Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
LILLE TØYEN HAGEBY: Nydelig 4-roms over 2 plan. Hageparsell rett utenfor ytterdøren. Svært god internbeliggenhet. 2 bad.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Tore Hunds vei 13 presenteres av Tommy Friestad / Boa Oslo VestLys og luftig leilighet med gjennomgående planløsning over to etasjer.Moderne Morsø peisovn i støpejern satt inn ny i 2014Stuedelen er langstrakt og lun.
Moderne hylleseksjon med god plass til både bøker og dekorasjon.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Flere oppgraderinger 2013/2018.Svært gode lysforhold.Åpent og fritt utsyn.Kjøkkenet består av en gjennomtenkt kjøkkenløsning med designmessig preg.01.FasadeUnderskapene er fra Ikea - frontene og overskapene er spesiallaget av møbelsnekker i materialet askfinér.Hvitevarene er integrerte.Utsyn mot hageparsellen og bakgården.Entréen er romslig med god plass til kommode, hyller og skostativ.Et lyst og bruksvennlig inngangsparti med trappegang til loftsetasjen og inngang til kjøkken og bad.Trappegangen til loftsetasjen.01.FasadeSoverommene er relativt likt utformet og rommer både dobbeltseng, nattbord og annen innredning.På begge rommene er det satt inn et spesialtilpasset garderobeskap.Behagelige soverom å starte dagene på.Smart utnyttelse av arealet.01.FasadeDersom man ønsker å omdisponere loftstuen til et tredje soverom er dette mulig å løse ved å sette opp lettvegger med dør.Hyggelig kontorplass.Badet i andre etasje er innredet med innebygd servant med underskap, vegghengt toalett, dusj med svingbare glassdører og opplegg for vaskemaskin.Gulvet samt veggene er flislagt og alle materialvalg er vel gjennomtenkt.Et herlig hjem for hele familien.01.FasadeFra leiligheten har man så godt som direkte adkomst ned til leilighetens private hageparsell.I 2015 ble denne parsellen opparbeidet med ny platting, plen, hellegang, bed og oppbevaringskasse.Den felles bakgården er av parkmessig standard.Her er det benker, spisebord og lekestativer.En flott hageby med en rekke gode kvaliteter.2. etasje: Entré, bad, kjøkken med spisestue og stue.Loft: Trappegang, bad, stue(soverom) og to soverom.
0
199
Se store bilder
Prisantydning: 7 850 000,-
Totalpris: 7 905 363,-
Primær rom: 84m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.128 Bnr.48 Andelsnr.178 Orgnr.953130750 i Oslo kommuneKort oppsummertTore Hunds vei 13 er en lys og luftig leilighet med gjennomgående planløsning over to etasjer. Et velholdt hjem med flotte kvaliteter, behagelig atmosfære og svært god internbeliggenhet.
- God planløsning over to etasjer
- Enkel adkomst til egen hageparsell
- Flere oppgraderinger 2013/2018
- Åpen stue - kjøkkenløsning med peisovn
- To bad (2. etg og loft)
- Flotte fellesområder
- Barnevennlig beliggenhet uten gjennomgangstrafikk
- Kort vei til kollektivtransport på Hasle, Ensjø og Tøyen   Lille Tøyen hageby består av ærverdige bygårder og vakre felleshager. Hagebyen ble etablert på tidlig 1900-tallet, og er i dag et rolig område med lite trafikk. Borettslaget er veldrevet og har godt naboskap. Gjennom året blir det arrangert hyggelige arrangementer til glede for beboerne.

Borettslagets hjemmeside: https://www.lilletoyen.noDitt nye hjemI hovedetasjen møter man en stor sosial sone med delvis åpen løsning. Et flott allrom med gode lysforhold fra begge sider. Morgensolen skinner inn gjennom kjøkkenvinduene og ettermiddagssolen via stuevinduene. Den rikelige mengden naturlig dagslys skaper en luftig og god atmosfære gjennom hele dagen. Leilighetens plassering i byggets andre etasje gir også en fin utsikt over Oslo by. I 2018 ble denne etasjen malt og gulvet slipt og lakkert.

Stuedelen er langstrakt og lun. På den ene siden er det satt inn en moderne hylleseksjon med god plass til både bøker og dekorasjon. Hyllen er også et smart sted å plassere tv-en. I enden av stuen mot kjøkkenet står det en moderne Morsø peisovn i støpejern satt inn ny i 2014. Et pent og stemningsfullt bidrag i rommet som vil skape lun stemning på kjølige høst - og vinterdager.

