Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
LINDERN HAVEBY: Påkostet 4-roms over to plan. Renovert 2017. Eksklusivt materialvalg. Peis. Rolige frodige omgivelser.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Fayes gate 16 presenteres av Tommy Friestad v/ Boa Eiendomsmegling Oslo vest.Loftsetasjen: Stue/spisestue, kjøkken, separat toalett.Fayes gate 16 er en moderne og innholdsrik leilighet med spennende romløsning over to etasjeplan.I 2016/2017 ble leiligheten gjennomgående ombygget og renovert.
Contura peisoven fra 2017.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Loftsetasjen ble utbygget av dagens eier og inneholder en luftig sosial sone med kjøkken og spisestue/stue.Kjøkkenet består av en moderne Kvik Mano innredning fra 2017 - en dansk designinnredning med lange linjer og håndtaksfrie dører.De integrerte hvitevarer er fra Siemens (toppmodellene 2017) og blandebatteriet fra Quooker.Kjøkkenet er stilrent utformet med hvite fronter og kompositt benkeplate.Takhøyden strekker seg opp til 4,5m. på det høyeste.De synlige takbjelkene gir rommet et spennende preg.I forbindelsen med utbyggingen av loftsetasjen satte dagens eiere inn et separat toalett i samme etasje. Over toalettet og trappegangen er det en hems.Toalettrommet har inngang via skyvedør.Hemsen er smart plassert.I tredje etasje møter man en romslig entré med flotte marokkanske fliser.Tredje etasje: Gang/trappehall, bad, tre soverom. Bod.På den ene siden er teglsteinen hentet fram og bevart.Alle soverommene er av gode størrelser, der det ene utpeker seg som hovedsoverom.Rommet er dekorert med lyse vegger og en mørk kontrastvegg i kalk.Et romslig soverom på ca. 13,3kvm.De to andre soverommene er på hhv. 9,5 og 8,5kvm.Begge har gode lysforhold og vil fungere ypperlig som både barnerom, gjesterom eller kontor.Hyggelige rom å starte dagene på.Badet er pent uformet med store fliser på vegger og gulv.Rommet inkluderer dusj, badekar, toalett og servant samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.Dusjen har regn-blandebatteri, glassvegger og innebygde hyller.Det er godt med oppbevaringsplass i servantskapet.Hagebyen byr på et godt bomiljø for store og små.Det arrangeres flere hyggelige eventer gjennom året som blant annet gatefest, hagejam og julegrantenning.
0
75
Se store bilder
Prisantydning: 9 600 000,-
Totalpris: 9 733 350,-
Primær rom: 112m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
Kort oppsummertFayes gate 16 er en moderne og innholdsrik leilighet med spennende romløsning over to etasjeplan. I 2016/2017 ble leiligheten gjennomgående ombygget og renovert. Tredje etasje huser inngangspartiet og inkluderer bad, tre soverom og en bod. Loftsetasjen ble utbygget av dagens eier og inneholder en luftig sosial sone med kjøkken og spisestue/stue. På loftet er takhøyden målt til 4,50m på det høyeste. I tillegg har leiligheten en hems med ståhøyde.
- Lys og gjennomgående 4-roms leilighet over to etasjeplan
- Ombygget og renovert 2016/2017
- Praktisk hems med ståhøyde
- Nyere Kvik Mano kjøkken fra 2017
- Eksklusivt material - og fargevalg
- Contura peisoven fra 2017
- Bluetooth-styrte downlights og panelovner
- God internbeliggenhet
- Fellesvaskeri i borettslaget
- Attraktiv beliggenhet i et barnevennlig områdeDitt nye hjemI tredje etasje møter man en romslig entré med flotte marokkanske fliser og rikelig av oppbevaringsplass til yttertøy og sko. Det er lagt varmekabler i gulvet. Garderoben er innebygd, med plassbesparende skyvedører og smarte speilfronter. Etasjen inkluderer tre soverom, bad og en praktisk bod på ca. 2,4kvm. På den ene siden er teglsteinen hentet fram og bevart.

