Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TOMTER: Flott funkisbolig med takterrasse over garasje. Gode solforhold. Moderne og velholdt, oppført 2016.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Stuen oppleves voluminøs av den gjennomgående romløsningen.Huset bærer i sin helhet preg av å være svært pent brukt og oppleves i praksis tilnærmet som nytt.Øvre plan er nærmest i sin helhet en stor sosial sone på nesten 70 kvadratmeter.Solvangstykket 12 presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.
Dette er en moderne enebolig over to plan fra 2016, med solrik takterrasse over garasjen.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Terrassens 27 kvadratmeter gir plass til både solsenger og en sittegruppe du kan ta med måltidene ut til.På stuens langstrakte gulvflate kan du nærmest møblere fritt med omfangsrike sittegrupper.Kjøkkeninnredningen er en påkostet løsning fra Svane.Hvitevarene er fra kvalitetsprodusenten BOSCH, innbygget og medfølgende.Kjøkkenet er bruksvennlig utformet med brede arbeidsflater på benkene.På øverste plan inngår også et separat toalettrom på over tre kvadratmeter.Stuen i første etasje oppleves noe tilbaketrukket fra husets øvrige deler.Denne stuen kan utmerket gjerne være barnas egen avdeling for felles opphold.Husets tre soverom er samlet i praktisk nærhet på én og samme flate i første etasje.Hovedsoverommets 12,5 kvadratmeter oppleves behagelig stort i hverdagen.Barnerommene er på henholdsvis gode åtte og knappe 10 kvadratmeter.Ulike vindusplasseringer og -fasonger gir rommene hvert sitt unike preg.Badet er et interiørmessig svært lyst rom, med både veggfliser og innredninger i hvit utførelse.Dusjhjørnets glassdører kan du svinge inn for å maksimere den ledige gulvflaten.Entreen er flislagt og tilrettelagt for garderobeskap eller en skyvedørsløsning.Fra entréen går du tørrskodd over til garasjen året gjennom.InteriørbilderGarasjen er på 23 kvadratmeter BRA. Det er asfaltert internvei helt frem til garasjeporten.Foruten garasjen er det også biloppstillingsplass på gruset parti.Mellom byggene er det anlagt gressplener som gir barna tilgang på mye boltreplass.Sommerstid fylles terrassen av sol allerede tidlig på dagen, og er spesielt solrik på ettermiddag og kveld.Husets plassering er tilbaketrukket og skjermet internt på tunet blant sameiets øvrige eneboliger.Terrassen er orientert i vestlig retning.Huset er en del av det nye boligprosjektet Brødholt Gård og ble ferdigstilt så nylig som i 2016.I nærområdet er både togstasjon, nærbutikk, skole og idrettsanlegg innenfor kort gang- og sykkelavstand.Nærmeste barnehage er vel så nyetablert og lett tilgjengelig i nabolaget, mens barneskolen med SFO er kun en kort rusletur unna.Dagligvarene kan du handle på nærbutikken som også har post i butikk, mens KIWI-forretning på Knapstad er omlag syv minutter unna.Til jernbanestasjonen som nylig er modernisert er det drøye 600 meter å gå, og reisetiden med lokaltoget videre til Oslo S er 37 minutter.Veiledende planskisse - nedre plan. 1. etasje: Entré, gang, bod, bad, tre soverom og stue.Veiledende planskisse - øvre plan. 2. etasje: Bad, stue med kjøkken og utgang til takterrasse.01.Fasade01.Fasade
1
139
Se store bilder
Prisantydning: 4 450 000,-
Totalpris: 4 450 000,-
Primær rom: 142m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.5 Bnr.157 Snr.10 i Hobøl kommuneKort oppsummertSolvangstykket 12 er en del av det nye boligprosjektet Brødholt Gård og ble ferdigstilt så nylig som i 2016. Eneboligen oppleves fortsatt som ny og inneholder en moderne plan- og romløsning som omfatter to etasjer og er veltilpasset en barnefamilies praktiske hverdagsbehov. Verdt å fremheve er en stor sosial sone på øvre plan, samt tre soverom av gode størrelser.