Kjøkkenet består av en gjennomtenkt kjøkkenløsning med designmessig preg. Underskapene er fra Ikea
- frontene og overskapene er spesiallaget av møbelsnekker i materialet askfinér. Hvitevarene er integrerte. Utformingen gir godt med oppbevaringsplass i under - og overskap samt, gode arbeidsflater til baking og kokkelering. Kjøkkenet ble oppgradert i 2013.

Entréen er romslig med god plass til kommode, hyller og skostativ - høyreist garderobeskap er integrert. Et lyst og bruksvennlig inngangsparti med trappegang til loftsetasjen og inngang til kjøkken og bad. Gulvet er av slitesterk linoleum.

Loftsetasjen inkluderer to soverom, loftstue, samt hjemmets andre bad. Her er den opprinnelige takhøyden bevart og romfølelsen er åpen. Dersom man ønsker å omdisponere loftstuen til et tredje soverom er dette mulig å løse ved å sette opp lettvegger med dør.

Badet i andre etasje er innredet med innebygd servant med underskap, vegghengt toalett, dusj med svingbare glassdører og opplegg for vaskemaskin. Gulvet samt veggene er flislagt og alle materialvalg er vel gjennomtenkt. Benkeplaten som rammer inn vasken skaper en perfekt tilpasset plass for vaskemaskinen. Ovenfor har man god benkeplass til håndklær og produkter. Badet ble pusset opp i 2013.

Soverommene er relativt likt utformet og rommer både dobbeltseng, nattbord og annen innredning. På begge rommene er det satt inn et spesialtilpasset garderobeskap som stekker seg fra vegg til vegg langs den ene siden. En god løsning som gir full utnyttelse av arealet.

Fra leiligheten har man så godt som direkte adkomst ned til leilighetens private hageparsell. I 2015 ble denne parsellen opparbeidet med ny platting, plen, hellegang, bed og oppbevaringskasse. Et herlig uterom man enkelt kan ta med måltidene ned til på gode sommerdager. Inviter gjerne venner og familie hit for hyggelige grillkvelder med god mat og drikke.Innhold2. etasje: Entré, bad, kjøkken med spisestue og stue. Loft: Trappegang, bad, stue(soverom) og to soverom.

Leiligheten disponerer også en felles loftsbod sammen med naboen.

Leiligheten har bruksrett til egen hageparsell. Hagen ble opparbeidet i 2015 med ny treplatting, gressplen og bed, hellegang samt oppbevaringskasse ute.Beliggenhet og nærområdetTore Hunds vei 13 ligger i grønne og tilbaketrukkede omgivelser i ærverdige Lille Tøyen Hageby. I nabolaget venter noen av byens vakreste parker, inkludert Botanisk hage. Like ved ligger Hasleparken med flott utsikt sydover mot byen og fjorden, i tillegg er Tøyenparken en deilig grønn lunge hvor du kan slappe av i gresset på solrike sommerdager. Veien er heller ikke lang til Tøyenbadet.

Nærområdet byr på hyggelige bakerier og restauranter. Legg gjerne turen innom Lille Tøyen Kolonial som serverer bakverk og pizza, samt salg av en rekke matvarer. For et annet alternativ av lik sort kan man rusle bort til Boulangeri M i Tidemannsbyen.

Går du en snau kilometer sydover befinner du deg midt i hjertet av intime Kampen, med sitt særpreg skapt av eldre, tettliggende bygårder langs trange gater. Et godt utvalg kaféer og spisesteder har tilhold langs gatene på Kampen, deriblant velkjente Kampen Bistro.

I motsatt retning ligger Hasle Torg med et godt utvalg forretninger kun rundt 800 meter nordover på Økernveien. Her finner du blant annet Coop mega, Vitusapotek, Vinmonopolet, Baker Hansen og Hasle Sushi som byr på noe godt å bite i, mens Fitness.Xpress er stedet for fysisk fostring. Ved senteret ligger i tillegg Hasle T-banestasjon med linje 5 og gjør det enkelt å handle på vei hjem i hverdagen.

Du kan også ta T-banen fra stasjonen på Tøyen som er en knapp kilometer vestover og har alle 6 linjer, og en reisetid ned til sentrumskjernen på bare 4 minutter. Legg gjerne skiene på skulderen og ta banen herfra ut til Frognerseteren og Sognsvann med utallige turmuligheter og skispor vinterstid.

