Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SAGENE/BJØLSEN: Lys og luftig 4- roms leilighet, med god planløsning og solrik balkong. Vv/fjernvarme inkl. inkl fk.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Stor solrik balkong vendt mot vest.Innhold: Entrè, bad, stue/spisestue med åpent kjøkken og tre soverom. Kleskott.Et ypperlig sted å invitere familie og venner hjem til.I den sosiale sonen møter man et lyst og luftig allrom med gode vindusflater.
Stuens rette vinkler som gir gode møbleringsmuligheter, og rommer både sofa og spisebord.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Leiligheten er meget romslig og åpen med mye naturlig lys inn fra vestKjøkkenet har en tilbaketrukket plassering.Alle hvitevarene er integrerte og det er godt med lagringsplass i over- og underskap.Soverommet som har inngang fra den sosiale sonen blir i dag benyttet som TV-stue.Soverommet blir i dag benyttet som TV-stue og gjesteromEt lyst og behagelig soverom med lyseblå vegger og hvit himling.Det siste soverommet er innredet som et kreativt kontor og walk-in closet.Badet ble sist oppgradert i regi av borettslaget i 2000, og fikk ny Kvik-innredning i regi av selger i 2015.Entréen er lagstrakt med innebygd klesskap og ytterligere oppbevaringsmuligheter i kott.Frodige fellesarealer hvor du blant annet finner epletrærPent opparbeidet med gressplen og sittegrupperOm sommeren settes det ut fellesgrillererPå den store plenen har man god boltreplass til solbading og rolige timer i gresset.
0
21
Se store bilder
Prisantydning: 4 790 000,-
Totalpris: 4 880 000,-
Primær rom: 65m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.222 Bnr.67 Andelsnr.56 Orgnr.948318245 i Oslo kommuneKort oppsummertBrochmanns gate 14 A en pen og velholdt leilighet med svært god planløsning. Hjemmet inkluderer blant annet tre soverom, åpen stue - og kjøkkenløsning og en lun balkong med gode solforhold. Plasseringen i
5. etasje gir leiligheten et åpent og luftig preg samtidig som man får et fint utsyn mot nabolaget og himmelen.
- Fin 4-roms leilighet med tre soverom
- Vestvendt balkong på ca. 7 kvm
- Velholdt kjøkken med moderne fronter
- Lys, luftig og stille plassering i bygget
- Fellesvaskeri og sykkelbod
- Flotte fellesarealer

Eiendommen har en tilbaketrukket plassering ved grensen til Akerselva. Her kan man tusle rett bort til flotte tur - og rekreasjonsområder samt bademuligheter. Beliggenheten gir også nærhet til Sagene sentrum samt knutepunktene Storo, Torshov, Nydalen og Sandaker.

Borettslagets hjemmeside: www.brochmannsgate.noDitt nye hjemFlytt rett inn til en smart leilighet med gjennomtenkt planløsning og mange bruksmuligheter. Leiligheten inkluderer hele tre soverom, hvor dagens eier har valgt å benytte et av rommene som kontor og et som TV-stue.

I leilighetens sosiale sone møter man et romslig allrom med åpen kjøkkenløsning. En fin sone med behagelig atmosfære og god plass til både sofa og spisebord. Langs veggen mot vest er det store vindusflater som tilfører stuen mye naturlig lys og gir rommet et luftig preg.

Kjøkkenet består av en U-formet innredning fra IKEA, med stilrene skapfronter fra Skapskredderen kjøpt 2015. Alle hvitevarene er integrerte og det er godt med lagringsplass i over- og underskap. Benkeplaten er av heltre eik og byr på god arbeidsflate til baking og kokkelering. Et fint og funksjonelt kjøkken som står godt i stil til resten av rommet.

Balkongen er et flott uterom på ca. 7kvm vendt mot vest. Her ute blir man belønnet for etasjen med et hyggelig utsyn mot nabolaget og gode solforhold fra ca. kl. 13.00 - 21.00 sommerstid. Overbygget og veggene skåner for vind som gjør at balkongen oppleves lun. Møbler gjerne med behagelige utemøbler og nyt de varme sommerdagene til det fulle.

