Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ST. HANSHAUGEN: Moderne 2-roms loftsleilighet - Privat takterrasse og egen garasje i bakgården. 44 kvm gulvareal.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Møbler gjerne med både sofagruppe og et spisebordPå gode sommerdager er terrassen også solrik og like perfekt for solbading som for måltider i friluft.FasadebildeEntré/gang, bad, soverom, stue med kjøkken og utgang til terrasse på ca. 10 kvm. Leiligheten disponerer lukket bod på 4,7 kvm. i felles kjeller.
Gjennom vinduet slipper solstrålene inn på dagtid, og uten gjenboere oppleves stuen fullstendig privat.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Stuen er malt med en blå kontrastvegg som skaper liv i rommet.I leilighetens gjennomgående romløsning utgjør stuen mye av arealet og fungerer godt i rollen som et samlingsrom.Her har man god plass til en stor TV.Kjøkkenet er en tilbaketrukket avdeling og i sin helhet forbeholdt en todelt skapinnredning med motstående koke- og vaskesoner.Nyere Pergo laminatgulv fra 2017.Lys innredning med grå benkeplate.Integrerte hvitevarer.InteriørbilderBadet har som leiligheten ellers i stor grad standard fra 2009 som inkluderer tidsaktuelle fliser på gulv og vegger.Arealet er her av et mer kompakt format, men hensyntatt med blant annet foldbare glassdører rundt dusjsonen som opptar svært lite plass i sammenfoldet stand.Soverommet er utstyrt med en åpen garderobeinnredning fra IKEAs smarte PAX garderobesystem som oppbevarer både klær og accessoirer oversiktlig ved sengens side.Det er i tillegg plass til en kommode innenfor garderoben.Fredelig plassering innefor kjøkkenet med vindu mot balkongen.Lys entré med utgang til terrassen.FasadebildeDet medfølger én parkeringsplass i garasjerekke (garasjeplass nr. 30002).Fasadebilde
0
46
Se store bilder
Prisantydning: 4 375 000,-
Totalpris: 4 375 000,-
Primær rom: 39m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 1
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.218 Bnr.58 Snr.16 i Oslo kommuneKort oppsummertDenne leiligheten ligger i byggets øverste etasje og ble innredet i 2009 da loftet ble ombygget. De fleste innredninger er fra dette året, mens gulvet er lagt nytt i 2017, samme år som hele leiligheten ble malt. 

Leiligheten har egen, solrik takterrasse på cirka 10 kvadratmeter som nærmest utgjør et ekstra rom i sommermånedene, samt egen garasje i bakgården som er meget nyttig og din private, avgiftsfrie parkeringsplass innenfor Ring
2.

Med leiligheten følger egen garasjeplass i bakgården.

Bjerregaards gate er en stille sidegate i hjertet av St. Hanshaugen. I kvartalene omkring finner du et spennende utvalg av småforretninger, restauranter og utesteder, som alle er med på å gi St. Hanshaugen sin egen atmosfære. Legg gjerne også turen opp til parken på solrike sommerdager, der du kan nyte utsikt mot fjorden og oppleve ulike arrangementer i friluft.
  • Loftsleilighet fra 2009 midt på St. Hanshaugen
  • Kjøkken med helintegrerte hvitevarer
  • Nyere Pergo laminatgulv fra 2017
  • Privat takterrasse med gode solforhold
  • Varmtvann inkludert i fellesutgifter
  • Egen garasje i felles rekke i bakgård
  • Mange spennende småforretninger og spisesteder i nabolaget
  • Vakre St. Hanshaugen park like ovenfor
  • Enkel adkomst med buss, trikk eller bil
  • Sentrumskjernen innenfor 15 minutters gange
Ditt nye hjemFor mange vil leilighetens private takterrasse være noe av det mest attraktive ved hele hjemmet. Plasseringen øverst i bygget gjør terrassen luftig og ikke minst privat siden innsyn i praksis er fraværende. På gode sommerdager er terrassen også solrik og like perfekt for solbading som for måltider i friluft. Med cirka 10 kvadratmeter har terrassen god plass til både sittegruppe og en grill, og fungerer nærmest som en ekstra stue fra mai til september.

I leilighetens gjennomgående romløsning utgjør stuen mye av arealet og fungerer godt i rollen som et samlingsrom, her det mulig å møblere med både sofagruppe og et spisebord. Oppløftet til vinduet på sydsiden gir stuen god høyde og et luftig preg. Gjennom vinduet slipper solstrålene inn på dagtid, og uten gjenboere oppleves stuen fullstendig privat.

