Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
VINTERBRO: Moderne enebolig fra 2016 med påkostet interiør. Avsatt plass for garasje og carport. God romløsning over to plan. Fin utsikt. Kort vei til kjøpesenter, skole og marka.
Last ned budskjema
Dokumenter
På dagtid nyter både terrassen og hagen godt av meget gode solforhold. Måltidene tar du enkelt med deg ut til terrassen fra stuen og kjøkkenet.Terrassen har god plass til både et spisebord og en lounge.1. etasje: Hall, vaskerom, bad, stue med kjøkken og utgang til terrasse.Kjøkkenet er bruksvennlig utformet og har mye oppbevaringsplass i en hel rekke skuffer og skap. Barløsningen er et ypperlig sted for morgenkaffen, små måltider og kanskje en arbeidsøkt hjemmefra?
En hel rekke høyreiste vinduer slipper på dagtid inn rikelige mengder naturlig lys.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Kjøkkenet utstråler en stilren helhet og er i seg selv et stort, moderne møbel i den sosiale sonen.Meterlange benker av heltre gir deg store flater å tilberede måltidene på.Her får du fint utsyn mot de nærmeste omgivelsene mens du står foran kjøkkenbenken.Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er helintegrert.Husets plassering i høyden, uten bebyggelse tett på, innebærer at direkte innsyn til den sosiale sonen i praksis er fraværende.I første etasje domineres romløsningen av en sosial sone på godt over 60 kvadratmeter. Møbler gjerne med flere sittegrupper og stuebord.Stuens vidstrakte gulvflate er belagt med hvitpigmentert Pergo laminat i 1-stavs preg.Åpen og luftig romfølelse.Første etasje inkluderer også ett av husets to bad.Husets separate vaskerom er påkostet med en formålsrettet og praktisk innredning.Den romslige hallen byr på stor bevegelsesflate. Herfra er det adkomst til både bad og vaskerom. Romløsningen er smart utformet; her har hver etasje sitt eget bruksområde.2. etasje: Bad, 4 soverom og stue.En romslig stue på ca. 20 kvm. utgjør det naturlige midtpunktet i andre etasje. Denne stuen kan fungere perfekt som en egen avdeling for barnas lek og moro.Husets fire soverom er samlet omkring loftsstuen.InteriørbilderSkrånende himlingsflater fremkaller en intim og lofts-aktig romfølelse i andre etasje.To av soverommene er spesielt romslige med over 14 kvadratmeter gulvflate.De to største soverommene har god plass med tanke på innredning med både dobbeltseng, nattbord og garderobeskap.InteriørbilderFamiliens yngste får god plass til opphold i egne omgivelser på barnerommene.Med fire soverom og mulighet for opptil fem, er huset perfekt for en tre- eller fire-barns familie.God tumleplass til lek og moro.Med nesten hele ni kvadratmeter til rådighet byr badet på komforten av masse plass.En varm dusj er innenfor få skritts rekkevidde på morgenkvisten.InteriørbilderTrenger du mer oppbevaringsplass er det mye ledig gulvflate å ta i bruk.Plasseringen er landlig med store friområder lett tilgjengelig i nærområdet.Slorhøgda 8 presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Dette er en moderne enebolig fra 2016 i høytliggende og familievennlige omgivelser på Vinterbro. Tomten er velstelt og bærer preg av å være nylig opparbeidet. Eiendommen ligger i luftige omgivelser i Slorhøgda, uten tilstøtende bebyggelse i øst.Med en planert og oversiktlig gressplen bruker du ikke lang tid på klipping av gresset.
0
53
Se store bilder
Prisantydning: 6 350 000,-
Totalpris: 6 350 000,-
Primær rom: 178m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 4
Kort om
"VINTERBRO: Moderne enebolig fra 2016 med påkostet interiør. Avsatt plass for garasje og carport. God romløsning over to plan. Fin utsikt. Kort vei til kjøpesenter, skole og marka."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.107 Bnr.68 i Ås kommuneKort oppsummertI Slorhøgda 8 vil du bo i en nylig oppført og moderne enebolig i høytliggende og familievennlige omgivelser på Vinterbro, kun 20 minutter unna sentrumskjernen av Oslo.