Alle de tre soverommene er av tilnærmet lik størrelse. Soverommet med inngang fra den sosiale sonen blir i dag benyttet som stue/gjesterom. Denne bruken fungerer rommet ypperlig til, og det er god plass til en tre-seters sovesofa og tv. Det er både tv-uttak på dette rommet og i den sosiale sonen.

Det midterste soverommet er innredet som hovedsoverom. Et lyst og behagelig værelse med lyseblå vegger og hvit himling. Her er det muligheter for å sette inn et garderobeskap, hyller eller en større kommode ved behov. Det siste rommet er innredet som et kreativt kontor, dekorert med en jordfarget kontrastvegg.

Badet ble oppgradert i 2000 i regi av borettslaget og ny Kvik innredningen ble satt inn av selger i 2015. Badet inkluderer servant med underskap, dusjkabinett, toalett, speilskap og en mindre vaskemaskin. I referat fra forrige generalforsamling står det at styret så vidt har begynt å snakke om ny rehabilitering, men ingenting er bestemt.

Dersom man ikke ønsker å selv ha vaskemaskin kan man benytte seg av borettslagets felles vaskeri. Et fint rom med to store vaskemaskiner, tørketrommel og tørkerom.

Entréen er lys og romslig med innebygd klesskap og ytterligere oppbevaringsmuligheter i kott. Her er det også god plass til skostativ og knagger.InnholdInnhold: Entrè, bad, stue/spisestue med åpent kjøkken og tre soverom. Kleskott.

Leiligheten disponerer også en bod på ca. 6m2. i felles kjeller og en bod på ca. 4m2. på felles loft. Oppmålt gulvareal loftsbod er ca. 9m2. grunnet skråtak.Beliggenhet og nærområdetBrochmanns gate 14 A ligger i ytterkant av den veletablerte lavblokkbebyggelsen på Bjølsen og grenser til parkområdene som følger Akerselva ned mot fjorden. Turveiene som også følger elven passerer like utenfor og er like ypperlige for løping som for gåturer i roligere tempo. En kort rusletur opp langs elven tar deg frem til Nydalen, eller videre helt opp til Maridalsvannet og Nordmarka. I motsatt retning er Grünerløkka og sentrum et fåtall minutter unna om du tar sykkelen fatt.

Nærmeste dagligvareforretning er Rema 1000 som ligger omlagt 250m nedover Treschows gate. MENY i Bjølsenhallen og Mega på Sandaker senter er også nærliggende. Sandaker senter inkluderer også et knippe andre butikker samt vinmonopol og bibliotek. Litt lenger ned finner du spesialforretningen Laksen Fisk og Vilt som har holdt til i de samme lokalene siden 1939 og byr på delikatesser innen fisk og vilt. Større shoppingmuligheter er det på Storo Storsenter med et bredt utvalg forretninger inkludert ett av Vinmonopolets utsalg.

Kvartalene nedover Bjølsen, Sandaker, Sagene og Torshov er spekket med hyggelige kaféer og spisesteder. Blant annet er Mat & Mer verdt et besøk, en kombinert delikatessebutikk, restaurant og kafé. Sagene Lunsjbar er Oslos nest eldste serveringssted, stopp gjerne også innom Nord, Kaffebrenneriet samt Åpent Bakeri og Lofthus samvirkelag. Her finner du også fine butikker som Englebarn, Hviit, Detaljler, Nøstebarn og Konstabel.

En kort rusletur over elva tar deg frem til hjertet av Sandaker og blant annet Åpent bakeri med god atmosfære og deilige bakverk. Etter bakeriets stengetid åpner pizzarestauranten Lofthus samvirkelag, en annerledes pizzarestaurant med vekt på god smak og nyskapning som resulterer i byens kanskje beste pizza. Veien er heller ikke lang ned til Trikkestallen med sin flotte uteservering, Never Mind Sushi eller restauranten Grisen, en hyggelig møteplass med bar og restaurant. For underholdning er kino og teater på Torshov og HVASKJER, samt Ringen Kino innenfor få minutters gange.

I Nydalen har det skjedd mye de siste årene, og området kan foruten BI blant annet by på Joe & The Juice, Nydalen Bryggeri og Spiseri med eget mikrobryggeri og et av Vinmonopolets nyåpnede utsalg. Nylig åpnet også nytt kinosenter med digital IMAX-sal. Badeplassen i Nydalen er gull verdt i hele sommersesongen, nærområdet er for øvrig spekket med parker og grønne lunger der du kan ha piknik eller treffe familie og venner.