Husets plassering er tilbaketrukket og skjermet internt på tunet som dannes av sameiets øvrige frittstående eneboliger. Mellom byggene er det anlagt gressplener som til sammen gir barna tilgang på mye boltreplass i umiddelbar nærhet.

I nærområdet er både togstasjon, nærbutikk, skole og idrettsanlegg innenfor kort gang- og sykkelavstand, mens nærmeste barnehage er en del av det nyetablerte nabolaget.
 • Et helt nytt og nærmest ubrukt hjem
 • Praktisk, familievennlig romløsning
 • Stor sosial sone med høy himling
 • Påkostet kjøkken med innredning fra Svane
 • Tre soverom på én flate, mulighet for fire
 • Solrik takterrasse over garasje
 • Romslig hage med gode solforhold
 • Asfaltert helt frem til garasjeporten
 • Tilbaketrukket og skjermet internt i tunet
 • Mye boltreplass for barna utendørs
 • Umiddelbar tilgang på turområder
 • Barnehage i nabolaget, idrettstilbud i nærområdet
 • Få minutters gange til tog, skole og nærbutikk
 • Knappe 40 min. med tog til Oslo S
 • I nær fremtid kun 11 minutter med tog Ski-Oslo
Ditt nye hjemHuset bærer i sin helhet preg av å være svært pent brukt og oppleves i praksis tilnærmet som nytt. Byggeåret 2016 innebærer at standarden er høy og i henhold til TEK10, i tillegg ble flere rom interiørmessig påkostet da huset ble oppført.

Vel så moderne er romløsningen som strekker seg over to plan og inkluderer en stor sosial sone på nesten 70 kvadratmeter på øvre plan, bestående av stuen og kjøkkenet. Stuen er luftig siden himlingen er åpen helt opp til full mønehøyde, og oppleves i tillegg voluminøs av den gjennomgående romløsningen. På stuens langstrakte gulvflate kan du nærmest møblere fritt med omfangsrike sittegrupper, og sentralt i stuen står en moderne vedovn som fremmer en lunere stemning om du tenner opp på kjølige dager.

Kjøkkeninnredningen er en påkostet løsning fra Svane som i seg selv utgjør et elegant, stort møbel. Kjøkkenet er bruksvennlig utformet med brede arbeidsflater på benkene og stekeovn plassert i hendig benkehøyde, i tillegg til generelt gode oppbevaringsmuligheter. Hvitevarene er fra kvalitetsprodusenten BOSCH, innbygget og medfølgende slik at du kan ta i bruk et ferdig utstyrt og moderne kjøkken.

Når de varmere vår- og sommerdager melder sin ankomst er terrassen et ypperlig alternativ til spisestuen og lett tilgjengelig fra kjøkkenet. Terrassen fylles av sol allerede tidlig på dagen, og er spesielt solrik på ettermiddag og kveld når du har kommet hjem fra arbeid. Arealet på 27 kvadratmeter gir plass til både solsenger og en sittegruppe eller to du kan ta med måltidene ut til når været tillater. Høyden av andre etasje innebærer for øvrig fint utsyn over det nærmeste nabolagets moderne bebyggelse og grøntarealer.

På øverste plan inngår også et separat toalettrom som med over tre kvadratmeter er spesielt romslig til sitt formål. Her er toalettet lett tilgjengelig fra den sosiale sonen, en romløsning som er spesielt gunstig ved sammenkomster av ulikt omfang.

I første etasje finner du ytterligere en stue, denne oppleves noe tilbaketrukket fra husets øvrige deler og kan utmerket gjerne være barnas egen avdeling for felles opphold. Dette er også en perfekt TV-stue, eller til og med et bibliotek? Skulle du ha eller få behov for et fjerde soverom, kan det være mulig å skille ut dette fra denne stuen.

