Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
LILLEAKER: Moderne 4-roms hjørneleilighet med solrik sydvendt balkong. Utsikt. Oppusset 2017. Vv. og fyring inkl. i fk.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Lilleakerveien 33 E presenteres av Tommy Friestad / Boa EiendomsmeglingInnhold: Entré/gang, garderobe, separat toalett, bad, stue/spisestue, kjøkken, 3 soverom.Kjøkkensonen består av en moderne kjøkkeninnredning fra 2017 levert av HTH.Innredningen er stilrent utført med glatte fronter og laminerte benkeplater.
Nedfelt i kjøkkenøyen finner man et kontaktpunkt med strømuttak.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Utformingen er praktisk med god skap - og benkeplass samt kjøkkenøy med sitteplasser.I forbindelse med oppussingen i 2017 ble veggen mellom kjøkkenet og stuen fjernet til fordel for en åpen løsning.Planløsningen inkluderer en romslig sosial sone med utgang til balkongen.Med sine ca. 6 kvadratmeter er det fint med plass til et utvalg utemøbler.01.FasadeHer kan man kose seg i solen med følge av et hyggelig utsyn over nabolaget.Nydelig utsikt over frodige omgivelser.01.FasadeDet naturlige hovedsoverommet er romslig og inkluderer et høyreist garderobeskap med skyvedører.Et lyst og fint rom å starte dagene på med hele tre vinduer. Rommet er pent dekorert med en fin kontrastvegg.Badet ble pusset opp i 2017.Fra dette rommet har man det samme hyggelige utsynet som fra stuen og balkongen.Innredningen inkluderer en bred servant, dusj med regn-blandebatteri, vegghengt klosett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.De to øvrige soverommene er delvis likt dekorert som hovedsoverommet.Disse rommene vil fungere ypperlig som både barnerom, gjesterom og kontor.Alle soverommene er plassert med god avstand fra hverandre, i hvert sitt hjørne.Vegg i vegg med badet ligger det et separat toalettrom. Dette rommet er utstyrt med heldekkende servant, klosett og speilskap.I gangen er det bygget inn en stor walk-in-garderobe med skyvedører.Velkommen til Lilleakerveien 33 EBo godt med gangavstand til badestranden på SollerudTrikkestoppet Lilleaker ligger 1. minutt fra leiligheten.Fra leiligheten har du kort vei til servicetilbud på CC Vest samt nydelige turopplevelser langs Lysakerelven
2
234
Se store bilder
Prisantydning: 5 950 000,-
Totalpris: 5 981 930,-
Primær rom: 94m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.10 Bnr.746 Snr.23 i Oslo kommuneKort oppsummertFlytt rett inn til en moderne 4-roms leilighet med familievennlig planløsning. I 2017 ble leiligheten gjennomgående oppusset og oppgradert med bl.a. nytt kjøkken og bad samt malte overflater.

Nærområdet inkluderer kort vei til både kollektivtransport, skoler og barnehager. For de turglade er det flere flotte rekreasjonsområder nærheten samt gangavstand til badestranden på Sollerud. CC-vest ligger knappe 600m unna og inneholder en rekke forretninger, spisesteder, treningssenter m.m.
- Stor og moderne 4-roms hjørneleilighet
- Gjennomgående oppusset i 2017
- Nyere kjøkken og bad
- Sydvendt balkong med gode solforhold
- Varmtvann og fyring inkl. i fellesutgiftene
- Lave felleskostnader
- Mulighet for peis
- Tre boder på hhv. 2,1, 4,3 og 5,3kvm.
- Parkeringsmulighet
- Kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområderDitt nye hjemPlanløsningen inkluderer en romslig sosial sone med utgang til balkongen. I forbindelse med oppussingen i 2017 ble veggen mellom kjøkkenet og stuen fjernet til fordel for en åpen løsning. Store vinduer dekker mye av veggflatene og slipper inn rikelig med naturlig dagslys. Et flott allrom med svært god atmosfære, takhøyde på
2.65m og flere møbleringsmuligheter. Leiligheten oppleves rolig og privat med ingen direkte innsyn.

Kjøkkensonen består av en moderne kjøkkeninnredning fra 2017 levert av HTH. Innredningen er stilrent utført med glatte fronter og laminerte benkeplater. Alle hvitevarene er integrerte. Nedfelt i kjøkkenøyen finner man et kontaktpunkt med strømuttak. Utformingen er praktisk med god skap - og benkeplass samt kjøkkenøy med sitteplasser.

