Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ST. HANSHAUGEN - Klassisk 3(4)-roms selveierleilighet med gjennomtenkte detaljer. Peisovn. Moderne kjøkken og bad. Attraktiv beliggenhet med parken som nærmeste nabo.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Ullevålsveien 57 presenteres av Tommy Friestad v/ Boa Eiendomsmegling.Gjennomtenkte detaljer og særegen atmosfære.Kjøkkenet er et nydelig allrom med klassiske detaljer, teglsteinsvegg og moderne innredning.Originale tregulv og bevarte vindusspeil i alle rom.
Leiligheten er lys og luftig med en takhøyde på hele 3.14m.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Gjennom de store vindusflatene i stuen og kjøkkenet kan man se rett ut til majestetiske løvtrær som stadig skifter farge i tråd med årstiden.Stukkatur og rosett i både stue og kjøkken.God planløsning og behagelig romfølelse.Original rundovn for knitrende hygge på kjøligere dager.Peisovnen er levert fra Hamar Jernstøperi og er tillaget i smijern med utsmykkinger.Doble fløydører ut mot entré.Fra entréen har man tilgang til alle leilighetens rom.Hovedsoverommet finner man innerst I entréen, vegg-i-vegg med baderommet.Et stort soverom med god plass til dobbeltseng, garderobeskap og innredning.Soverommet er vendt inn mot bakgården og oppleves rolig.Soverom 2 vil fungere ypperlig som barnerom, gjesteværelse eller kontor.Her kan man spasere inn på et varmende gulv og benytte seg av lune håndklær fra det oppvarmede stativet.Det separate toalettrommet ligger praktisk til ytterst i gangen mot inngangsdøren.Innhold: Entré/hall, separat toalett, bad, spisestue/kjøkken, stue og to soverom.Høy og luftig 1. etasje, usjenert, helt uten gjenboere.Det er kun noen fåtalls skritt bort til næremeste park, St. Hanshaugen.I høyde over Oslo: I St Hanshaugen parken finner du store områder for avslapning, grilling, uteservering, turmuligheter mm.Start gjerne morgenen med en tur innom Java kaffebar for en kopp varm nytelse.Hos Gutta På Haugen får man gode råvarer og økologisk mat over kjøpmannsdisk.Fugleperspektiv.
2
135
Se store bilder
Prisantydning: 7 000 000,-
Totalpris: 7 093 647,-
Primær rom: 96m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.217 Bnr.401 Snr.1 Orgnr.985317445 i Oslo kommune.Kort oppsummertUllevålsveien 57 er en attraktiv leilighet med gjennomtenkte detaljer med både moderne og klassiske innslag. Stor takhøyde samt velholdte originale elementer gir en herlig romfølelse og en særegen atmosfære. Med St. Hanshaugen som nærmeste nabo kan man nyte dagene med følge av et hyggelig utsyn ut mot majestetiske løvtrær som stadig skifter farge i tråd med årstidene. Beliggenheten er svært ettertraktet med et rolig bomiljø i kombinasjon med umiddelbar nærhet til alt av service-tilbud.

 • Gjennomgående og lys 3(4)-roms leilighet
 • Stukkatur og rosetter samt teglsteinsvegger.
 • Fin og barnevennlig planløsning
 • Peisovn i smijern
 • Store vindusflater og hyggelig utsyn
 • God takhøyde på ca. 3,2m
 • Romslig og velholdt kjøkken
 • Attraktiv plassering på St. Hanshaugen
 • Stor bod i felles kjeller samt trappebod
 • Kort vei til en rekke vakre rekreasjonsområder
 • Få minutter til sentrumskjernen med buss eller trikk
Ditt nye hjemFlytt rett inn til en nydelig gjennomgående leilighet med utsyn mot parken. God planløsning og behagelig romfølelse. Takhøyde på hele 3,14m. Klassiske detaljer som originale tregulv, fløydører, stukkatur og hele tre rosetter i kombinasjon med rustikke elementer som teglstein og rupanel samt moderne kjøkken og bad. Usjenert og helt uten gjenboere i en høy og luftig
1. etg.

