Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
MJØNDALEN: 1/2-part av tomannsbolig - Vertikaldelt o/ 3-plan - 4(5)-roms selveier - Bad/kjøkken fra 00` - Familievennlig
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Fjerdingen 11 A presenteres av Luan Bui v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Flytt rett inn til en stilrent hjem over tre etasjer.Terassen er svært romslig på hele ca. 30kvm.Et ypperlig sted for å invitere venner og familie til grillmiddager.
Hagen er pent opparbeidet med frodig plan, vekster og innramming.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Innred gjerne terrasse med spisebordsmøblering eller en behagelig lounge.1.etasje: Entré, separat toalett, kjøkken og spisestue/stue.Alternativ plantegning av 1. etg.Stuen er lys og fin med god plass til sofa, stuebord og spiseplass.Gjennom vinduet har man et hyggelig utsyn mot hagen og nabolaget.Den store vindusflaten sammen med balkongdøren slipper inn rikelig med naturlig dagslys.InteriørbilderDe rette vinklene åpner opp for flere møbleringsmuligheter.Her kan man nyte alle dagens måltider i ro og fred.InteriørbilderKjøkkenet består av en tosidig innredning med hvite fronter og grå benkeplate.Det er godt med skapplass i under - og overskap.Hvitevarene er integrerte. Veggen er flislagt - en beskyttende effekt under matlaging.Trappegangen til andre etasje samt inngang til toalettrom.Toalettet har lys innredning med lagringssplass i både servantskap og speilskap.Andre etasje: Trappegang, dusj/wc og 3 soverom.Andre etasje er forbeholdt soveromsavdelingen samt ett av hjemmets bad.Hovedsoverommet er lyst med god atmosfære.Rommet inkluderer en åpen garderobeløsning med skuffer og klesoppheng.De to andre soverommene vil fungere ypperlig som barnerom, gjesterom eller kontor.InteriørbilderBadet i andre etasje er pent innredet med lyse veggfliser og mørke gulvfliser.Kjeller: Kjellerstue, gjesteværelse og bad/vaskerom.Alternativ underetasjeUnderetasjen inkluderer en velholdt kjellestue.Her har barna en god mulighet til å hygge seg med egne tv-ønsker.Badet i kjelleretasjen er utpreget romslig.Her er det god plass til ukentlige gjøremål og klesvasking.InteriørbilderKjelleren inkluderer også et gjesteværelse.Ved innkjørselen er det satt opp grunnmur for garasje. Det er ikke søkt om garasjebygging.Inngangspariet er på ca. 8kvm og er overbygget. Gårsplassen rommer plass til 3-4 biler
1
72
Se store bilder
Prisantydning: 3 350 000,-
Totalpris: 3 350 000,-
Primær rom: 119m²
Boligtype: Tomannsbolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.8 Bnr.178 Lnr.105 i Nedre Eiker kommuneKort oppsummertFjerdingen 11 A er en stilren halvpart av tomannsbolig med flere gode kvaliteter. Huset inneholder en vertikaldelt planløsning over tre etasjer med et familievennlig preg. Med en romslig terrasse og en velstelt hage er dette et hjem hvor hele familien kan nyte dagene både ute og inne.  
- Halvpart av tomannsbolig med flotte uteplasser
- Stilrent uttrykk og romslige rom
- Mulighet for å etablere praktikantdel i U.etg til fordel for utleie
- Pent opparbeidet hage med plen og beplantning
- Stor terrasse på ca. 30 kvm, bygget 2014.
- Innkjørsel med parkeringsplass til 3-4 biler
- Kort vei til Mjøndalen sentrum

Hjemmet har en tilbaketrukket, men sentral beliggenhet i et attraktivt boligområde like ved Mjøndalen sentrum. Nabolaget er barnevennlig og huset har en rolig plassering innerst i blindgaten. Det er kort vei til både barnehage, skole og kollektivtransport.Ditt nye hjemStuen er rettvinklet og romslig - enkel å innrede til både rolige tv-kvelder og større sammenkomster. Vinduene slipper inn rikelig med naturlig dagslys som i kombinasjon med de lysmalte veggene bidrar til en luftig atmosfære. Gjennom vinduene får man også følge av et fint utsyn mot hagen og nabolaget.

