Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
HOLTET HAGEBY: Flott halvpart av tomannsbolig med luftig romfølelse. Familievennlig med hage. Peisovn. Parkeringsplass.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Velkommen til Holtet Hageby. Samvirkeveien 6 presenteres av Megler MNEF  Tommy Friestad / BoaForan 2-mannsboligen medfølger det én biloppstillingsplass.2. etasje: Trappegang, bad/wc/vaskerom, kjøkken, stue/ spisestue, bibliotek, 2 soverom.Gode lysforhold og behagelig romfølelse.
Innred gjerne med både spisestue og sofagruppe.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Et luftig allrom med gode lysforhold.Ved veggen mot kjøkkensiden står det en moderne peisovn.I enden av stuen kommer man inn i et romslig kontorrom.Et godt arbeidsrom for kreativitet og skaperglede.De gode lysforholdene bevares gjennom hele dagen.Alle hvitevarene, inkludert integrert kaffemaskin medfølger.Lyse, profilerte fronter og heltre benkeplate.Smarte hyller og skuffeseksjoner.Badet ble bygget nytt så sent som i 2015.Dobbel servant, moderne badekar og regndusj med glassdører.Et vakkert innredet rom med delikate farger og stilrene fliser.Vaskesonen er smart utformet med benkeplate over maskinene.Innenfor kjøkkenet ligger ett av hjemmets soverom.Hovedetasjen inkluderer også et ekstra kontorrom med hems.Koselig hems med vindu.TrappesatsenLoftsetasjenLoftsetasjen er innredet med loftstue og to disponible rom som er møblert som soverom.Denne etasjen har et areal på ca. 36kvm, men et oppmålt gulvareal på ca. 55kvm grunnet skråtak .Her er det innredet med sofakrok og piano.Hovedrommet har mye gulvareal og er møblert med dobbeltseng og smarte tilpassede kommoder.01.FasadeBegge soverommene er dekorert med trendriktige kontrastvegger.Også her er plassen utnyttet godt.Første etasje: Vindfang og trappesats.Entréen er flislagt og malt i behagelige farger.Hagen er stedet for late timer gresset, grilling med gode venner og barnelek til langt på ettermiddagen.Huset og hagen sett ovenfra.Grønt felt illustrerer tilhørende arealDet er godt med boltreplass for hele familien.Herlige sommerdager nytes godt i behagelige utemøbler.Ta gjerne med lunsjen ut hit - eller kanskje en god bok og noe kaldt i glasset?Et barnevennlig område med rolige gater og avslappet atmosfære.Kort vei til flotte turområder.Flere gode barnehager i nærområdet.
0
139
Se store bilder
Prisantydning: 9 750 000,-
Totalpris: 9 750 000,-
Primær rom: 142m²
Boligtype: Tomannsbolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 4
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.151 Bnr.83 Snr.2 i Oslo kommuneKort oppsummertSamvirkeveien 6 er en lys og luftig halvpart av tomannsbolig med familievennlig planløsning over tre etasjer. Et pent innredet hjem med flotte kvaliteter, behagelig atmosfære og gode lysforhold. Hjemmet inkluderer også to hager, en mindre i front og en større bak.

Holtet hageby er et meget attraktivt og populært område på Bekkelaget. En idyllisk hageby med ca. 180 boenheter fordelt på fargerike to- og firemannsboliger i nyklassisistisk stil. Mellom byggene står det syrintrær, rosebusker og gamle epletrær.  
- Romslig halvpart av tomannsbolig
- Særdeles barnevennlig boområde
- Oppgradert 2015 med nytt bad og malte overflater
- Store rom og gode lysforhold
- Fire soverom (To disponible rom i loftsetasjen benyttes som soverom)
- Familievennlig planløsning
- Kort vei til flotte turområder og servicetilbudDitt nye hjemI hovedetasjen møter man en stor sosial sone med delvis åpen løsning. Et luftig allrom med gode lysforhold og behagelig atmosfære. Innred gjerne med både spisestue og sofagruppe.

Ved veggen mot kjøkkensiden står det en moderne peisovn. Et pent og stemningsfullt bidrag til rommet som vil skape lun stemning på kjølige vinterkvelder. I enden av stuen kommer man inn i et romslig kontorrom på drøye 10kvm. I dag er rommet innredet med arbeidspult og lesekrok, men vil også fungere ypperlig i bruk som soverom.

