Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
VINTERBRO: Sjelden mulighet! Eksklusivt materialvalg med designpreg. Moderne enebolig fra 2017. Carport. Familievennlig.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Sjøskogenfaret 8 A presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.InteriørbilderFørste etasje domineres av en stor sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet.Et lunt hjem med gode kvaliteter.
De store vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig dagslys.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Her kan hele familien samles til hyggelig hverdagskvelder og større sammenkomster.Den åpne kjøkkenløsningen gir et moderne uttrykk.FasadebildeKjøkkensonen er tilbaketrukket med en fin plassering i rommet.På kalde høstkvelder vil peisovnen skape lun stemning.Fra spisestuedelen har man direkte tilgang ut til markterrassen og hagen.På kjøkkenøyen er det avsatt plass til barkrakker - en sosial sitteplass under matlaging.FasadebildePå kjøkkenets venstre-side finner man en benk som er fin til både dekorering og som sitteplass.Entréen.Første etasje inkluderer også hjemmets mest praktiske rom - vaskerommet.Badet i denne etasjen er pent dekorert med mørk innredning og regndusj.Trappen opp mot andre etasje.Trappegangen.InteriørbilderAndre etasje inkluderer både en romslig tv-stue, bad samt soverommene.TV-stuen er et smart innredet rom for storfamilien.Hovedsoverommet er romslig med en fin og særegen kontrastvegg.Dette rommet har også utgang til hjemmets balkong.I sommerstiden kan man åpne balkogdørene og la den friske luften strømme inn.Hyggelig soverom også på kveldstid.Soverom to er malt i en trendriktig farge og har et mykt vegg til vegg teppe på gulvet.Dette rommet har også egen walk-in-garderobe.De siste soverommet har et nordisk uttrykk med blå vegger og hvit himling.Innred gjerne med arbeidspult til leker og annet.Badet i denne etasjen er moderne, dekorert med ulike fliser.FasadebildeHer kan man nyte et varmt bad etter en lang dag.Nabolaget er rolig med kort vei til skoler og barnehage.Med både markterrasse, balkong og hage kan man utnytte sommerdagene til det fulle.Hagen er innrammet av en voksende hekk.FasadebildeInnkjørselen er pent opparbeidet med enkel parkering i carport.Carporten har også inngang til sportsbod.Huset sett ovenfra.Turområdene er mange, og man kan spasere rett ut i flotte rekreasjonsområder.Fasadebilde1. etasje: Stue, gang/trapperom, kjøkken, bad, vaskerom.2. etasje: Tre soverom, stue, gang/trapperom, bad, omkledningsrom.
0
136
Se store bilder
Prisantydning: 6 780 000,-
Totalpris: 6 780 000,-
Primær rom: 146m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.107 Bnr.271 Snr.1 i Ås kommuneKort oppsummertSjøskogenfaret 8 A er et innholdsrikt hjem med dekorativ innredning og flotte fasiliteter. Rommene har spennende interiør med eksklusive og velvalgte materialer. Både balkongen, terrassen og hagen er flotte uterom hvor man kan man nyte årets sommerdager ute. Et moderne hjem for hele familien!
- Innholdsrik enebolig med familievennlig planløsning
- Balkong, markterrasse og hage
- Gjennomtenkt interiør
- Parkering i carport med tilhørende sportsbod
- Kort vei til skole og barnehage
- Flotte turområder i nærområdetDitt nye hjemKjøkkenet er en av de nye modellene fra Kvik - innovativt dansk design. Et flott smykke i rommet, som er et fryd for øyet. Kjøkkenet er minimalistisk utformet med mørke fronter, lys benkeplate og integrerte hvitevarer. Over benkeplaten er veggen flislagt i fiskebeinsmønster med en behagelig nedtonet marmorering. Fra taket henger det to tidsriktige pendellampe som setter siste preg på uttrykket.

På kjøkkenøyen strekker benkeplaten seg litt utenfor skapet og lager en ypperlig sitteplass til enkle måltider eller avislesing. Kjøkkeninnredningen er for øvrig håndtaksfri og rommer godt med skapplass til alt man trenger i hverdag. Ved kjøkkensonen er det også tillaget en benkeplass på venstresiden som både er fin til dekorering og til bruk som sittested.

