Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
HOBØL: Nyere halvpart av tomannsbolig med moderne innredning. Flytt rett inn til et strøkent hjem med stor hage og hele 70 kvm markterrasse. Garasje. Fredelig og landlig plassering med kort vei til skoler og barnehager.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Et idyllisk område med flotte turområder venter i nærheten.Huset ble oppført i 2017 og inneholder en god romløsning over to plan.En stor sosial sone i 1.etasje med åpen kjøkkenløsning.Kjøkkenet er påkostet og står i stil til resten av den sosiale sonen.
Innredning er levert fra merket Svane med integrerte hvitevarer.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Kjøkkenet oppleves som et stilrent smykke i rommet. Det er rikelig med lagringsplass.På kjøkken-øyen er det avsatt plass til barkrakker som danner et ypperlig sted for den raske morgenfrokosten.Stuedelen er enkel å innrede med en sofagruppe og stuebord etter behov.En peisovn er god å ha på kalde vinterdager.Innred etter behov og la kreativiteten skape drømmehjemmet.Fra sofaen kan man nyte et fint utsyn ut til terrassen og hagen.Moløkka 35 E presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Et barnevennlig uteareal til glede for hele familien.Med hele 70kvm boltreplass kan man invitere til store grillmiddager med gode venner.Terrassen er pent laget med innebygd lounge og detaljer som blomsterpotte.Direkte tilgang til hjemmets hage. Pent opparbeidet med hekk.Fra kjøkkenet/ spisestuen er det utgang ut til den store markterrassen.I første etasjen ligger også det praktiske vaskerommet. Det er rikelig med skapplass til oppbevaring og god benkeplass til gjøremålene.Badet i første etasje er pent utført med store fliser på gulvet, vegghengt toalett, romslig dusj og servant med underskap.InteriørbilderI andre etasje finner man husets soveroms avdeling samt hjemmets andre bad.Totalt fire soverom finner man i øverste etasje.Et av rommene har utgang til hjemmets balkong.. Dette rommet vil også fungere supert som TV-stue, lekerom eller et luksuriøst kontor.Alle er av god størrelse og har doble vinduer som slipper inn rikelig med lys.På dette soverommet er det et stort garderobeskap som bidrar til en ryddig atmosfære.Som en trendriktig detalj er det malt en kontrastvegg på hvert av soverommene.Kontrakstveggen gir rommet karakter og et litt tøffere uttrykk.Også på dette soverommet er det et stor garderobeskap til oppbevaring.Badet er i likhet med badet nede av god størrelse og delvis likt innredet.I tillegg til de andre fasilitetene finner man også her et flott badekar.Nyt roen med et varmt bad etter en lang dag.Gangen er romslig og flislagt. Flisene er robuste og enkle å holde rene.Ved inngangen kan man fint sette opp et hyggelig hagebord. Et fint sted at vente dersom man er raskest ut av huset.Et barnevennlig uteareal til glede for hele familien.Parkering i garasje.Innhold 1.etasje: Vaskerom, bad, entré, kjøkken, stue/spisestue.Innhold 2. etasje: 4 soverom (alternativt bruke et soverom som stue), bad, gang, utgang til balkong.Reisetiden inn til Oslo sentrum er på omlag 40 min, og til Moss og Ski kjører du på ca. 25 minutter.Hekken er en fin detalj som gjør at hagen ser ryddig og stelt ut.Moløkka ligger i fredelige omgivelser nord for Ringvoll.
0
128
Se store bilder
Prisantydning: 3 890 000,-
Totalpris: 3 890 000,-
Primær rom: 166m²
Boligtype: Tomannsbolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 4
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.96 Bnr.60 Snr.2 i Hobøl kommuneKort oppsummertMoløkka 35 E er en nyere halvpart av tomannsbolig med moderne farger og interiør. Her vil du bo i fredelige omgivelser med kort vei til skole, barnehage og dagligvaren. Et idyllisk område med flotte turområder som venter i nærheten.

Flytt rett inn til et moderne hjem over to plan. Husets romløsning inkluderer fire soverom, to bad og et separat vaskerom. Her kan hele familien hygge seg til alle årstider, både inne og ute.