Kjøkkenet består av en langstrakt innredning fra IKEA med lyse, profilerte fronter og heltre benkeplate. Integrerte hvitevarer som stekeovn, oppvaskmaskin, kaffemaskin samt frittstående kjøleskapet medfølger. Utformingen gir godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap samt gode arbeidsflater til baking og kokkelering. Via de store vinduene over kjøkkenbenken har man et hyggelig utsyn mot hagen.

I enden av kjøkkenet finner man inngangen til ett av soverommene. Dette rommet er av god størrelse og kan innredes med både dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. I dag er det satt inn en smart køyesengløsning her. Dette gir ekstra tumleplass og mulighet til å innrede med både sofa og arbeidspult.

Badet ble bygget nytt så sent som i 2015. Et vakkert innredet rom med delikate farger og stilrene fliser. Her har man alt man trenger og mer til. Dobbel servant, vegghengt toalett, moderne badekar, regndusj med glassvegger samt opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Rommet gir umiddelbart følelsen av velvære og orden.

Vaskesonen er smart utformet med benkeplate over maskinene. En innredning som gir god arbeidsflate til tøybretting og ukentlige gjøremål. Det er for øvrig godt med skapplass i over - og underskap til oppbevaring av alt fra lintøy til velværeartikler.

Loftsetasjen er innredet med loftstue og to disponible rom som er møblert som soverom. Denne etasjen har et areal på ca. 36kvm, men et oppmålt gulvareal grunnet skråtak på ca. 55kvm. De nye takvinduene fra Velux gir utsikt over hagebyen og fjorden. Loftstuen er pent innredet med sofakrok og bokhyller. Et hyggelig sted for avslapping og ro.

De to disponible rommene er innredet som soverom. Hovedrommet har mye gulvareal og er møblert med dobbeltseng og spesialtilpassede kommoder og skap. Begge rommene er dekorert med en trendriktig kontrastvegg som gjør seg godt mot de ellers lyse veggene.

Entréen i første etasje er romslig med flislagt gulv og harmoniske fargetoner. Her står det et stort garderobeskap til oppbevaring av yttertøy og sko.

Til sommeren er hagen stedet for late timer gresset, grilling med gode venner og barnelek til langt på ettermiddagen. Vinterstid skal man heller ikke bort fra at hagen blir hjemmet til en snømann eller to. Et hyggelig uteareal med god boltreplass for hele familien. I hagen står det også en liten redskapsbod.InnholdKjeller: Kjellerbod.
1. etasje: Vindfang og trappegang.
2. etasje: Trappegang, bad/vaskerom, kjøkken, stue/spisestue, bibliotek og to soverom hvorav et med hems. Loft: Stue og to disponible rom som benyttes som soverom.Beliggenhet og nærområdetI Samvirkeveien 6 vil du bo i en tilbaketrukket hageby på Bekkelaget. Blant de nærmeste naboene drøye 100m bortenfor er Ekebergsletta med turveier og skiløyper vinterstid, samt den populære EKT Husdyrepark og Ridesenter. Meget kort vei til idrettsanleggene på Sportsplassen og Ekeberg, som tilbyr et variert utvalg idrettsaktiviteter for barn og ungdom i regi av Bækkelaget Sportsklubb og KFUM. Veien ned til byen går via den velkjente skulpturparken. Et spennende område med vakker natur i kombinasjon med kunst av høy kvalitet.

Holtet er en kort sykkel- eller spasertur unna. Her finner man et utvalg forretninger samt bakeri og matvarebutikk. Legg gjerne turen innom Åpent Bakeri for en kopp kaffe, lunsj eller deilige bakverk, og på kveldstid samme sted tar Lofthus Samvirkelag over og kan skilte med både skjenkebevilling og byens kanskje beste pizza.

På Holtet ligger også velrenommerte Jacobs, delikatesseforretningen som er viden kjent for sin ferskvaredisk og gode råvarer - en hyggelig nærbutikk for hverdagslige innkjøp. I tillegg finner du søndagsåpen Joker like nedenfor.

Det er mange gode barnehager i nærheten. Både Kongsveien barnehage og sportsplassen barnehage ligger innenfor kort gangavstand. Nærområdet inkluderer også Ekeberg barneskole og Bekkelaget skole.

Nærmeste trikkestopp "sportsplassen" ligger like ved. Dette er andre stopp etter Gamlebyen. Gangavstanden via skulptruparken ned til byen er kort, men dersom man ønsker å benytte seg av kollektivt kan man hoppe på 18 eller 19 trikken herifra. Reisetiden inn til sentrumskjernen er på drøye ti minutter. Alternativt kan du velge bussen og linje 74 med omtrentlig like lang reisetid.