Huset ble oppført i 2016 og inneholder en familievennlig, god romløsning over to plan med blant annet stue, og bad i begge etasjer. Soverommene ligger i andre etasje, samtidig er det avholdt plass til soverom i første etasje. Interiøret er tidsriktig og har et gjennomført preg samt en lys, åpen atmosfære - spesielt i første etasje.

Plasseringen er landlig med store friområder lett tilgjengelig i nærområdet, samtidig som et velutviklet busstilbud tar deg effektivt til og fra sentrum i rushtidene. 500-bussen har avganger hvert kvarter og kjører inn til bussterminalen på 24 minutter. Både barnehager, skoler og kjøpesenter er innenfor gang- og sykkelavstand.
  • Moderne enebolig oppført i 2016
  • Attraktiv plassering i høytliggende omgivelser
  • Omfangsrikt kjøkken med innbyggede hvitevarer
  • Moderne bad i begge etasjer og separat, stort vaskerom
  • Mulighet for opptil fem soverom
  • Påkostet med tre-lags vinduer og 30 cm. vegger
  • Kort vei til barneskole, SFO og barnehage
  • Store shoppingmuligheter på Vinterbro Senter
  • Et bredt aktivitetstilbud i nærområdet
  • Nærhet til fine turområder, sjøen og badestrand
Ditt nye hjemI første etasje domineres romløsningen av en sosial sone på godt over 60 kvadratmeter, bestående av stuen og kjøkkenet. En hel rekke høyreiste vinduer slipper her inn rikelige mengder naturlig lys på dagtid og ivaretar samtidig fint utsyn mot omgivelsene. Husets plassering i høyden, uten bebyggelse tett på, innebærer at direkte innsyn til den sosiale sonen i praksis er fraværende.

Stuens vidstrakte gulvflate er belagt med hvitpigmentert Pergo laminat i 1-stavs preg og er enkel å møblere med opptil flere sittegrupper. Venter du storbesøk eller skal samle familien til høytidene, er det godt å vite at du kan få plass til hele storfamilien til ulike anledninger. Ved behov er det også anledning til å skille ut en del av stuen for et soverom ekstra.

Måltidene kan du tilberede måltidene på kjøkkenets omfangsrike skapinnredning med meterlange benker av heltre og samtidig få fint utsyn mot de nærmeste omgivelsene. Innredningen utstråler en stilren helhet og er bruksvennlig utformet med mye oppbevaringsplass i en hel rekke skuffer og skap. Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er helintegrert, deriblant stekeovnen som er montert i riktig arbeidshøyde. 

Fra stuen kan du også enkelt ta med deg måltidene utendørs til terrassen i hagen, som på gode sommerdager har sol fra morgen til sen kveld.

Første etasje inkluderer også ett av husets to bad samt et separat vaskerom som er samlet omkring entréen. Badet er lett møblert og inkluderer både dusjhjørne og et klosett. Vaskerommet er påkostet med en formålsrettet innredning bestående av blant annet romslige skap og en langstrakt arbeidsbenk gjør vaskerommet svært hendig i daglig bruk. I tillegg er rommets generøse størrelse i seg selv et stort praktisk pluss, og legg merke til vaskerommet egen ytterdør som gjør det mulig å ta skitne tur- og barneklær rett inn til avspyling eller vask.

Husets fire soverom er samlet i praktisk nærhet i andre etasje, der du også finner badet og ytterligere en stue som her er på cirka 20 kvadratmeter. Stuen utgjør etasjens naturlige sentrum og kan fungere perfekt som en egen avdeling for barnas lek og moro, spesielt tatt i betraktning den umiddelbare nærheten til soverommene. Innfelte takvinduer tilfører stuen mye naturlig lys på dagtid, helt uten at innsyn er et tema.

