Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
VESTBY: Moderne halvdel av tomannsbolig med smart romløsning over 2 plan. Carport. Stor terrasse, gode solforhold. Fredelige, landlige omgivelser.
Last ned budskjema
Dokumenter
Furuåsen 53 presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.1. etasje: Toalettrom, soverom, stue med kjøkken og utgang til terrasse.En rekke vinduer gir hele den sosiale sonen gode lysforhold.En gjennomgående sosial sone på nesten 52 kvadratmeter utgjør mye av arealet på husets øvre plan.
På stuens vidstrakte gulvflate finner du plass til flere møbelgrupper.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Huset ble oppført så nylig som i 2015 og dermed har gjennomgående moderne standard som oppleves nærmest som ny.En moderne peisovn plassert sentralt i rommet byr på stemningsskapende varme når du tenner opp.Den åpne romløsningen og vinduer på tre sider lar naturlig dagslys strømme fritt gjennom.Et langstrakt spisebord finner sin naturlige plass midt på stuens åpne gulvflate.Kjøkkeninnredningen henvender seg åpent ut i rommet og fungerer i seg selv fungerer som et stort møbel.Kjøkkeninnredningen har en svært helhetlig fremtoning med samtlige hvitevarer helintegrert.Innredningen har gode oppbevaringsmuligheter for kjøkkenutstyr til daglig bruk.Vinklede benker gir deg praktiske arbeidsflater å tilberede måltidene på.Legg merke til at det er utgang til terrassen både rett fra kjøkkenet og fra stuen på motsatt side.På øvre plan finner du også ett av husets totalt fire soverom.Badet på øvre plan er utstyrt med dusjnisje, tidsaktuelle baderomsmøbler og naturligvis klosett.U. etasje: Entré/gang, vaskerom med bod/teknisk rom, bad og 3 soverom. Utvendig sportsbod.Soverommene i underetasjen er gjennomgående av gode størrelser.Dette soverommet er underetasjens største og på like over 11 kvadratmeter.To av soverommene er på gode ni kvadratmeter.Her får barna rikelig plass til lek og opphold i egne omgivelser.Tre av soverommene er samlet i praktisk nærhet på én flate i underetasjen.Hvitmalte veggflater er et lett overmalbart utgangspunkt om du vil gjøre egne fargevalg.Badet i underetasjen måler i henhold til bygningstegningene komfortable 8,6 kvadratmeter.Badet i underetasjen er også tilrettelagt for montering av et badekar.Vaskerommet er smart innredet til sitt formål.Skitne tur- eller barneklær kan du enkelt ta inn til vaskerommet rett fra gangen.Det er lagt gulvvarme i hele underetasjen.Gårdsplassen ble både asfaltert og påkostet med granittstein i 2017.Pen asfaltert innkjørsel.Fra kjøkkenet kan du enkel ta med deg måltidene rett ut til terrassen på østsiden.En romslig terrasse med god plass til møblement.Direkte adgang ut til hageområdet.En omfangsrik terrasse strekker seg rundt husets tre yttervegger.Utvendig sportsbod finner du innerst i carporten. Overbygg gjør det mulig å gå tørrskodd mellom ytterdøren og bilen i carporten.Ettermiddags- og kveldssolen kan du få med deg fra terrassens vestre og nordre del.På terrassen kan du følge solens gang hele dagen gjennom sommerstid.Tomten er pent opparbeidet og inkluderer lettstelte plener foran og bak huset.I Furuåsen vil du bo landlig i svært fredelige omgivelser, men likevel ikke mer enn fire minutter unna sentrum av Vestby.Et familievennlig boområde med husbebyggelse.
0
59
Se store bilder
Prisantydning: 4 450 000,-
Totalpris: 4 450 000,-
Primær rom: 136m²
Boligtype: Tomannsbolig
Eieform: Selveier
Rom: 1 / Soverom: 4
Kort om
"VESTBY: Moderne halvdel av tomannsbolig med smart romløsning over 2 plan. Carport. Stor terrasse, gode solforhold. Fredelige, landlige omgivelser."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.86 Bnr.75 Snr.2 i Vestby kommuneKort oppsummertFuruåsen 53 utgjør den nordre delen av en vertikaldelt tomannsbolig som ble først innflyttet så nylig som i 2015, hjemmet har gjennomgående moderne standard som oppleves nærmest som nytt.