Alle soverommene er av gode størrelser, der det ene utpeker seg som hovedsoverom. Dette rommet er svært romslig på ca. 13,3kvm, dekorert med lyse vegger, mørk kontrastvegg i kalk og et høyreist garderobeskap. De to andre soverommene er på hhv. 9,5 og 8,5kvm. Begge har gode lysforhold og vil fungere ypperlig som både barnerom, gjesterom eller kontor.

Badet er pent uformet med store fliser på vegger og gulv. Det er lagt varmekabler i gulvet. Rommet inkluderer dusj, badekar, toalett og servant samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dusjen har regn-blandebatteri, glassvegger og innebygde hyller. Det er godt med oppbevaringsplass i servantskapet. Et flott rom å starte dagene på med «alle» fasiliteter man skulle ønske. Badet ble renovert i 2017.

I loftsetasjen møter man en svært luftig atmosfære med takhøyde opptil 4,5m. Innerst i sonen finner man et moderne Kvik Mano kjøkken fra
2017 - en dansk designinnredning med lange linjer og håndtaksfrie dører. De integrerte hvitevarer er fra Siemens (toppmodellene 2017) og blandebatteriet fra Quooker. En kokende vannkran som gir deg kaldt, varmt og kokende vann fra en og samme kran. Ventilatoren har Clean Air system. Kjøkkenet er stilrent utformet med hvite fronter og kompositt benkeplate. Det er godt med skap - og benkeplass samt en praktisk kjøkkenøy vendt mot stuen.

Innred gjerne loftsetasjens sosiale sone med et langstrakt spisebord og sofagruppe. Takvinduene slipper inn rikelig med naturlig dagslys sommer som vinter. Midt i rommet står den en moderne peisovn fra 2017 av merket Contura. Peisen ble montert opp av Varmefag Drammen, og bidrar til en lun stemning på kjølige vinterdager. De synlige takbjelkene gir rommet et spennende preg. En herlig sosial sone med mye sjel, moderne utforming og god romfølelse.

I forbindelsen med utbyggingen av loftsetasjen satte dagens eiere inn et separat toalett i samme etasje. Toalettrommet har inngang via skyvedør, og inneholder et vegghengt klosett samt vask og speil. Over toalettet og trappegangen er det en hems.

Hagebyen byr på et godt bomiljø for store og små. Det arrangeres flere hyggelige eventer gjennom året som blant annet gatefest, hagejam og julegrantenning. De velstelte grøntarealene er pent opparbeidet med plantekasser, sittegrupper og bærbusker. Borettslaget har en egen hagegruppe basert på frivillig deltagelse som steller og ivaretar de flotte omgivelsene. Her kan man nyte late sommerdager i gresset med middagen stekende på grillen.Innhold3. etasje: Gang/trappehall, bad, tre soverom. Bod. Loft: Stue/spisestue, kjøkken, separat toalett. Hems: Hems.

Leiligheten disponerer også en lukket bod i felles kjeller på ca. 6kvm.Beliggenhet og nærområdetFayes gate 16 er en del av ærverdige Lindern Haveby der bebyggelsen har historie 100 år tilbake i tid og de indre kvartalene preges av store, grønne gårdsrom. Omgivelsene har en fredelig atmosfære som er langt fra by-preget, til tross for at sentrumskjernen er bare få minutter unna med buss eller sykkel.

Fra leiligheten er det nærhet til både skoler og en rekke barnehager. Ferske brød og de essensielle dagligvarene får du kjøpt på Åpent Bakeri på Adamstuen eller nabolagets to Joker-butikker som begge holder søndagsåpent og er lett tilgjengelig rett på andre siden av kvartalet, henholdsvis i Fayes gate og Geitmyrsveien. Ved Bislett lenger ned finner du et større antall forretninger som blant annet KIWI, Godt Brød med fokus på økologisk og kortreist mat, samt ett av Vinmonopolets utsalg.