Soverommene er av noe ulike størrelser, men har til felles skrånende himlingsflater som fremkaller en mer intim og lofts-aktig romfølelse. To av soverommene er spesielt romslige med over 14 kvadratmeter gulvflate, noe som blant annet gir god plass med tanke på innredning med både dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. I tillegg kan du i praksis velge fritt hvilket du vil benytte til hovedsoverom. Legg også merke til at de største soverommene er kun et fåtall skritt unna badet.

Med nesten hele ni kvadratmeter til rådighet byr badet på masse plass, i tillegg kan du starte dagene til et moderne og innbydende interiør. Her er en varm dusj innenfor få skritts rekkevidde på morgenkvisten. Dagens innredning inkluderer veggspeil med integrert sidebelysning og servant med brede skuffer, og trenger du mer oppbevaringsplass er det mye ledig gulvflate å ta i bruk.Innhold1. etasje: Hall, vaskerom, bad, stue med kjøkken og utgang til terrasse.
2. etasje: Bad, 4 soverom og stue.Beliggenhet og nærområdetPå Slorhøgda vil du bo i et nyetablert og høytliggende nabolag i luftige omgivelser på Vinterbro. Her består nabolaget av nyere villabebyggelse med variert og flott arkitektur, og like ovenfor er det anlagt lekeplass for barna med husker, apparater, skateramper og ballbinge. Vinterstid anlegges det også skøytebane, og med korte avstander samt veier uten gjennomgangstrafikk er det trygt å slippe barna ut for å besøke venner i nabolaget. Vinterbro er i sin helhet et familievennlig boligområde i stor vekst, med en attraktiv kombinasjon av kort vei til Oslo og umiddelbar nærhet til store natur- og friområder.

Sjøskogen barneskole med SFO og Vinterbro barnehage er lett tilgjengelig drøye 2 kilometer sydover på gang- og sykkelveier som strekker seg helt frem. Noe lenger syd ligger Nordbytun Ungdomsskole og idrettsanlegget som er hjemmearena for Nordby IL, et fleridrettslag som organiserer både fotball, håndball, vannpolo, ski og turn. Ved ungdomsskolen ligger i tillegg idretts- og svømmehall med 25 meters svømmebasseng.

Hverdagslige innkjøp kan du enkelt gjennomføre på Vinterbro Senter som inneholder hele 85 butikker innenfor de fleste bransjer, deriblant ett av Vinmonopolets utsalg. På senteret finner du også et bredt utvalg av tjenester innenfor personlig pleie som fysioterapi, naprapatklinikk og ernæringsfysiologi. Treningsøktene kan du gjerne legge til Sportssenter 1 som også holder til på senteret.

For barn i alle aldre er det også verdt å merke seg at en av nordens største fornøyelsesparker Tusenfryd ligger rett på andre siden av åsen. Et besøk på nyoppussede og ærverdige Ingierstrand Bad er også å anbefale, her kan du bade eller oppleve smakfulle retter fra restauranten med flott utsikt over fjorden.

De store naturområdene som omgir Vinterbro gir deg utallige turmuligheter både til fots, på sykkel og ski. Sommerstid kan du ta turen ned til Breivoll med populær badestrand, fotballbane og store gressbakker. Fra den store båthavnen og marinaen ved Nesset innerst i Bunnefjorden har du et ypperlig utgangspunkt for utflukter på fjorden sommerstid, mens du på vinteren kan ta en runde med skøytene om isen legger seg. Veien er kort også ut til Sør- og Østmarka med store nettverk av stier og løyper, og populære utfartsmål som Rustadsaga og Østmarkskapellet. 