Planløsningen omfatter to etasjer og er tidsaktuelt utformet med totalt fire soverom, bad i begge etasjer og et separat vaskerom. Det er også oppført en omfangsrik terrasse som strekker seg rundt husets tre yttervegger og utnytter de generelt gode solforholdene i området. Terrassen fungerer også som overbygg til carporten og gjør det mulig å gå tørrskodd mellom bilen og ytterdøren.

I Furuåsen vil du bo landlig i svært fredelige omgivelser, men likevel ikke mer enn fire minutter unna sentrum av Vestby med forretninger, togstasjon og skoler på alle trinn. Nabolaget er nyetablert og inkluderer en rekke småbarnsfamilier. Tur- og friluftsområder er lett tilgjengelig direkte fra nabolaget.

 • Moderne halvdel av tomannsbolig
 • Fire soverom, moderne bad i begge etasjer
 • Tidsaktuelt kjøkken med alle hvitevarer helintegrert
 • Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner
 • Vannbåren varme i første etasje og på bad i andre etasje
 • Gårdsplass asfaltert i 2017 og påkostet med granittstein
 • Carport og utvendig sportsbod
 • Lettstelt hage og stor terrasse
 • Luftige omgivelser og gode solforhold
 • Fibernett under etablering i området
 • Nyetablert og barnevennlig nabolag med landlig preg
 • Umiddelbar tilgang til store turområder
 • Cirka 5 kilometer til Vestby sentrum, skoler og tog
 • Kort vei til og fra E6 - ca. 35min. til Oslo
Ditt nye hjemHusets plan- og romløsning over to etasjer er praktisk utformet og godt tilrettelagt for en barnefamilies plassmessige og praktiske behov.

En gjennomgående sosial sone på nesten 52 kvadratmeter utgjør mye av arealet på øvre plan og fyller rollen som et stort, felles samlingsrom for familien. Her er det god plass til en sofagruppe og et spisebord med sitteplass for mange, mens en moderne peisovn som er plassert sentralt i rommet byr på stemningsskapende varme når du tenner opp på kjølige dager. Den åpne romløsningen og vinduer på tre sider lar naturlig dagslys strømme fritt gjennom og gir hele den sosiale sonen gode lysforhold.

Kjøkkenet er utstyrt med en omfangsrik skapinnredning i klassisk moderne stilpreg som henvender seg åpent ut i rommet og i seg selv fungerer som et stort møbel. Innredningen har en svært helhetlig fremtoning med samtlige hvitevarer helintegrert og har i tillegg gode oppbevaringsmuligheter for kjøkkenutstyr til daglig bruk i en rekke skuffer og skap.

Legg merke til at det er utgang til terrassen både rett fra kjøkkenet og fra stuen på motsatt side, slik at du enkelt kan ta med deg måltidene utendørs. Den omfangsrike terrassen er perfekt for både grillmiddager, helgefrokoster i friluft og solbading på gode sommerdager. På østsiden titter solen ned allerede tidlig morgen sommerstid og varer store deler av dagen. Kveldssolen kan du få med deg fra terrassens vestre og nordre del.

På samme plan som den sosiale sonen finner du også ett av husets to bad, samt ett av de totalt fire soverommene. Badet er utstyrt med dusjnisje, tidsaktuelle baderomsmøbler og naturligvis et klosett. Soverommet på øvre plan er med knappe åtte kvadratmeter velfungerende som barnerom, alternativt et hjemmekontor eller kanskje et bibliotek?

De øvrige tre soverommene er samlet på én flate i underetasjen og av gjennomgående gode størrelser, hvorav ett er på like over 11 kvadratmeter og to er på gode ni kvadratmeter som gir barna rikelig plass til lek og opphold i egne omgivelser.

Badet i underetasjen måler i henhold til bygningstegningene komfortable 8,6 kvadratmeter og er med andre ord utpreget stort, spesielt når du finner et separat vaskerom vegg i vegg. Dette badet er i dag utstyrt med dusjhjørne, men er også tilrettelagt for montering av et badekar. Oppbevaringsmuligheter for håndklær og personlige effekter finner du i speilskap og hendige servantskuffer.

