Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
HJERTET AV GRÜNERLØKKA: 3(4)-roms - Balkong - 4. etg - Klassisk & ærverdig atmosfære - Stukkaturer & rosetter - Må sees!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Sofienberggata 4 presenteres av Luan Bui v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Innhold: Entré/gang, kjøkken, dusj/wc, stue/spisestue, to soverom.En attraktiv leilighet med gode kvaliteter og klassiske detaljer.Taket er utsmykket med vakker stukkatur og to rosetter. Lun peis.
I stuen møter man en romslig sosial sone med behagelig atmosfære.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Vegg i vegg med stuen finner man leilighetens første soverom.Et romslig rom med de samme klassiske detaljene som i stuen.I tillegg har en del av teglsteinen blitt hentet fram i det ene hjørnet - en lekker detalj som bidrar til rommets karaktér.Tidligere eier benyttet rommet som spisestue.De gode vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig dagslys og tilfører rommet et luftig preg.Kjøkkenet har en fin beliggenhet i leiligheten med utgang til balkongen på enden.Kjøkkeninnredningen er fra leverandøren Kvik og består av en tosidig innredning med lyse fronter.Det er godt med lagringsplass i skuffer og skap.Ta gjerne med måltidene rett ut på balkongen.Fra entréen finner man inngangen til leiligheten andre soverom.Også dette rommet er av god størrelse, med gode lysforhold og behagelig atmosfære.Badet er innbydende dekorert med lyse veggfliser og mørke gulvfliser.Badets servant.Flislagt entré.Borettslaget inkluderer en pent opparbeidet felles bakgård med hage og beplantning.Her vil du bo midt på Grünerløkkas nedre del og oppleve umiddelbar nærhet til den kulturelle, særegne pulsen bydelen er kjent for.
2
81
Se store bilder
Prisantydning: 4 490 000,-
Totalpris: 4 943 100,-
Primær rom: 67m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.228 Bnr.369 Andelsnr.16 Orgnr.950024240 i Oslo kommuneKort oppsummertSofienberggata 4 er en attraktiv leilighet med gode kvaliteter og klassiske detaljer. Lun peis og luftig balkong. Taket er utsmykket med vakker stukkatur og to rosetter. En gjennomgående, lys leilighet med to soverom, romslig bad og separat kjøkken.

Plasseringen midt på Grünerløkka gir deg umiddelbar tilgang til alt byen har å tilby. Løkka-livet er synonymt med vakre parker, populære restauranter og yrende café - og uteliv. Det er kort vei til både matbutikker, urbane forretninger og kollektiv transport.
- Gjennomgående og lys leilighet med god atmosfære
- Stukkatur, rosetter og teglsteinsvegger
- Luftig balkong på ca. 4kvm
- KVIK Kjøkken fra 2009
- Bad/wc fra 2004
- Gode vindusflater og åpen romfølelse
- Flott peis i stuen
- Pent opparbeidet bakgård med sykkelparkering
- Attraktiv plassering på GrünerløkkaDitt nye hjemI stuen møter man en romslig sosial sone med behagelig atmosfære. De gode vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig dagslys og tilfører rommet et luftig preg. Stuen har klassiske detaljer som panel, stukkatur og vakker utsmykking i himling. Innred etter behov og sett sammen den perfekte møbleringen for hverdagens rolige kvelder og større sammenkomster. I hjørnet står den en flott murpeis som vil bidra til å skape en lun stemning på kjølige høst - vinterkvelder.

Vegg i vegg med stuen finner man leilighetens første soverom. Et romslig rom med de samme klassiske detaljene som i stuen. I tillegg har en del av teglsteinen blitt hentet fram i det ene hjørnet - en lekker detalj som bidrar til rommets karaktér. Her inne er bruksmulighetene mange, og rommet passer like godt til bruk som både hovedsoverom, spisestue, bibliotek eller kontor.

Kjøkkenet har en fin beliggenhet i leiligheten med utgang til balkongen på enden. Gode lysforhold og luftig atmosfære. Kjøkkeninnredningen er fra leverandøren Kvik i 2009 og består av en tosidig innredning med lyse fronter og mørk benkeplate. Det er godt med lagringsplass i skuffer og skap til alt man trenger i hverdagen. Stekeovnen er plassert i god arbeidshøyde.