Stuen er malt i en flott mørk farge, som også bidrar til å separere delene i sonen. De store stuevinduene slipper inn rikelig med dagslys og man har et hyggelig utsyn mot terrassen samt hagen. I stuen står det også en peisovn, som er ypperlig å ha som ekstra varm hygge på vinterstid. Innred stuen etter eget ønske å skap et hyggelig allrom for hele familien.

Fra spisestuedelen har man direkte tilgang ut til uteområdet. Ut hit kan man ta med seg en god bok og noe kaldt i glasset, eller invitere venner og familie til sommerlige grillmiddager. Markterrassen er pent opparbeidet med platting og trinn ned til terrenget. Barna har her god boltreplass og kan more seg i hagen til alle årstider. Plenen er frodig, innrammet av en voksende hekk.

Første etasjen inkluderer også et romslig baderom samt et praktisk vaskerom. Badet er innredet med store, kvadratiske fliser i mørk farge. Dusjen er innebygd med dekorative heksagonfliser og regndusj blandebatteri. Vaskerommet er dekorert i lyse toner, med god skapplass til alt fra vaskemidler til lintøy. Her kan man enkelt sette inn vaskemaskin samt tørketrommel.

I andre etasje møter man hjemmets soveromsavdeling samt en tv-stue og hjemmets andre bad. Et lekkert bad med ulik materialvalg som skaper et spennende uttrykk. Servantsonen er dekorert i marmorerte heksagonfliser, imens badet øvrig er dekorert med større, grå fliser. Nyt et avslappende bad i det moderne badekaret etter en lang arbeidsdag.

Kjernen i andre etasje er den romslige stuen. Denne delen er malt i samme farge som stuen nede og er et smart innredet rom for storfamilien. Med to stuer kan de yngste ha god boltreplass oppe, med egne tv-ønsker og lek. Gulvarealet gir god plass til spill, og byggesett. Innred gjerne med en langstrakt hjørnesofa som kan benyttes til rolig avslapping på helgemorgener. 

Hjemmet inneholder totalt tre soverom. Alle er av utpregete gode størrelser, innredet med ulike uttrykk. Det ene soverommet er lyst, med nordisk preg og minimalistisk utforming. Soverom to er malt i en jordfarget blush og dekorert med vegg til vegg teppe. På dette soverommet kan man tråkke mykt ned på det lune teppet og spasere direkte inn til walk-in-garderoben.

Det siste soverommet er det naturlige hoved soverommet. Et romslig rom, med en særegen kontrastvegg med palmemotiv. På årets varmere dager kan man åpne balkongdøren å la den friske luften strømme rett inn.

Gårdsplassen er opparbeidet med innkjørsel, belegningsstein og kantstein. Enkel parkering i carport som har tilhørende sportsbod for oppbevaring av blant annet idrettsutstyr og redskaper.Innhold1. etasje: Stue, gang/trapperom, kjøkken, bad, vaskerom.
2. etasje: Tre soverom, stue, gang/trapperom, bad, omkledningsrom.

Utvendig sportsbod på ca. 6kvm.Beliggenhet og nærområdetVinterbro er et familievennlig boligområde i stor vekst, med en attraktiv kombinasjon av kort vei til Oslo og umiddelbar nærhet til store natur- og friområder. Her vil du bo tilbaketrukket i grønne og fredelige omgivelser, i et nabolag bestående først og fremst av villabebyggelse.

Sjøskogen barnehage ligger ikke mer enn omlag 350 meter ned adkomstveien, mens Sjøskogen barneskole med SFO er ca. 700 meter unna gjennom nabolaget. Ved skolen er det også fine lekeplasser, ballbinge og grusbane som kan benyttes utenom skoletid.

Nordbytun Ungdomsskole er drøye 3 kilometer unna og innenfor sykkelavstand på gang- og sykkelveier helt frem til skolegården. I nær tilknytning til Nordbytun ligger også idrettsanlegget som er hjemmearena for Nordby IL, et fleridrettslag som organiserer både fotball, håndball, vannpolo, ski og turn. Ved ungdomsskolen ligger i tillegg idretts- og svømmehall med 25 meters svømmebasseng.

Like ved finner du Vinterbro Senter som inneholder et stort utvalg av forretninger innenfor de fleste bransjer, inkludert et av Vinmonopolets utsalg. Her kan du enkelt gjennomføre hverdagslige innkjøp, mens Sportssenter 1 som også holder til på senteret er et godt alternativ til innendørs trening.

