Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ST.HANSHAUGEN: Utleid hjørnelokale v/ trafikkerte Thereses gate - Bakkeplan - Kr 150.000,- brutto pr. år - Må sees!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Vidars gate 2 presenteres av Luan Bui v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Innhold:Lokalet blir i dag blir brukt til massasje - og velværesenter.Planløsningen er praktisk, og inkluderer blant annet resepsjon og to behandlingsrom.
Utleid med leieinntekter på kr. 144.000 brutto pr. år.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Ny femårs utleiekontrakt fom. 1.1.2019 foreligger.Lokalet er på ca. 50kvm BTA. Leietaker i dag har eksklusiv bruk på ca. 40kvm BTA.God eksponering mot gateplan og store vindusflater.Lokalet er lyst dekorert.Innredninger inkluderer dusj, kjøkken og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.Badet har flislagte gulv, og vegghengt toalett.God eksponering mot Vidars gate. Inngangen er overbygget.
0
1034
Se store bilder
Prisantydning: 3 400 000,-
Totalpris: 3 400 000,-
Primær rom: 32m²
Boligtype: Næringsbygg
Eieform: Eierseksjon
Rom: 3 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.217 Bnr.448 Snr.3 Orgnr.984605234 i Oslo kommuneKort oppsummertNæringslokale med sentral beliggenhet rett ved trafikkerte Thereses gate. Gangavstand til Bislett, St. Hanshaugen og Majorstuen. En svært attraktiv bydel som yrer av folkeliv, spesialforretninger og godt kollektivt nettverk.

Hjørnelokalet har meget god profilering mot gate, med store vindusflater og overbygget inngangsparti. Planløsningen er praktisk, og inkluderer blant annet resepsjon og to behandlingsrom.

Spennende lokale med mange bruksmuligheter
 • Utleid med leieinntekter på kr. 150.000 brutto pr. år.
 • Ny femårs utleiekontrakt f.o.m.
  1.1.2019 foreligger
 • Sentral beliggenhet rett ved trafikkert vei
 • God eksponering mot gateplan og store vindusflater
 • Enkel og trappefri adkomst
 • Hjørnelokale med fine vindusoverflater
 • Medfølger kjellerbod som er tørr og fin
 • Attraktivt område med nærhet til flere knutepunkter
 • Kort vei til servicetilbud og kollektivtransportDitt nye hjemLokalet blir i dag blir brukt til massasje - og velværesenter. Dette er en bransje lokalet passer godt til, men bruksmulighetene er mange. På grunn av lokalets store vindusflater er både butikkvirksomhet og showroom også gunstig her. Dagens leie er basert på fremlagt leiekontrakt med ordinær løpetid på 5år, med varighet frem til 31.12.2023

  Til lokalet kommer man direkte inn fra gateplan, via et overbygget inngangsparti. Lokalet er på ca. 38 kvm BTA. Leietaker i dag har eksklusiv bruk på ca. 34 kvm BRA. Et gunstig utleieobjekt, som allerede gir gode inntjeninger den løpende leiekontrakten. Dagens leieforhold er med Janram Boonchooprasert (Org.nr.: 915 501 028).

  Lokalet har behov for noe oppgradering. Bygningen er oppført med kjeller og loft som inneholder boder/lagerrom. I første etasje er det næringslokaler, og øvrige etasjer består av boligseksjoner. Næringsseksjonen disponerer i tillegg til gitte areal en egen kjellerbod, samt. bruk av felles wc i samme etg.

  Ny kontrakt med samme leietaker har en leietid som løper fra 01.01.2019 til 31.12.2023. hvoretter leieforholdet opphører uten oppsigelse. Leieforholdet kan ikke sies opp i leieperioden.

  Årsleien på ny kontrakt utgjør NOK 150.000 eks. mva, inkl. fellesutgifter.-. Hver måned med NOK 12.500,-. Leien forfaller til betaling forskuddsvis den
  1. i hver måned, samt mva.

  I tillegg til leien betaler leietaker en forholdsmessig andel av eiendommens felleskostnader.Eierbrøk1099/10000InnholdInnhold: Resepsjon, kjøkken, 2 behandlingsrom og kott med muligheter for toalett.Beliggenhet og nærområdetPlasseringen like ved sentrum av Bislett er et svært attraktivt utgangspunkt når man ønsker nærhet til et større knutepunkt med god gjennomstrømning av folk. Bislett har en god atmosfære, og byr på et godt utvalg forretninger i kombinasjon med en rekke restauranter og kulturelle tilbud. Bogstadveien ligger kun få kvartaler nedenfor.

  Like om hjørnet  ligger trafikkerte Thereses gate. Her finner man flere matbutikker som blant annet Joker, Bunnpris og KIWI samt Godt Brød med fokus på økologisk og kortreist mat og ett av Vinmonopolets utsalg.

  Beliggenheten er i seg selv så sentral at du har gangavstand til det meste av sentrums øvrige fasiliteter og spennende bydeler. Både Majorstuen med Bogstadveien, St. Hanshaugen og selve sentrumskjernen er innenfor en liten tur til fots eller med sykkelen. Bysykler er for øvrig lett tilgjengelig i de nærmeste omgivelsene.