Ta gjerne med måltidene rett ut på balkongen. Et luftig uterom på ca. 4kvm med utsyn mot bakgården. Balkongen er oppført i stålkonstruksjoner med trebelagt gulv. Her kan man nyte årets varmeste dager til det fulle - gjerne med en god bok i hånden og noe kaldt i glasset.

Badet er innbydende dekorert med lyse veggfliser og mørke gulvfliser fra 2004. Et romslig bad med toalett, servant med underskap, regndusj og opplegg for vaskemaskin samt tørketrommel. Det er god plass til oppbevaring i servantskapet.

Fra entréen finner man inngangen til leiligheten andre soverom. Også dette rommet er av god størrelse, med gode lysforhold og behagelig atmosfære. Her inne står det et romslig garderobeskap som gjør det enkelt å opprettholde en ryddig atmosfære. Skapet har smarte speilfronter.

Borettslaget inkluderer en pent opparbeidet felles bakgård med hage og beplantning. Ta gjerne med lunsjen ned hit og spis ved en av sittegruppene. Et avslappende tilholdssted for naboprat og hagehygge. Her finner man også sykkelparkering.InnholdInnhold: Entré/gang, kjøkken, dusj/wc, stue/spisestue, to soverom.

Leiligheten disponerer også en bod på felles loft og en bod i felles kjeller.Beliggenhet og nærområdetI Sofienberggata 4 vil du bo midt på Grünerløkkas nedre del og oppleve umiddelbar nærhet til den kulturelle, særegne pulsen bydelen er kjent for. I tillegg får du her kort vei til sentrumskjernen, blant annet 10 minutters gange til Youngstorget.

Kvartalene omkring er spekket med sosiale samlingsplasser og vakre parker. Et kvartal bortenfor ligger Olaf Ryes plass og klassikeren Parkteatret som er verdt gjentatte besøk. Burger jointen Munchies er stedet for gode burgere med tilbakelent atmosfære og imøtekommende betjening. Hos Tim Wendelboe på hjørnet av Fossveien får du kaffe med lidenskap i kaffebrenneriet som tar mål av seg til å være blant de beste i verden på sitt felt.

Lenger ned finner du kvalitetsrestauranter som Le Benjamin, Trancher og Delicatessen, og omkring Schouskvartalet ligger Trattoria Popoplare med rustikk italiensk mat på menyen samt Schouskjelleren som byr på eksotiske ølslag i intime lokaler. Hos Bettola får du spennende drinker i retro-format. Andre alternativer er Markveien Mat og Vinhus, Dr. Kneipp´s Vinbar, Territoriet og BD57.

Løkkalivet er synonymt med late dager i gresset i de mange flotte parkene, gjerne med en god bok eller noe godt å drikke sammen med gode venner. Velg og vrak blant Grünerhagen Park med den gjenåpnede storstuen Nedre Foss Gård, Kuba, Birkelunden og Sofienbergparken som alle er flotte grøntområder for å oppleve solrike dager.

Tar du turen over elva er veien kort både til Vulkan med Mathallen og utesteder, DOGA og kulturkirken Jakob med hyppige arrangementer. På BLÅ et par minutters gange fra leiligheten finner du Oslos urbane kulturscene med konserter og fester året gjennom. Dette er i tillegg et yndet sted å møte venner til en utepils i vakre omgivelser ved vannkanten. Alternativt kan du nyte de gode sommerdagene i solveggen ute på Syng.

Dagligvarene kan du handle med deg hjem fra de mange nærbutikkene i området; både KIWI, COOP EXTRA og REMA1000 er rett i nærheten i tillegg til Bunnpris som holder åpent 24/7. Baker Samson byr på ferske bakervarer og en kopp god kaffe, her er det også åpent på søndager. Er du sulten på noe mer eksotisk er både Royal Sushi, Sushi Huset og Gourmet Thai gode alternativer i nærområdet.

Utenom de fine parkområdene i nabolaget er også områdets mangfoldige tilbud av treningsstudioer gode alternativer for innendørs aktivitet. Forbrenn kalorier på SATS Elixia eller EVO, begge i Schouskvartalet, klatreveggen på Vulkan, eller ta en svømmetur i Tøyenbadet som er blant landets mest besøkte svømmehaller med både badstue, solarium og klatrevegg.

Adkomst og kollektivtilbud
Et bredt kollektivtilbud i nærområdet gjør det enkelt å ta seg fra leiligheten og videre til de fleste av byens hjørner.