For barn i alle aldre er det også verdt å merke seg at en av nordens største fornøyelsesparker Tusenfryd ligger rett på andre siden av åsen. Et besøk på nyoppussede og ærverdige Ingierstrand Bad er også å anbefale, her kan du bade eller oppleve smakfulle retter fra restauranten med flott utsikt over fjorden.

De store naturområdene som omgir Vinterbro gir deg utallige turmuligheter både til fots, på sykkel og ski. På Breivoll finner du populær badestrand, fotballbane og store gressbakker. Veien er kort også ut til Sør- og Østmarka med store nettverk av stier og løyper, og populære utfartsmål som Rustadsaga og Østmarkskapellet. Fra den store båthavnen og marinaen ved Nesset innerst i Bunnefjorden har du et ypperlig utgangspunkt for utflukter på fjorden sommerstid, mens du på vinteren kan ta en runde med skøytene om isen legger seg.

Med bil har du svært enkel tilgang både til E18 og ny E6 som møtes ved Vinterbro, noe som gjør beliggenheten spesielt attraktiv for deg som pendler. Kjøretiden til Oslo er cirka 25 minutter utenom rushtid. Et godt utviklet tilbud av bussforbindelser gjør området lett tilgjengelig også med offentlige transportmidler, med en rekke direkteruter til både Ski, Ås, Drøbak og Oslo. I rushtid er det bussavganger mot bussterminalen i Bjørvika hvert 10. minutt.TomtAreal: 1 163 kvm, Eierform: Fellestomt.

Tomten er felles for Sjøskogenfaret 8 A og B. Eiendommen har en reel andel på 50%.ParkeringParkering i Carport samt på eiendommens tomt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Gulv på grunn: Ringmur oppført i isolerte elementer Armert og isolert betongplate på mark antatt fundamentert til stabile masser. Isolasjonsplater av polystyren og trykkfast mineralull virker som et kapillærbrytende lag under betonggulvet. Under isolasjonen er et drenerende lag. Dette laget er minst 100 mm tykt og består av 416 mm finpukk. Minst 80mm sprøytebetong mot plastisolasjon. Drenering: Dreneringen er utført i henhold til dagens praksis og anbefalinger for grunnforholdene på tomten. Yttervegger: Yttervegger bestående av bindingsverk av tre, isolasjon, vindtetting og utvendig liggende kledning. Vinduer: Boligens vinduer med mørke trerammer og isolerglass tilpasset husets karakter. Vinduene levert ferdigmalt fra fabrikk. Takkonstruksjoner: Saltakkonstruksjon i trevirke tekket med betongtakstein, nødvendige takrenner og beslag. Balkonger, terrasser ol.: Utvendig markterrasse i impregnert trevirke med levegg mot innkjørsel.Overflater og innredningGulv: Innvendige gulvoverflater tekket i laminat, fliser i entree, vaskerom og badene samt teppe på hoved soverom og walk-inn. Innervegger: Veggoverflater er hovedsaklig tekket i malte gipsplater, tapet på ett av soveroms vegger, flislagte vegger på bad og flislagt felt over benkeplate på kjøkken. Listefritt overgang mellom vegg-tak og rundt vinduer. Himling: Malte plater. Listefritt overgang mellom vegg-tak og rundt vinduer.

Kjøkken: Kjøkkenet er en av de nye modellene fra Kvikk med avtrekkshette over integrert induksjonstopp. Nedfelt oppvaskkum med flislagt felt over benkeplate. Integrert stekeoven, microbølgovn, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Bad
1. etasje: Innredning fra Ballingsløv, enkel servant med underskap og kvadratisk dusjnisje. Veggmontert dusjgarnetyr, samt vegg-hengt klosett.

Bad
2. etasje: Innredning fra Ballingsløv enkel avlang servant med underskap og ett-greps blandebatteri. Innebyggd sisterne, vegghengt klosett , kvadratisk dusjnisje med veggmontert dusjgarnetyr.