Fra stuen kan man spasere direkte ut til terrassen. En romslig terrasse oppført i 2014 med god boltreplass på hele 30kvm. Et ypperlig sted å invitere venner og familie til for hyggelige grillmiddager og avslappende sommerkvelder. I hagen har familiens yngste rikelig med plass til lek og moro. Et barnevennlig uteareal til glede for hele familien. Hagen er for øvrig svært velstelt og pent opparbeidet med plen, belegningsstein, beplantning og ryddige bed.

Det separate kjøkkenet består av en tosidig innredning med slett fronter og grå benkeplate. Hvitevarene er hovedsakelig integrerte og ovnen er plassert i god arbeidshøyde. Det er godt med lagringsplass i under- og overskap samt flislagte vegger som har en beskyttende effekt under matlaging. Et lyst og funksjonelt kjøkken med stilren utforming.

Ved trappegangen opp til andre etasje finner man også inngangen til etasjens toalettrom. Et lyst innredet toalett med vegghengt innredning og skapplass i under - og overskap.

Andre etasje er i hovedsak forbeholdt soveromsavdelingen samt ett av hjemmets to bad. Badet er pent innredet med mørke gulvfliser og lyse veggfliser. Innredningen inkluderer et vegghengt toalett, servant med underskap samt glassdusj. Dusjens svingbare dører gir rom for bedre utnyttelse av gulvarealet når dusjen ikke er i bruk.

Det ene soverommet utpeker seg som det naturlige hovedsoverommet. Dette rommet er av god størrelse og inkluderer et langstrakt garderobeskap. Via soveromsvinduet har man et fritt utsyn over nabolaget.

De to øvrige soverommene vil fungere ypperlig som soverom for familiens yngste. Det bemerkes at det minste soverommet i
2. etasje er noe mindre enn byggeforskriften tilsier (6,2m2/15m3). Rommet er oppmål til 5,86m2/14m3. Vinduet er av normal størrelse og tilfredsstiller krav om lysinnfall og rømning.

I hjemmets underetasje finner man en romslig kjellerstue, gjesteværelse og et stort bad kombinert med vaskerom. Baderommet er pusset opp så sent som i 2017 og er stilrent utformet med god plass til innredning og ukentlige gjøremål som tøyvasking. Badet inkluderer et toalett, glassdusj, servant med underskap, speilskap samt opplegg for vaskemaskin. Det er godt med lagringsplass til både lintøy, produkter og annet.

I kjelleren vises det potensiale for mulig hybel. Dette ville vært en god omgjøring da planløsning med stue, bad og potensielt soverom passer godt til dette formålet. Det må allikevel gjennomføres endringer før dette skal være mulig. Se merknad fra tilstandsrapport og alternativ planløsning.

Hovedinngangen er overbygget med ca. 8kvm gulvareal samt trapp opp fra gårdsplassen. Innkjørselen er felles for nr. 7-11. Gårdsplassen er velstelt, gruslagt og rammet inn med kantstein. Her er det god plass til parkering og det er rom for omlag 3-4 biler i tillegg til gjesteparkering langs veien. Det er nylig ferdigstilt betongsåle for oppføring av garasje på ca. 4x7 meter. Det er ikke søkt om oppføring av garasje for herværende eiendom.Innhold1. etasje: Entré, separat toalett, kjøkken og spisestue/stue.
2. etasje: Trappegang, dusj/wc og 3 soverom. Kjeller: Kjellerstue, gjesteværelse og bad/vaskerom.

Huset disponerer også en halvpart av uthus med bod.Beliggenhet og nærområdetHuset ligger i et veletablert boligområde like ved Mjøndalen sentrum ca. 11km vest for Drammen. Et sentralt og barnevennlig nabolag uten gjennomgangstrafikk. Det er kun ti minutters gange inn til sentrumskjernen hvor man finner både dagligvareforretning, servicetilbud og barnehage. Nærmeste dagligvare er Rema 1000 ved Orkidehøgda og Sparkjøp i samme område. Her finner man en godt utvalg hverdagsprodukter og matvarer.