I kvartalene omkring Bislett venter også et godt utvalg av ulike spisesteder. Restauranten St. Lars for en fin middag med god drikke. St. Hanshaugen er i en spennende utvikling med flere nye bydelsrestauranter, heriblant Smalhans, Tunco, Melt og Kolonialen. Java er perfekt for kaffeelskere og ansees av mange for å ha byens beste kaffe. Nyt et glass i den intime atmosfæren på Café Rouleur (cocktailbar og sykkelverksted). Ellers er Gutta på Haugen et lite matmekka hvor de tilbyr det beste innen ost, spekemat, samt andre delikatsesseprodukter i tillegg til frukt, grønnsaker, sjokolade og blomster.

Flere vakre parker er innenfor et fåtall minutters gange eller en kort sykkeltur fra leiligheten, deriblant Idioten park som er et yndet sted å nyte ettermiddagssolen sommerstid. Her kan også barna ake når forholdene tillater det vinterstid.

Idylliske St.Hanshaugen egner seg ypperlig for grilling og late dager i solen, her er det også kafé med uteservering i sesong, samt utekino hvert år. Kombiner gjerne park og trening på Voldsløkka hvor du finner løpesti, utendørs treningsapparater, fotball og sandvolleyballbaner og Oslo Skatehall. Besøk også Bislett Stadion for innendørs løping i proffe omgivelser, og for annen innendørs trening er Fresh Fitness i Kirkeveien et nærliggende alternativ i tillegg til SATS på Sagene og Bislett.

For øvrig er beliggenheten så sentral at du har gangavstand til det meste av sentrums øvrige fasiliteter og spennende bydeler. Både Majorstuen med byens fineste handlegate Bogstadveien, St. Hanshaugen med sine spesialforretninger og selve sentrumskjernen er innenfor gang- eller sykkelavstand.

Bysykler er for øvrig lett tilgjengelig i Geitmyrsveien, midt mellom Joker-butikkene. I samme gate stopper 37-bussen som tar deg videre opp til Nydalen eller ned gjennom sentrum til Helsfyr. Trikk 17 og 18 kan du ta fra Adamstuen holdeplass i Sognsveien noen kvartaler lenger vest, her stopper også buss 118 til Jernbanetorget. Ved Ring 2 stopper ellers en rekke busslinjer som blant annet tar deg videre ned til Majorstua på få strakser. Med 20 bussen kommer du til Torshov og Torshovteateret. Buss 34/54 tar deg til Vulkan hvor de bl.a. har Mathallen og Dansens Hus.

Med bil tar du deg nærmest direkte ut på Ring
2. Ladestasjoner for EL-bil finner du i Lovisenberggata og General Birchs gate, totalt 10 stasjoner.TomtAreal: 9 913 kvm, Eierform: Festet fellestomt.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Muligheter for leie av garasjeplass i 'Idioten'.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Gulv på grunn: Støpt dekke i kjeller. Antatt fundamentert til faste masser/fjell. Yttervegger: Grunnmur og bærende konstruksjoner er oppført i mur-/skallmursvegger i tegl, antatt fundamentert til faste masser. Utvendige fasader i fuget teglsten. Utlektet vegg mot yttervegg på bad. Vinduer: Malte trerammer med 3-lags isolerglassvinduer fra 2012. Velux takvinduer med 3-lags isolerglassvinduer og solavskjerming. Originale trerammer med enkle glass i gavlvegger på loft. Takkonstruksjoner: Saltak oppført i trekonstruksjoner, utvendig belagt med taksten. Yttertak er kun besiktiget fra gårdsrom og takvinduer. Yttertak er isolert med utvendig lufting. Arbeidet ble utført i regi av boligselskapet da yttertaket ble renovert. Bærende takkonstruksjoner er forsterket med limtredrager i stue/spisestue/kjøkken på loft. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire. Støpt dekke på bad/wc. Støpt dekke med synlig plastsluk, klemring og banemembran i gulv på bad/wc. Tilstrekkelig fall mot rennesluk i dusjhjørne og gulv forøvrig. Avløp montert i gulv under innebygget badekar, tilkoblet hovedsluk i gulv.Overflater og innredningGulv: 'Historiske' fliser i gang/trappehall, ellers er det slipte originale tregulv på alle soverom og i bod. Fliser på bad/wc. 1-stavs eikeparkett på loft. Innervegger: Pussede og glattmalte veggflater i alle oppholdsrom. Teglsten ved inngang. Veggflater på bad/wc er belagt med fliser. Himling: Pussede og glattmalte gipsplater. Nedforete himlinger og synlige trebjelker på loft.