For innendørs trening er både SATS Sagene, Nydalen og Storo gode alternativer, eller Myrens sportssenter med blant annet golfsimulator og klatrevegger. I Kristiansands gate i sentrum av Sagene, noen kvartaler lenger syd, ligger Oslo Yoga og Mammayoga.

Kollektivtilbud i nærområdet
Trikkelinjene 11, 12 og 13 finner man rett i nærheten og er gode valg for videre transport. Med buss tar du deg enkelt til de fleste av byens hjørner; linje 20 Galgeberg-Skøyen, 34 Ekeberg Hageby-Tåsen, 37 Helsfyr-Nydalen og 54 Aker Brygge-Kjelsås. Av disse går 37 og 54 døgnkontinuerlig.

Fra Nydalen går T-banens Ringen-linje 4 og 6 ned til Majorstua og Stortinget på henholdsvis 9 og 12 minutter.TomtAreal: 1 978 kvm, Eierform: FellestomtParkeringParkering i gate etter stedets gjeldende bestemmelser (beboerparkering).ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Bygningen har 5 boligetasjer, samt fellesarealer og boder i kjeller og på loft. Gulv på grunn: Støpt dekke i kjeller. Antatt fundamentert til faste masser/fjell. Drenering: Dreneringsforhold rundt bygningen er ukjent for takstøkonomen/takstmannen. Stedvis synlig fjell, og skrånende tomt som skråner bort fra bygningskroppen, viser trolig at det er minimalt med vannsig mot grunnmur. Yttervegger: Grunnmur oppført i støpte betongkonstruksjoner, antatt fundamentert til faste masser, utvendig pusset og malt. Yttervegger og bærende konstruksjoner oppført i betong/murkonstruksjoner. Leilighetsskillende vegger oppført i betong/murkonstruksjoner. Vinduer: Vindusrammer og balkongdør i PVC med 2-lags isolerglassvinduer fra 1989. Sålebenk under vinduer er med malte stålbeslag og beslag belagt med skifer. Takkonstruksjoner: Saltakskonstruksjoner oppført i tre med overliggende panelbord. Yttertaket er belagt med taksten. Takrenner og nedløpsrør i lakkerte stålprofiler. Yttertak er besiktiget fra bakkeplan. Balkonger, terrasser ol.: Solrik og vestvendt overbygget balkong ca. 7,0m2. med adkomst fra stue. Balkongen er oppført i betongkonstruksjoner med stålgelendre og plater. Balkongdekke er belagt med tregulv. Gulvsystemer: Etasjeskillere i betong. Støpt dekke på dusj/wc med plastsluk, klemring og banemembraner. Gulvet har tilfredsstillende fall mot sluk som er plassert under innebygget badekar.Overflater og innredningGulv: 3-stavs eikeparkett i entré/gang og alle oppholdsrom. Fliser på kjøkken. Fliser på dusj/wc. Innervegger: Malt glassfiberstrie, malte tapeter og malte glatte veggflater. Fliser på dusj/wc. Himling: Pussede og glattmalte betonghimlinger.

Kjøkken: Benk- og overskapsstammer fra IKEA. Nyere skapfronter fra Skapskredderen. Fliser over benker. Underbelysning. Benkeplater i heltre eik. Nedfelt benkebeslag i børstet stål med 1-greps blandebatteri. Integrert keramikktopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Integrert ventilator med kullfilter. Praktisk U-kjøkken med god skap- og benkeplass, og med åpen løsning mot stue/spisestue.

Bad: Dusj/wc er utstyrt med nyere servantskap med høyglanset front. Heldekkende servant med 1- greps blandebatteri. Veggskap med speildør. Nyere gulvmontert toalett. Nyere dusjkabinett med skyvedører i glass. Opplegg vaskemaskin.OppvarmingSentralfyringsanlegg med radiatorer i hvert rom. Varmekabler i gulv på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 66 kvm P-rom: 65 kvm Bta: 73 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, kjøkken, stue/spisestue, 3 soverom.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig, friområde/ park og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plan/ byggesaker i området:
- Brochmanns gate 9 - Riving av kontorbygg. Saksnummer: 201608808. Siste dok. 09.11.2016.
- Pågående plansak. Saksnr: 201708944. Saken gjelder: Huseby - Vannbehandlingsanlegg. Sakstype: Foreløpig plan.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
4.674,- pr. mnd. Inkluderer: varmtvann/ fjernvarme, internett, kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling felles gjeld, driftskostnader m.m.