Nærmeste bussforbindelse er linje 60 som passerer i Økernveien like utenfor og tar deg til bussterminalen på 12 minutter via Kampen. Alternativt kan man spasere ned til Ensjø som også har T-banestasjon og bussforbindelser. Med bil kjører du enkelt rett ned til Ring 2 og opp til Ring 3 via Hasle og Løren. I tillegg ligger Tøyen togstasjon i kort avstand fra Lille Tøyen hageby med tog som går til Maridalen og Nordmarka.

Hasle skole bygges i disse dager ny, og vil etter planen stå ferdig høsten 2019. Skoleveien blir dermed kort og enkel for hagebyens yngste beboere.TomtAreal: 54 855 kvm, Eierform: Festet fellestomt. Festeavgift: 601.966,- pr. år. Avg. reguleres: 01.11.2021

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser. I løpet av våren 2019 blir det innført beboerparkering på Lille Tøyen Hageby i regi av Oslo kommune.

Borettslaget eier 108 parkeringsplasser som leies ut etter ansiennitet. Prisen er p.t. kr 400,- pr mnd. + adm.gebyr til OBF. Avtalen skal avsluttes hver gang det skjer et salg. Borettslaget deltar i bilpool-ordning i regi av bilkollektivet og beboerne betaler ikke innskudd ved innmelding i ordningen.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Boliggård oppført over 2 etasjer, samt utbygget kjeller og loft. Åpent gårdsrom opparbeidet og beplantet til felles benyttelse for boligselskapets beboere. Leiligheten er beliggende i
2. etasje og loft, med rømningsvei fra dusj/wc på loft via bod og trapp til felles trappeoppgang. Gulv på grunn: Støpt dekke i kjeller. Antatt fundamentert til faste masser/fjell. Yttervegger: Grunnmur og bærende konstruksjoner er oppført i mur-/skallmursvegger i tegl, antatt fundamentert til faste masser. Utvendige fasader er pussede. Vinduer: Malte trerammer med 2-lags isolerglassvinduer med utvendige sprosser fra 1997. Takkonstruksjoner: Saltak oppført i trekonstruksjoner, belagt med undertak av rupanel og utvendig belagt med taksten. Takrenner og nedløpsrør i stål. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, isolert med isoleringsmatter mot loft og antatt stubbloftsleire i gulv i
2. etasje. Støpt dekke på begge dusj/wc. Støpt dekke med synlig plastsluk, klemring og membran i gulv på dusj/wc i
2. etasje. Herværende våtrom er renovert i regi av forrige eier i 2012. Støpt dekke med synlig plastsluk, klemring og banemembran i gulv på dusj/wc på loft. Herværende våtrom er renovert i regi av dagens eier i 2013. Tilstrekkelig fall mot sluk i begge våtrom.Overflater og innredningGulv: Linoleumsfliser i entré/trappegang. Heltre furugulv med slipte overflater på kjøkken, stuer og alle soverom. Fliser på begge dusj/wc. Innervegger: Gjennomgående utlektede gipsvegger, og skillevegger oppført i trekonstruksjoner belagt med gips. Gjennomgående er det glattmalte veggoverflater i entré/trappegang, kjøkken og alle oppholdsrom. Veggflater på dusj/wc i
2. etasje er belagt med fliser. Veggflater på dusj/wc på loft er belagt med Litexplater og fliser. Himling: Pussede og malte gipshimlinger, samt skråtakshimlinger på loft. Arker (takoppløft) i stue (soverom) og begge soverom på loft. Malte trepanel på begge våtrom. Synlige trebjelker på loft.

Kjøkken: Selvdesignet innredning med IKEA stammer og askfinerte fronter med børstede stålgrep. Heltre benkeplater med nedfelt oppvaskkum i børstet stål med 1-greps blandebatteri. Fliser over benk og underbelysning. Integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Benkekjøleskap med 2 skuffer og integrert fryseskap. Avtrekksventilator tilkoblet Flexit avtrekkssystem med direkte utsug over tak. Praktisk L-kjøkken med spisestue og god skap- og benkeplass.

Bad
2. etasje: Badet er utstyrt med servantskap med glatt front og med hvit stålgrep. Heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Innfelte veggspeil. Gulvmontert toalett. Dusj direkte på gulv.