Kjøkkenet er en tilbaketrukket avdeling og i sin helhet forbeholdt en todelt skapinnredning med motstående koke- og vaskesoner. Tilhørende arbeidsflater finner du på begge sider. Skapinnredningen er i stilren hvit høyglans og har samtlige hvitevarer helintegrert som medfølger leiligheten.

Innenfor kjøkkenet finner du soverommet som har vindu mot balkongen og dermed kun fredelige, skjermede omgivelser utenfor. Innsyn er det heller ikke. Rommet er utstyrt med en åpen garderobeinnredning fra IKEAs smarte PAX garderobesystem som oppbevarer både klær og accessoirer oversiktlig ved sengens side. Det er i tillegg plass til en kommode innenfor garderoben. Himlingen som er skrånende over sengen gir rommet en intimt og koselig atmosfære.

Badet har som leiligheten ellers i stor grad standard fra 2009 som inkluderer tidsaktuelle fliser på gulv og vegger. Arealet er her av et mer kompakt format, men hensyntatt med blant annet foldbare glassdører rundt dusjsonen som opptar svært lite plass i sammenfoldet stand. Legg for øvrig merke til at vaskemaskinen medfølger, denne var ny høsten 2016.InnholdEntré/gang, bad, soverom, stue med kjøkken og utgang til terrasse på ca. 10 kvm. Oppmålt gulvareal er ca. 43 kvm. grunnet skråtak.

Leiligheten disponerer lukket bod på 4,7 kvm. i felles kjeller.Beliggenhet og nærområdetSt. Hanshaugen er stedet i Oslo der øst møter vest og et mellomstadium mellom Grünerløkkas puls og Frogners fredelige gater - to karakteristiske bydeler som fra hver sin kant påvirker og bidrar til St. Hanshaugens egen unike atmosfære. En del av denne egenarten skapes også av de mange renommerte spesialforretningene og det rike utelivet blant St. Hanshaugens kvartaler.

De nærmeste finner du allerede i krysset ved Ullevålveien rett rundt hjørnet der Kaffebrenneriet har en av sine eldste filialer og muligheten til å nyte en varm kopp utendørs på fortauet. Få meter nedenfor ligger Røtter, butikken for økologisk og naturlig mat. Utvalget inkluderer et stort sortiment av frisk frukt og grønnsaker, kjøtt fra norske økobønder og økologisk brød.

Går du i retning parken passerer du straks Smalhans, bydelsspisestedet der det sosiale rundt bordet står i fokus. Gutta på Haugen er kjent for sine delikatesser fra fjern og nær, her finner du den gamle kjøpmannsdisken med spennende  oster, oljer og andre kuriositeter av kvalitetsvarer. Rett ved siden av byr Java espressobar og kaffeforretning på rykende ferske  kaffespesialiteter, mens Pascal er stedet for de deilige bakervarene.

Kjøp gjerne med deg noe godt å bite i og legg turen opp til parken på gode dager, bydelens frodige og grønne lunge med både fjordutsikt, en  rekke kulturarrangementer og stor uteservering sommerstid.

De hverdagslige innkjøpene kan du enkelt utføre ved KIWI i Dalsbergstien, på Bunnpris i Sofies gate noen kvartaler nedenfor som også holder søndagsåpent, eller på COOP Mega Bislett som har et bredere sortiment. I motsatt retning er det bare noen få minutters gange ned til St. Hanshaugen Senter med REMA1000.

Ved Akerselva omlag 700 meter østover ligger Vulkan der tidligere industriområder er forvandlet til et mekka for mat, kreativitet og kulturelle opplevelser. Her er blant annet Mathallen samt utestedene BAR Vulkan, Dögnvill Bar & Burger og Fyrhuset Kuba som alle inviterer til sosiale hyggestunder.

Langs Akerselva er det også flotte turveier i begge retninger som slynger seg gjennom små parker og variert terreng, perfekt både for  rusleturer eller de hverdagslige løpeturene. Foretrekker du innendørs trening, er nye SATS Bislett vis á vis Bislett Stadion et godt alternativ. Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser.

Kollektivtilbud og adkomst
Med 37-bussen mellom Helsfyr og Nydalen tar du deg enkelt fra krysset ved Stensberggata og ned til Jernbanetorget på 7 minutter. Fra Waldemar Thranes gate tar 21-bussen fra Helsfyr deg ned til Aker Brygge på 12 minutter.

Ved Holbergs plass knappe 500 meter sydover passerer trikkelinjene 11 Majorstuen-Kjelsås, 17 Rikshospitalet-Grefsen og 18 Rikshospitalet-Ljabru, alle med reisetid ned til Stortorvet på 6 minutter.