Balkongen er et luftig uterom som man på årets varmeste dager kan ta med måltidene rett ut til. Med sine ca. 6 kvadratmeter er det fint med plass til et utvalg utemøbler. Her kan man kose seg i solen med følge av en flott utsikt helt ned til Oslo fjorden. Balkongen er sydvendt.

Badet ble pusset opp i 2017. Her vil man trå inn i et romslig baderom med lunt gulv og moderne innredning. Innredningen inkluderer en bred servant, dusj med regn-blandebatteri, vegghengt klosett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dusjveggene er innfellbare og bidrar til god utnyttelse av gulvplassen. Rommet er pent dekorert med store fliser. Til høyre for servanten er det montert opp en håndkletørker på veggen. 

Vegg i vegg med badet ligger det et separat toalettrom. Dette rommet er utstyrt med heldekkende servant, klosett og speilskap. Både badet og toalettet er utstyrt med varmekabler.

Det naturlige hovedsoverommet er romslig og inkluderer et høyreist garderobeskap med skyvedører. Fra dette rommet har man den samme utsikten som fra stuen og balkongen, og kan se både stjernehimmelen og fjorden fra sengeplassen. Et lyst og fint rom å starte dagene på med hele tre vinduer. Rommet er pent dekorert med en fin kontrastvegg.

De to øvrige soverommene er delvis likt dekorert som hovedsoverommet. Disse rommene vil fungere ypperlig som både barnerom, gjesterom og kontor. Det er godt med tumleplass til lek og moro, og gode lysforhold - også her. Alle soverommene er plassert med god avstand fra hverandre, i hvert sitt hjørne. En smart plassering som gjør leiligheten svært gunstig også for utleie.

I gangen er det bygget inn en stor walk-in-garderobe med skyvedører. Her er det montert opp hyller og klesstenger til klær og tilbehør, og avsatt plass til fyser. På veggen henger det et calling-anlegg med døråpner.InnholdInnhold: Entré/gang, garderobe, separat toalett, bad, stue/spisestue, kjøkken, 3 soverom.

Leiligheten disponerer også tre lukkede boder i felles kjeller på hhv. 2,1, 4,3 og 5,3kvm.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten har en høy beliggenhet i bygget med flott utsikt over nabolaget. Plasseringen midt på Lilleaker er sentral og gir deg umiddelbar tilgang på både buss, trikk, dagligvareforretninger og spisesteder. Dagligvarene kan enkelt handles inn på Coop Prix eller Kiwi, begge kun noen få meters gange fra inngangsdøren.

Dersom en ordentlig god sushi er ønskelig, er Nishi sushi rett ved siden av Kiwi å anbefale. Her serverer de smakfull takeaway sushi av restaurant kvalitet. Alternativt kan man ta turen innom Kaktus mat og vin bar som serverer gode middagsretter, eller den populære caféen; Grønn.

Kun 600m unna leiligheten finner man gode shoppingmuligheter på CC Vest som inneholder et bredt spekter av forretninger og spisesteder. På senteret finner du blant annet et stort antall klesforretninger, interiørforretninger, apotek, MENY og ett av Vinmonopolets utsalg. På Lille CC Vest rett nedenfor ligger treningssenteret ELIXIA, Barnas Hus og dyrebutikken Buddy.

Sommerstid er veien kort ned til vannet og den populære Sollerudstranda som er et ypperlig sted å hoppe i havet på varme dager. Langs Lysakerelven er det fine turmuligheter helt opp til Bogstad, mens omfangsrike og flotte turområder venter i Bærumsmarka like ovenfor.

Trikkestoppet Lilleaker er holdeplass for linje 13 Lilleakerbanen mellom Bekkestua og Grefsen som blant annet tar deg inn til Nationaltheatret på ikke mer enn 17 minutter. Bussholdeplassen med samme navn har linjene 23 Lysaker - Simensbråten og 32 Kværnerbyen - Voksenskog.

