Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TOMTER: Moderne enebolig fra 2016 med familievennlig romløsning over 2 plan. Garasje med solrik takterrasse. Nær barnehage, skole og tog.
Last ned budskjema
Dokumenter
Solvangstykket 11 presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/Boa Eiendomsmegling Oslo VestEn stor stue på nesten 40 kvadratmeter dominerer første etasje og rommer opptil to individuelle møbelgrupper.Stuen rommer uten trengsel to individuelle møbelgrupper.Stuens effektive vedovn sprer lun varme om du tenner opp på kjølige dager.
Foruten de sosiale rommene inkluderer første etasje også et toalettrom ved hallen.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Huset i sin helhet bærer preg av å være nylig oppført og oppleves i praksis tilnærmet som nytt.Et stort kjøkken utgjør sammen med stuen mye av arealet i første etasje.Kjøkkenets generøse størrelse åpner for et langstrakt spisebord i samme rom som du tilbereder måltidene.Kjøkkenet er fra IKEA og byr på gode oppbevaringsmuligheter i en rekke skuffer og skap.Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er helintegrert.Romløsningen med et separat toalettrom i første etasje oppleves praktisk i hverdagen.Stuen i andre etasje kan være en utmerket avdeling for barnas felles opphold.Om behovet oppstår, kan du skille ut et fjerde soverom fra denne stuen.Høy himling gir både stuen og soverommene en luftig romfølelse.Husets tre soverom er samlet i praktisk nærhet på én og samme flate i andre etasje.Barnerommene er på henholdsvis gode åtte og 10 kvadratmeter.Hovedsoverommet er på cirka 12,5 kvadratmeter og har utgang til balkong.Hovedsoverommet er tilrettelagt for montering av en skyvedørsgarderobe.Boden i andre etasje er allerede tatt i bruk som en garderobe.Badet ligger på samme plan som soverommene og er et interiørmessig svært lyst rom.Vaskesøylen finner sin plass ved servantskapets side.Et høyreist vindu tilfører den åpne trappegangen mye naturlig lys på dagtid.Entréen er romslig, praktisk for en barnefamilie og har plass til skap eller en garderobe.Eneboligen er en del av det nye boligprosjektet Brødholt Gård og ble ferdigstilt så nylig som i 2016.Eneboligen er en del av det nye boligprosjektet Brødholt Gård og ble ferdigstilt så nylig som i 2016.Takterrassen over garasjen er solrik dagen gjennom sommerstid og et perfekt sted for solbading..Takterrassen over garasjen er solrik dagen gjennom sommerstid og et perfekt sted for solbading.Garasje med integrert sportsbod venter rett utenfor inngangsdøren.Markterrassens 34 kvadratmeter er lett tilgjengelig både fra stuen og fra kjøkkenet.Husene er tegnet av anerkjente Niels Torp Arkitekter og bærer et moderne, fremtidsrettet preg.Foruten garasjen er det også anlagt parkeringsplass for én bil på siden.Husets plassering er tilbaketrukket internt på tunet som dannes av sameiets øvrige eneboliger.Husets plassering er tilbaketrukket internt på tunet som dannes av sameiets øvrige eneboliger.Både togstasjon, nærbutikk, skole og idrettsanlegg innenfor kort gang- og sykkelavstand.1. etasje: Entré, gang, teknisk rom, toalettrom, kjøkken og stue med utgang til markterrasse på 34 kvm.2. etasje: Gang, bad/vaskerom, garderobe, tre soverom og stue med utgang til takterrasse på 24 kvm. Utgang til balkong på 4 kvm. fra ett soverom.Nærmeste barnehage er vel så nyetablert og lett tilgjengelig i nabolaget, mens barneskolen med SFO er kun en kort rusletur unna.Dagligvarene kan du handle på nærbutikken som også har post i butikk, mens KIWI-forretning på Knapstad er omlag syv minutter unna.Til jernbanestasjonen som nylig er modernisert er det drøye 600 meter å gå, og reisetiden med lokaltoget videre til Oslo S er 37 minutter.
0
32
Se store bilder
Prisantydning: 4 390 000,-
Totalpris: 4 390 000,-
Primær rom: 142m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 3
Kort om
"TOMTER: Moderne enebolig fra 2016 med familievennlig romløsning over 2 plan. Garasje med solrik takterrasse. Nær barnehage, skole og tog."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.5 Bnr.157 Snr.11 i Hobøl kommuneKort oppsummertSolvangstykket 11 er en del av det nye boligprosjektet Brødholt Gård og ble ferdigstilt så nylig som i 2016. Hele prosjektet er tegnet av anerkjente Niels Torp Arkitekter og bærer et moderne, fremtidsrettet preg.