Kjøkkenet er et stort og hyggelig allrom med klassiske detaljer, teglsteinsvegg og rupanel. Moderne og stilren kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer, heltre benkeplate, og oppbevaringsmuligheter til alt man trenger til hverdagen. God plass til å møblere med et langstrakt spisebord hvor man kan samle venner og familie til hyggelige middager og større sammenkomster. Rosett og stukkatur, trippel-vindu med originale speil og utsyn mot parken.

Stuen er et staselig rom med mange møbleringsmuligheter. Klassiske detaljer som rosett og stukkatur, to store vinduer med originale speil og utsyn mot parken. Doble fløydører mot entréen, samt mulighet for å sette inn slike også i portalen mot kjøkken. Den vakre rundovnen er levert fra Hamar Jernstøperi og er tillaget i smijern med utsmykkinger og bidrar til å skape en lun stemning på kalde høst- og vinterdager.

Fra den langstrakte entréen har man tilgang til alle leilighetens rom. Her finner man også en veggmontert bokhylle som strekker seg langs den ene siden. Her kan man plassere alle sine yndlingsverker og dekorative gjenstander. Vegghengt skoskap nesten opp til taket rett innenfor utgangsdøren gjør orden i inngangspartiet enklere.

Hovedsoverommet ligger innerst i leiligheten, vegg-i-vegg med baderommet og vendt mot en rolig og usjenert bakgård. Et stort og luftig soverom med integrert garderobe og god plass til stor dobbeltseng samt annen innredning. Den integrerte skyvedørsgarderoben har smarte speilfronter og inneholder rikelig med plass til klær og tilbehør. Et sjarmerende soverom med sval atmosfære det er hyggelig å starte dagene på. Rosett og stukkatur, trippel-vindu med originale speil samt rupanel på veggene.

Det andre soverommet ligger vegg-i-vegg med badet på den andre siden, og er også vendt inn mot bakgården. Soverommet er av generøs størrelse, dog noe mindre enn hovedsoverommet, og vil fungere ypperlig som barnerom, gjesteværelse eller kontor. Panelte vegger, samt vindu med originale speil. Gjennom soverommet er det utgang til baktrapp, med praktisk bodplass en halv trapp opp. Via baktrappen er det utgang også til bakgård, samt tilgang til kjellerboder.

Leiligheten inneholder et moderne baderom samt separat toalett. Baderommet er oppgradert i de senere år med nye fliser og tidsmessig innredning. Her kan man starte morgenen på en behagelig måte ved å spasere inn på et varmende gulv og benytte seg av lune håndklær fra oppvarmet stativ. Med justerbar belysning kan man tilpasse ønsket lysstyrke. Vegghengt høyskap med rikelig oppbevaringsplass til lintøy og håndklær. Det separate toalettrommet har praktisk beliggenhet ytterst i gangen mot inngangsdøren.InnholdInnhold: Entré/hall, separat toalett, bad, spisestue/kjøkken, stue og to soverom. Det medfølger også en lukket bod i kjeller på ca. 21 kvm og en trappebod på ca. 3,4 kvm.Beliggenhet og nærområdetI Ullevålsveien 57 vil du bo på St.Hanshaugen, en plassering som er svært attraktiv når du ønsker et rolig bomiljø i kombinasjon med umiddelbar nærhet til alt av service-tilbud, og et rikt utvalg av forretninger samt et velutviklet restaurant- og kaféliv. Samtidig er hele sentrumskjernen innenfor gangavstand, inkludert Majorstuen, Karl Johans gate og Bogstadveien, samt Grünerløkka og Vulkan.

Noen få kvartaler unna er kjernen av St. Hanshaugen, kjent for en rekke renommerte spesialforretninger vel verdt gjentatte besøk. Hos Gutta På Haugen får du delikatesser fra fjern og nær, og proffe tips til søndagmiddagen i hyggelig passiar over den gamle kjøpmannsdisken. Litt lenger ned i Ullevålsveien finner du Røtter, butikken for økologisk og naturlig mat.

Hverdagslige innkjøp kan du enkelt utføre på COOP Mega noen få minutters gange unna leiligheten, alternativt ta tuen til KIWI i Waldemar Thranes gate eller på Bunnpris i Sofies gate som også holder åpent på søndager.