Like over gaten for Rema 100 ligger blant annet Jula, Jysk, Europris og Power. Et smart utvalg butikker som dekker et bredt behov.

Dersom man ønsker å spise middagen ute, eller raske med seg en ferdigrett hjem kan man ta turen innom en av de flere restaurantene i sentrum. Legg gjerne turen innom Pizzabakeren for rykende pizza med smeltet ost, eller Bangkok Thai Kitchen for autentisk thaimat. Alternativt kan man ta turen innom godt omtalte Thelmas kjøkken som serverer klassiske retter og byr på en avslappende god atmosfære. 

For familiens yngste er barnehage og skole lett tilgjengelig i nærområdet. Innenfor kort gangavstand finner man både Vassenga barnehage, Mjøndalen skole og Veiavangen skole. Mjøndalen barneskole ligger rett ved Isaksen stadion og var den første skolen i Mjøndalens skolekrets. Ungdomsskolen Veiavangen ligger litt lenger unna, med en kjøretid hit på ca. fire minutter.

Det kort gangavstand til offentlig kommunikasjon hvor man blant annet kan ta buss og direkte til Drammen. Fra Mjøndalen togstasjon tar toget deg inn til Drammen sentrum på ca. 9min. Togstasjonen inkluderer også linjer til bl.a. Kongsberg, Oslo og Gardermoen.TomtAreal: 499 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringPrivat gruslagt gårdsplass med biloppstillingsplass for 3-4 biler.

Det er nylig ferdigstilt betongsåle for oppføring av garasje ca. 4x7 meter. Det er ikke søkt om oppføring av garasje for herværende eiendom. Ellers gode parkeringsmuligheter for gjester langs veien etter stedets gjeldende regler.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Gulv på grunn: Støpt betongdekke i kjeller, antatt fundamentert til fjell/faste masser.

Drenering: Dreneringen antas å være fra byggeåret. Det er ikke registrert noen form for grunnmursplast langs utvendige yttervegger. Det antas derfor å være påsmurte asfaltløsninger på grunnmur, og at det ikke er drenert siden bygningen ble oppført.

Yttervegger: Grunnmur er oppført i mur/betongkonstruksjoner. Grunnmur er utvendig pusset og malt. Yttervegger over grunnmur er oppført i plank/reisverkskonstruksjon., utvendig kledd med stående malt trepanel. Isolasjon i yttervegger er ukjent.

Vinduer: Nyere PVC belagte vindusrammer med 2-lags isolerglassvinduer fra 2012 i
1. og
2. etasje. Malte trerammer med 2-lags isolerglassvinduer i kjeller. Dobbel terrassedør i malt tre med isolerglassvinduer.

Takkonstruksjoner: Saltak oppført i plassbygde trekonstruksjoner med overliggende trebord. Lufteluke i gavelvegg. Yttertak er omtekket med stålplater i 2014 iflg. eier egenerklæring. Malte vindski og gesimser. Takrenner og nedløpsrør i plastbelagt stål antas å være skiftet i forbindelse med omtekking av yttertak.

Balkonger, terrasser ol.: Overbygget inngangsparti ca. 8m2. ved hovedinngang. Trapp fra gårdsplass. Stor treterrasse ca. 30m2. med adkomst fra stue/spisestue. Terrassen er oppført i impregnerte trekonstruksjoner, fundamentert til støpte betongfundamenter. Trapp med rekkverk til opparbeidet hage. Iflg. eiers egenerklæring er treterrassen oppført i 2014.

Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag mellom etasjene, antatt isolert med isolasjonsmatter fra byggeåret. Dusjbad/wc/vaskerom i kjeller har støpt dekke med plastsluk med synlig fiberduk og smøremembran. Tilfredsstillende fall mot sluk i dusj. Rommet har tidligere vært vaskekjeller. Dusj/wc i
2. etasje har støpt dekke med plastsluk med synlig fiberduk og smøremembran. Noe dårlig fall på gulv mot sluk. Dusjsone er nedsenket.Overflater og innredningGulv: Vinylbelegg i kjellerstue. Laminatgulv på gjesteværelse. Fliser på dusjbad/wc/vaskeorm. Fliser i entré/trappegang og kjøkken. 1-stavs laminatgulv i stue/spisestue. Fliser på separat toalett. 1-stavs laminatgulv i trappegang og alle soverom i
2. etasje. Fliser på dusj/wc. Innervegger: Malte murvegger og malte platepanel. Fliser på dusjbad/wc/vaskerom. Malte glatte veggflater og malte paneler. Malte veggflater på separat toalett. Fliser på dusj/wc i
2. etasje. Himling: Malte himlingsplater og malte trepaneler. Nedfellbar trappestige til kaldtloft i trappegang i
2. etasje.

Kjøkken: IKEA innredning med glatte fronter med stålgrep. Laminerte benkeplater med nedfelt oppvaskkum og 1-greps blandebatteri. Fliser over benk. Underbelysning. Integrert komfyrtopp, stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Veggmontert ventilator. i børstet stål med direkte utsug. Praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass.

Bad: Dusjbad/wc/vaskerom er utstyrt med servantskap med glatte fronter. Heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggskap med speildører. Gulvmontert toalett. Dusjhjørne med regndusj og hånddusj og innfellbare dusjvegger i glass. Opplegg vaskemaskin og tørketrommel.

Separat toalett: Separat toalett er utstyrt med servantskap med glatt front og med heldekkende servant med 1- greps blandebatteri. Veggskap med speildør. Vegghengt toalett.

Bad: Dusj/wc er utstyrt med servantskap med glatte fronter og med heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggspeil med overbelysning. Vegghengt toalett. Dusjhjørne med hånddusj og innfellbare dusjvegger i glass.OppvarmingVarmepumpe i stue/spisestue fra 2015 iflg. eier. Utedelen er plassert på overbygget inngangsparti ved hovedinngang. Varmekabler i gulv på bad i kjeller og i
2. etasje.Vei, vann og avløpOffentlig vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.

For adkomst til eiendommen kjører man fra Fjerdingen over vei gnr. 8 bnr. 53 og gnr. 8 bnr. 184 som er realsameie hvor denne eiendommen har en andel (1/6), samt over privat vei tilhørende gnr. 8 bnr. 180/181/ 182/ 182 frem til Fjerdingen 11A. Eiendom Gnr. 8 bnr. 54 har adkomst over denne eiendommen gnr. 8 bnr. 178 frem til egen eiendom. Brukarene av veien har gjensidig vedlikeholdsplikt. Det er inngått en privat avtale med naboer om snøbrøyting i fjor betalte hver husstand ca. 4000,-, men dette varierer etter hvor mange ganger brøytebil må kjøre inn i området.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Kjeller: 35 kvm
1.etasje: 42 kvm
2. etasje: 42 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Kjeller: Kjellerstue, gjesteværelse, bad/vaskerom.
1.etasje: Entré/gang, separat toalett, kjøkken, spisestue/stue.
2. etasje: Trappegang, bad, 3 soverom.

Ideell andel av utehus:
1. etasje: 13 kvm
2. etasje: 13 kvm

Følgende rom inngår i sekundærareal: En bod pr. etasje.

Det bemerkes at det minste soverommet i
2. etasje er noe mindre enn byggeforskriften tilsier (6,2m2/15m3). Rommet er oppmål til 5,86m2/14m3. Vinduet er av normal størrelse og tilfredsstiller krav om lysinnfall og rømning. Rommet blir i herværende rapport betegnet som et soverom.

Merk fra tilstandsrapport* Innredet kjeller er medtatt i P-rom, selv om rom ikke nødvendigvis tilfredsstiller forskriftenes krav til rom, f.eks. rom for varig opphold, på grunn av manglende rømningsvei, lysflater og evt. takhøyde. Det er ikke pt. tilfredsstillende rømningsveier fra kjeller, og soverommet kan da heller ikke betraktes som soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.