Eneboligen oppleves som ny og inneholder en moderne plan- og romløsning over to etasjer som er veltilpasset en barnefamilies praktiske hverdagsbehov. Du finner sosiale i både første og andre etasje, og ved behov er det mulig å etablere et fjerde soverom ved relativt enkle grep.

Husets plassering er tilbaketrukket og skjermet internt på tunet som dannes av sameiets øvrige frittstående eneboliger. Utearealene er planert og beplantet med både gressplen og thujahekk, i tillegg er det lagt belegningsstein foran inngangspartiet og garasjen.

I nærområdet er både togstasjon, nærbutikk, skole og idrettsanlegg innenfor kort gang- og sykkelavstand, mens nærmeste barnehage er en del av det nyetablerte nabolaget.
 • Nylig oppført enebolig, nærmest som ny
 • Praktisk, familievennlig romløsning over to plan
 • Romslige, Sosiale soner i begge etasjer
 • Stort IKEA-kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Tre soverom på én flate, mulighet for fire
 • Garasje og parkeringsplass
 • Solrik takterrasse over garasje
 • Tilbaketrukket og skjermet internt i tunet
 • Romslig, planert hage med gode solforhold
 • Umiddelbar tilgang på turområder
 • Barnehage i nabolaget, idrettstilbud i nærområdet
 • Få minutters gange til tog, skole og nærbutikk
 • Knappe 40 min. med tog til Oslo S
 • I nær fremtid kun 11 minutter med tog Ski-Oslo
Ditt nye hjemHuset i sin helhet bærer preg av å være nylig oppført og oppleves i praksis tilnærmet som nytt. Byggeåret 2016 innebærer at standarden er høy og i henhold til TEK10. Vel så moderne er romløsningen som strekker seg over to plan og inkluderer sosiale soner i begge etasjer.

En stor stue på nesten 40 kvadratmeter dominerer første etasje og rommer opptil to individuelle møbelgrupper. Her er det også montert en effektiv vedovn som sprer lun varme om du tenner opp på kjølige dager. Stuen har i tillegg skyvedør til markterrassen som er orientert i sydlig retning og utnytter de generelt gode solforholdene i området. Denne terrassen er blant annet et ypperlig sted for måltider i friluft sommerstid, og måltidene kan du enkelt ta med deg rett ut fra kjøkkenet som også har egen skyvedør.

Kjøkkenets generøse størrelse åpner for et langstrakt spisebord i samme rom som du tilbereder måltidene og fungerer i hverdagen som et moderne samlingsrom for familien. Selve skapinnredningen er en stilsikker løsning fra IKEA med klassisk moderne stilpreg som i seg selv utgjør et stort møbel i rommet. Innredningens mange skuffer og skap har til sammen gode oppbevaringsmuligheter, og samtlige hvitevarer er helintegrert.

I tillegg til de sosiale rommene inkluderer første etasje også et separat toalettrom som er tilbaketrukket ved hallen og moderne innredet med hvite baderomsmøbler. Her er klosettet lett tilgjengelig fra den sosiale sonen, en romløsningen som er spesielt gunstig ved sammenkomster av ulikt omfang.

Badet finner du i andre etasje, der også soverommene er samlet i praktisk nærhet på én og samme flate. Dette er et interiørmessig svært lyst rom, med både veggfliser og innredninger i hvit utførelse samt et gulv av lysegrå fliser. Baderomsmøblene har designpreget fremtoning med rene linjer og i tillegg gode oppbevaringsmuligheter for det essensielle av håndklær og personlige effekter. Vaskesøylen finner sin plass ved servantskapets side, og dusjhjørnets glassdører kan du svinge inn for å maksimere den ledige gulvflaten.

Soverommene har til felles en utpreget luftig atmosfære siden himlingen er åpen helt opp til full mønehøyde. To av soverommene er på henholdsvis gode åtte og 10 kvadratmeter som gir barna stor plass til lek og opphold i egne omgivelser. Barnerommene inkluderer for øvrig plass til både enkeltseng, skrivebord og oppbevaringsmøbler.