Husets eksisterende tre soverom er samlet i praktisk nærhet på én og samme flate i første etasje. To av rommene er på henholdsvis gode åtte og knappe 10 kvadratmeter, og gir dermed barna stor plass til lek og opphold i egne omgivelser. Hovedsoverommets 12,5 kvadratmeter oppleves behagelig stort i hverdagen, og er tilrettelagt for montering av en skyvedørsgarderobe. Barnerommene inkluderer på sin side plass til enkeltseng, skrivebord og oppbevaringsmøbler. Ulike vindusplasseringer og -fasonger gir rommene hvert sitt unike preg og samtidig tilførsel av mye naturlig lys på dagtid.

Badet er et interiørmessig svært lyst rom, med både veggfliser og innredninger i hvit utførelse samt et gulv av lysegrå fliser. Baderomsmøblene har designpreget fremtoning med rene linjer og i tillegg gode oppbevaringsmuligheter for det essensielle av håndklær og personlige effekter. Vaskesøylen finner sin plass ved servantskapets side, og dusjhjørnets glassdører kan du svinge inn for å maksimere den ledige gulvflaten foran hvitevarene.Innhold1. etasje: Entré, gang, bod, bad, tre soverom og stue.
2. etasje: Bad, stue med kjøkken og utgang til takterrasse.Beliggenhet og nærområdetSolvangstykket 12 er en del av et helt nyetablert boligområde midt i Tomter. Omgivelsene er utpreget familievennlige, med umiddelbar nærhet til de fleste hverdagslige fasiliteter. Nærmeste barnehage er vel så nyetablert og lett tilgjengelig i nabolaget, mens barneskolen med SFO er kun en kort rusletur unna.

Det er heller ikke lang vei opp til idrettsparken med kunstgressbane, tilholdsstedet for Hobøl IL som organiserer både fotball, ski, sykkel, friidrett og turn. Tilknyttet idrettsparken er også hopp- og akebakke, og når forholdene tillater vinterstid kan du spenne skiene fast og gå en tur i den nye lysløypen.

Dagligvarene kan du handle på nærbutikken, mens KIWI-forretning på Knapstad er omlag syv minutter unna. Et bredere tilbud av forretninger venter i sentrum av Ski cirka kvarteret unna. Her ligger blant annet Ski Storsenter som har svært gode shoppingmuligheter i hele 145 forretninger og spisesteder, og ellers flere gode spisesteder i sentrumsgatene. 

Til jernbanestasjonen som nylig er modernisert er det drøye 600 meter å gå, og reisetiden med lokaltoget videre til Oslo S er 37 minutter. Velger du bil, er kjøretiden til Ryen utenom rushtid omlag det samme.

Tomters landlige omgivelser gir deg enkel tilgang til store tur- og friluftsområder. Blant annet er det kort vei til badeplass i Lyseren, og med kajaken på taket kjører du på få strakser til fine padlemuligheter i Glomma. Ta gjerne også en utflukt i det omfangsrike nettverket av løyper og stier i Østmarka som strekker seg helt opp til Lillestrøm og er utmerket både for fotturer, terrengsykling og skigåing vinterstid.TomtAreal: 8 969 kvm, Eierform: Eiet fellestomtParkeringParkering i garasje.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Grunn og fundamenter, generelt: : Isolerte ringmurselementer, armert og isolert betongplate på mark antatt fundamentert til faste stabile masser. Isolasjonsplater av polystyren og trykkfast mineralull virker som et kapillærbrytende lag under betonggulvet. Under isolasjonen er et drenerende lag. Dette laget er minst 100 mm tykt og består av 416 mm finpukk. For å beskytte mot vanndamp og radon fra grunnen er det plastfolie over isolasjonen. Minst 80mm sprøytebetong mot plastisolasjon.

