersentralen.
8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Det har vært rørinspeksjon i bygården. Borettslaget har rammeavtale med rørleggersentralen som sjekker rørene årlig.

9. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette?
- Nei - Det skal bygges leilighetsbygg i Fredensborgveien 24, men dette bygget vil ikke virke inn på leiligheten.

16. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen?
- Ja - I følge sameiet er det foretatt to målinger og begge var under anbefalte maksverdier. Det er etablert nye luftehull i kjeller.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 16.03.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0178 Rostedsgate 16
0178, Rostedsgate 16
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Rostedsgate 16
1/31
Lukk
0