Hovedsoverommet er med sine 12,6 kvadratmeter behagelig stort i hverdagen og tilrettelagt for montering av en skyvedørsgarderobe. Etasjens bod er allerede tatt i bruk som en garderobe og utstyrt med smarte oppbevaringsløsninger som holder klærne oversiktlig og lett tilgjengelig vis á vis badet.

Har du behov for et fjerde soverom, er det mulig å skille ut dette fra stuen i andre etasje, som i dag kan være en utmerket avdeling for barnas felles opphold. Denne stuen oppleves noe tilbaketrukket fra husets øvrige deler og er også en perfekt TV-stue.

Fra stuen i andre etasje får du tilgang på takterrassen over garasjen som er solrik dagen gjennom og et luftigere alternativ til markterrassen. Her er det plass til både solsenger og en sittegruppe, og høyden av andre etasje innebærer fint utsyn over det nærmeste nabolagets moderne bebyggelse.Innhold1. etasje: Entré, gang, teknisk rom, toalettrom, kjøkken og stue med utgang til markterrasse på 34 kvm.
2. etasje: Gang, bad/vaskerom, garderobe, tre soverom og stue med utgang til takterrasse på 24 kvm. Utgang til balkong på 4 kvm. fra ett soverom.

Øvrig: Garasje med sportsbod.Beliggenhet og nærområdetSolvangstykket 11 er en del av et helt nyetablert boligområde midt i Tomter. Omgivelsene er utpreget familievennlige, med umiddelbar nærhet til de fleste hverdagslige fasiliteter. Nærmeste barnehage er vel så nyetablert og lett tilgjengelig i nabolaget, mens barneskolen med SFO er kun en kort rusletur unna.

Det er heller ikke lang vei opp til idrettsparken med kunstgressbane, tilholdsstedet for Hobøl IL som organiserer både fotball, ski, sykkel, friidrett og turn. Tilknyttet idrettsparken er også hopp- og akebakke, og når forholdene tillater vinterstid kan du spenne skiene fast og gå en tur i den nye lysløypen.

Dagligvarene kan du handle på nærbutikken som også har post i butikk, mens KIWI-forretning på Knapstad er omlag syv minutter unna. Et bredere tilbud av forretninger venter i sentrum av Ski cirka kvarteret unna. Her ligger blant annet Ski Storsenter som har svært gode shoppingmuligheter i hele 145 forretninger og spisesteder, og ellers flere gode spisesteder i sentrumsgatene. 

Til jernbanestasjonen som nylig er modernisert er det drøye 600 meter å gå, og reisetiden med lokaltoget videre til Oslo S er 37 minutter. Velger du bil, er kjøretiden til Ryen utenom rushtid omlag det samme.

Tomters landlige omgivelser gir deg enkel tilgang til store tur- og friluftsområder. Blant annet er det kort vei til badeplass i Lyseren, og med kajaken på taket kjører du på få strakser til fine padlemuligheter i Glomma. Ta gjerne også en utflukt i det omfangsrike nettverket av løyper og stier i Østmarka som strekker seg helt opp til Lillestrøm og er utmerket både for fotturer, terrengsykling og skigåing vinterstid.TomtAreal: 8 969 kvm, Eierform: FellestomtParkeringParkering i garasje og på tomt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Frittliggende enebolig med
1. etasje og
2. etasje på 150 m². Bygningen er oppført i 2016. Grunn og fundamenter, generelt: Eksakte grunnforhold er ikke dokumentert, og derfor ikke beskrevet. Boligen er fundamentert med betong. Ringmurselementer fylt med armert, støpt betong. Yttervegger: Yttervegger er lette bindingsverksvegger i tre, som er kledd utvendig med luftet, liggende trekledning. Antatt oppført og isolert etter de forskriftskrav som var gjeldende ved oppføringstidspunktet. Vinduer: Vinduer med rammer og karmer i tre, beslått med aluminium utvendig. Vindusglass er av 2-lags energiglass fra byggeåret. Takkonstruksjoner: Bærende takkonstruksjon i tre, type saltak, tekket med lekter, sløyfer og betongtakstein, undertak er ukjent. Taktekking er i fra byggeåret. God takhøyde i deler av
2. etasje, målt til 4,45 meter. Takrenner, nedløp og beslag er av overflatebehandlet stål. Pipe er helbeslått med blikk over tak. Balkonger, terrasser ol.: Terrasse på 34 m², vendt mot syd, med tilgang i fra stue, kjøkken og hage. Av materialer så er det benyttet trykkimpregnerte gulvbord og rekkverk. Veranda på ca. 24 m², vendt mot nord og vest, med tilgang i fra stue. Av materialer så er det benyttet trykkimpregnerte gulvbord, mens rekkverk er kombinasjon av malt trevirke og glass. Det er på rekkverk montert dobbelt stikkontakt. Balkong på 4,4 m², vendt mot vest, med tilgang i fra ett soverom. Av materialer så er det benyttet trykkimpregnerte gulvbord, mens rekkverk har kombinasjon av glass og malt trevirke. Det er på vegg montert dobbelt stikkontakt.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré og på bad, for øvrig laminat. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig sparklede og malte flater. Himlinger: Malte glatte flater. Downlights i flere rom.