Bad: Bad/wc er utstyrt med servantskap med glatte fronter. Heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Heldekkende speil på vegg ved servant. Vegghengt toalett. Dusjhjørne med glassvegg og innfellbar dusjvegg i glass samt regndusj og hånddusj. Innebygget badekar med hånddusj. Opplegg vaskemaskin og tørketrommel. Blandebatterier og dusj i messing fra Tapwell. Separat toalett er utstyrt med veggmontert servant med 1-greps blandebatteri. Veggspeil med overbelysning. Vegghengt toalett.

Kjøkken: Kvik innredning (Nano) med glatte fronter og integrerte grep. Kompositt benkeplate med integrert Franke oppvaskkum i børstet stål med 1-greps blandebatteri. Integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Veggmontert ventilator i børstet stål med CleanAir system fra Siemens (sirkulerende luft/ikke kullfilter). Praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass og praktisk kjøkkenøy.OppvarmingElektrisk oppvarming med nyere panelovner med glassplater. Varmekabler i gulv i gang/trappehall og bad. Peisovn med glassdør i stue/spisestue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
3. etasje: 68 kvm Loft: 47 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet:
3. etasje: Gang/trappehall, bad/wc, 3 soverom. Loft: Stue/spisestue, kjøkken, separat toalett.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser, reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn) samt S-171GO (Reguleringsplan for Nordre bydel I). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul Liste fra Byantikvaren i Oslo).

Diverse plan/ byggesaker i området:
- Pågående byggesaker: Fayes gate 16 - Bruksendring av loft til boareal for underliggende boenhet. Saksnummer: 201700353. Siste dok. 01.11.2018.
- Pågående byggesaker: Fayes gate 7 med flere - Oppføring av halvtak over deler av sykkelboder - Lindern Kvartal IV. Saksnummer: 201818352. Siste dok. 28.12.2018.
- Pågående byggesaker: Armauer Hansens gate 17 - Bruksendring fra kjeller til boligdel. Saksnummer: 201901365. Siste dok. 05.02.2019.
- Pågående byggesaker: Pågående plansak: Saksnr: 201619105. Saken gjelder: Ring2 - Majorstuen til Carl Berners plass. Trikk, sykkelanlegg og trær. Sakstype: Foreløpig plan.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr. 4 229,- pr. mnd. Inkluderer: kabel-tv, felles forsikring, trappevask, nedbetaling fellesgjeld, kommunale avgifter, driftskostnader m.m.

