Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TØYEN/BOTANISK HAGE: Lys 3-roms med gjennomgående planløsning. Balkong med gode solforhold. Særdeles hyggelig bakgård.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Urtegata 39 presenteres av Tommy Friestad v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Innhold: Entrè/gang, dusj/wc, kjøkken, stue/spisestue og to soverom.En smart utformet 3-roms leilighet med behagelig romfølelse og gode lysforhold.Hjemmets balkong er vendt inn mot det rolige gårdsrommet og har sol mesteparten av dagen sommerstid.
Her kan man flytte rett inn, og nyte dagene både inne og ute.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Stuen er lys med gode møbleringsmuligheter.I hjørnet står det en moderne peisovn med glassdører.Hele leiligheten ble sist malt i 2015.Leiligheten har en fin plassering i byggets tredje etasje.På kjøkkenet møter man klassiske panelvegger, gode lysforhold og trendriktig kontrastfarge.Moderne og stilren kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer.Her inne er det også plass til å møblere med et mindre spisebord.Et ypperlig sted for frokost, og en sosial sitteplass under matlaging.Pendellampene over kjøkkenbenken setter et kult preg på rommet.Kjøkkeninnredningen er fra IKEA, satt inn i 2015.Hovedsoverommet har godt med plass til både dobbeltseng, nattbord og annen innredning.Det andre soverommet ligger vegg-i-vegg med hovedsoverommet og vil fungere ypperlig som barnerom, gjesteværelse eller kontor.I dag er rommet innredet med både seng, bokhylle og arbeidspult.Baderommet fremstår velholdt med flislagte vegger og gulv i svart og hvitt.I entéen er det plass til ytterklær og sko.Fin trappeoppgang med klassiske detaljer fra 1895Bakgården er pent opparbeidet med plen, grønne vekster og steinsatte gangarealer.Gårdsrommet inkluderer hyggelige sittegrupper.01.FasadeBakgården er pent opparbeidet med plen, grønne vekster og steinsatte gangarealer.I gårdsrommet finner du også et sykkelskur.Bygården er tegnet av arkitekten Carl Konopka, oppført i 1896.Beliggenheten er sentral og det er umiddelbar nærhet til gode butikker, et rikt servicetilbud og flotte parker.Beliggenheten er sentral og det er umiddelbar nærhet til gode butikker, et rikt servicetilbud og flotte parker.
0
340
Se store bilder
Prisantydning: 3 800 000,-
Totalpris: 3 863 542,-
Primær rom: 62m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.230 Bnr.377 Andelsnr.11 i Oslo kommuneKort oppsummertUrtegata 39 er en smart utformet 3-roms leilighet med behagelig romfølelse og gode lysforhold. Her kan man flytte rett inn, og nyte dagene både inne og ute. Balkongen er vendt inn mot det rolige gårdsrommet og har sol mesteparten av dagen sommerstid.

Bygården er tegnet av arkitekten Carl Konopka, oppført i 1896. Bygget er svært godt bevart med originalt uttrykk. Beliggenheten er sentral og det er umiddelbar nærhet til gode butikker, et rikt servicetilbud og flotte parker som inkluderer både Tøyenparken og vakre Botaniske hage.
- Attraktiv 3-roms med sentral beliggenhet
- Balkong med gode solforhold
- Gjennomgående planløsning
- Moderne kjøkken fra 2015
- Lyse flater og himlingshøyde på 2,90m
- Peisovn i stuen
- Bad rehabilitert i regi av borettslaget
- Pent opparbeidet bakgård
- Kort vei til vakre parkerDitt nye hjemFlytt rett inn til en gjennomgående leilighet med god planløsning og behagelig romfølelse. Leiligheten oppleves usjenert og uten gjenboere, med en fin plassering i byggets tredje etasje. God takhøyde, balkong og klassiske panelvegger.

Stuen er lys med gode møbleringsmuligheter. Innred etter behov og sett sammen den perfekte møbleringen for rolige kvelder og større sammenkomster. I hjørnet står det en moderne peisovn med glassdører. Et fint bidrag til rommet som vil være med på å skape lun stemning på kjølige høst - og vinterdager. Hele leiligheten ble sist malt i 2015.