Kjøkken: IKEA skapinnredning med profilerte hvite fronter, vitrineskap og laminerte mørke benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, ventilator, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil med integrert sidebelysning. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Toalettrom: Servantskap med glatte hvite fronter, grepskanter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil med integrert sidebelysning. Sideskap med glatte hvite fronter og grepskanter. Veggmontert klosett.OppvarmingVedovn i stue. Varmekabler på entré, wc, kjøkken og stue samt bad i
2. etasje.Vei, vann og avløpEiendommen er tilknyttet privat vei.

Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Eiendommen er tilkoblet vann fra Hobøl Vannverk Sa.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 75 kvm
2. etasje: 75 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje: Entré, gang, kjøkken, stue, wc.
2. etasje: Bad/vaskerom, gang, stue, 3 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til byggeområde for bolig, konsentrert småhusområde, kombinert formål: bolig og industri, offentlig/allmennyttig (barnehage og behandlingsinstitusjon) samt offentlig trafikkområde, friluftsområde og felles grøntareal. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan for Brødholt med plan Id: 0138 2010 0001. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter pr. år: kr. 11.379,- inkl. mva for 2017. Vann betales i tillegg etter forbruk.

Avløp:
3.900,-  Renovasjon:
2.363,-
Branntilsyn, feiing: 396,-
Eiendomsskatt:
4.720,-

Vann Ekstern leverandør: Hobøl Vannverk Sa. Eiendommen har vannmåler. Det betales fast avgift kr.
1.450,- + forbruk kr 23,00,- /m3 for vann.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 877 219 per 07.11.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 807 100 per 07.11.17. For ligningsåret 2016.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oransje C.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Eiendommen er en del av et sameie med sameiebrøk: 1/17, det er pt. ikke opprettet noen drift av sameiet men dette er under arbeid. Det er heller ikke avklart noen detaljer rundt felleskostnader.
- Boligen har ferdigattest datert: 23.02.2017
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 25.

Heftelser: 1971/6480-1/87  Rettighet   18.11.1971  Rettighetshaver:Hobøl Vannverk Sa   Org.nr: 869047872
LEIEAVTALE RETT TIL Å LEGGE VANNLEDNING OVER D. E. BESTEMMELSER OM TILSYN, ERSTATNING M. V. RETTEN KAN OVERDRAS Overført fra: 0138-5/157
Gjelder denne registerenheten med flere   Grunndata: 2016/400229-1/200  Seksjonering   04.05.2016  opprettet seksjoner: snr: 11
formål: Bolig tillegsdel: Bygning sameiebrøk: 1/17
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170241. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 390 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
109 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000,-))
--------------------------------------------------------
122 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 512 072,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent YildirimBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje?
- Ja. Det har var en lekkasje i garasjen som utbygger fikset etter vi har flyttet inn. De tok ansvar for feilen. 17. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap).
- Huset er et år gammel. Ferdig bygd i november 2016.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 05.08.18. BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.KontaktTa kontakt med daglig leder Bulent Yildirim på tlf. 47299794 eller på mail by@boaeiendom.no dersom du har spørsmål vedrørende dette hjemmet. Trenger du en markedsvurdering av ditt nåværende hjem? Ta kontakt for avtale.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1825 Solvangstykket 11
1825, Solvangstykket 11
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Solvangstykket 11
1/38
Lukk
0