Fra Lysaker stasjon går toget til Oslo S på 10 minutter, mens Flytoget har hyppige avganger til Gardermoen og tar deg frem på knappe 30 minutter. Lysaker stasjon er for øvrig også knutepunkt for en rekke lokale og regionale bussruter. Til fots bruker du mellom 10 og 15 minutter fra leiligheten ned til Lysaker, og raskere går det naturligvis om du tar pedalene fatt.TomtAreal: 2037, Eierform: Eiet fellestomtParkeringBiloppstillingsplasser etter 'først til mølla..' prinsippet, ellers er det mulig å leie garasje etter ansiennitet/venteliste. Øvrig parkering i gate i nærområdet etter stedets gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Gulv på grunn: Støpt dekke i kjeller. Støpt såle antatt fundamentert på faste masser. Yttervegger: Grunnmur og yttervegger oppført i støpt betong. Fyllingsvegger i bindingsverkskonstruksjoner, isolert med mineralull iht. forskrift som var gjeldende da bygget ble oppført. Fasadene er utvendig kledd med plater. Vinduer: Malte trerammer og balkongdør med 3-lags isolerglassvinduer fra 1985. Markiser over flere av vinduene. El. markise i stue, spisestue og på balkong. Takkonstruksjoner: Flatt yttertak, antatt belagt med takshingel/takpapp. Balkonger, terrasser ol.: Solrik sydvendt balkong ca. 6m2. med adkomst fra stue. Flott utsyn over fellesområder. Balkonger er oppført i stålkonstruksjoner, stålgelendre belagt med plater. Gulvsystemer: Støpte etasjeskillere. Støpt dekke på dusjbad/wc med synlig plastsluk, klemring og tilfredsstillende smøremembraner. Nedsenket dusjsone i gulv på dusjbad/wc og tilfredsstillende fall mot sluk.Overflater og innredningGulv: Gjennomgående én-stavs eikeparkett entré/gang, garderobe og alle oppholdsrom. Fliser på separat toalett og dusjbad/wc. Det er antatt lagt flis på flis på separat toalett. Innervegger: Pussede og glattmalte veggflater i alle rom. Fliser på separat toalett og dusjbad/wc. Himling: Malte gipsbelagte himlingsflater i alle rom. Innfelte LED-spotter med dimmefunksjoner (de fleste trådløse).

Kjøkken: HTH innredning med glatte fronter med integrerte grep. Laminerte benkeplater med nedfelt oppvaskkum i børstet stål med 1-greps blandebatteri med spyler. Fliser over benk. Integrert induksjonstopp, stekeovn, microbølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Integrert ventilator med direkte utsug. Nedfellbart kontaktpunkt i kjøkkenøy. Praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass, samt kjøkkenøy med sitteplasser.

Separat toalett: Utstyrt med servantskap med glatte fronter og alu.grep. Heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggskap med speildører og overbelysning. Gulvmontert toalett.

Bad: Utstyrt med servantskap med glatte fronter og børstede stålgrep. Heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggspeil med overbelysning. Vegghengt toalett med softclose sete. Dusjhjørne med regndusj, hånddusj og innfellbare dusjvegger i glass. Opplegg vaskemaskin og tørketrommel.OppvarmingSentralfyring med radiatorer i hvert rom. Varmekabler i gulv på bad og toalett.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 94 kvm P-rom: 94 kvm Bta: 104 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, garderobe, separat toalett, bad, stue/spisestue, kjøkken, 3 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.

Korttidsutleie (Airbnb) begrenses til 90 dager per år. Med korttidsutleie menes utleie på døgn- eller ukebasis inntil 30 dager sammenhengende.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan S-4220 (Saken gjelder: REGULERINGSPLAN FOR SMÅHUSOMRÅDER I OSLOS YTRE BY,(SMÅHUSPLANEN). Ny § 6, 7, 8 ,9, 10, 12, 18 og 20, vedtatt 12.6.13. Ny § 9,
4. ledd og § 10,
1. ledd andre setning, vedtatt 17.3.15. BUK-sak 57/15). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plan/ byggesaker i området:
- Pågående plansak. Saksnr: 201618683. Saken gjelder: LILLEAKERVEIEN. GNR. 10 BNR. 118 Utarbeidelse av Lilleakerparken. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201804032. Saken gjelder: Lilleakervn. 16 m.fl. Fornyelse av område-Lilleakerbyen. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201805937. Saken gjelder: Lilleakerveien 47 10/299 Boliger. Sakstype: Foreløpig plan.