Bad loft: Badet er utstyrt med servantskap med glatte front med hvite stålgrep. Heltre benkeplate med nedfelt servant med 1-greps blandebatteri. Heltre vegghylle. Opplegg vaskemaskin under benkeplate. Vegghengt toalett. Dusj med innfellbare dusjvegger i glass.OppvarmingElektrisk oppvarming. Veggmonterte panelovner i stue. Varmekabler i gulv på begge våtrom. Peisovn med glassdører i stue i
2. etasje.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
2. etasje: 46 kvm Loft: 38 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet:
2. etasje: Entré/trappegang, bad, kjøkken med spisestue, stue. Loft: Trappegang, bad, stue (soverom), 2 soverom.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser, reguleringsplan S-1311 (Endret reguleringsplan for Økernveien til kryss med Finnmarksgata med tilstøtende veier, Oslo kommune) og S-2864 (Midlertidig reguleringsbestemmelser for deler av Oslos ytre sone). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Oslo kommune med Omsorgsbygg som byggherre har vedtatt etablering av Dronning Ingrids hage demenslandsby der hvor tidligere Lille Tøyen sykehjem ligger. Dette er nabotomten til Lille Tøyen hageby. Det er varslet oppstart av byggearbeider i 2019. Prosjektet har en egen nettside; dronningingridshage.no. I tillegg er hele planprosessen beskrevet i plan- og bygningsetatens nettsider. Nabolaget er aktivt involvert i prosessen med en arbeidsgruppe som følger opp planarbeidet. Utbyggingsprosessen er også omtalt på Lille Tøyen hageby sine nettsider.

Lille Tøyen hageby er vernet som kulturminne (tidligere Gul Liste fra Byantikvaren i Oslo).

Enerhaugen Arkitektkontor har utarbeidet en revidert helhetsplan for Lille Tøyen hageby. Revidert helhetsplan ble godkjent av Byantikvaren og Plan- og bygningsetaten i 2017. For utfyllende opplysninger om planen se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201618157Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
2.939,- pr. mnd. Inkluderer: TV, internett, nedbetaling fellesgjeld (renter og avdrag), vaktmester, felles forsikringer, forretningsførsel, festeavgift, brøyting og kommunale avgifter.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 55 363,- ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 83987151393, Handelsbanken Serielån, 12 terminer per år. Rentesats per 27.11.2018:
2.05% pa. Antall terminer til innfrielse: 308
Saldo per 27.11.2018: 19 032 844
Andel av saldo: 55 364
Første termin/første avdrag: 01.08.2014 ( siste termin 01.07.2044 )
Ingen særfordelte lån: Fellesgjelden er flytende fordelt på hele arealet i boligselskapet. Ved arealutvidelser vil forholdet mellom felleskostnader, renter og avdrag forskyves for samtlige andeler/seksjoner.FellesformueKr. 28 356,- pr. 31.12.17 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 352 901 per 23.11.18 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 4 870 444 per 23.11.18. Ligningsår: 2017.ForsikringForsikret i Sparebank 1 Skadeforsikring, med polisenummer: 2209332. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 306 leiligheter.
- Borettslaget praktiserer forkjøpsrett for beboerne: Frist for å melde forkjøp er lørdag 15.desember 2018 kl.12:00.
- Dyrehold: Husdyrhold krever melding til styret. Se vedtektenes pkt
4.1 og retningslinjer for husdyrhold.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Diverse iht. forretningsfører:
- Borettslaget har egen hjemmeside: www.lilletoyen.no.
- Borettslaget har avtale med VikenFiber om levering av kabel-TV og bredbånd.
- Beboere deler renhold av felles trappeoppganger og loft/kjeller, samt snørydding av trapper og inngangspartier mellom seg så ofte som det er nødvendig.
- Borettslaget har avtale om vaktmerstjenester.
- Borettslaget har en helhetlig fasadeplan, denne regulerer hvor man har lov til å bygge arker på tak, sette inn hagedører etc. En ny og oppdatert fasadeplan er godkjent av byantikvaren i Oslo, og beskriver der ytterligere muligheter for utvidelse av leiligheter. Alle eventuelle utvidelser må søkes individuelt til Plan- og bygningsetaten i Oslo før igangsetting. Dette er nøye beskrevet på nettsiden til borettslaget.
- Borettslaget har eget selskapslokale som nylig ble oppgradert/ombygget.