  • Moderen halvpart av tomannsbolig fra 2017
  • Stort, påkostet kjøkken fra Svane med integrerte hvitevarer
  • Peisovn i stuen
  • Parkering i garasje
  • Stor markterrasse på 70 kvm
  • Innlagt fiber til huset
  • Luftige og landlige omgivelser
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinner
  • Kort vei til skoler og barnehager
Ditt nye hjemHjemmet inneholder en familievennlig romløsning med en stor sosial sone i
1.etasje. Med vindusflater av god størrelse oppleves sonen som lys og luftig. Her kan hele familien samles til hverdagsmiddagen og hyggelige tv-kvelder. På varme sommerdager kan man ta med måltidene ut til den store markterrassen. Terrassen har god plass til både spisebord og lounge.

Kjøkkenet er påkostet og står i stil til resten av den sosiale sonen. Innredning er levert fra merket Svane, og med integrerte hvitevarer oppleves kjøkkenet som et stilrent smykke i rommet. På kjøkken-øyen er det avsatt plass til barkrakker som danner et ypperlig sted for den raske morgenfrokosten, eller en sosial sitteplass under middagslaging. Det er rikelig med lagringsplass i skuffer og skap som gjør kjøkkenet lett å organisere.

Stuedelen er enkel å innrede med en sofagruppe og stuebord etter behov. Her kan man senke skuldrene og la peisovnen skape lun stemning på de kalde vinterdagene. Med lyse, slette flater og store vinduer er romfølelsen god og man har et fint utsyn ut til terrassen og hagen.

Fra kjøkkenet/ spisestuen er det utgang ut til den store markterrassen. Med hele 70kvm boltreplass kan man invitere venner og familie til store grillmiddager. Terrassen er pent laget med innebygd lounge og detaljer som blomsterpotte. Ellers er det også direkte tilgang til hjemmets hage. Her finner du en flott grønn plen innrammet av en voksende hekk. Et barnevennlig uteareal til glede for hele familien.

I første etasjen ligger også det praktiske vaskerommet. Rommet er bygget for å gjøre den ukentlige rengjøringen så enkel og rask som mulig. Det er rikelig med skapplass til oppbevaring og god benkeplass til gjøremålene. Vaskemaskinen er plassert litt over gulvflaten slik at det sikres best mulig arbeidshøyde.

Badet i første etasje er pent utført med store fliser på gulvet, vegghengt toalett, romslig dusj og servant med underskap. Et stort og moderne bad som står i stil til resten av hjemmet.

I andre etasje finner man husets soveroms avdeling samt hjemmets andre bad. Badet er i likhet med badet nede av god størrelse og delvis likt innredet. I tillegg til de andre fasilitetene finner man her et flott badekar. Et ypperlig sted å kunne slappe av etter en lang dag.

Totalt fire soverom finner man i øverste etasje. Alle er av god størrelse og har doble vinduer som slipper inn rikelig med lys. Som en trendriktig detalj er det malt en kontrastvegg på hvert av soverommene som skaper karakter. Et av rommene har utgang til hjemmets balkong. Dette rommet vil også fungere supert som TV-stue, lekerom eller et luksuriøst kontor. Innred etter behov og la kreativiteten skape drømmehjemmet.Innhold1. etasje: Vaskerom, bad, entré, stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning.
2. etasje: 4 Soverom (et av soverommene kan fint benyttes som stue), bad , gang.Beliggenhet og nærområdetMoløkka ligger i fredelige omgivelser nord for Ringvoll og består for det meste av husbebyggelse.

Ringvoll et fint og landlig tettsted i Hobøl med underkant av 600 innbyggere. Inn til Ringvoll sentrum er avstanden på ca. tre kilometer, her finner man blant annet dagligvarebutikk, legesenter og Ringvoll skole med trinnene
1.-7. klasse som også har skolefritidsordning. Like ved skolen ligger Ringvoll barnehage som er en av tre kommunale barnehager i Hobøl, i tillegg til en rekke private. 

Det er fint mulig å bo i Hobøl med en arbeidsplass i blant annet Oslo, Moss eller Ski. Reisetiden inn til Oslo sentrum med bil er på omlag 40 min, og til Moss og Ski kjører du på ca. 25 minutter. I Vestby og Ski venter det også større shoppingmuligheter på Ski storsenter kan besøke hele 145 forretninger. I Ski finner du også bowling, treningssenter, bibliotek og mer. Det er også kort vei til toget med en kjøretur på knappe 14 minutter til Sonsveien togstasjon og 16 minutter til Tomter stasjon for tog til Oslo.