For merinformasjon se: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/

Bærum Kommune oppgrader Lysaker Byen. Se link for mer informasjon: https://www.baerum.kommune.no/innsyn/byggesak/wfdocument.ashx?journalpostid=2017237980&dokid=3798111&versjon=3&variant=A&

Det blir ikke noe endering på Lilleakerveien 33E og området rundt boligen iht. selger.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnader: kr.
3.593,- pr. mnd. Inkluderer: fyring/varmtvann, trappevask, kabel-TV, nedbetaling fellesgjeld, komm. avgifter, felles forsikring, driftskostnader m.m. ifølge brev fra forretningsfører.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 31 930,- ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer:  ENØK-285029
Type lån: Serie Rentesats: 3,34% Restløpetid: 9 år 10 md. Restbeløp: kr. 714.868,- Andel av saldo: kr. 31.930,-FellesformueKr. 55.284,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 632 032 per 05.12.18 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 5 875 316 per 05.12.18. Ligningsår: 2017.ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 55136211. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 32 leiligheter.
- Sameiebrøk: 5470/100000
- Dyrehold er tillatt. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 23.
- Sameiet har fellesvaskeri.
- Get er sameiets leverandør av kabel-tv (basispakke er inkl. i felleskostnadene) .

Plan for vedlikehold i sameiet iht. årsrapport 2017. Det vil bli foretatt ny inspeksjon av taket og det vil samtidig bli innhentet anbud på hvor stor totalkostnaden til nytt takbelegg vil bli. Kraner/overganger på tilførselsrørene i kjelleren til radiatorene vil bli kontrollert og eventuelt skiftet.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Grønn G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Taklamper på inngangen hovedsoverom og stue skal skiftes ved overtakelse.

Medfølger ikke handelen:
- Vaskemaskin og tørketrommel.
- Lys som henger på kjøkken og kjøkken øya tilkoblet på stikkontakt.Diverse- Boligen har ferdigattest datert: 1969.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6 millioner kroner for 2019. Eiendomsskatten for denne leiligheten er på kr.
1.867,- for 2019.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 31.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 1959/11091-1/105  Erklæring/avtale 17.09.1959  Bestemmelse om kloakkledning Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: 0301-10/746
Gjelder denne registerenheten med flere   1959/11092-1/105  Best. om vann/kloakkledn. 17.09.1959  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: 0301-10/746
Gjelder denne registerenheten med flere   1959/11094-1/105  Bestemmelse om vannledn. 17.09.1959   Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: 0301-10/746
Gjelder denne registerenheten med flere   2016/449859-1/200  Elektriske kraftlinjer 23.05.2016  Rettighetshaver: HAFSLUND NETT AS   Org.nr: 980489698
Stedsvarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse av kabler Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om beplantning Gjelder denne registerenheten med flere

2017/985092-1/200  Bestemmelse om adkomstrett 11.09.2017 21:00  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:10 Bnr:708   Gjelder denne registerenheten med flere   Grunndata: 1975/10319-2/105  Seksjonering 06.06.1975  opprettet seksjoner: snr: 23
formål: Bolig sameiebrøk: 5470/100000
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 32 SEKSJONER

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Rettigheter på 0301-10/708 Rettigheter i eiendomsrett 2017/985092-2/200  Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening 11.09.2017 21:00 

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og tilstandsrapport, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180176. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 950 000,- (Prisantydning)
31 930,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 981 930,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
149 520,- (Dokumentavgift)
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
156 492,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 138 422,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder?
- Nei - Baderom ble renovert i 2017.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - Baderom ble renovert i 2017.
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Baderom ble totalrenovert av Remi Marents fra Bofornyelse.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Ja - Våtromssertifikat fra Bofornyelse.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Nei - Gammelt peis ble fjernet i 2017. Det er mulig å installer ved oven/peis ved pipe.
8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - Nytt terrassebord i 2017.
8.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Bofornyelse.
9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja - Elektrisk anlegg ble ikke berørt under oppussing. Elektriker fra Bofornyelse har installert varmekabel og spot lys i stuen.
9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget?
- Deler - Våtromssertifikat. 10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja - Rensing av avløpsrør og ventilasjon i 2017 gjort av Power Clean organisert av Lilleakerveien 33E Sameiet. 10.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Power Clean Pipe har gjort Rensing av avløpsrør og ventilasjon i 2017 på alle leiligheter. 11. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette?
- Nei - Lysakerbyen oppgraderes men det påvirker ikke Lilleakerveien 33 og området rundt boligen. 16. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja - Tilstandsrapport ved salget utført av Jan Nicolai Åmot Feb.2019.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 08.03.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Takst, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
Se prospekt
Oslo, 0284 Lilleakerveien 33E
0284, Lilleakerveien 33E
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Lilleakerveien 33E
1/27
Lukk
2