Estimert utleieverdi er ca. kr 166.800,- brutto pr. år, inkl. kommunale avgifter m.m... (+/- 3%). Ved etablering av praktikantdel i underetasjen, er stipulert fremtidig leie på ca. Kr 79.500,- brutto pr. år.

Utleie av hybel er basert på utleie av en del av eget husrom, som må ha tilknytning til hovedhuset. I dette tilfellet i form av døradkomst mellom delene. Utleie av hybel i slik form er ikke søknadpliktig. Denne delen av eiendommen oppfyller ikke de offentligrettslige kravene til utleieenheter og må ikke forveksles med en separat utleieenhet.ReguleringEiendommen ligger under kommuneplan med plan ID: 20159999, Ikrafttredelsesdato: 07.10.2015, område: A, Formål: Boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger kontakt megler for å få tilsendt opplysninger om eiendom utarbeidet av kommunen.

Eiendommen grenser til reguleringsplan MJ 02, Mjøndalen industriområde med plan id: 19980001.
- Pågående planarbeider: Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen.
- Hensynssone som er registret på eiendommen i reguleringsplan: Eiendommen ligger ikke innenfor henssynssoner i reguleringsplan.
- Hensynssone vegstøy: Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.
- Hensynssone 20-års flom: Eiendommen er ikke registrert å ligge innenfor sone for 20-års flom.
- Hensynssone 200-års flom: Eiendommen er ikke registrert å ligge innenfor sone for 200-års flom.

Sefrakminne er ikke registrert på bygningen.Kommunale avgifterKommunale avgifter pr. år: kr. 11.255,- inkl.mva for 2018.

Renovasjon for 2018: kr.
3.336,- (Renovasjonsselskapet for Drammens region). Vann og avløp for 2018: kr.
7.919,- (Betales til kommunen. Kostnad for vann og avløp varierer etter forbruk). Vdr. feiing: Siste feiing av pipeløp var utført i 2012. Pipeløpet er p.t ikke i bruk.

Fordeling kostnad vann og avløp: Vann- og avløpsgebyrer sist termin: kr 2 183,43. Forbruk pr. termin i m3: 30 m3. Pris pr.m3 inklusiv mva: vann kr 21,83/avløp kr 34,78. Prisene gjelder for 2018 og er uendret fra 2017.

Forbruk etter areal: Fastledd vann: kr 227,08 pr. termin inkl. mva. fastledd beregnes pr. boenhet. ( pris for 2018)
Fastledd avløp: kr 229,16 pr. termin inkl. mva. fastledd beregnes pr. boenhet. (pris for 2018)

NB! Det beregnes ikke forskudd på terminene. (3 terminer pr. år 25.02, 25.06 + 25.10). Hver termin faktureres på grunnlag av faktisk forbruk. (3 avlesninger pr. år). Ved manglende avlesing, stipuleres abonnent på grunnlag av tidligere forbruk.

Vannmåler : Siste fakturerte stand på vannmåler: 290 m3 avlest den 28.08.2018.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 596 928 per 19.11.18 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 148 940 per 19.11.18. Ligningsår: 2017.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oransje F.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Eiendommen har andel i realsameie: Denne matrikkelenhet har andel i Knr:0625 Gnr:8 Bnr:53: 1/6 og Knr:0625 Gnr:8 Bnr:184: 1/6 (veiareal frem til Fjerdingen).
- Det eksisterer ikke midlertidig brukstillatelse/ferdigattest på boligen. Det ble ikke utstedt ferdigattest/brukstillatelse i Nedre Eiker Kommune før rundt 1970 og gjeldende bolig ble oppført i 1948.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Diverse iht. tilstandsrapport datert: 27.11.18: VVS-installasjoner, generelt: Åpne avløpsrør i plast i kjeller. Stedvis synlige rørføringer i PEX. Rør i røranlegg med skjulte rørføringer til kjøkken og alle våtrom. Fordelerskap er plassert i vegg mellom toalett og kjøkken. 198 liters varmtvannsbereder fra 2004 er plassert under trapp i kjeller. Iflg. eiers egenerklæring er det strukket nytt vannrør til kommunalt vann i gate av Nedre Eiker kommune i 2014.