Fra stuen er det direkte tilgang til balkongen. Et hyggelig uterom på ca. 3,1 kvm vendt inn mot det stille gårdsrommet. Et ypperlig sted å slappe av med en god bok og noe kaldt i glasset. Solforholdene er gode. Sommerstid titter solen frem ca. kl. 12.00 og blir værende til ca. kl. 20.00. Balkongen er oppført i stålkonstruksjoner med tregulv.

Stuen og kjøkkenet er samlet i en delvis åpen løsning. På kjøkkenet møter man klassiske panelvegger og trendriktig kontrastfarge. Moderne og stilren kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer, heltre benkeplate og oppbevaringsmuligheter til alt man trenger til hverdagen. Her inne er det også plass til å møblere med et mindre spisebord. Kjøkkeninnredningen er fra IKEA, satt inn i 2015.

Hjemmets to soverom ligger på motsatt side av den sosiale sonen. Hovedsoverommet er en tanke større enn det andre soverommet. Her inne er det er godt med plass til både dobbeltseng, nattbord og annen innredning. Sett gjerne inn et høyreist garderobeskap for å få ytterligere oppbevaringsplass til klær og tilbehør. Et sjarmerende soverom med god atmosfære det er hyggelig å starte dagene på.

Det andre soverommet ligger vegg-i-vegg med hovedsoverommet og vil fungere ypperlig som barnerom, gjesteværelse eller kontor. Veggene er lyse og det er gode lysforhold også her. I dag er rommet innredet med både seng, bokhylle og arbeidspult.

Baderommet fremstår velholdt med flislagte vegger og gulv i svart og hvitt. Badet inkluderer et toalett, servant med underskap, speil med tilhørende skap og en romslig dusj med skyvedører. Det er opplegg for vaskemaskin av smal type. Badet har fått tilstandsgrad 1 av takstmann. Det er også mulig å benytte seg av borettslagets velfungerende fellesvaskeri.

Entréen er lys med egen avsatt plass til yttertøy og sko. Ved døren er det calling anlegg.

Bakgården er pent opparbeidet med plen, grønne vekster og steinsatte gangarealer. Ta gjerne med lunsjen ned hit og spis ved en av sittegruppene. Hvis man benytter seg av sykkel kan man enkelt parkere denne i bakgårdens sykkelskur.InnholdInnhold: Entrè/gang, dusj/wc, kjøkken, stue/spisestue og to soverom.

Leiligheten disponerer også en lukket bod på ca. 6kvm i felles kjeller og en lukket bod med skråtak på ca. 2kvm (gulvareal ca. 4kvm) på felles loft.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten har en beliggenhet som er både skjermet og samtidig svært sentral. Gaten er enveiskjørt og oppleves stille og rolig. Herfra er det gangavstand til alle østkantens egenartede områder med folkeliv og røre. Til Grünerløkka går du på underkant av ti minutter, mens både det fornyede Tøyen torg, Kampen, Vålerenga og Grønland ligger i umiddelbar nærhet.

Noen kvartalers gange unna venter Botanisk hage, og ovenfor denne Tøyenparken som nå huser Øyafestivalen. Legg til den mer intime Kampen park med vannspeil og nydelig utsikt utover byen, Ola Narr samt Sofienbergparken og du har samlet noen av byens mest attraktive parkområder for rekreasjon såvel som treningsøkter i behagelig tusleavstand.

På Tøyen torg finner man flere velomtalte spise- og utesteder som på kort tid har fotfeste som noen av byens heteste. Her finner du Skatten som fokuserer på nordiske mattradisjoner og nye nordiske smaker som handler om det nære, det ekte og de rene smakene. Kaffe får du fra deres eget brenneri og bakst fra eget bakeri på Løkka. Kveldstid finner de frem det beste av hva nordiske brennevins- og ølprodusenter har å by på og lager én av Oslos beste cocktailbarer.

Legg også turen innom Human Mote og ta en kaffe med gode venner, eller en klassisk drink til aftens. Et velrenommert serveringssted derimot er Lompa/Olympen som byr på bondekost av øverste klasse. Her er atmosfæren folkelig og lokalene fasjonable, ryktene sier at én lysekrone alene har kostet over 800.000,-. Besøk også gjenåpnede Pigalle i andre etasje samme sted; byens nye art deco-bar.