I Maridalsveien rett på andre siden av elven går bussrutene 34 og 54. I Trondheimsveien rett nedenfor stopper trikkelinjen 17 Grefsen-Rikshospitalet i tillegg til bussrutene 30 Bygdøy-Nydalen, 31 Snarøya-Grorud og 31E Fornebu-Tonsenhagen.

Det er heller ikke mange metere bort til Schous plass der du finner holdeplass for trikkelinjene 11 Kjelsås-Majorstuen, 12 Kjelsås-Aker Brygge- Majorstuen og 13 Grefsen-Bekkestua.

Har du egen bil er veien kort ut til Ring 2 både i retning Tøyen og Carl Berners plass, samt ned til Ring
1.TomtAreal: 633 kvm, Eierform: FellestomtParkeringParkering i gate etter stedets gjeldende bestemmelser. Beboerparkering - Sone D Mer info, se: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/

Muligheter for leie/kjøp av parkeringsplass i nærområdet. Markedspris på kjøp av parkering/garasjeplass er stipulert til ca. kr 365.000,- (+/- 3%). Estimert utleieverdi for parkeringsplass er stipulert til ca. kr
1.432,- inkl. fellesutgifter (+/- 3%).ByggemåteHentet fra tilstandsrapport datert 06.12.2018: Gulv på grunn: Støpt dekke i kjeller. Fundamentert til fast grunn/fjell. Yttervegger: Grunnmur oppført i natursten og mur-/betongkonstruksjoner. Yttervegger og leilighetsskillende vegger oppført i teglkonstruksjoner. Utvendige fasader er pussede og malte. Grunnmur er fundamentert til antatt fast grunn/fjell. Vinduer: Malte trerammer med 2-lags isolerglassvinduer fra 1982. Frostet film på vindusglass på dusj/wc. Malt balkongdør med 2-lags isolerglassvinduer fra 2011. Takkonstruksjoner: Saltak oppført i trekonstruksjoner. Undertak av rupanel. Balkonger, terrasser ol.: Luftig balkong ca. 4m2. med adkomst fra kjøkken. Balkongen er oppført i stålkonstruksjoner med malte stålgelendre. Balkongen er belagt med tretremmer. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, isolert med stubbloftsleire. Støpt dekke på dusj/wc med plastsluk, klemringer og tilfredsstillende membraner.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré/gang. Slipte tregulv på kjøkken, stue/spisestue og begge soverom. Fliser på dusj/wc. Innervegger: Malte trepaneler i entré/gang og hovedsoverom. Malte rupanel i stue/spisestue og soverom. Øvrige veggflater har pussede og glattmalte flater og malt tapet. Fliser på dusj/wc. Himling: Malte gips-/platebelagte himlinger i entré/gang, kjøkken, dusj/wc og hovedsoverom. Innfelte downlights på dusj/wc. Rabbitzpussede himlinger med stukkaturer og rosetter i stue/spisestue og soverom.

Bad: Dusj/wc er utstyrt med servantskap med heltre fronter med børstede stålgrep. Heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggspeil. Gulvmontert toalett. Dusjhjørne med sidevegg og skyvedør i glass, samt regndusj og hånddusj. Dusjing direkte på gulv. Nisje med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkken: Innredning med glatte hvite fronter med børstede stålgrep. Enkelte overskap med alu.rammer, frostet glass og innvendig belysning. Laminerte benkeplater med nedfelt oppvaskkum i børstet stål med 1-greps blandebatteri. Underbelysning. Integrert keramikktopp, stekeovn og opplegg for oppvaskmaskin. Praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler i gulv på bad. Elementpeis med peisinnsats i stue/spisestue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 67 kvm P-rom: 67 kvm Bta: 74 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, kjøkken, bad, stue/spisestue, 2 soverom.

Loftsbod er på ca. 4 m2, og kjellerbod er på ca. 8 m2.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2564 planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plan/ byggesaker i området:
- Pågående byggesaker: Grünerhagen park - Oppføring og flytting av lysmaster, etablering av kunstgressdekke. Saksnummer: 201806547. Siste dok. 18.06.2018.
- Pågående byggesaker: Sofienberggata 2 A - Oppføring av seks balkonger mot bakgård. Saksnummer: 201810745. Siste dok. 05.11.2018.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
5.786,- pr. mnd. Inkluderer: kabel-tv/ bredbånd, felles forsikring, nedbetaling fellesgjeld, kommunale avgifter, driftskostnader m.m.