Luftbehandling, generelt: Tilluft og utlufting via vinduer og terrassedør og enkelte ventiler.

Annet: Røykvarsler og brannslukningsutstyr. TV-uttak i stue/spisestue.   Utdrag fra tilstandsrapport hvor det er gitt tilstandsgrad 2: Gulv på grunn: Tilstandsgraden er på generelt grunnlag satt til TG 2, grunnet alder.

Drenering: Det er registrert noe fuktutslag i vegger og gulv i kjeller. Det antas at det ikke er fuktsperre under betonggulv. Gamle grunnmurer og betongkonstruksjoner inneholder erfaringsmessig noe fukt grunnet manglende fuktsperre mot grunn, samt elde/slitasje på drenering. Noe misfarging/saltutslag i mur under trapp til i kjeller. Tilstandsgraden er på generelt grunnlag satt til TG 2, grunnet alder for drenering under terrassen.

Yttervegger: Konstruksjonene er dårlig luftet etter dagens normer. Utvendig panel bærer preg av noe slitasje og har behov for vedlikehold. Konstruksjoner er ikke kontrollert for skjulte feil eller mangler. Grunnmur er ikke videre vurdert. Tilstanden er ikke videre vurdert for bygningsdelen. Tilstandsgraden er på generelt grunnlag satt til TG 2, grunnet alder.

Trapper og ramper: Overflater og trapper har generelt sett fått TG 2, grunnet alder.

Piper, plassbygde ildsteder m.v.: Det er ikke tilkoblet ildsted til pipe. Pipeløp i stue/spisestueer belagt med belegningsskifer. Noe kondensskader på pipestokk på loft. Tilstandsgrad på treterrasse og overbygg har generelt sett fått TG
2. Ved montering av ildsted til pipe må brannvesen/feievesen kontaktes.

Gulvsystemer: Etasjeskillere har generelt sett fått TG 2, grunnet alder. Det er ikke registrert vesentlige skjevheter i gulv, tatt alder i betraktning som har betydning for konstruksjonens sikkerhet. dog er det registrert enkelte skjevheter og knirk i gulvbord. Våtrom har på generelt grunnlag fått TG 2, da dokumentasjon på utført arbeide ikke er fremlagt.

Kjøkkeninnredning: Det er normalt at innredninger og fronter kan være/er utsatt for slitasje. Det kan derfor være enkelte skader/slitasjer som betraktes som mindre overflateskader. Slike skader blir derfor ikke spesifisert, vurdert eller bemerket. Funksjonell innredning med normal bruksslitasje på innredninger. Innredning er vurdert og tilstandsgrad er satt til TG
2. grunnet skader på kjøkkenfronter.

Overflater på innvendige vegger: Det er foretatt søk med fuktindikator i våtsone og det ble ikke registrert utslag utover hva som betraktes som normalt for våtrom som er i daglig bruk. Det er foretatt søk med fuktindikator. Det er ikke funnet tegn til fukt, ut over hva som kan forventes for bl.a. våtrom. Det som vanligvis forbindes med fuktmåling er en fuktindikator som dras over overflaten. En slik operasjon er ingen fuktmåling og gir ingen relevant informasjon om fuktskader eller våtrommets levetid/standard. Dette er derfor ingen garanti for at det ikke kan være fuktskader, som ikke avdekkes med overflatekontroll. For fuktkontroll må bakenforliggende veggsystem kontrolleres ved hulltagning, noe som kan være vanskelig å utføre og kan påføre skader på konstruksjonene ved f.eks. brudd på fukt/diffusjonssperre. Innvendige veggflater har generelt sett fått TG
1. Dusjbad/wc/vaskerom og dusjbad/wc er pusset opp i regi av forrige eier. Våtrom har på generelt grunnlag fått TG 2, da dokumentasjon på utført arbeide ikke er fremlagt.

Overflater på innvendig himling: Stedvis noe dårlig sparkling i himling på et soverom i
2. etasje. Overflater på himlinger har generelt sett fått TG
2. Det bemerkes at det anbefales isolering av luke for trappestige i himling i
2. etasje.

