Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SKI: Moderne 2-roms selveier med balkong. Garasjeplass. Heis. Peis. Luftig romfølelse. Gode lysforhold.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Granheimtunet 21 presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/ Boa Eiendomsmegling.Innhold: Entre, bad, kjøkken/stue, soverom. Leiligheten disponerer også en bod i felles kjellerFlytt rett inn til en romslig 2-roms med lys atmosfære.På stuens høyre side står det en moderne peisovn med minimalistisk preg.
De store vindusflatene gir leiligheten et luftig preg.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Fra østsiden er det dirkete utgang til balkongen.Balkongen er på ca. 8kvm. Et herlig uterom med flislagt gulv og glassgelender.De rette vinklene gjør det enkelt å møblere og man får fint plass til både en sofa, stuebord og spisebord.Kjøkkenet har en helhetlig utforming med slette, hvite fronter som står godt i stil til resten av rommet.Den smarte plasseringen langs den ene veggen gjør at kjøkkenet oppleves lite dominerende.Innredningen er levert av leverandøren Sigdal.Soverommet ligger på leilighetens venstre side.Rommet er smart utformet med to innganger og åpen atmosfære.Mellom inngangene kan man plassere en dobbeltseng, og på sidene er plass til både nattbord og garderobeskap.I dag er det innredet med doble garderobeskap på begge sider.Lys og langstrakt entré.Garasjeplass i felles garasjeanlegg.Fellesområdene er pent opparbeidet med plen, sitteplasser og lekestativ.Kort vei til Ski sentrum og flotte turområder.På et fåtall minutter sykler du til sentrumskjernen med blant annet Ski Storsenter og togstasjon der NSB har hyppige og pendlervennlige avganger til Oslo. Reisetiden inn til Oslo S er fra 20 minutter til rett over halvtimen.Rett ved siden av stasjonen ligger Ski Storsenter som inneholder hele 145 forretninger og spisesteder. Her finner du det meste innenfor hus og hjem, elektronikk, mote og dagligvarer, samt et av Vinmonopolets utsalg.Fritt utsyn fra balkongen mot friarealer uten innsynPå bader møter man et delikat innredet bad med mørke gulvfliser og hvite veggfliser.Innredningen består av en hjørnedusj med glassvegger, servant med skap og et vegghengt toalett.Enkel adkomst med heis i bygget.
0
126
Se store bilder
Prisantydning: 2 850 000,-
Totalpris: 2 850 000,-
Primær rom: 50m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 1
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.102 Bnr.391 Snr.77 Orgnr.992588853 i Ski kommuneKort oppsummertFlytt rett inn til en romslig 2-roms med lys atmosfære og arealeffektiv planløsning. De store vindusflatene gir leiligheten et luftig preg, og sommerdagene kan nytes på balkongen. Leiligheten har en svært god internbeliggenhet, helt usjenert med fin utsikt. Via byggets heis er det direkte adkomst fra garasjeanlegget i kjelleren til leilighetens etasje.

Granheimtunet 21 ligger i et rolig nabolag med kort vei til sentrumskjernen og gode shoppingmuligheter. De nærliggende markaområdene byr på flotte rekreasjonsområder, turstier og lysløyper.
- Arealeffektiv selveierleilighet med balkong
- Gjennomgående planløsning
- Moderne og velholdt
- Østvendt balkong på ca. 8km
- Pen, innebygd gasspeis
- Overbygd balkong med gassuttak.
- Garasjeplass i felles anlegg
- Enkel adkomst med heis
- Kort vei til Ski sentrum og flotte turområderDitt nye hjemHjemmet inneholder en romslig sosial sone bestående av stue og kjøkken. Kjøkkeninnredningen er levert av leverandøren Sigdal og har en helhetlig utforming med slette, hvite fronter som står godt i stil til resten av rommet. Den smarte plasseringen langs den ene veggen gjør at kjøkkenet oppleves lite dominerende. Hvitevarene er integrerte og er levert av leverandørene Gram, Electrolux og Matsui. 

Innred stuedelen etter behov og sett sammen den perfekte møbleringen til hverdagens rolige kvelder. De rette vinklene gjør det enkelt å møblere og man får fint plass til både en sofa, stuebord og spisebord.

Vinduet og glassdøren slipper rikelig inn med naturlig daglys som gir stuedelen et luftig preg. Leiligheten har en av de beste beliggenhetene på tunet. Leiligheten oppleves helt privat, uten innsyn.