Fordeling: Felleskostnader:
3.191,-
Kabel tv + bredbånd: 439,-
Kapitalkost. lån 2 EIKA2:
1.503,-
Kapitalkost. lån 1 EIKA1: 653,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 454.000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.12.2018 ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: EIKA1-200056234
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,65% Restløpetid: 23 år 7 md. Restbeløp: kr.
2.869.671,-
Andel av saldo: kr. 137.158,-

Lånenummer: EIKA2-200056235
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,65% Restløpetid: 23 år 7 md. Restbeløp: kr.
5.183.729,-
Andel av saldo: kr. 315.942,-

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Ja Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), bes selskapets forvaltningskonsulent kontaktes for nærmere opplysninger.FellesformueKr. 63 080,- pr. 31.12.17 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 165 541 per 04.12.18 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 4 195 947 per 04.12.18. Ligningsår: 2017.ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 82957738. Betales gjennom felleskostnader. Borettslaget bekreftes tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 25 andelsleiligheter.
- Forkjøpsrett: Det er intern forkjøpsrett i borettslaget.
- Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for øvrige beboere.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har individuell nedbetalingsordning. Ved henvendelse til OBOS Eiendomsforvaltning vil andelseier få informasjon om avtalens betingelser og priser. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 28.2 og 30.8 på borettslagets felleslån. Andelseier må ta kontakt med OBOS minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Innbetalingen må være kreditert OBOS' klientkonto senest 10 dager før terminforfall.
- Borettslaget bekreftes tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Avtalen er løpende, såfremt premie med forfall
1. februar er betalt. Borettslag som har tegnet seg forsikring kan si opp innen
1. desember med virkning fra kommende årsskifte.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Diverse iht. forretningsfører:
- Borettslaget har egen hjemmeside: http://web4.herborvi.no/5847
- Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Vdr. vedlikehold:
- Styret besluttet å sette opp liste for generelt vedlikehold av gårdene og anbud er hentet inn på arbeid. Oppgaver omfatter: Vedlikehold av inngangsdør 2c. Vedlikehold av yttervegger/ murpuss som faller av på alle gårder. Vedlikehold av trappeoppganger, 1 til 2 etg i alle hoved trapper. Vedlikehold og bytte av ytterdører i mellomgård 2b og c (samt bakdør).
- Iht. protokoll fra ordinær generalforsamling 15.05.18 mener styret at alle vinduene skal skiftes. Styret kommer tilbake med et kontret forslag om pris og finansiering i et ekstraordinært møte. Det har vært diskutert om enkelte andelseier skal dekke utgiftene ved egen finansiering. Fordelingsnøkkel blir basert husleiebrøken.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oransje G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.Diverse- Boligen har bygningsanmeldelse datert: 1895.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser: 1984/503635-1/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 23.01.1984 Rettighetshaver kvartal 23 02 05
Bestemmelser om rettigheter/plikter til fellesareal Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen OVERFØRT FRA: 0301-228/369/0/1,2

1988/89553-1/105 FELLESOBL. FOR BOR.INNSK. TINGLYST 21.12.1988 HEFTER I IDEELL 527/598 AV MATRIKKELENHET TILHØRENDE: GRUNERKROKEN BRL BELØP: NOK
1.825.700
PANTHAVER: Andelseierne I Borettslaget Lnr: 1086915
OVERFØRT FRA: 0301-228/369/0/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2009/988971-1/200 PANTEDOKUMENT VED BYTTE AV BANK TINGLYST 22.12.2009 HEFTER I IDEELL 1/1 AV MATRIKKELENHET TILHØRENDE: GRUNERKROKEN BRL BELØP: NOK
5.100.000
PANTHAVER:OBOS BBL Org.nr: 937052766
Utvides til å gjelde hele gnr. 228 bnr. 369
Opprinnelig tinglyst som panteutvidelse av PANTEDOKUMENT VED BYTTE AV BANK 296551/2008

2010/43564-1/200 FELLESOBL. FOR BOR.INNSK. TINGLYST 19.01.2010 HEFTER I IDEELL 1/1 AV MATRIKKELENHET TILHØRENDE: GRUNERKROKEN BRL BELØP: NOK 76.520
PANTHAVER: Andelseierne I Borettslaget Lnr: 1086915
Forhøyet til kr. 1 901 520,-
Opprinnelig tinglyst som forhøyelse av FELLESOBL. FOR BOR.INNSK. 89553/1988
Gjelder denne registerenheten med flere