  Den kollektive forbindelsen i nærområdet er god, og man kan enkelt ta seg fram og tilbake fra lokalet. Blant annet finner man trikkelinjene 17- og 18 med stopp på Bislett holdeplass, sammen med bussrute 118 fra Jernbanetorget.TomtAreal: 165 kvm, Eierform: FellestomtParkeringParkering i Fastingsgate og omkringliggende gater etter stedets gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra takst: Grunn og fundamenter, generelt: Bygård oppført med grunnmur i støpte konstruksjoner, antagelig fundamentert direkte på fjell/faste masser. Yttervegger: Støpte yttervegger, utvendig pusset og malt. Vinduer, dører i innervegg: Malte trerammer med enkle glass. Malte trerammer og inngangsdør i malt heltre med enkle glass. Sidefelt med enkelt glass. Gitter foran inngangsdør og sideglass, samt heve/senke gitter foran 2 vinduer ved resepsjonen. Malte glatte innerdører. Dekker: Støpt betongdekke. Tilstandsgrad er på generelt grunnlag ikke satt for felles bygningsdel.Overflater og innredningGulv: Parkettbelagte gulvflater. Det er stedvis noe svell/ujevnheter i parkettgulvet, samt løse lameller og knirk i gulvet. Innervegger: Egen separat inngang fra gate. Malte glatte veggfelter og malte paneler. Innvendige vegger er oppført i betongkonstruksjoner. Himling og overflate: Malte himlingsflater i alle rom.

  Kjøkken: Eldre innredning med glatte malte fronter. Beslag med oppvaskkum og 1-greps blandebatteri. Opplegg vaskemaskin/tørketrommel.

  Baderom: Frittstående dusjkabinett.OppvarmingOppvarming med radiatorer.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 34 kvm Bta: 38 kvm

  Følgende rom inngår i bruksarealet: Resepsjon, kjøkken, 2 behandlingsrom og kott med muligheter for toalett.Adgang til utleieEiendommen kan leies ut til næringsformål.

  Leieforholdet er mellom hjemmelshaver og Sara Thaimassasje Janram Boonchooprasert ENK (org.nr.: 915 501 028). Det har vært samme virksomhet i lokalet sammenhengende siden 2010 fra til d.d.

  Iflg. nylig inngått leiekontrakt er det innvilget etablering av toalett i kott, som leietager skal bekoste i sin helhet, samt installering av ny 80 liters varmtvannsbereder.

  Fornyet leieforhold løper fra 01.01.2019 til 31.1.2023 med en årsleie som utgjør kr 150.000 eks. mva, inkl. à konto for fellesutgifter som er stipulert til kr
  2.674,-. Leietaker har stilt depositum som er innbetalt på et depositumskonto, hvor beløpet tilsvarer 3 måneders leie, inkludert andel fellesomkostninger og mva. Depositum beløpet er på kr 37.500,-.

  Stipulert leiepris iht. takst pr. Januar 2024 er ca. kr 190.000,- brutto pr. år, basert på dagens leievilkårer.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
  2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: Kr.
  2.674,- pr. mnd. Inkluderer: Fjernvarme, felles forsikring, kommunale avgifter, trappevask, driftskostnader m.m. ifølge brev fra forretningsfører.

  Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldNæringsseksjonen belaster ikke felleslån, lånet løper til 2030.FellesformueKr. 17.524,- pr. 31.12.17 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi er oppgitt til kr 2 696 859,- pr 16.11.18. For ligningsåret 2017.ForsikringForsikret i If forsikring, med polisenummer: 2686802. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 8 leiligheter og 3 næringsseksjoner.
  - Sameiebrøk: 1099/10000
  - Dyrehold er tillatt.
  - Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
  - Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.Diverse- Eiendommen har Exdok (attestert) datert: 1934.
  - Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om eiendommen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
  - Interessentene oppfordres generelt til å undersøke seksjonen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
  - Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Eiendom som ikke er bolig eller fritidsbolig med selvstendig boenhet gis ikke bunnfradrag og har en skattesats på tre promille i 2018.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 31.

  Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser: 1931/990803-1/105  Erklæring/avtale 28.02.1931  best om felles gårdsplass Overført fra: 0301-217/448
  Gjelder denne registerenheten med flere   1932/990805-1/105  Best. om vann/kloakkledn.   18.08.1932  Overført fra: 0301-217/448
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2007/996558-1/200  Pantedokument   04.12.2007  BELØP: Panthaver: DNB BANK ASA   Org.nr: 984851006
  Uomsettelig Elektronisk innsendt   Grunndata 1974/522335-2/105  Seksjonering 06.12.1974  opprettet seksjoner: snr: 3
  formål: Næring sameiebrøk: 1099/10000
  EIENDOMMEN ER OPPDELT I 11 SEKSJONER For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

  Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.

  Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved eiendommenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180181. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
  3 400 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  4 500,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
  172,- (Panteattest kjøper)
  525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  525,- (Tingl.gebyr skjøte)
  85 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 400 000,-))
  --------------------------------------------------------
  90 722,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 490 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)
  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerKonsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
  - Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
  1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880

  Ansvarlig megler: Luan BuiBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

  Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

  Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

  Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 21.11.18.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
  - Takst
  - Opplysninger fra forretningsfører
  - Offentlige opplysninger
 • Se prospekt
  Oslo, 0452 Vidars gate 2
  0452, Vidars gate 2
  Kontaktskjema
  Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
  Vidars gate 2
  1/12
  Lukk
  0