Om du ikke tar turen ned til sentrum, venter større shoppingmuligheter på Lambertseter senter som inneholder et rikt utvalg butikker og servicetilbud som apotek, postkontor og bank, Vinmonopolet og koselige spisesteder samt bibliotek og Symra kino.

Et rikt utvalg av turmuligheter og turmål er lett tilgjengelig i nærområdet, først og fremst på Ekeberg hvor du finner et nettverk av turveier av varierte lengder som er ypperlige for hverdagslige løpeturer så vel som spasérturer i roligere tempo. Her er det i tillegg lysløype med oppkjørte skispor når forholdene tillater det vinterstid. Legg gjerne også turen innom utsiktspunktet med fantastisk utsyn over Oslofjorden, eller den mye omtalte Skulpturparken.

Fortsetter du videre, kommer du straks til Ekebergrestauranten med stor uteservering i sesong samt den koselige Karlsborg Spiseforretning som begge er gode steder for måltider ute. Herfra kan du velge å gå videre ned Ekebergskrenten til Oslo Hospital og i retning Gamlebyen eller den nye Fjordbyen.

Sommerstid er nærheten til fjorden og en rekke populære badesteder et stort pluss, deriblant Nordstrand bad og flere fine steder på Malmøya og Ulvøya. For lengre utflukter har Østmarka storslått natur med tallrike turmuligheter, deriblant populære utfartsmål som Østmarkskapellet og Rustadsaga.

Om et slag tennis frister, er det kort vei til Bekkelaget Tennisklubbs velholdte baneanlegg i samme gate. For innendørs trening er Ekeberghallen eller Best Helse på Holtet begge gode alternativer. Du finner også flere treningssentre på LambertseterTomtEierform: Fellestomt. Areal: 896m²ParkeringGruslagt parkeringsplass for én bil, ellers parkering i vei etter stedets gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Gulv på grunn: Støpt betongsåle i kjeller og bod under vindfang. Grunnforhold kan som regel ikke fastslås med 100% sikkerhet. Ut fra de stedlige forhold antas bygningen derfor å være fundamentert på fyllmasser/fast grunn. Yttervegger: Grunnmur og yttervegger i kjeller er oppført i betongkonstruksjoner. Yttervegger forøvrig er oppført i bindingsverkskonstruksjoner av tre, utvendig belagt med stående malt trepanel. Vinduer: Fabrikksmalte trerammer og to-fløyet balkongdør med 2-lags isolerglassvinduer og innvendige sprosser fra 2013/2014. Frostet film på et vindu på bad/wc/vaskerom. Velux takvinduer med solavskjerming på loft. Takkonstruksjoner: Saltak oppført med sperrekonstruksjoner av tre. Yttertaket er utvendig tekket med taksten. Balkonger, terrasser ol.: Solrik veranda ca. 2,5m2. belagt med tretremmer og malt tregelender. Adkomst fra stue/ spisestue. Gulvsystemer: Lecaplank mellom kjellerbod og vindfang i
1. etasje. Etasjeskillere i trebjelkelag, antatt isolert etter datidens byggekrav. Støpt dekke med plastsluk, klemring og synlig banemembran i gulv på bad/wc/vaskerom.Overflater og innredningGulv: Fliser i vindfang og trappegang i
1. etasje. Lakkerte originale tregulv i
2. etasje. Malt tregulv i trappegang i
2. etasje og parkett på det minste soverommet. Parkettbelagte gulvflater i alle rom på loft. Mønstrede fliser på bad/wc/vaskerom med mosaikkfliser i dusjhjørne. Innervegger: Pussede og malte glatte veggflater i vindfang og oppholdsrom i
2. etasje. Malt trepanel i trappegang. Pussede og malte glatte knevegger på loft. Vindu i én vegg mot lekerom. Pussede og malte glatte veggflater og fliser på bad/wc/vaskerom. Himling: Pussede og malte himlingsplater i alle rom. Malt trepanel i trappegang til loft. Skråtakshimlinger på loft.

Kjøkken: IKEA innredning med profilerte fronter og stålgrep. Heltre benkeplater med nedfelt oppvaskkum i børstet stål og 1-greps blandebatteri. Fliser over benk ved koketopp. Integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kaffemaskin. Frittstående kjøleskap medfølger. Veggmontert ventilator i børstet stål med direkte utsug. Praktisk L-kjøkken med god skap- og benkeplass. Åpne hyller i innhuk ved pipeløp.