Vaskerommet er smart innredet til sitt formål med skuffer og skap, skyllekum og en hendig arbeidsbenk til å brette tøy på. Vaskesøylen finner sin lite fremtredende plass i en dedikert nisje, og skitne tur- eller barneklær kan du enkelt ta inn til vask rett fra gangen. Legg for øvirg merke til det tekniske rommet innenfor boden som også fyller rollen som en bod.InnholdU. etasje: Entré/gang, vaskerom med bod/teknisk rom, bad og 3 soverom. Utvendig sportsbod.
1. etasje: Toalettrom, soverom, stue med kjøkken og utgang til terrasse.Beliggenhet og nærområdetFuruåsen 53 er en del av et nyere boligfelt i landlige og idylliske omgivelser like syd for sentrum av Vestby. Veien i feltet ble i fjor asfaltert og belyst. Her vil du bo tett på naturen og store friområder, samtidig som sentrumskjernen er innenfor en kort kjøretur.

Vestby sentrum er et hyggelig handelsområde med et utvalg forretninger med mye av det meste du trenger til hverdagen. Sentrumskjernen er lett å svinge innom på vei hjem i hverdagen og inkluderer både dagligvareforretninger, frisør og apotek, samt et knippe kaféer og spisesteder i tillegg til Vestby Storsenter med et bredt tilbud av butikker. Større varehus som Vestby Storsenter og Norwegian Outlet finner du like nord for sentrum.

Skal du med toget, kan du gjerne ta sykkelen fatt ned til stasjonen som også ligger i sentrum. Herfra er det avganger mot Oslo opptil to ganger i timen i rushtid og reisetiden inn til Oslo S er cirka 35 minutter. Når den pågående utbyggingen av Follobanen ferdigstilles vil antall avganger dobles og reisetiden reduseres omtrent halveres. Velger du i stedet egen bil tar du deg raskt ut på firefelts E6 og videre til Oslo innenfor halvtimen.

Vestby skole som ble oppført så nylig som i 2008 er lett tilgjengelig langs veien ned til sentrum og nærmeste nabo til den helt nye ungdomsskolen som åpnet høsten 2015. Ved skolene ligger også nye Vestby Arena med klatrevegg, kunstgress- og friidrettsbaner utendørs. Til nærmeste barnehage er det omlag 1,2 kilometer.

De store naturskjønne omgivelsene gir deg umiddelbar tilgang til omfattende turområder som er ypperlige både for hverdagslige treningsturer og lengre helgeutflukter med familien. Til idylliske Kjennvannet går du på omkring kvarteret, og ved skolen starter lysløypen som i tillegg kan fungere som inngangsport til de store marka-områdene. Vinterstid er det flotte skiløyper i nærområdet så snart forholdene tillater.TomtAreal: 1 183 kvm, Eierform: Fellestomt.

Pent opparbeidet tomt med to gressplener og asfaltert gårdsplass.ParkeringParkering i carport samt godt med parkeringsplasser på asfaltert gårdsplass.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Grunn og fundamenter, generelt: Isolerte ringmurselementer, armert og isolert betongplate på mark antatt fundamentert til faste stabile masser. Vegger under bakkeplan i betong innvendig isolert og påforet. Isolasjonsplater av polystyren og trykkfast mineralull i gulvet virker som et kapillærbrytende lag under betonggulvet. Under isolasjonen er et drenerende lag. Dette laget er minst 100 mm tykt og består av 416 mm finpukk. For å beskytte mot Radon og vanndamp er det en duk plasser over/ mellom isolasjonsskikt. Minst 80mm sprøytebetong mot plastisolasjon. Gulv på grunn: Minst 80mm sprøytebetong mot plastisolasjon. Drenering: Takvann føres til terreng via takrenner og nedløp. Nødvendig drenering av veggene under bakkeplan. Yttervegger: Yttervegger bestående av bindingsverk av tre, isolasjon, vindtetting og utvendig liggende kledning. Vegger under bakkeplan i sprøytebetong innvendig isolert og utlektet. Vinduer: 2-lags isolerglass mer karmer og rammer av treverk stemplet 2013. Takkonstruksjoner: Isolert saltak med lufting mellom vindsperre og undertak. Taket er kledd i betongtakstein. Ståltakrenner med nedløp.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré, vaskerom, teknisk rom og begge bad, for øvrig laminat. Innervegger: Fliser på begge bad, for øvrig glatte malte flater. Himlinger: Glatte malte flater. Downlights i flere rom.