Med bil har du svært enkel tilgang både til E18 og E6 som møtes ved Vinterbro, noe som gjør beliggenheten spesielt attraktiv om du pendler. Kjøretiden til Oslo er cirka 25 minutter utenom rushtid. Et godt utviklet tilbud av bussforbindelser med en rekke direkteruter til både Ski, Ås, Drøbak og Oslo gjør området lett tilgjengelig også med kollektivtransport.TomtAreal: 1 444,9 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringParkering på egen tomt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Grunn og fundamenter, generelt: Isolerte ringmurselementer, armert og isolert betongplate på mark antatt fundamentert til faste stabile masser. Isolasjonsplater av polystyren virker som et kapillærbrytende lag under betonggulvet. Under isolasjonen er et drenerende lag. Dette laget er minst 100 mm tykt og består av 416 mm finpukk. For å beskytte mot vanndamp og Radon er det benyttet radonduk . Minst 80mm sprøytebetong mot plastisolasjon. Yttervegger: Yttervegger bestående av bindingsverk av tre, isolasjon, vindtetting og utvendig liggende kledning. Boligen er isolert med ekstra 5cm i yttervegger. Vinduer: 3-lags isolerglass, Stemplet 2016. Takkonstruksjoner: Isolert saltak med lufting mellom vindsperre og undertak. Taket er kledd i betongtakstein. Standard vindskier. Ståltakrenner med nedløp og nødvendig beslag. Nødvendige snøfangere montert. Balkonger, terrasser ol.: Markterrasse med utgang fra spisestue, i impregnert trevirke. Treplatting i impregnert trevirke til inngangsparti. Gulvsystemer: Gulv på grunn i armert betong med 1-stavs pergo laminat og fliser. Etasjeskiller i trebjelkelag med spon og gipsplater, gulvovflater i andre etasje i parkett og fliser.Overflater og innredningGulv: Fliser i hall, vaskerom og bad, for øvrig 1-stavs Pergo laminat. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig sparklede og malte flater. Himlinger: Sparklede og malte flater. Downlights i flere rom.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, grepskanter og heltre benkeplater. Nedfelt stålservant med såpedispensere og 1-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Veggmontert ventilator i stål.

Bad
1. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil med overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett.

Bad
2. etasje:  Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil med integrert sidebelysning. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett.OppvarmingVarmekabler i hele første. Varmekabler på bad i andre etasje Varmepumpe montert i trappeoppgang.Vei, vann og avløpOffentlig vann og avløp. Privat vei.

Denne eiendommen gnr. 107 bnr. 68 og eiendom gnr. 107 bnr. 634 har tinglyst rett til å bruke vei som går over grensen til naboeiendommen gnr. 107 bnr. 633 for å komme frem til egen eiendom. Vedlikehold skal bekostes av brukerne i fellesskap. I 2016 betalte selger ca. kr. 800,- for snømåking av privat vei, kostnad for snømåking varierer årlig.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Hovedetasje: 99 kvm
2. Etasje: 79 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Hovedetasje: Entre, bad, gang, spisestue/kjøkken, stue, vaskerom.
2. Etasje: Bad , loftstue, 4 soverom, gang.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig formål. Eiendommen ligger inn under kommuneplan (
2011-2023) og reguleringsplan nr. R-106 med reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for Fålesloråsen for Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter pr. år: kr.
6.440,- for 2017. I tillegg kommer en årsavgift til velforeningen med kr.
1.000,-.

Kommunale avgifter varierer etter forbruk. Det er installert vannmåler.

Kommunale avgifter pr. år eks. mva: Abonnement vann:  kr. 500,- Abonnement avløp: kr. 350,- Vann: kr. 9,74 pr. kubikkmeter etter forbruk. Avløp: kr. 19,81 pr. kubikkmeter etter forbruk. Renovasjon: kr. 2015,- pr. abonnement ordinær. Sommerrenovasjon: kr. 1008,- pr. abonnement ordinær. Feie og tilsynsgebyr kr. 380,- (190,- + 190,-)LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 71 850 per 31.12.17. Ligningsår: 2015. Ligningsverdi for sekundærbolig er ikke oppgitt fra skatteetaten.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Rød B.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Medfølger ikke handelen: Fryseboks og kjøleskap på vaskerom, samt tørketrommel og vaskemaskin.Diverse- I 2016 betalte selger ca. kr. 800,- for snømåking av privat vei, kostnad for snømåking varierer årlig. 
- Eier av gnr. 107 bnr. 634, og gnr. 107 bnr. 633 har rett til å føre vann, kloakk, strøm, tv og telefonkabler over denne eiendommen gnr. 107 bnr. 68. Retten omfatter også rett til vedlikehold av anlegget. Grunneier forplikter seg til å ikke utføre arbeider som kan skade eller gjøre ledningene utilgjengelige. Denne erklæringen er tinglyst som heftelse på denne eiendommen.
- Boligen har ferdigattest datert: 20.06.17.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 1955/204594-3/6 Best. om vann/kloakkledn. 31.10.1955 Bestemmelse om veg Bestemmelser om hugst på tomten. Overført fra: Knr: 0214 Gnr: 107 Bnr: 69