Vaskerom: Vaskerom med nedfelt vask med ett-greps blandebatteri, opplegg til vaskemaskin.OppvarmingVarmekabler i hele første etasje og bad 2 etg. Peis montert i stue.Vei, vann og avløpPrivat vei. Offentlig vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 146 kvm P-rom: 146 kvm Bta: 160 kvm

Bruksareal per etasje:
1. etasje: 73 kvm
2. etasje: 73 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje: Stue, gang/trapperom, kjøkken, bad, vaskerom.
2. etasje: 3 Soverom, stue, gang/trapperom, bad, omkledningsrom.

I tillegg har eiendommen en sportsbod på ca. 6 m2.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til frittliggende småhusbebyggelse. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan for Nedre Sjøskogen og Grimsrudjordet samt kommuneplan for Ås kommune. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter pr. år: ca. kr. 11.500,- for 2018. 

Kommunale avgifter varierer etter forbruk.

Fordeling: Abonnement vann: kr. 625,-
Abonnement avløp:  kr. 937,50,-
Vann:  kr. 13,71,- pr. kubikkmeter etter forbruk. Avløp:  kr. 23,09,- pr. kubikkmeter etter forbruk. Renovasjon:  kr. 2520,- pr. abonnement ordinær. Sommerrenovasjon: kr. 1260,- pr. abonnement ordinær. Feie og tilsynsgebyr: kr. 550,- (275,- +275,-)

Vann: Beregnet på Bolig på 150m² bruksareal (inkl. fastabonnementspris);
2.681,-
Avløp: Beregnet på Bolig på 150m² bruksareal (inkl. fastabonnementspris);
4.400,-LigningsverdiLigningsverdi ikke funnet.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Rød B.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Sameiebrøk: 1/2
- Boligen har ferdigattest datert: 15.08.18.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 1973/203222-1/6 Bestemmelse om bebyggelse 25.05.1973 FORBUD MOT VISSE FORMER FOR NÆRINGSVIRKSOMHET MED FLERE BESTEMMELSER Bestemmelse om vann/kloakkledning Bestemmelse om veg Bestemmelser om hugst på tomten. Overført fra: 0214-107/271 Gjelder denne registerenheten med flere

1986/205439-1/6 Best. om vann/kloakkledn. 20.05.1986 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: 0214-107/271 Gjelder denne registerenheten med flere

2018/980021-1/200 Bestemmelse om veg 04.07.2018 21:00 :Knr:0214 Gnr:107 Bnr:272 Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata: 2017/278906-1/200 Seksjonering 30.03.2017 snr: 1 formål: Bolig sameiebrøk: 1/2 For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180127. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
6 780 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
169 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 780 000,-))
--------------------------------------------------------
181 822,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 961 822,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent YildirimBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder?
- Nei - Tett avløp når huset var nytt, men dette ble fikset med spylebil.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Nei - kun ved oppføring av huset i fjor.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år?
- Nei - kun ved oppføring av huset i fjor.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Nei - Eneste er at vi bygde terrassene i fjor høst.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja - ABChus-Entreprenør.
8.3. Kjenner du til om arbeider er utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte?
- Ja - Terrassene ble utført sammen med venner. Kan være noen arbeidere ikke hadde Norsk fagbrev, men absolutt fagdyktige.
9. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
- Nei - tett avløp med en gang huset var ferdig, grus i røret. Fikset med spylebil.
9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Nei - Kun spylebilen som kom i fjor. Var fra Aquapower i ÅS. 10. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette?
- Ja - Naboen foran i sjøskogenfaret 10 skal bygge ut tilbygg. Naboen oppå åsen bak har søkt om å bygge i hagen men tror det ble klaget og stoppet. Kan være jeg har fått noen andre nabovarsel også men ikke som jeg kommer på i farten. 12. Kjenner du til pålegg/heftelser/krav fra f.eks. kommunen eller andre offentlige instanser vedrørende eiendommen, f.eks. oljetank, sentralfyr, septiktank, avløp e.l.?
- Nei - Kun innsyn i avløpet tror jeg. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja - Tilstandsrapport ble tatt nå nylig. 16. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen?
- Nei - men er radon løsning i grunnmur. 17. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap).
- Bygget av ABCHus som har hovedkontor ikke langt unna. Tomten eies sammen med naboen og styres av vedtekter. Har brøyteavtale, da det ikke er kommunal vei inn.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 18.08.18.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1407 Sjøskogenfaret 8A
1407, Sjøskogenfaret 8A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Sjøskogenfaret 8A
1/44
Lukk
0