Diverse vdr. vedlikehold iht. årsberetning 2017:
- l 2017 har det ikke vært utført større planlagte vedlikeholdsprosjekter. Styret har utarbeidet en vedlikeholdsplan for årene fremover, slik at borettslaget har oversikt over hva som måtte forventes av kostnader og samtidig ha dette som et arbeidsverktøy for styret og vaktmestrene. Det blir utført mye nødvendig uplanlagt vedlikeholdsarbeid, og i 2017 var de største kostnadene knyttet til nødvendig rehabilitering av vann/kloakk enkelte steder i borettslaget.
- Borettslagets bygningsmasse er fra 1918 og krever stadig nøye vedlikehold. Bygningene står på Byantikvarens gule liste over verneverdige områder, og det legger en del begrensninger på hva borettslaget kan gjøre av forandringer.
- Noen av de viktigste arbeidsoppgavene fremover vil være: Vedlikehold/maling av vinduer, brannsikkerhetsarbeid, gateparkeringssituasjonen, vurdere denne og ulike mulige løsninger som kan bidra til færre parkerte biler og lettere parkering for borettslagets beboere, arbeide videre med ladeplasser for elbiler.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Orange G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Medfølger ikke: Vegghengt sjenk i stue, vegghengt hylle på kjøkken, hylleplater i TV-krok i stue. Vegghengt lampe i stuen.Diverse- Boligen har Exdok (uattestert) datert: 1919.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.

Diverse iht. tilstandsrapport datert 26.11.18:
- VVS-installasjoner, generelt: Åpne forkrommede rørføringer fra felles rørstammer til servantskap, toalett og veggmontert blandebatteri i dusj i
2. etasje. Avløpsrør fra servant ført i gulv på dusj/wc i
2. etasje. Rør i røranlegg med skjulte rørføringer til servantskap, innebygget sisterne og veggmontert blandebatteri i dusj på loft. 198 liters varmtvannsbereder er plassert i felles loftbod. Det er ikke sluk i gulvet, og det anbefales å montere lekkasjealarm under bereder.
- Luftbehandling, generelt: Utlufting/tilluft via vinduer. Avtrekksventil i himling på begge våtrom. Ventilatorhetten på kjøkkenet er av typen Flexit, med ekstern motor på hems på loftet. Denne viften driver også ventilasjonssystemet på våtrommet på loftet. Motor er byttet på viften våren 2017 iflg. eiers egenerklæring.
- Elkraft, generelt: Åpent og skjult elektrisk spredernett. Sikringsskap med automatsikringer (1x25, 2x16, 2x10) i kjeller, og (1x25, 4x16, 2x10) i bokhylle på loft.
- Annet: Røykvarsler og brannslukningsutstyr i leiligheten. Kabel-TV uttak i stue. Fibernett/trådløs ruter plassert i garderobeskap i entré/trappegang.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G

Følgende er tinglyst på eiendommen: Pengeheftelser i eiendomsrett: 1954/5570-2/105  Bestemmelse om bebyggelse 30.04.1954  Bestemmelse om benyttelse Bestemmelse om vann/kloakkledning Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om adkomstrett Med flere bestemmelser

1954/5570-3/105  Festekontrakt - vilkår 30.04.1954  festetid: 70 år AVGIFTSBESTEMMELSER BESTEMMELSER OM FORLENGELSE PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT   1964/4886-2/105   ** Nye vilkår 21.04.1964 

1978/13880-2/105   ** Nye vilkår 27.06.1978 

1965/14081-1/105  Erklæring/avtale 11.10.1965  Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Med flere bestemmelser   1971/6790-1/105  Erklæring/avtale 20.04.1971  Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen   1975/18513-1/105  Skjønn 29.09.1975  Gjelder denne registerenheten med flere

Pengeheftelser i festerett: 1954/5570-3/105  Festekontrakt - vilkår 30.04.1954  festetid: 70 år AVGIFTSBESTEMMELSER BESTEMMELSER OM FORLENGELSE PANT FOR FORFALT FESTEAVGIF BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT Gjelder feste

1964/4886-2/105   ** Nye vilkår 21.04.1964 

1978/13880-2/105   ** Nye vilkår 27.06.1978 

2007/572131-1/200  Pantedokument 16.07.2007  BELØP: NOK
3.675.000
Panthaver: HANDELSBANKEN Org.nr: 971171324
Gjelder feste

2013/284215-1/200  Pantedokument 10.04.2013  BELØP: NOK 10.000.000
Panthaver: HANDELSBANKEN   Org.nr: 971171324
Gjelder feste