I Hobøl kan man spasere timevis i de flotte friluftsområdene. Skogsområdene byr på både jakt og fiske samt lokalhistoriske opplevelser. Vinterstid er det kort vei til Middagsåsen skisenter og lange lysløyper finner du i Mossemarka.TomtAreal: 1 296,9 kvm, Eierform: Eiet fellestomt ParkeringParkering i garasje på ca. 46 kvm bra.ByggemåteGrunn og fundamenter, generelt: Isolerte ringmurselementer, armert og isolert betongplate på mark antatt fundamentert til faste stabile masser. Isolasjonsplater av polystyren og trykkfast mineralull virker som et kapillærbrytende lag under betonggulvet. Under isolasjonen er et drenerende lag. Dette laget er minst 100 mm tykt og består av 416 mm finpukk. For å beskytte mot vanndamp og radon fra grunnen fra grunnen membran over isolasjonen. Minst 80mm sprøytebetong mot plastisolasjon. Gulv på grunn: Plasstøpt gulv på grunn. Drenering: Vannet fra taket føres ned i takrenner og til terreng. Yttervegger: Yttervegger oppført i bindingsverkskonstruksjon isolert etter omfordelingstall. Liggende kledning. Vinduer: 3-lags Isolerglass. Taktekking og membraner: Boligen Isolert etter omfordelingstall og krav TEK 10. Yttertak er treverkskonstruksjon tekket med sveiset takpapp. Montert takrenner og nedløp. Balkonger, terrasser ol.: Tre platting i første etasje på bakkenivå med utgang fra stue, utført i impregnert trevirke på ca 70m2. Terrasse i andre etasje i impregnert trevirke og impregnert rekkverk i liggende utførelse. Gulvsystemer: Støpt gulv på grunn. Isolert etasjeskiller i treverkskonstruksjon.Overflater og innredningGulv -
1. etasje: Innvendige gulvoverflater tekket i ett stavs laminat langplank i god kvalitet og eksklusive fliser på bad, entréen og vaskerom. Listverk i overgang gulv-vegg og rundt innvendige dører Gulv -
2. etasje: Innvendige gulvoverflater tekket i ett stavs laminat langplank i god kvalitet og eksklusive fliser på bad. Listverk i overgang gulv-vegg og rundt innvendige dører.

Innervegger -
1.etasje: Innvendige veggoverflater i sparklet og malt utførelse med listefri overgang mellom vegg og tak og rundt vinduer. Ellers delvis flislagte veggoverflater på bad. Innervegger -
2.etasje: Malte veggoverflater. Delvis flislagte felt på veggoverflater på bad.

Himling -
1. etasje: Innvendige takoverflater i malt utførelse. Himling -
2. etasje: Malte overflater.

Kjøkken: Kjøkkenet fra merke leverandør Svane med avtrekkshette over induksjonstopp. I tillegg integrert komfyr integrert oppvaskmaskin, og integrert hvitevarer, laminat benkeplate.

Bad -
1. etasje: Gulv: Flislagte gulvoverflater. Nedsenket dusjnisje. Innervegger: Flislagt felt i dusjnisje. Malte veggoverflater. Innredning: Kvadratisk dusjnisje med innadslående glassdører. Veggmontert garnityr. Veggmontert wc med trykknapp. Veggmontert servant med underskap og speil over. Ventilasjon: Balansert ventilasjon med avtrekk fra badet.

Bad -
2. etasje: Gulv: Flislagte gulvoverflater. Innervegger: Delvis flislagte veggoverflater. Malte veggoverflater. Innredning: Kvadratisk dusjnisje med innadslående glassdører. Veggmontert dusjgarnetyr. Veggmontert WC med trykknapp. Rektangulært badekar med veggmontert garnetyr. Veggmontert servant med underskap og veggmontert høyskap. Speil med belysning over servant. Ventilasjon: Balansert Ventilasjons anlegg med varmegjenvinner. Ventilasjonssystem tilfører filtrert, ren og frisk uteluft til sove og oppholdsrom, og trekker ut forurenset luft fra våtrom. Varmen i den brukte luften gjenvinnes i ventilasjonsaggregat. Systemet styres fra egen styringsbryter som er plassert tilgjengelig i bolig. Separat avtrekk fra kjøkkenhetten.