Renter og avdrag: 578,-
Kabel-TV-avgift: 372,-
Felleskostnader: 2 852,-
Felleskostnader: 172,-
Brannvarslingsanlegg: 99,-
Trappevask: 156,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 133.350,- ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 94927020445, Handelsbanken Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 10.01.2019:
2.45% pa. Antall terminer til innfrielse: 78
Saldo per 10.01.2019: 9 609 788
Andel av saldo: 133 350
Neste termin/avdrag: 01.02.2019 ( siste termin 01.05.2038 )FellesformueKr. 26 122,- pr. 31.12.17 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 270 554 per 23.01.2019 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 4 573 994 per 23.01.2019. Ligningsår 2017.ForsikringForsikret i W. R. Berkley Insurance Norway NUF, med polisenummer: W. R. Berkley Insurance Norway NUF Polisenr: 200871.3. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 115 leiligheter.
- Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.
- Dyrehold er ikke tillatt uten etter godkjenning fra styret.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. OBF har fullmakt fra borettslagets styre til og godkjenne ny andelseier.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Diverse iht. forretningsfører:
- Borettslaget har egen hjemmeside: http://lindernkvv.no/
- Borettslaget har egen portner.
- Borettslaget har avtale med Canal Digital om levering av kabel-TV og bredbånd
- Borettslaget har avtale om rengjøringstjeneste med Absolutt Rent AS.
- Borettslaget har i 2014 hatt en piperehabilitering.
- Borettslaget har fellesvaskeri som er lokalisert i Fayes gate 16.
- Det er etablert en hagegruppe. Landskapsarkitektene Lark landskap har utarbeidet en plan for beplanting med mer for indre gård. Vi vil legge arbeidet med beplanting ut på anbud i tillegg til at en del må gjøre som dugnad. Fasadene fra Armauer Hansens gate 21, hele Kirkeveien og ned til og med Fayes gate 18 blir tatt som ett testområde i 2018.
- Beboere som skal betale eiendomsskatt blir fakturer av forretningsfører.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren oransje G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger. Vaskemaskin medfølger ikke. Diverse- Eiendommen har ferdigattest for bruksendring av loft datert: 2017 samt ferdigattest for vaaningshus datert: 1926.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: Pengeheftelser i eiendomsrett 1955/10629-5/105 FESTEKONTRAKT - VILKÅR TINGLYST 22.08.1955 FESTETID: 70 år ÅRLIG AVGIFT NOK 2,974
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN FORKJØPSRETT FOR GRUNNEIER BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT BESTEMMELSER OM FORLENGELSE BESTEMMELSER OM INNLØSNINGSRETT BESTEMMELSER OM GJERDEPLIKT

1956/14070-2/105 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST 21.11.1956 VEKET FOR: OBLIGASJON 1956/14068-1/105

1960/10092-1/105 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST 23.08.1960 VEKET FOR: OBLIGASJON 1959/15267-1/105

1955/10630-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 22.08.1955 Bestemmelse om kloakkledning Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Med flere bestemmelser

Pengeheftelser i festerett 1955/10629-3/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 22.08.1955 Gjelder feste

1955/10629-4/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 22.08.1955 Gjelder feste

1955/10629-5/105 FESTEKONTRAKT - VILKÅR TINGLYST 22.08.1955 FESTETID: 70 år ÅRLIG AVGIFT NOK 2,974
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN FORKJØPSRETT FOR GRUNNEIER BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT BESTEMMELSER OM FORLENGELSE BESTEMMELSER OM INNLØSNINGSRETT BESTEMMELSER OM GJERDEPLIKT Gjelder feste

1956/14070-2/105 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST 21.11.1956 VEKET FOR: OBLIGASJON 1956/14068-1/105

1960/10092-1/105 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST 23.08.1960 VEKET FOR: OBLIGASJON 1959/15267-1/105

2012/598275-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 23.07.2012 BELØP: NOK 12.700.000
PANTHAVER:HANDELSBANKEN Org.nr: 971171324
Gjelder feste

2014/79293-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 29.01.2014 BELØP: NOK
1.000.000
PANTHAVER:HANDELSBANKEN Org.nr: 971171324
Gjelder feste

Grunndata: 1952/14248-1/105 FRADELINGSDOKUMENT TINGLYST 22.11.1952
DENNE EIENDOMMEN ER FRADELT FRA GNR 55 BNR 3
HOVEDBRUKET ER UTGÅTT

1953/919867-1/105 SAMMENSLÅTT MED DENNE MATRIKKELENHET: TINGLYST 02.02.1953 GNR. 55, BNR. 19
1953/919867-2/105 SAMMENSLÅING TINGLYST 02.02.1953 DENNE MATRIKKELENHETEN ER SAMMENSLÅTT MED:Knr:0301 Gnr:55 Bnr:19

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180183. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
9 600 000,- (Prisantydning)
133 350,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
9 733 350,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 738 482,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.  Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.     Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 08.02.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0455 Fayes gate 16
0455, Fayes gate 16
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Fayes gate 16
1/29
Lukk
0