I kvartalene omkring finner du ellers et rikt utvalg av kaféer inkludert Åpent Bakeri, Godt Brød, og Kaffebrenneriet, samt Java Espressobar. For en hyggelig kveld ute med gode venner eller familie, kan Smalhans være et godt alternativ. Legg også gjerne turen innom den velomtalte nabolagsrestauranten Kolonialen, eller nabolagsbarene Rouleur og Merkur.

Litteraturhusets og Kunstnernes Hus' varierte program av arrangementer gir deg også enkel tilgang til kulturelle opplevelser innenfor gangavstand.

Sommerstid er St. Hanshaugen et yndet sted for bydelens beboere og også et populært møtested for folk fra øst til vest. Her er det herlig utsikt over byen og fjorden, en rekke kulturarrangementer og stor uteservering sommerstid.

St.Hanshaugen er ypperlig for både spaserturer og treningsturer, og parken har egen tuftepark for egentreningsøkter. Foretrekker du innendørs trening, er SATS Bislett rett på andre siden av Bislett Stadion et godt alternativ. Besøk gjerne også stadionen for gratis innendørs løping i proffe omgivelser.TomtAreal: 404 kvm, Eierform: Eiet fellestomt.ParkeringParkering i gate etter stedets gjeldende bestemmelser. I området er det beboerparkering. Årlig koster dette kr.
3.000,- hvor man da parkerer fritt i Sone B. Muligheter for leie/kjøp av parkeringsplass i nærområdet.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Gulv på grunn: Støpt dekke i kjeller. Fundamentert til fast grunn/fjell. Yttervegger: Grunnmur oppført i natursten og mur-/betongkonstruksjoner. Yttervegger og leilighetsskillende vegger oppført i teglkonstruksjoner. Utvendige fasader er pussede og malte. Grunnmur er fundamentert til antatt fast grunn/fjell. Iflg. eier har det vært hussopp i én kjellerbod. Dette er utbedret og gården er 'friskmeldt'. Vinduer: Malte trerammer med 2-lags isolerglassvinduer og vareglass i stue og kjøkken fra 1985. Malte trerammer med 2-lags isolerglassvinduer på dusjbad og begge soverom fra 2006. Malt treramme med enkelt glass i vegg på barnerom (vidu i tidligere spiskammers). Frostet film på vinduet på dusjbad. Takkonstruksjoner: Saltak oppført i trekonstruksjoner. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, isolert med stubbloftsleire. Støpt dekke på dusjbad med plastsluk, klemringer og banemembraner.Overflater og innredningGulv: Gjennomgående slipte og lakkerte originale tregulv. Malte fliser på separat toalett. Fliser på dusjbad. Innervegger: Pussede og glattmalte veggflater i entré/hall og stue. Malt rupanel på kjøkken og hovedsoverom. Malt panel på barnerom. Synlig teglstensvegg på kjøkken og barnerom. Malte fliser på separat toalett. Fliser på dusjbad. Himling: Malte gipsbelagte himlinger i entré/hall og dusjbad. Innfelte downlights på dusjbad. Rabbitzpussede himlinger med stukkaturer og rosetter i stue, kjøkken og hovedsoverom. Malt panel med innfelte downlights på barnerom.

Kjøkken: IKEA innredning med glatte hvite fronter med børstede stålgrep. Heltre benkeplate med nedfelt benkebeslag med 1-greps blandebatteri. Integrert kjøleskap med fryser, microbølgeovn og oppvaskmaskin. Praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass, samt spisestue.