Bad: Bad/wc/vaskerom er utstyrt med servantskap med glatte fronter og dobbel servant med 1-greps blandebatterier. Veggskap med glatte fronter. Benkeplate med åpning for skittentøyskurven over vaskemaskin/tørketrommel. Vegghengt toalett. Dusjhjørne med glassvegger og regndusj direkte på gulv. Frittstående badekar med Gulvmontert blandebatteri med hånddusj.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme i vindfang og trappegang i
1. etasje, samt bad/wc/vaskerom i
2. etasje. Peisovn med glassdør i stue/spisestue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 11 kvm
2. etasje: 98 kvm Loft: 33 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje: Vindfang, trappegang.
2. etasje: Trappegang, bad/wc/vaskerom, kjøkken, stue/ spisestue, bibliotek, 2 soverom. Loft: Stue, 2 disp.rom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke separate utleiemuligheter.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan S-4106 (Holtet bevaringsområde som reguleres til byggeområde for boliger, off.trafikkområde, kjørevei, parkering, fortau, annet veiareal, spesialområde bevaring(bolig) og felles lekeareal). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.

Eiendommen står på Byantikvarens gul liste (Regulert bevaring).

Eiendommer i et område som er regulert til bevaring (tidligere "spesialområde bevaring" eller dagens formål "hensynssone bevaring"), har kulturminner eller kulturmiljøer som er vernet gjennom bestemmelsene i reguleringsplanen. Planen med reguleringsbestemmelser begrenser altså hva som kan tillates av endringer på dagens bebyggelse, og kan i tillegg legge føringer for nye bygg i området. Byantikvaren skal som hovedregel uttale seg byggesaker i slike områder.

Diverse plan/ byggesaker i området:
- Pågående plansak. Sakser: 201405684. Saken gjelder: Ekebergveien 109, Ekebergsletta. Nytt idrettsanlegg, "Ekeberg familieareana". Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201701981. Saken gjelder: EKEBERGVEIEN 101. GNR. 151 BNR. 220 Ønske om å utvikle Nye Ekeberghallen og Bækkelagets sport- og kulturarena. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående byggesaker: Erlandstuveien 7 B - Påbygg og fasadeendring bolig. Saksnummer: 201310271. Siste dok. 06.03.2015.
- Pågående byggesaker: Erlandstuveien 7 A - Arkoppbygg på loft. Saksnummer: 201607862. Siste dok. 22.08.2016.
- Pågående byggesaker: Erlandstuveien 3 - Tilbygg, fasadeendringer, ny terrasse og balkong, bruksendring av rom i kjeller. Saksnummer: 201716434. Siste dok. 05.07.2018.
- Pågående byggesaker: Samvirkeveien 5 - Oppføring av takark. Saksnummer: 201610865. Siste dok. 30.09.2016.

For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendomKommunale avgifterSamvirkeveien 6 snr. 1 og 2 deler betaler kr. 24.780,- til sammen. Hver seksjon betaler halvparten av fakturaen som utgjør kr. 12.390,- for denne seksjonen.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 945 612 per 04.12.18 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 7 004 203 per 04.12.18. Ligningsår: 2017. EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oransje G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Integrerte hvitevarer samt kjøleskap medfølger (oppvaskmaskinen funger, men ikke optimalt).

Lampene i taket i stua og på kjøkkenet medfølger ikke.Diverse- Innredningen av loftet er ikke byggemeldt/omsøkt hos kommunen.
- Seksjon 1 og 2 har felles husforsikring hvor det betales halvparten hver.
- Denne seksjonen har andel i realsameie: Knr:0301 Gnr:151 Bnr:84, med andel: 1/180 
- Boligen har Exdok (uattestert) datert: 1926.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Eiendomsskatten for denne eiendommen var på kr.
4.776,- i 2018. Det kan komme endringer i eiendomsskatten for eksempel ved at skattesatsen økes.

Diverse iht. til tilstandsrapport datert: 10.01.19.
- Luftbehandling, generelt: Tilluft/utlufting via vinduer og verandadør. Veggventiler i yttervegg og lufteventiler til felles luftekanal og bad/wc/vaskerom. Ventilator på kjøkken.
- VVS-installasjoner, generelt: Nytt rør i rør anlegg med skjulte rørføringer til kjøkken og våtrom. Fordelingsskap med fordelingsstammer plassert i vegg over vegghengt toalett. Tilfredsstillende avrenning fra fordelerskap.
- Elkraft, generelt: Skjult og åpent elektrisk spredernett med automatsikringer (40amp hovedsikring, 1x20, 6x16, 4x10 med overspenningsvern og ny strømmåler) plassert i sikringsskap i trappegang i
2. etasje. Anlegget er tilstrekkelig dimensjonert for dagens bruk.
- Annet: Opplegg Alt-i-box for internett. TV-uttak i stue på loft. Røykvarsler og brannslukningsutstyr i boligen.