Andre besøksverdige samlingssteder inkluderer blant annet Gamle Oslo Mekaniske, den evigunge Dattera til Hagen, samt Michelin-bestjernede Maaemo. Uteserveringene på Teaterplassen bør også besøkes når sommersolen skinner. Rykende ferske kaffespesialiteter får du på Kaffebrenneriet i Grønlandsleiret.

Vender du snuten sydover og legger turen ned gjennom Grønlands kvartaler, over og forbi sentralstasjonen mot Barcode-rekken, befinner du deg straks midt i den nye Fjordbyen med byens nye kulturelle tyngdepunkt der Operaen enn så lenge leder an. Her kommer også det nye Munch-museet, og Kyststien leder deg videre ut til Sørenga med byens nye badepark og et stadig bredere tilbud av serveringssteder.

Innenfor en radius på få hundre meter finner du hele tre KIWI-forretninger og døgnåpen Bunnpris, Rema 1000, samt MENY Grønland som er kjent for et av Østkantens beste økologiske utvalg og har en velassortert fiske- og ferskvaredisk. Grønlands Basar med matforretninger, ett av Vinmonopolets utsalg, apotek og en rekke andre forretninger er også få minutters gange unna. Men det beste er kanskje alle de små lokale matforretningene som ligger i Tøyengata. Vareutvalget innen frukt, grønt og kjøttvarer er imponerende, både i kvalitet og pris.

Grønland T-banestasjon ligger kun få minutters gange unna og inkluderer alle fem linjer. Nærheten til T-banen, bussterminalen og jernbanestasjonen med Flytoget gjør beliggenheten spesielt gunstig og til et meget sentralt utgangspunkt. 37-bussen går hele døgnet gjennom og 60-bussen kjører deg nesten fram til døra. Buss 30 og 31 samt trikk 17 går fra Heimdalsgata, mens 11-, 12-og 13-trikken passerer i Hausmannsgate.TomtAreal: 673 kvm, Eierform: Fellestomt.ParkeringParkering i gate (beboerparkering) etter stedets gjeldende bestemmelser. Mulighet for leie av garasjeplass i nærheten.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Gulv på grunn: Støpt såle i kjeller. Yttervegger: Grunnmur oppført i natursten/tegl. Yttervegger oppført i mur-/teglstenskonstruksjoner, utvendig pusset og malt mot bakgården og spekket tegl mot gate. Isolasjon fra byggetiden. Bærende innervegger: Bærende innervegger er oppført i teglstenskonstruksjoner. Innervegger i stenderverkskonstruksjoner. Vinduer: Malte trerammer med koblede glass av eldre dato på begge soverom. Malte trerammer med 3-lags isolerglassvinduer fra 1986 på kjøkkenet. Malte trerammer og to-fløyet balkongdør med 2-lags isolerglassvinduer fra 2015 i stue/spisestue. Balkonger, terrasser ol.: Balkong ca. 3,1m2. beliggende mot stille bakgård, adkomst fra stue. Balkongen er oppført i stålkonstruksjoner med tretremmer. Balkongen er oppført i 2015 8 regi av boligselskapet. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire. Støpt betongdekke med plastsluk, klemring og synlig banemembran i gulv på dusj/wc. Enkelte skjevheter/setninger i gulvsystemer kan forekomme i gårder i området.Overflater og innredningGulv: Slipte originale tregulv i entré/gang, stue/spisestue og begge soverom. Korkvinyl på kjøkken. Fliser på dusj/wc. Innervegger: Malte glatte veggflater i alle oppholdsrom. Malt brystningspanel i entré/gang. Fliser på dusj/wc. Himling: Rabittzpussede himlinger. Nedforete himlinger med malte gipsplater i alle rom. Nedforet himling med malte gipsplater og innfelte spotter på dusj/wc.

Kjøkken: Innredninger med eikefinerte fronter og børstede alu.grep. Benkeplater i heltre eik med nedfelt oppvaskkum i børstet stål og 1-greps blandebatteri. Integrert keramikktopp, stekeovn og opplegg for oppvaskmaskin. Integrert kjøleskap med fryser. Veggmontert ventilator i børstet stål med kullfilter. God skap- og benkeplass.