Luftbehandling, generelt: Kjeller er dårlig ventilert etter dagens krav. Elektrisk avtrekksvifte i vegg på toalett i
1. etasje. Tilluft er ikke etablert. Elektrisk avtrekksvifte i himling på dusj/wc i
2. etasje. Tilluft er ikke etablert. Termisk oppdriftsventilasjon gis TG 2, selv om det er tilkoblet kanalvifter. Til tross for TG 2 er ikke dette å anse som en mangle eller disfunksjon da dette var tilfredsstillende krav ved oppføring av boligen. Krav for luftbehandling har blitt strengere de etterfølgende år. Kapasiteten er ikke videre kontrollert, det kreves eget utstyr for måling av luftmengder, og det hører ikke inn under en nivå 1 undersøkelse som denne.

Bygning, generelt: Det er en eldre bygning, med enkelte skjevheter og behov for vedlikehold. Bygningen/boligen kan ha skjulte feil/mangler som er vanskelig å oppdage ved befaring. Særskilte områder er isolering av gulv, vegger, himlinger og vann- og avløpsnett. Gamle og eldre eiendommer har generelt et løpende behov for vedlikehold. Setninger kan ha oppstått og dette kan ha medført skjevheter i gulv og er derfor ikke unormalt. Elde og utidsmessighet kombinert med endret bruk, kan over tid avdekke skjulte feil/ mangler som ikke oppdages ved visuell kontroll. Tilstandsgraden er på generelt grunnlag satt til TG 2, grunnet alder.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Andel i realsameie: 0/903557-1/25  Opprettelse av realsameie   Denne matrikkelenhet har andel i: Knr:0625 Gnr:8 Bnr:53  1/6 

0/903558-1/25  Opprettelse av realsameie Denne matrikkelenhet har andel i: Knr:0625 Gnr:8 Bnr:184  1/6 

Heftelser: 1977/6442-2/25  Best. om adkomstrett 16.08.1977  Gjelder denne registerenheten med flere   Grunndata: 1977/906622-1/25  Registrering av grunn 22.08.1977  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0625 Gnr:8 Bnr:53
EIENDOMMEN ER UTSKILT FRA FLERE BRUKSNUMMER   Rettigheter på andre eiendommer:

Rettigheter på 0625-8/54 Rettigheter i eiendomsrett: 1977/6441-2/25  Best. om adkomstrett 16.08.1977  rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:8 Bnr:178   rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:8 Bnr:180   rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:8 Bnr:181   rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:8 Bnr:182   rettighetshaver:Knr:0625 Gnr:8 Bnr:183  

For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180185. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 350 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
83 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,-))
--------------------------------------------------------
96 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 446 072,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Luan Bui.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja. Elektrisitet, AB EL:INST AS. Rørlegging, Øystein Borgersen resten egen innsats (Forrige Eier).
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja. Elektrisitet, AB EL:INST AS. Rørlegging, Øystein Borgersen resten egen innsats ( Forrige Eier).
1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte?
- Ja. Elektrisitet, AB EL:INST AS. Rørlegging, Øystein Borgersen resten egen innsats (Forrige Eier).
8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja. Egeninnsats, (Forrige Eier).
8.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte?
- Ja. Jeg veit ikke, Forrige eier har gjort det. Ny Takstein 2014. Ny Terrasse 2014.
9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser?
- Ja. Forrige eier; Husker ikke firmanavn, ny varmepumpe i 2015.
9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja. Forrige Eier; ny varmepumpe 2015 men husker ikke firmanavn. 10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja. Byttet vanninlegg og kloakk 2014, ny vannledning. 10.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja. Isachsen entreprenør 2014. 11. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette?
- Ja. ntt forslag for industriområde Orkidehøgda . skal ink boligområder. 18. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap).
- Privat avtale med naboer om snøbrøyting.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 30.11.18.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 3050 Fjerdingen 11 A
3050, Fjerdingen 11 A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Fjerdingen 11 A
1/37
Lukk
1