Sentrumskjernen er også lett tilgjengelig til fots og en kortere rusletur via Høgskolens område og kvartalene lenger syd.

Med egen bil har du kort vei både opp til Ring 2 ved Ila og ned til Ring
1.TomtAreal: 590 kvm, Eierform: Eiet tomt.ParkeringDet medfølger én parkeringsplass i garasjerekke (garasjeplass nr. 30002).

Videre er det gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Yttervegger: Grunnmur oppført i natursten. Yttervegger, bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger oppført i mur-/teglkonstruksjoner. Utvendige fasader er pusset og malt. Vinduer: Malt vindusramme i tre med 2-lags isolerglassvindu fra 1976 i stue. Malt vindusramme i tre med 2-lags isolerglassvindu fra 2006 på soverom. Malt balkongdør i tre med 2-lags isolerglassvindu fra 1992. Balkonger, terrasser ol.: Solrik og skjermet inntrukket terrasse ca. 10m2. med adkomst fra entré/gang. Gulvkonstruksjonene er oppforet og fundamentert med stylteløsning oppå det opprinnelige terrassedekket. Sluk ligger i opprinnelig terrassedekke. Sluket er ikke besiktiget. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, antatt isolert med isolasjonsmatter. Støpt dekke med synlig plastsluk, klemring og fiberduk/membran i gulv på bad. Tilstrekkelig fall mot sluk og nedsenket gulv i dusjsone.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig Pergo laminat. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig pussede og malte flater. Himlinger: Malt gips. Downlights på bad og kjøkken.

Kjøkken: Svea skapinnredning fra 2009 med glatte fronter i hvit høyglans, stålgrep og laminerte grå benkeplater. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Mosaikkfliser på vegger over benker. Innbygget keramisk platetopp, avtrekksvifte med kullfilter, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser.

Bad: Fra 2009. Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Innfelt veggspeil. Veggmonterte glasshyller. Dusjhjørne med hånddusj og foldbare glassdører. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på badVei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 39 kvm P-rom: 39 kvm Bta: 44 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, stue/spisestue, kjøkken, bad, soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Eiendommen er registrert på byantikvarens Gul liste.

Diverse plan/ byggesaker: Pågående plansak. Saksnr: 201802948. Saken gjelder: Ullevålsvn.-Colletts gate-Louises gate, sykkelfelt. Sakstype: Foreløpig plan.

For merinformasjon se: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr.
2.301,- pr. mnd. Inkluderer: kommunale avgifter, felles forsikring, kabel-tv, driftskostnader m.m. ifølge brev fra forretningsfører.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldSameiet har ingen lån pt.FellesformueKr. 3 143,- pr. 31.12.17 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 809 224 per 30.05.18 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 589 517 per 30.05.18. Ligningsår: 2016.ForsikringForsikret i If Skadeforsikring, med polisenummer: 912147. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 17 seksjoner.
- Sameiebrøk: 40/597
- Dyrehold er tillatt.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 23.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Rød G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Vedrørende stuevindu: Man kan åpne vinduet, men ikke låse det i fast posisjon eller åpne det helt grunnet defekt hengsel.
- Boligen har bygganm (uattestert) datert: 1878, samt ferdigattest for oppdeling fra 7 til 16 leiligheter datert: 2013.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 31.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser 1953/300887-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 20.03.1953 OVERFØRT FRA: 0301-218/58
Gjelder denne registerenheten med flere

1960/519062-1/105 BEST OM GARASJE/PARKERING TINGLYST 12.11.1960 Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet OVERFØRT FRA: 0301-218/58
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata 2014/202886-1/200 SEKSJONERING TINGLYST 11.03.2014 SNR: 16
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 40/597
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180088. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 375 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
109 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 375 000,-))
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
122 937,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 497 937,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy Friestad.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Nei - Det er satt inn opplegg for vaskemaskin av Bislett rør AS i 2016.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja - Satt inn noen flere stikkontakter i 2016. Arbeidet ble utført av Råde Elektro AS.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget?
- Ja -  Det foreligger fra Eltel og Råde Elektro AS. I følge Sandvika Elektro AS ved Kay Winger er det også på resten av anlegget. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap).
- Leiligheten er et godt utleieobjekt. Ikke noen vedtak om kostnadsøkninger som jeg vet om.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 01.06.18.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0172 Bjerregaards gate 16 A
0172, Bjerregaards gate 16 A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Bjerregaards gate 16 A
1/22
Lukk
0