Bad: Dusj/wc utstyrt med servantskap og veggskap med glatte høyglansede fronter. Heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggspeil med overbelysning. Gulvmontert toalett. Dusjnisje med skyvedører i glass. Opplegg vaskemaskin (smal type).OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner og frittstående varmeelementer. Varmekabler i gulv på bad. Peisovn med glassdør i stue/spisestue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonP-rom: 62 kvm Bra: 62 kvm Bta: 70 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, kjøkken, stue/spisestue, 2 soverom.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-830 planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (Kommuneplan
2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Eiendommen er oppført på Byantikvarens gule liste over bevaringsverdige bygninger. Fasadeendringer er søknadspliktige overfor Plan- og bygningsetaten, med mindre Byantikvaren finner at nye dører og vinduer er gode nok kopier av de eksisterende eller opprinnelige iht. utalelse fra Byantikvaren 13. februar 2017.

Diverse plan/ byggesaker i området:
- Pågående byggesaker: Norbygata 52 - Riving av bakgårdsbygning. Saksnummer: 201505955. Siste dok. 26.03.2018.
- Pågående plansak: Saksnr: 201500149. Saken gjelder: Urtegata
9. Kontor og boliger. Offentlig ettersyn 13.6.-
8.8.16.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
3.883,- pr. mnd. Inkluderer: varmtvann, kabel-tv (Get), kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling fellesgjeld, driftskostnader m.m.

Kapitalkostnader utgjør kr.
1.062,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 63 542,- ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 11766888 9, Husbanken Serielån, 4 terminer per år. Rentesats per 21.12.2018:
1.66% pa. Antall terminer til innfrielse: 14 Saldo per 21.12.2018: 121 800 Andel av saldo: 9 235 Første termin/første avdrag: 01.06.2018 ( siste termin 01.06.2022 )

Lånenummer: 11401162 0, Husbanken Serielån, 4 terminer per år. Rentesats per 21.12.2018:
1.73% pa. Antall terminer til innfrielse: 12 Saldo per 21.12.2018: 87 300 Andel av saldo: 6 619 Første termin/første avdrag: 01.05.2018 ( siste termin 01.11.2021 )

Lånenummer: 12134676114, DNB Bank ASA Serielån, 4 terminer per år. Rentesats per 21.12.2018:
4.2% pa. Antall terminer til innfrielse: 34 Saldo per 21.12.2018: 629 000 Andel av saldo: 47 689 Første termin/første avdrag: 03.04.2018 ( siste termin 03.04.2027 )LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 036 929 per 03.01.19 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 732 944 per 03.01.19. Ligningsår: 2017.ForsikringForsikret i If Skadeforsikring NUF, med polisenummer: SP410732.7.1. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 14 andeler.
- Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.
- Dyrehold: Dyr skal ikke holdes i leiligheten uten styrets skriftlige samtykke.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.
- Borettslaget har et velfungerende fellesvaskeri.

Utført vedlikehold i borettslaget:
- 2017: Fullstendig oppussing av det store utleielokalet  i første etasje.
- 2017: Alle lampene i begge oppgangene ble erstattet med nye armaturer.
-
2015: Det ble bygget nye balkonger våren 2015.
- 2009/ 2010: Utskiftning av vann- og avløpsledninger samt oppussing av bad.