Kjøkken: Skapinnredning med rettprofilerte hvite fronter, stålgrep og laminerte sorte benkeplater. Fliser på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget induksjonstopp, ventilator, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser.

Bad U. etasje: Servantskap med glatte brunsorte fronter, forkrommede grep og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare skjermvegger i klart glass. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for badekar.

Bad
1. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil med overbelysning. Dusjnisje med hånddusj og svingbare skjermvegger i klart glass. Veggmontert klosett.OppvarmingVannbåren varme i hele første etg. utenom bod, samt vannbåren varme på bad i andre etasje. Peis montert i stue. Varmesystem er levert fra Alfasentral.Vei, vann og avløpPrivat vei. Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig vann og avløp, eiendommene i området er tilknyttet et privat minirenseanlegg. Det er ikke installert vannmåler.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. Etasje: 70 kvm Underetasje: 70 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. Etasje: Kjøkken, stue, bad, soverom. Underetasje: 3 Soverom, bad, entre/gang, vaskerom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen ligger inn under Vestby kommuneplan og Bjerkeskau - Detaljregulering - Reguleringsbestemmelser. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterFelleskostnader og renovasjon pr. år: kr. 20.149,- pr. år.

Kommunen har ikke noen avtale angående kommunale avgifter foruten feiegebyr. Vann og avløp er privat og betales gjennom felleskostnader. Renovasjon foretas av Movar.

Renovasjon Movar kr. 
3.649,- inkl. mva pr. år. Felleskostnader: kr.
1.375,- pr. mnd. Inkluderer: Vann og avløp, vedlikehold av fellesareal, snømåking.

Renovasjon Movar (Et standard beholdersett består av): 1 x 140 liter til restavfall. 1 x 240 liter til papp, papir og drikkekartong. 1 x 140 liter til glass- og metallemballasje fra mat- og drikkevarer. 1 x 140 liter sekk til plastemballasje.

Det er tre søppelbeholdere i dag.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 949 896 per 13.04.18 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 039 668 per 13.04.18. Ligningsår: 2016.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Lys grønn B.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Eiendommene skal ha felles drift og vedlikehold av felles del av stikkvei og anlegg.
- Boligen har ferdigattest datert: 2015
- Vi har ikke kontrollert byggetegningene. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene fra kommunene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er tinglyst pliktig medlemskap i velforening.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 25.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser: 2012/786741-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 24.09.2012 BELØP: NOK 82.122
PANTHAVER: Furuåsen Sameie Org.nr: 992001259
OVERFØRT FRA: 0211-86/75
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/64252-2/200 BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE TINGLYST 23.01.2013 RETTIGHETSHAVER: Furuåsen Sameie Org.nr: 992001259
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening OVERFØRT FRA: 0211-86/75
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata: 013/1063617-1/200 SEKSJONERING TINGLYST 06.12.2013 SNR: 2
FORMÅL: Bolig TILLEGSDEL: Bygning SAMEIEBRØK: 1/2
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180050. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 450 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
111 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 450 000,-))
--------------------------------------------------------
123 572,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 573 572,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerKonsesjonPga. eiendommens alder eller størrelse kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper og selger må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon.

Det er en forutsetning for denne handelen at egenerklæring om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper og selger, og godkjennes av kommunen før overdragelsen. Erklæringen skal vedlegges skjøtet for tinglysning og oppgjøret kan ikke foretas før erklæringen foreligger i signert og godkjent stand.

Dersom konsesjon blir nødvendig er det en forutsetning for nærværende handel at kjøper får innvilget dette. Partene er enig om at et eventuelt konsesjonsgebyr (2 promille av kjøpesum, grunngebyr kr. 750,-) dekkes av kjøper og at overtagelsestidspunktet blir utsatt inntil konsesjonsspørsmålet er avgjort. Om ikke konsesjon gis, heves kontrakten uten ytterligere omkostninger for kjøper.  Kjøper er i så fall kjent med at man ikke vil få refundert konsesjonsgebyret.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent YildirmBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 13.04.18.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.KontaktTa kontakt med daglig leder Bulent Yildirim på tlf. 47299794 eller på mail by@boaeiendom.no dersom du har spørsmål vedrørende dette hjemmet. Trenger du en markedsvurdering av ditt nåværende hjem? Ta kontakt for avtale.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1540 Furuåsen 53
1540, Furuåsen 53
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Furuåsen 53
1/40
Lukk
0