Bemerket med Tg 2 i tilstandsrapport datert: 10.01.19.
- Gulv på grunn: Tilstanden er vurdert for bygningsdelen i herværende rapport, og er generelt satt til TG 2, grunnet alder.
- Yttervegger: Nyere trepanel på begge tilbygg. Utvendige paneler er iflg. tidligere takstrapport malt i 2013. Tilstanden er vurdert for bygningsdelen i herværende rapport, og er generelt satt til TG 2 på det eldste panelet grunnet alder. Det er forøvrig ingen synlige avvik på utvendig panel, og dette fremstår som godt vedlikeholdt.
- Gulvsystemer: Etasjeskillere har på generelt grunnlag fått TG 2, grunnet alder og dets isolasjonsevne. Våtrom er renovert i 2015. Støpt dekke med plastsluk, klemring og banemembran har generelt sett fått TG
1. Dokumentasjon på utført arbeide er fremlagt. Tilfredsstillende fall mot sluk.
- Overflater på innvendige gulv: Innvendige gulvflater i oppholdsrom har generelt sett fått TG 2, grunnet alder og visse bruksmerker.
- Luftbehandling, generelt: Mekanisk ventilasjon gis normalt TG 2, ved utsug via ventiler/elektriske avtrekksvifter.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Andel i realsameie: 0/912643-1/105  Opprettelse av realsameie   Denne matrikkelenhet har andel i:  Knr:0301 Gnr:151 Bnr:84  1/180 

Heftelser: 1966/10430-1/105  Erklæring/avtale   25.07.1966  Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: 0301-151/83
Gjelder denne registerenheten med flere   1966/10431-1/105  Best. om vann/kloakkledn.   25.07.1966  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: 0301-151/83
Gjelder denne registerenheten med flere   1988/20258-1/105  Bestemmelse om gjerde   22.03.1988  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn Overført fra: 0301-151/83
Gjelder denne registerenheten med flere   1990/6313-2/105  Pantsettelseserklæring   26.01.1990  BELØP: NOK 10.000
Panthaver: Sameiet   Lnr: 1105715
ANFØRT PRIORITET: INNENFOR 90% AV LÅNETAKST   Grunndata: 1988/20285-2/105  Seksjonering   22.03.1988  opprettet seksjoner: snr: 2
formål: Bolig sameiebrøk: 83/166
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 2 SEKSJONER For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9190003. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
9 750 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
243 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 750 000,-))
--------------------------------------------------------
256 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
10 006 072,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

 Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - Badet ble utvidet og total renovert i 1015.
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Et lite soverom og et lite bad ble gjort om til ett stort bad. Alt ble skiftet ut og hele badet totalrenovert av City Bygg i 2015.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Ja -  Alle papirer fra den utførte jobben foreligger i en samlet perm.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år?
- Nei - Det er foretatt drenering av tidligere eier.
4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja - Det er originale tregulv fra 1925, så det er noe skjevhet i gulvene.
8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja -  Tidligere eier har byttet tak i 2009 med isolering på innsiden. Han har også fått bygget balkong som ble ferdigstilt i 2013
8.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Taket er byttet av "De forende Snekkere" Erik Vestre.
9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser?
- Ja - Hafslund 24/7-2018.
9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja - Elektriker tilknyttet City Bygg og Oslo elektriker AS. 10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja -  I forbindelse med  totalrenovering av bad i 2015. 10.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Totalrenovering av bad. City bygg i 2015. 11. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette?
- Ja - Det foregår sprengninger i forbindelse med utbygging av Follobanen. I perioder kan man kjenne en svak risting ved sprengning. 12. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.?
- Ja -  Tilbygg med bad og soverom fra 1982 (Nå gjort om til kun bad) Tilbygg med inngangsparti og soverom fra 2009 og balkong 2013. 12.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene?
- Ja -  Ferdigattester fra PBE  medfølger. 16. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja - Vi kjøpte boligen i 2014, tilstandsrapporter fra dette salget foreligger. 17. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen?
- Nei - Ikke siden 2005.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 11.01.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1178 Samvirkeveien 6
1178, Samvirkeveien 6
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Samvirkeveien 6
1/40
Lukk
0