Yttervegger: Yttervegger bestående av bindingsverk av tre, isolasjon, vindtetting og utvendig liggende kledning og noen sementbaserte plater.

Vinduer: Vinduer med rammer og karmer av tre med 3 lags isolerglass.

Takkonstruksjoner: Isolert saltak med lufting mellom vindsperre og undertak. Taket er kledd i flat betongtakstein. Ståltakrenner med nedløp. Taket over carport tekket i vanntett belegg.

Balkonger, terrasser ol.: Balkong utført i impregnert trevirke med delvis tett rekkverk og delvis glassrekkverk med "krom" håndhilst og stålrammer. 27m2.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré og på begge bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på begge bad, for øvrig malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater. Downlights i flere rom.

Kjøkken: Svane skapinnredning med glatte hvite fronter, grepskanter og laminerte hvite benkeplater. Innfelt spotbelysning under overskap. Underlimt stålservant med såpedispenser og ett-greps blandebatteri. Innbyggede BOSCH hvitevarer; induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Ventilator i overskap.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og helstøpt servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil med integrert sidebelysning. Overskap med glatt hvit front. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett.OppvarmingVarmekabler i hele første etasje utenom bod. Peis montert i stue. Varmekabler på wc 2 etg.Vei, vann og avløpOffentlig vei, privat vann, offentlig kloakk. Private stikkledninger ut i offentlig nett.

Eiendommen er tilkoblet vann fra Hobøl Vannverk Sa.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 73 kvm
2. etasje: 73 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje: Entré, bad, stue, 3 soverom.
2. etasje: Kjøkken, stue, spisestue, wc.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til byggeområde for bolig, konsentrert småhusområde, kombinert formål: bolig og industri, offentlig/allmennyttig (barnehage og behandlingsinstitusjon) samt offentlig trafikkområde, friluftsområde og felles grøntareal. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan for Brødholt med plan Id: 0138 2010 0001. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter pr. år: kr. 12.955,- inkl. mva for 2017. Vann betales i tillegg etter forbruk.

Avløp:
3.606,-  Renovasjon:
2.954,-
Branntilsyn, feiing: 495,-
Eiendomsskatt:
5.900,-

Vann Ekstern leverandør: Hobøl Vannverk Sa. Eiendommen har vannmåler. Det betales fast avgift kr.
1.450,- + forbruk kr 23,00,- /m3 for vann.LigningsverdiEiendommen mangler ligningsverdi.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oransje C.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølgerDiverse- Eiendommen er en del av et sameie med sameiebrøk: 1/17, det er pt. ikke opprettet noen drift av sameiet men dette er under arbeid. Det er heller ikke avklart noen detaljer rundt felleskostnader.
- Boligen har ferdigattest datert: 23.02.2017.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 1971/6480-1/87  Rettighet   18.11.1971  Rettighetshaver: Hobøl Vannverk Sa   Org.nr: 869047872
LEIEAVTALE RETT TIL Å LEGGE VANNLEDNING OVER D. E. BESTEMMELSER OM TILSYN, ERSTATNING M. V. RETTEN KAN OVERDRAS Overført fra: Knr: 0138 Gnr: 5 Bnr: 157
Gjelder denne registerenheten med flere   Grunndata: 2016/400229-1/200  Seksjonering   04.05.2016  opprettet seksjoner: snr: 10
formål: Bolig tilleggsdel: Bygning sameiebrøk: 1/17
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170224. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 450 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
111 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 450 000,-))
--------------------------------------------------------
123 572,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 573 572,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent YildirimBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 20.10.17BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.KontaktTa kontakt med daglig leder Bulent Yildirim på tlf. 47299794 eller på mail by@boaeiendom.no dersom du har spørsmål vedrørende dette hjemmet. Trenger du en markedsvurdering av ditt nåværende hjem? Ta kontakt for avtale.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1825 Solvangstykket 12
1825, Solvangstykket 12
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Solvangstykket 12
1/37
Lukk
1