Vaskerom: Gulv: Flislagte gulvoverflater. Innervegger: Veggoverflater i malt utførelse. Innredning: Skap og benkeplass. Grovvask nedfelt i benkeplate. Teknisk utstyrt montert. Ventilasjon: Balansert ventilasjon med avtrekk fra vaskerom.OppvarmingVarmekabler i første etasje samt bad 2 etg. Peis montert i stue.Vei, vann og avløpPrivat vei. Offentlig vann og avløp via privat fordelingsnett.

Drift og vedlikehold av felles avløpspumpe og avløpskumpekum avholdes av sameiet i sin helhet iht. sameiets vedtekter.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 87 kvm
2. etasje: 87 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje: Vaskerom, bad, entré, kjøkken, stue/spisestue.
2. etasje: 4 Soverom, bad , gang, stue.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen er uregulert. Eiendommen ligger under kommuneplanens arealdel
2015-2026 med formål: Landbruks-, natur og friluftsområde tillatt for spredt boligbebyggelse. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterKommunale gebyrer og eiendomsskatt utgjør totalt kr. 12.449,- for 2018. I dette inngår gebyrer og avgifter for avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt.

Beløpet er fordelt på tre terminer. Avløp faktureres akonto og avregnes
1. termin neste år.

Det er installert vannmåler. Faktura for vann kommer fra Hobøl vannverk.LigningsverdiEiendommen mangler ligningsverdi grunnet byggeår.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oransje B.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har midlertig brukstillatelse datert: 11.04.2017. Ferdigattest vil foreligge før overtakelse.
- Boligen er bygget etter tegninger som er byggemeldt.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Snømåking frem til huset ca. kr 1500,- for vintersesongen

Vedtekter for sameiet Moløkka 35 D og E:
- Tomten Gnr 96 Bnr 60 seksjoneres.
- Det blir ikke foretatt fysisk oppmåling.
- Hus og garasje males i samme farge. Eventuelle andre ønsker må tas opp i styret.
- 35 C og 35 Der ansvarlig for drift og vedlikehold av sin egen boenhet.
- Strømforbruk til felles avløpspumpekum deles med like andeler på Moløkka 35 C og Moløkka 35 D.
- Drift og vedlikehold av felles avløpspumpe og avløpskumpekum avholdes av sameiet i sin helhet.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 1978/2501-1/87  Rettighet 06.04.1978  Rettighetshaver:Hobøl Vannverk Sa   Org.nr: 869047872
LEIEAVTALE RETT TIL Å LEGGE VANNLEDNING OVER D. E. BESTEMMELSER OM TILSYN, ERSTATNING M. V. RETTEN KAN OVERDRAS

Overført fra: 0138-96/60
Gjelder denne registerenheten med flere   2017/44640-1/200  Best. om vann/kloakkledn. 16.01.2017  rettighetshaver:Knr:0138 Gnr:96 Bnr:55   Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Overført fra: 0138-96/60
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata: 2017/251168-1/200  Seksjonering 22.03.2017  opprettet seksjoner: snr: 2
formål: Bolig sameiebrøk: 1/2
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180037. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 890 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,-))
--------------------------------------------------------
109 572,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 999 572,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent YildirmBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser?
- Ja. Arbeidet med elektrisk med alt i el-anlegg er utført av Elektriker gruppen AS. Siste kontroll var ved overlevering av huset i April 2017.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja. Utført av Elektriker Gruppen AS.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget?
- Ja. Der foreligger dukumentation for el-anlegget hos Elektriker gruppen AS.
9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Nei. Arbeidet på boligen er utført av godkjent rørlegger firma. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja. Der er utarbeidet tilstandsrapport med befaringsdato : 21.03.2018
16. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen?
- Ja. Ja, der er målt med canary radonmåler av 45 Bq.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 09.08.18.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1827 Moløkka 35E
1827, Moløkka 35E
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Moløkka 35E
1/41
Lukk
0