2010/43564-2/200 FELLESOBL. FOR BOR.INNSK. TINGLYST 19.01.2010 HEFTER I IDEELL 1/1 AV MATRIKKELENHET TILHØRENDE: GRUNERKROKEN BRL BELØP: NOK
1.825.700
PANTHAVER: Andelseierne I Borettslaget Lnr: 1086915
Utvides til å gjelde hele gnr. 228 bnr. 369
Opprinnelig tinglyst som panteutvidelse av FELLESOBL. FOR BOR.INNSK. 89553/1988

2010/556635-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 26.07.2010 BELØP: NOK
9.900.000
PANTHAVER:EIKA BOLIGKREDITT AS Org.nr: 885621252
Gjelder denne registerenheten med flere

2010/556668-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 26.07.2010 BELØP: NOK 10.000.000
PANTHAVER:OBOS BBL Org.nr: 937052766
Gjelder denne registerenheten med flere

2011/952316-1/200 FELLESOBL. FOR BOR.INNSK. TINGLYST 16.11.2011 HEFTER I IDEELL 527/598 AV MATRIKKELENHET TILHØRENDE: GRUNERKROKEN BRL BELØP: NOK 253.332
PANTHAVER: Andelseierne I Borettslaget Lnr: 1086915
Opprinnelig tinglyst som forhøyelse av FELLESOBL. FOR BOR.INNSK. 89553/1988
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata: 1895/900289-1/105 OPPRETTELSE AV MATRIKKELENHETEN TINGLYST 07.11.1895 OPPRETTELSE - FRADELT FRA EN ADRESSE

1986/79726-2/105 SEKSJONERING TINGLYST 04.12.1986 EIENDOMMEN ER OPPDELT I 2 SEKSJONER

2009/988962-1/200 OPPHEVELSE AV SEKSJONERING TINGLYST 22.12.2009

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180192. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 490 000,- (Prisantydning)
453 100,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 943 100,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
5 200,- (Forkjøpsrettsgebyr)
--------------------------------------------------------
10 332,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 953 432,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Luan Bui BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

 Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Ja, Piper rehabilitert i 2011. Informert om av forrige eier, gjennom egenerklæring. Kan innhentes dokumentasjon gjennom borettslaget. Det skal gjennomføres vedlikeholdsarbeider på pipen i løpet av desember 2018 da etasjen over har hatt problemer med røyk inn i leilighet.

3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje?
- Ja, Borettslaget har utbedret i 2011, samt gått over kjeller i 2017 hvor man har fjernet områder med fukt fra enkelte kjellerboder. Gjelder ikke boder tilhørende denne leilighet og er et større problem i de andre oppgangene i borettslaget.

3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år?
- Ja, Fuktsikring i kjeller 2017.

3.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja, Utført av best entreprenør. Ytterligere detaljert Info kan innhentes gjennom borettslaget. I hovedsak riving av trevegger i kjeller, uttørking og fuktsikring rundt rør/ledninger med mer.

5. Kjenner du til om det er/har vært skadedyr i boligen, f. eks. rotter, mus, maur og lignende? -Ja, Forrige eier har informert om en utbedring i egenerklæringsskjema at det har vært  gjort utbedringer under dette punktet i 2011(det er ikke spesifisert hva). Har ikke vært noe i perioden vi har bodd i leiligheten.

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? -Ja, Fasader rehabilitert i 2011 gjennom borettslaget.

8.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja, Bygg og Bor.

9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja, Elmesteren har gjort småarbeider desember 2018. Byttet termostat varmekabler bad, en dimmebryter, gått over enkelte av stikkontaktene i boligen. Det er også gjort oppgradering av det elektriske anlegget i kjeller i 2017 gjennom borettslaget.

9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget?
- Deler, Bare for  de arbeider utført mens vi har bodd i leilighet.

19. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter?
- Ja, Det ligger inne et forslag om bytting av vinduer i alle leiligheter i borettslaget pluss ytterdører ut mot gate og noen andre småarbeider. Dette stemmes over i skrivende stund og skal være avgjort før jul 2018. Arbeidene er planlagt gjennomført i perioden februar/mars om kontrakt skrives og vil føre til en 10 % økning i husleie per andelseier.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 09.01.19BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Takst, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0551 Sofienberggata 4
0551, Sofienberggata 4
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Sofienberggata 4
1/21
Lukk
2