2014/571691-1/200  Pantedokument 08.07.2014  BELØP: NOK 10.000.000
Panthaver: HANDELSBANKEN Org.nr: 971171324
Gjelder feste   Grunndata: 1954/198-1/105  Registrering av grunn 07.01.1954  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:128 Bnr:9
  1976/9019-1/105  Registrering av grunn 27.04.1976   Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:128 Bnr:116
  1976/9020-1/105  Registrering av grunn 27.04.1976  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:128 Bnr:117
  Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180190. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
7 850 000,- (Prisantydning)
55 363,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
7 905 363,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 063,- (Forkjøpsrettsgebyr)
--------------------------------------------------------
12 195,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 917 558,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy Friestad.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

 Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - Ja, badet på loftet ble pusset opp høsten 2013. Oppussingen innebar å rive ned to vegger, og sette opp to nye, legge nytt gulv (ink. varmekabler) og flislegge veggene. Vi satte inn nytt servantskap. Badet i
2. etasje ble pusset opp av tidligere eier i 2012. Vi byttet servantskap på badet i
2. etasje i 2017.
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Oppussing av bad på loftet høsten 2013: Rørleggerarbeid på bad ble utført av Buskerud Bad og Rør. Flislegging ble utført av Alexflis. Alt arbeid ble koordinert av Oppussingtjenester Pyzel v. Andy Pyzel, som er snekker og har stått for alt snekkerarbeidet i forbindelse med oppussingen. I 2017 monterte vi dusjhjørne på badet på loftet, dette ble montert av Rørspesialisten AS. Oppussing av bad i
2. etasje: Tidligere eier har oppgitt i egenerklæringsskjema at arbeid ble utført av Romerike rør. Servantskapet vi monterte i 2017 ble installert av Rørspesialisten AS.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Ja - Vi har kvitteringer på oppussing av bad på loft. Da alt arbeidet ble koordinert av Oppussingtjenester Pyzel, ble alt arbeid fakturert av dette firma. For legging av varmekabler har vi egen kvittering fra Jakobsen Installasjon som stod for alt el-arbeid i forbindelse med oppussingen i 2013. Arbeid utført av Rørspesialisten AS i 2017 har egen kvittering.

4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja, noe skjevheter i gulvene, gulvene ble avrettet ved legging av nytt gulv i 2013.

6. Kjenner du til om det er/har vært, insekter som f.eks pelsbille eller skjeggkre (herunder perlekre, sølvkre eller tilsvarende) i boligen/sameiet eller borettslaget?
- Ja - Et og annet sølvkre er observert i leiligheten en gang i blant.

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Nei - Vinduene malt utvendig i regi av borettslaget våren 2018.

9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja - Alle elektriske arbeider som er utført mens vi har bodd i leiligheten er utført av Jakobsen Installasjon v/ Lars-Petter Jakobsen. Tidligere eier har opplyst at det er satt inn delvis nytt el-anlegg (loft), dette arbeidet er ifølge tidligere eier gjennomført av Arkel Romerike.
9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget?
- Deler - Vi har samsvarserklæring for det elektriske arbeidet som er gjort i leiligheten i forbindelse med at vi pusset opp i 2013. Dette gjelder elektrisk arbeid i på kjøkken, stue, og gang i
2. etasje. Det samme gjelder for elektrisk arbeid i loftetasjen, inkludert ved oppussing av badet.

11. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette?
- Ja - Oslo kommune med Omsorgsbygg som byggherre har vedtatt etablering av Dronning Ingrids hage demenslandsby der hvor tidligere Lille Tøyen sykehjem ligger. Dette er nabotomten til Lille Tøyen hageby. Det er varslet oppstart av byggearbeider i 2019. Prosjektet har en egen nettside; dronningsingridshage.no. I tillegg er hele planprosessen beskrevet i plan- og bygningsetatens nettsider. Nabolaget er aktivt involvert i prosessen med en arbeidsgruppe som følger opp planarbeidet. Utbyggingsprosessen er også omtalt på Lille Tøyen hageby sine nettsider.

12. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.?
- Ja - Ja, forrige eier bygget ut loftet med arker. 12.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene?
- Ja - Det foreligger ferdigattest for denne utbyggingen fra Plan- og bygningsetaten i Oslo kommune.

20. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap).
- Ventilatorhetten på kjøkkenet er av typen Flexit, med ekstern motor på hems på loftet. Denne viften driver også ventilasjonssystemet på badet på loftet. Vi har byttet motor på denne viften våren 2017.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 30.11.18.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0576 Tore Hunds vei 13
0576, Tore Hunds vei 13
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Tore Hunds vei 13
1/35
Lukk
0