Bad: Separat toalett er utstyrt med veggmontert servant med 1-greps blandebatteri (kun tilkoblet kaldtvann). Veggspeil. Gulvmontert toalett. Dusjbad er utstyrt med servantskap med glatte fronter. Benkeplate i heltre eik. To overmonterte servanter med 1-greps blandebatterier. Heldekkende veggspeil med sidebelysning. IKEA høyskap med hyller, profilerte fronter og stålknotter. Dusj direkte på gulv. Elektrisk håndkletørker. Nisje for vaskemaskin og tørketrommel.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner og frittstående varmeelementer. Varmekabler i gulv på bad. Støpejernsovn med ildfast glassplate i stue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 96 kvm P-rom: 96 kvm Bta: 108 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/hall, separat toalett, dusjbad, spisestue/ kjøkken, stue, 2 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og friområde/park. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plan/ byggesaker i området:
- Pågående plansak. Saksnr: 201802948. Saken gjelder: Ullevålsvn.-Colletts gate-Louises gate, sykkelfelt. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående byggesaker. Ullevålsveien 55 - Oppføring av balkong i
2. etasje. Saksnummer: 201806274. Siste dok. 15.06.2018.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr.
3.450,- pr. mnd. Inkluderer: kabel-tv (get), trappevask, nedbetaling fellesgjeld, kommunale avgifter, felles forsikring, driftskostnader m.m. ifølge brev fra forretningsfører.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 93.647,- pr. 31.12.18 ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: Nordea bank 6011.81.71058
Type lån: Annuitet Rentesats: 4,95% Dato siste termin: 20.09.2032
Restbeløp: kr. 859.625,-
Andel av saldo: kr. 93.647,-FellesformueKr. 24 235,- pr. 31.12.18 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 593 972 per 18.09.18 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 5 100 711 per 18.09.18. Ligningsår: 2016.ForsikringForsikret i Gjensidige forsikring, med polisenummer: 81164581. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 10 leiligheter.
- Sameiebrøk: 87/1013
- Dyrehold skal styregodkjennes.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 23.

Diverse iht. forretningsfører:
- Get er sameiets leverandør av kabel-tv.
- Det er vedtatt ekstraordinær innbetaling på kr.
5.000,- per seksjon i 2018, kr.
2.500,- har forfalt 10.06.18 og kr.
2.500,- har forfall 10.10.18.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oransje G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger handelen.

Medfølger allikevel ikke handelen: Gasskomfyr fra SMEG og stål-komponentene i kjøkkeninnredningen.Diverse- Boligen har Eks-dok (uattestert) datert: 1895.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 31.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser: 1991/53650-2/105 PANTSETTELSESERKLÆRING TINGLYST 11.10.1991 BELØP: NOK 20.000
PANTHAVER: Sameiet Lnr: 1127715
Prioritet ETTER 80% AV LÅNETAKST TIL ENHVER TID. Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata: 1991/53650-1/105 SEKSJONERING TINGLYST 11.10.1991 SNR: 1
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 87/1013
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 10 SEKSJONER

1994/1202-1/105 RESEK/ENDRING FORMÅL/BRØK/TILLEGGSDEL TINGLYST 10.01.1994 SNR: 1
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 108/1013
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180146. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
7 000 000,- (Prisantydning)
93 647,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
7 093 647,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
3 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
171 070,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
183 142,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 276 789,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Nei - tidligere eier har opplyst om totalrenovasjon av bad utført av faglærte i
2006 - dvs før tidligere eier kjøpte i 2008.
6. Kjenner du til om det er/har værtsopp, også svertesopp, råteskader eller fukt i boligen?
- Ja - påvist hussopp i en kjellerbod høsten 2016 grunnet uriktig lagring av ved, utbedret umiddelbart og dekket av sameiets hussopp-forsikring.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Nei - utvendige fasader pusset opp i hhv 2005 (mot gate) og 2007 (mot bakgård).
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser?
- Ja - 28.05.2015 ved Infratek Elsikkerhet.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja - i henhold til tidligere eier: elektrisk opplegg til nytt kjøkken i 2008, samt oppgradering sikringsskap utført av Elektro-Nytt AS org.nr 911 377 845.
9. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
- Ja - tett sluk badegulv sommeren 2018.
9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja - sluk i baderomsgulv høytrykkspylt grunnet mislykket forsøk med Plumbo for å håndtere normal tetning.
9.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - høytrykkspyling av sluk badegulv, ved Vann og Avløpsteknikk AS, org.nr 980 161 188, sommeren 2018. 18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter?
- Nei - fellesutgifter økt i 2018. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap).
- vannlekkasje i
2. etg mars 2018 ifm oppussing sameiets forsikringsselskap sendte takstmann for å måle evt. fukt i mellomlag mellom
1. og
2. etasje etterkontroll innenfor én måned viste ingen tegn til fukt i mellomlag.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 19.08.18BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Takst, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0171 Ullevålsveien 57
0171, Ullevålsveien 57
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Ullevålsveien 57
1/25
Lukk
2