Herav: Felleskostnader:
3.737,-
Varmtvannstillegg: 698,-
Lån/Renter: 239,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 90 000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.11.2018 ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: EIKA1-152031574
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,65% Restløpetid: 1 år 9 md. Restbeløp: kr. 133.419,-
Andel av saldo: kr.
4.446,-

Lånenummer: EIKA2-152102890
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,65% Restløpetid: 22 år 9 md. Restbeløp: kr.
5.055.486,-
Andel av saldo: kr. 84.649,-FellesformueKr. 14.956,- pr. 31.12.17 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 183 343 per 23.11.18 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 4 260 033 per 23.11.18. Ligningsår: 2017.ForsikringForsikret i Tryg Forsikring, med polisenummer: 6593640. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 60 andelsleiligheter.
- Det er forkjøpsrett i borettslaget: Boligen annonseres på www.obos.no/boliger-med-forkjopsrett med meldefrist for medlemmene 11.12.18.
- Dyrehold: Det er kun tillatt når gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for andre beboere. Borettslaget opprettholder krav om at det skal søkes om tillatelse for dyrehold, for i praksis kunne avklare "gode grunner" og "ulempe". Det skal søkes styret om husdyrhold ved pass av andres dyr i borettslagets leiligheter med varighet over fem dager.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.
- Kjøper av leiligheten må være andelseier av BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier av andelen i borettslaget. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse. Innmeldingsavgift: kr. 500,-

Diverse iht. forretningsfører:
- Borettslagets hjemmeside er www.brochmannsgate.no og e-postadresse brochmannsgt@styrerommet.net
- Homenet er borettslagets leverandør av Fiber internett. TV-løsning er opp til den enkelte beboer. Den enkelte beboer må selv sørge for å tegne individuell avtale med leverandør av TV, som kan være Homenet, Get eller annen tilbyder. Utgiften må dekkes av den enkelte beboer/andelseier.
- Borettslaget har fellesvaskeri med to store vaskemaskiner, tørketrommel og tørkerom. Vaskeriet benyttes etter bestemmelsene i husordensreglene.
- Energiavregning: Det er varmeregnskap i borettslaget med avregning en gang pr år. Andelseier skal fylle ut eierskifteskjema for avregning ved eierskifte. Blokk 14 har avregning (fjernvarme) hos Techem.
- Vaktmester Coor Eiendomsdrift ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i henhold til stillingsbeskrivelse. Borettslaget har en egen avtale med Vaktmesterkompaniet for snø, strø og feiing.
- Borettslaget har avtale med Fokus Renhold om ukentlig renhold av fellesarealene.
- Borettslaget har avtale med Anticimex for bekjemping av skadedyr.
- Bygningsmessige endringer i leiligheten som berører konstruksjonen og/eller vannførende rør skal ikke foretas uten styrets forutgående godkjenning. Søknad med tegninger, og eventuelle godkjenninger og anbefalinger fra plan- og bygningsmyndighetene, sendes borettslagets styre i god tid før arbeidene er tenkt utført.
- Borettsalget har sykkelbod i kjeller, samt sykkelparkering ute. 