Utalelse fra Byantikvaren vdr. bygården 13. februar 2017: Urtegata 39 ble oppført i 1896 etter tegninger av arkitekt Carl Konopka. Han var kjent for sin bruk av upusset tegl i leiegårdsarkitekturen, et trekk vi også gjenfinner i Urtegata 39. Eiendommen inngår i det homogene murgårdsmiljøet som preget Kristiania i de siste tiårene av 1800 t, før Kristianiakrakket i 1899. Gården er usedvanlig godt bevart, med originale vinduer i alle etasjene  etter det Byantikvaren kjenner til, er Urtegata 39 den best bevarte murgården øst for Grünerløkka. Det var forretninger i
1. etasje allerede fra starten, men i 1930-årene ble deler av
1. etasje ombygget, også denne gang av et par av samtidens mest kjente arkitekter, Piene & Zahl. Da kom bl.a. det karakteristiske, V-formede inngangspartiet, som ledet inn til en fiskebutikk mot sør, og et bakeriutsalg mot nord. Bygningen framstår med alle vinduene i
1. etasje fra enten byggeåret og/eller ombyggingen i 1930-årene. I det søndre inngangspartiet er en dør fjernet, og en annen erstattet av en nyere dør. Portrommet er lukket med en tofløyet dør som framstår som fra første halvdel av 1900-tallet, men kan godt være en opprinnelig port som er senere panelt. Den siste døren framstår som en opprinnelig 1800-tallsdør med to fløyer, men er delvis ombygget/platet igjen.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oransje G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Leiligheten selges uten vaskemaskin. Hengende lampe i tre på gjesterom følger ikke med.Diverse- Boligen har Exdok (attestert) datert: 1887
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.

Diverse iht. tilstandsrapport:
- Trerammer med koblede glass og trerammer med 3-lags isolerglassvinduer har generelt sett fått TG 2, da vinduene har nådd levealder som normalt kan forventes.
- Hovedinngangsdør er av eldre dato. Døren har noe bruksslitasje og dårligere isolasjonsevne enn nye dører. Tilstandsgrad er vurdert og døren har generelt sett fått TG 2, grunnet alder.
- Etasjeskillere har generelt sett fått TG 2, grunnet alder og dets isolasjonsevne.
- Gulvflater (tregulv/korkvinyl) har generelt sett fått TG 2, stedvis noe bruksslitasje og innfelt felter etter fjerning av enkelte innervegger.
- Gulv på dusj/wc er renovert i regi av boligselskapet i ca. 2009. Tilfredsstillende fall mot sluk under servantskap og i dusjnisje. Gulv på dusj/wc har på generelt grunnlag fått TG 2, da dokumentasjon på utført arbeide ikke er fremlagt. Det er ved visuell kontroll synlig plastsluk, klemring og banemembran i sluk i gulv. Boligselskapet står ansvarlig for å inneha tilstrekkelig dokumentasjon.
- Veggflater på dusj/wc har generelt sett fått TG 2, da det ikke er fremlagt dokumentasjon på utført arbeide. Våtrom er renovert i regi av borettslaget og de står derfor ansvarlig for inneha tilstrekkelig dokumentasjon.
- Termisk oppdriftsventilasjon gis TG 2, selv om det er tilkoblet kanalvifter. TG 2 gis med bakgrunn i at dagens strenge krav til ventilasjon ikke er oppfylt, til tross for at denne typen ventilasjon er normalt for boliger/leiligheter bygget i denne tidsperioden.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser 1939/303568-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 11.05.1939 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1940/306825-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 24.10.1940 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1991/2050-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 11.01.1991 Rett til adkomst ,vedlikeh.,plikt til utbedr. Etter komm.krav (30 år).Fl.best. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune v/dir.for Eiendom og Utbygging.

1992/13122-1/105 OBLIGASJON TIL HUSBANKEN TINGLYST 06.03.1992 BELØP: NOK 580.000
PANTHAVER:Den Norske Stats Husbank Lnr: 1087054

1992/31035-1/105 OBLIGASJON TINGLYST 23.06.1992 BELØP: NOK 520.000
PANTHAVER:Andelseierne I Borettslaget V/Adv Ellen Hustad Lnr: 1131635

1994/40487-1/105 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST 25.07.1994 VEKET FOR: OBLIGASJON TIL HUSBANKEN 1993/26518-1/105

1995/66127-1/105 FORHØYELSE TINGLYST 22.11.1995 FORHØYET TIL NOK 577,057

1993/26518-1/105 OBLIGASJON TIL HUSBANKEN TINGLYST 18.06.1993 BELØP: NOK 485.000
PANTHAVER:Den Norske Stats Husbank Lnr: 1087054

2009/763169-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 12.10.2009 BELØP: NOK
3.600.000
PANTHAVER:DNB BANK ASA Org.nr: 984851006

Grunndata: 1874/900036-1/105 OPPRETTELSE AV MATRIKKELENHETEN TINGLYST 12.03.1874 OPPRETTELSE - FRADELT FRA TØYENGT 18 - UTGÅTT

Rettigheter på andre eiendommer: Rettigheter på 0301-230/241 i eiendomsrett 1986/43659-1/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 17.07.1986 :Knr:0301 Gnr:230 Bnr:244 Bestemmelse om bruksrett Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

Rettigheter på 0301-230/378 i eiendomsrett 1991/2049-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 11.01.1991 Rett til adkomst ,vedlikeh.,plikt til utbedr.etter komm.krav (30 år)Fl.best.Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune v/dir for Eiend.og Utbygging.