1955/204594-5/6 Erklæring/avtale 31.10.1955 Forbud mot visse former for næringsvirksomhet Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser Overført fra: Knr: 0214 Gnr: 107 Bnr: 69

1955/204595-3/6 Best. om vann/kloakkledn. 31.10.1955 Bestemmelse om veg Bestemmelser om hugst på tomten.

1955/204595-4/6 Erklæring/avtale 31.10.1955 Forbud mot visse former for næringsvirksomhet Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser

1958/202512-1/6 Bestemmelse om bebyggelse 16.07.1958 Forbud mot næringsvirksomhet Bestemmelse om vann/kloakkledning Bestemmelse om veg Bestemmelser om hugst på tomten. Overført fra: Knr: 0214 Gnr: 107 Bnr: 468

1970/200837-1/6 Skjønn 10.02.1970 Overleveringsforetning av 19.12.1969

2008/55990-1/200 Best. om vann/kloakkledn. 21.01.2008 :Knr: 0214 Gnr: 107 Bnr: 633 :Knr: 0214 Gnr: 107 Bnr: 634 Snr: 1 :Knr: 0214 Gnr: 107 Bnr: 634 Snr: 2 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelse om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter/telesentral Bestemmelse om radio/TV anlegg   2008/881608-1/200 Best. om vann/kloakkledn. 30.10.2008 :Knr: 0214 Gnr: 107 Bnr: 633 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Rettigheter på andre eiendommer: Rettigheter på 0214-107/2
i eiendomsrett 1955/204595-2/6 Rettigheter iflg. skjøte 31.10.1955 :Knr: 0214 Gnr: 107 Bnr: 68 ADGANG TIL BADEPLASS

Rettigheter på 0214-107/633
i eiendomsrett 2007/272204-1/200 Bestemmelse om veg 20.03.2007 :Knr: 0214 Gnr: 107 Bnr: 68 :Knr: 0214 Gnr: 107 Bnr: 634 Med flere bestemmelser

Rettigheter på 0214-107/633
i eiendomsrett 2015/1152838-1/200 Bestemmelse om veg 09.12.2015 :Knr: 0214 Gnr: 107 Bnr: 68 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunenForhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170192. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
6 350 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
158 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 350 000,-))
--------------------------------------------------------
171 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 521 072,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent YildirimBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn: ABC-Produksjon AS.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Huset er nytt, og bygging av våtrom ble gjort av dette ABC-Produksjon våren 2016.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Nei - Det er ikke pipe/ildsted/skorstein i huset.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år?
- Nei.
3.3. Kommentarer: Huset ble satt opp i 2016 og ABC-Hus gjorde grunnarbeidene.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - av faglærte og ufaglærte/egeninnsats/dugnad/vennetjeneste.
6.2. Firmanavn: Ingen.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Terrassen er bygget av bekjent snekker. Resterende av bygningsmassen er satt opp av IEC-Hus AS.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon?
- Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn: IEC-Elektro AS.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Huset er nytt, og elektroarbeid er utført av IEC-Elektro våren 2016.
8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
8.2. Firmanavn: Rør-Partner AS.
8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Huset er nytt, og rørarbeidet er utført av Rør-Partner våren 2016. 16. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen?
- Nei - Det er lagt radonduk under hele huset.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 20.08.18. BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.KontaktTa kontakt med daglig leder Bulent Yildirim på tlf. 47299794 eller på mail by@boaeiendom.no dersom du har spørsmål vedrørende dette hjemmet. Trenger du en markedsvurdering av ditt nåværende hjem? Ta kontakt for avtale.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1407 Slorhøgda 8
1407, Slorhøgda 8
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Slorhøgda 8
1/35
Lukk
0