Større utført vedlikehold og rehabilitering i borettslaget: 1989: Skiftet vinduer. 1990: Skiftet stigeledninger og alt elektrisk anlegg i leilighetene. 1995: Skiftet kloakkanlegg (tilførsel ute). 1996: Fasade etterisolert, forblendet med pusset tegl i kombinasjon med pussisolasjon. Nye balkonger. Takene lagt om. Inngangspartiene har fått overbygg og nye dører. Vinduene i oppgangene er skiftet og oppgangene malt. Nye entredører. 1997: Nytt vindu og dører i vaskeriet. Nytt søppelrom. Rehabilitering av «hagen vår», med etablering av lekeplass. Rehabilitering av fyrhus. 1999: Byttet resterende vinduer i vaskeriet. 2000: Rehabilitering av samtlige baderom, samt vann og avløpsrør. Det er installert felles varmtvannsanlegg for beboerne i nr. 12. Fugleavvisere er montert på takene. 2001: Ventilasjonsanlegg i vaskeriet og utebelysning ble installert. 2002: Vegger og tak i vaskeriet er malt. 2003: Gulv i vaskeriet flislagt, nye kjellerdører, to nye utegriller, ny veibom, fryseboksanlegget fjernet i kjelleren i nr. 14 B. 2004: Oppgradert lekeplassen (nytt huskestativ og utbedret sklie, ny sand). Utvendig pussing/muring og maling av fyrhuset. Rekkverket rundt fyrhuset er malt og hellene som ligger foran inngangene og på toppen av muren rundt fyrhuset er renset. Nytt rekkverk i innkjørsel. 2006: Utbedring av låser på inngangsdørene i november 2006. 2007: Teknisk vedlikehold av vinduer og balkongdører. 2008: Alle radiatorene i nr. 14 har fått nye termostatstyrte kraner. Ny sirkulasjonspumpe i fyrhuset. Avfuktervifte er installert i tørkerommet. 2009: Tilkobling til fjernvarmeanlegg for nr. 14. 2010: Ny vaskemaskin, samt toalett i vaskeriet. 2011: Ny puss på fasader, rehabilitert fyrhus, nye piper. 2012: Installering av brannvarslingsapparater/alarm i alle leiligheter og oppganger, samt fellestavler ved utgangsdørene i oppgangene. Utskifting av lys i alle oppganger og i fellesarealene i kjelleren med automatisk LED-lys. Utskifting av callinganlegget; ny porttelefon ute ved alle inngangspartiene, nye ringeklokker utenfor alle dører, samt nye telefoner til callinganlegget inne i hver enkelt leilighet. Oppussing av alle oppganger, samt montering av stålplater i nedgangen til alle kjellere. 2013: Spyling av avløpsrør. 2014: Oppussing av fyrhuset ny vaskemaskin, ny utebelysning på endeveggen av blokk 12 og på veggen ved vaskeriet.
2015: Reparert og lagt ny dreningspapp rund begge blokkene. Ekstra belysning på hjørnet av vaskeriet. 2016: Nytt trepanel på lekeplass og generell oppgradering av uteområdene. Nye slokkeapparater til alle andelseiere. Oppgradering av fellesboder i kjellere med sykkelstativ og oppheng. Radonmåling gjennomført i 2016. Viste lavere verdier. 2017: Nye låskasser med slug til alle fellesdører. Ny galvanisert ståldør til søppelrommet. Oppgradering av fellesboder i kjellere med sykkelstativ og oppheng. Ny sirkulasjonspumpe og nye sikringer i fyrrommet. 2018: Utvendige avløpsrør fra gården til kommunalt avløpsnett er skiftet i 2018.EnergiattestForretningsfører har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Lys grønn G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Medfølger ikke handelen: Lampe over sjenk, lampe i tv stue og lampe på soverom.Diverse- Boligen har exdok (attestert) datert: 1951.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser 1948/301710-1/105  Bestemmelse om veg 25.05.1948  Best. om lekeplasser m.v. Gjelder denne registerenheten med flere

1986/43068-2/105  Bestemmelse om veg 16.07.1986  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata 1946/301879-2/105  Registrering av grunn 27.08.1946  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:222 Bnr:188
FRASKILT FRA FLERE BNR

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180189. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 790 000,- (Prisantydning)
90 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 880 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 556,- (Forhåndsvarsling av forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
11 688,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 891 688,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? -Ja - Byttet alt interiør på baderom i august 2015.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? -Ja - Byttet alt interiør på baderom i august 2015 av Vinderen Rør as.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? -Ja- Kvitteringer og epostutveksling.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? -Nei- Ingen pipe.
6. Kjenner du til om det er/har vært, insekter som f.eks pelsbille eller skjeggkre (herunder perlekre, sølvkre eller tilsvarende) i boligen/sameiet eller borettslaget? -Ja- Har blitt observert to-tre ganger på badet, forsvinner så fort man skrur på lys og varmekabler.
9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? -Ja- Montering av ny stikk til vaskemaskin på bad, belysning på bad, nytt tv uttak, alt av Elmann AS i september 2019.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 29.11.2018BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0470 Brochmanns gate 14A
0470, Brochmanns gate 14A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Brochmanns gate 14A
1/18
Lukk
0