På sonens høyre side står det en moderne peisovn. Et pent og stemningsfullt bidrag i rommet som vil varme godt på de de ellers kjølige vinterdagene. Peisen er lekkert utformet i minimalistisk stil.

Balkongen er på ca. 8kvm, vendt mot øst. Et herlig uterom med flislagt gulv og glassgelender. Innred med behagelige utemøbler og nyt de varme sommerdagene til det fulle.

Soverommet ligger på leilighetens venstre side. Rommet er smart utformet med to innganger og åpen atmosfære. Mellom inngangene kan man plassere en dobbeltseng, og på sidene er plass til både nattbord og garderobeskap. I dag er det innredet med doble garderobeskap på begge sider. Soverommet har gode lysforhold.

Med god lagringsplass er det enkelt å opprettholde en ryddig atmosfære. I entréen er det satt inn en romslig garderobe med rikelig av oppbevaringsplass.

Badet har inngang fra entréen. Her møter man et delikat innredet bad med mørke gulvfliser og hvite veggfliser. Innredningen består av en hjørnedusj, servant med skap og et vegghengt toalett. Speilet over vasken er godt belyst. Badet inkluderer også opplegg for vaskemaskin.InnholdInnhold: Entre, bad, kjøkken/stue, soverom.

Leiligheten disponerer også en bod i felles kjeller (ikke besiktiget).Beliggenhet og nærområdetGranheimtunet 21 ligger i tilbaketrukkede og landlige omgivelser like utenfor sentrum av Ski. Herfra er det kort vei både til sentrumskjernen og ut på E18, i tillegg stopper en rekke bussforbindelser kun noen hundre meter unna. Fine turområder er også lett tilgjengelig ved Bollerudåsen retning nordover, der det blant annet er lysløype og grusveier.

På et fåtall minutter sykler du til sentrumskjernen med blant annet Ski Storsenter og togstasjon der NSB har hyppige og pendlervennlige avganger til Oslo. Reisetiden inn til Oslo S er fra 20 minutter til rett over halvtimen, og etter den pågående utbyggingen av Follobanen vil reisetiden forkortes betraktelig til kun 11 minutter.

Rett ved siden av stasjonen ligger Ski Storsenter som inneholder hele 145 forretninger og spisesteder. Her finner du det meste innenfor hus og hjem, elektronikk, mote og dagligvarer, samt et av Vinmonopolets utsalg. I første etasje ligger også kinosenteret med 8 saler, mens Avancia er et godt alternativ for innendørs trening. Egon og Peppes Pizza er på sin side begge gode steder for noe godt å bite i, og skal du meg toget kan du ta meg deg en kopp kaffe fra Stockfleths til turen videre.

Veien er heller ikke lang til Vinterbro Senter som er omlag 6 minutter unna med bil og har et stort utvalg av forretninger innen de fleste bransjer. Senteret ligger like ved E18 og er dermed lett å svinge innom på vei hjem i hverdagen.

Med bil har du svært enkel adkomst fra dagens E18, som for øvrig møter E6 litt lenger nord ved Vinterbro. Kjøretiden til Oslo sentrum er normalt like over kvarteret utenom rushtid. Tar du snarveien vestover via Sundbyveien kommer du direkte ned til E6 ved avkjørselen til Oslofjordtunnelen, som igjen leder videre i retning Hurum og Drammen.

Fra Nordbyveien får du tilgang til en rekke lokale og regionale forbindelser videre, inkludert timesavganger til Oslo.TomtAreal: 16 306 kvm, Eierform: FellestomtParkeringMed seksjonen følger 1 - en biloppstillingsplass på kjellerplan. Bod samme sted. Gjesteparkering i gate.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Grunn og Fundamenter: Antar at boligblokken er fundamenter på peler til fjell. Dvs. stålrør som er boret inn i fjell og fylt med betong i etterkant. Grunnmur: Antar at Bæresystemet i råbygget er prefabrikkerte formvegger som er støpt ute på byggeplassen. Drenering: Drenering fra byggeåret 2008. Veggkonstruksjon og utvendige fasader: Yttervegger av bærende betongkonstruksjoner forblendet med teglstein og vestlandspanel. Noe fasadeplater. Vinduer: Alle vinduer er hvitmalte, antas å være i tre og har isolerglass. Takkonstruksjon: Flatt tak. Isolert med polystyren-/minneralull. Kontroll av isolerende masser er svært begrenset da dette kun i liten grad er tilgjengelig for inspeksjon uten inngrep. Taktekking: Taktekking med antatt membran og asfaltdekke. Taktekking er ikke besiktiget.Overflater og innredningGulv: Fliser i dusjbad/toalett/vaskerom. Forøvrig 3 stavs eikeparkett. Vegger: Fliser på dusjbad/toalett/vaskerom. Forøvrig malte flater, eller tapet. Himlinger: (gips e.l.) malte flater.

Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning med ensidig innredning fra Sigdal. Hvite fronter på over og underskap. Fliser mellom over og underskap. Oppvaskkum med ett-greps blandebatteri nedfelt i benkeplate. Komfyr av merket; Gram. Ventilator med antatt mekanisk avtrekk over tak. Kjøle- og fryseskap av merket; Electrolux. Integrert oppvaskmaskin av merket; Matsui.

Bad: Dusjhjørne med hengslede glassdører og vegghengt dusj. Vegghengt vannklosett med innebygget sisterne. Mangler drenshull. Vegghengt innredning med nedfelt vaskeservant og ett-greps blandebatteri. Speil over servant med lys montert på vegg. Opplegg for vaskemaskin. Avløpsvann - (gråvann) i fra håndvask ledes direkte til slukOppvarmingElektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. Gasspeis i stue.Vei, vann og avløpPrivat vei. Offentlig vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 50 kvm P-rom: 50 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, kjøkken/stue, 1 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen. All utleie skal meldes til styret med kontaktinformasjon på leietakere.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan med reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for del av Granheim i Norby. Detaljregulering for Solberg Øst under arbeid, områderegulering for Solberg øst vedtatt. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr.
2.309,- pr. mnd. Inkluderer: Kabel-tv/ internett, nettleie gass, vedlikeholdsfond, garasjeplass, felles forsikring, driftskostnader m.m. ifølge brev fra forretningsfører.

Månedlige kostnader: Nettleie gass kr 250,-
Avsetning vedlikeholdsfond kr 118,-
Garasje kr 160,-
Kabel-TV og internett kr 393,- Andel felleskostnader etter eierbrøk kr 1 388,-

Forbruk av gass faktureres den enkelte eier direkte fra leverandøren som pt. er Norsk Gassnett.

Det gjøres oppmerksom på at månedlige felleskostnader må ansees som et ákonto-beløp og er ment å dekke boligselskapets forutsette kostnader. Dersom det skulle bli nødvendig kan styret når som helst endre felleskostnadene eller vedta kapitalinnkallinger fra eierne.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldSameiet har ingen lån pt.FellesformueKr. 19 541,- pr. 31.12.17 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 762 949 per 29.01.19 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 746 616 per 29.01.19. Ligningsår: 2017.ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 79023453. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 188 boligseksjoner og 19 næringsseksjoner (biloppstillingsplasser i garasjekjeller).
- Sameiebrøk: 49/12558
- Dyrehold skal ikke være til sjenanse for andre beboere. Hund skal alltid føres i bånd på sameiets område.
- Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 23.

Diverse iht. forretningsfører:
- Forbruk av gass faktureres den enkelte eier direkte fra leverandøren som pt. er Norsk Gassnett. Ved eierskifter må gassmåler avleses og melding med oppsigelse fra tidligere eier og innmelding av ny eier/abonnent må sendes leverandøren. Melding kan sendes pr e-post til: post@norskgassnett.no.
- I leilighetene er det klargjort for TV og bredbånd fra Canal Digital Kabel-TV. Det står en TVboks inkludert programkort og et bredbåndsmodem eller fiberboks i leiligheten. Utstyret tilhører leiligheten/Canal Digital og ikke den enkelte beboer og skal derfor følge leiligheten ved salg.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.Diverse- Boligen har ferdigattest datert: 2011
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 31.

Kontakt megler for å få tilsendt kopi av grunnboksutskriften.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9190008. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 850 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
5 400,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
71 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 850 000,-))
--------------------------------------------------------
84 972,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 934 972,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent YildirmBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.  Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.     Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
7.1 kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade siste 10 år?
- Ja, flislagt terrasse, sprekk nylig i 2 fliser.
7.2 Er arbeid utført av faglært?
- Ja.

8.2 kjenner du til om elektriske arbeider/elektriske anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja.

13 Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet e.l?
- Ja. 13.1 Er enheten godkjent for varig opphold?
- Ja.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 02.02.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport og egenerklæring
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1406 Granheimtunet 21
1406, Granheimtunet 21
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Granheimtunet 21
1/25
Lukk
0