Rettigheter på 0301-230/245/0/1-11 i eiendomsrett 1991/2056-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 11.01.1991 Rett til atkomst vedlikeh., plikt til utbedr. etter komm. krav (30 år) Fl. best. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune v/dir. for Eid. og Utbygg. Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0301-230/348/0/1,2 i eiendomsrett 1996/28669-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 05.06.1996 bruksrett til gårdsrom/uteareal samt rett til adkomst og anlegg av tekniske ledninger m.m. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune, etat for eiendom og utbygging. Gjelder denne registerenheten med flere.

Rettigheter på 0301-230/379/0/1,2 i eiendomsrett 1996/45049-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 19.08.1996 Bestemmelse om vann/kloakkledning. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved direktør for eiendom og utbygging. Med flere bestemmelser. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Gjelder denne registerenheten med flere

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180197. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 800 000,- (Prisantydning)
63 542,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 863 542,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 868 674,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy Friestad.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - Bad ble pusset opp i regi av borettslaget I 2009.
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Arbeid gjort i 2009: Totalt renovering av badene og rør i borettslaget ble utført av Tore Orvei AS, Aut. Rørleggerbedrift. Se egen dokumentasjon for detaljert beskrivelse. Det ble lagt gulvmembran av type sarnafil. Membranene er lagt av Firmaet rorgersen & Høgseth AS. På veggene ble det smurt smøremembran med forsterkninger i hjørner og overgang mellom gulv- og veggmembran' Arbeidene er utført av Bjerkmann", Thue & Johannesen As. Alle badene fikk nye strømkurser, og det er montert jordfeilbryter/ automat på de nye kursen-e. Slukristene på badene er jordet. Elektrisk arbeid utført av Smart Elektro.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Ja - Se vedlagt dokumentasjon i salgsrapporten.

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Nei - Ny peisovn ble satt inn 2015, og denne ble flyttet i 2017. Ingen problemer med pipe.

3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje?
- Ja - Forrige eier opplyste om at det ble installert fuktstyrt vifte i fellesvaskeri av firmaet Tore Orvei AS. Kjenner ikke til at det har vært problemer med fukt siden jeg kjøpte leiligheten.

4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja - Skjeve gulv. Ingen endringer i nyere tid som jeg kjenner til.

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - Det ble bygget balkonger våren 2015.
8.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Balkongene ble bygget av Balkongteam AS våren 2010. Ble ferdigstilt før jeg flyttet inn.

9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja - I 2015 ble arbeidet gjort av Moderne Elektro. Det ble satt inn ny kurs på kjøkken slik at man bla kunne ha induksjonsovn. Nye stikkontakter der det var behov. Dimmer i stuen og kjøkken. Dokumentasjon foreligger. I 2018 ble det satt dimmer på soverom og flyttet veggoppheng til lampe i tak på gjesterom og stue. Arbeidet ble utført av Tandberg Elektriske AS. Se dokumentasjon fra oppussing bad i 2009 i eget dokument. Her blearbeidet utført av Smart Elektro.
9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget?
- Deler - Alt elektrisk arbeid gjort av nåværende eier er dokumentert. Deler av det elektriske anlegget er oppgradert i alle rom.

12. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.?
- Ja - Nye balkonger i 2015. 12.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene?
- Ja - Godkjent av plan og bygningsetaten.

19. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter?
- Nei - Jeg kjenner ikke til at borettslaget har tenkt å øke husleie. Husleien i dag er satt med tanke på å kunne utføre nødvendig vedlikehold i borettslaget ved behov.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 03.01.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0187 Urtegata 39
0187, Urtegata 39
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Urtegata 39
1/29
Lukk
0