Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
GRÜNERLØKKA: Klassisk/moderne 2-roms med balkong. Romslig stue. Nytt kjøkken fra 2017. Rosett. Vedovn. Sentralt!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Markveien 31B presenteres av Tommy Friestad v/ Boa Eiendomsmegling Oslo vest.Innhold: Entré, bad, kjøkken, stue/spisestue og soverom.En pen og velholdt leilighet med god atmosfære og moderne fasiliteter.I de senere år har leiligheten blitt oppgradert med blant annet nytt kjøkken og malte overflater.
I 2016 ble fasadene pusset opp, vinduene skiftet ut og balkongen montert opp.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Taket i stuen er dekorert med vakker rosett.Alle veggflatene har blitt malt det siste halvåret og de fleste stikkontakter og brytere har blitt byttet ut.Her er det god plass til å invitere venner og familie til sosiale sammenkomster.I hjørnet står det en lun vedovn.Kjøkkeninnredningen er fra IKEA og er pent utformet med glatte og finerte fronter, og laminerte benkeplater.Over benken er veggen dekorert med mosaikkfliser og under overskapene er det montert opp LED-lyslister.Fra kjøkkenet er det direkte adkomst til balkongen.Hvitevarene er integrerte med unntak av kjøleskapet.Det er godt med skapplass til oppbevaring og en smart "utvippsplate" for forlengelse av kjøkkenbenken.Soverommet er smart utformet med spesialtilpassede møbler.Soverommet er vendt inn mot bakgården.Garderobeløsningen er plassbygget med finerte hyller, plater og fronter.Badet ble renovert i regi av forrige eier i 2010.Et pent innredet bad med lyse overflater, vegghengt toalett, servant og dusj.Det er godt med bodplass; Felles trappebod (deler med nabo), kjellerbod og loftsbod.Leiligheten har en tilbaketrukket plassering i en enveiskjørt gate på Grünerløkka.I bakgården kan man nyte en skjermet tilværelse med brosteinsbelagte gangarealer, gressplen, hekker og prydbusker.Nærområdet byr på en rekke restauranter og caféer.Varme sommerdager kan tilbringes i en de nærliggende parkene.
0
178
Se store bilder
Prisantydning: 3 690 000,-
Totalpris: 3 889 000,-
Primær rom: 41m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 1
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.228 Bnr.175 Snr.14 Orgnr.976939166 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en pen og velholdt leilighet med god atmosfære og moderne fasiliteter. I de senere år har leiligheten blitt oppgradert med bl.a. nytt kjøkken og malte overflater. I 2016 ble fasadene pusset opp, vinduene skiftet ut og balkongen montert.

Leiligheten har en tilbaketrukket plassering i en enveiskjørt gate på Grünerløkka. Beliggenheten er svært sentral og gir deg gangavstand til alt av servicetilbud. Det er en potensiell mulighet for å utvide leiligheten ved kjøp av loftsareal.
- Flott 2-roms med separat kjøkken og balkong
- Moderne kjøkken fra 2017
- Balkong oppført i 2016
- Vedovn i stuen, rosett i himling
- Godt med bodplass
- Rolig, enveiskjørt gate på Grünerløkka
- Ca. 6 minutter med trikk til Oslo S
- Fine turveier langs Akerselva
- Umiddelbar nærhet til caféer og restauranterDitt nye hjemLeiligheten har en lys og luftig atmosfære. Vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig dagslys, veggene er lysmalte og leilighetens spesialtilpassede løsninger utnytter arealet svært godt. Taket i stuen er dekorert med vakker rosett og i hjørnet står det en lun vedovn. Alle veggflatene har blitt malt det siste halvåret og de fleste stikkontakter og brytere har blitt byttet ut.

Kjøkkenet ble bygget nytt i 2017. Innredningen er levert av Ikea og er pent utformet med glatte og finerte fronter, og laminerte benkeplater. Over benken er veggen dekorert med mosaikkfliser og under overskapene er det montert opp LED-lyslister. Hvitevarene er integrerte med unntak av kjøleskapet. Ovnen og kjøleskapet er levert av Siemens, kokeplaten er levert av Whirlpool. Det er godt med skapplass til oppbevaring og en smart "utvippsplate" for forlengelse av kjøkkenbenken. Gulvet er belagt med vinyl.

Fra kjøkkenet er det direkte adkomst til balkongen. Et luftig uterom på ca. 2,9kvm, oppført i 2016. Balkongen ligger i vestvendt retning og har sol fra formiddag til tidlig kveld sommerstid. 

Badet ble renovert i regi av forrige eier i 2010. Et pent innredet bad med lyse overflater, vegghengt toalett, servant og dusj. Dusjen har innfellbare vegger i glass. Det er godt med lagringsplass i servant- og speilskapet, og gulvet er belagt med varmekabler. 

Soverommet er smart utformet med spesialtilpassede møbler. Garderobeløsningen er plassbygget med finerte hyller, plater og fronter. Sengen er 140cm, også plassbygget med skuffer.

I bakgården kan man nyte en skjermet tilværelse med brosteinsbelagte gangarealer, gressplen, hekker og prydbusker. Om sommeren blomstrer det frodig her ute med både ripsbusker, kirsebærtre og andre vakre vekster. I bakgården er det i tillegg sittebenker og sykkelparkering.InnholdInnhold: Entré, bad, kjøkken, stue/spisestue og soverom.

Leiligheten disponerer en trappebod (felles med naboen) samt en nettingbod i kjeller på ca. 7,3kvm og en lukket bod på loftet på ca. 3kvm (5kvm gulvareal).Beliggenhet og nærområdetI Markveien 31B vil du bo midt på Grünerløkkas nedre del og oppleve umiddelbar nærhet til den kulturelle, særegne pulsen bydelen er kjent for. I tillegg får du her kort vei til sentrumskjernen, blant annet 15 minutters gange til Youngstorget.

Kvartalene omkring er spekket med sosiale samlingsplasser og vakre parker. Like om hjørnet ligger Olaf Ryes plass og klassikeren Parkteatret som er verdt gjentatte besøk. Burgerjointen Munchies er stedet for gode burgere med tilbakelent atmosfære og imøtekommende betjening. Hos Tim Wendelboe på hjørnet av Fossveien får du kaffe med lidenskap i kaffebrenneriet som tar mål av seg til å være blant de beste i verden på sitt felt.

Lenger ned finner du kvalitetsrestauranter som Le Benjamin, Trancher og Delicatessen, og omkring Schouskvartalet ligger Trattoria Popoplare med rustikk italiensk mat på menyen samt Schouskjelleren som byr på eksotiske ølslag i intime lokaler. Hos Bettola får du spennende drinker i retro-format. Andre alternativer er Markveien Mat og Vinhus, Dr. Kneips Vinbar, Territoriet og BD57.

Løkkalivet er synonymt med late dager i gresset i de mange flotte parkene, gjerne med en god bok eller noe godt å drikke sammen med gode venner. Velg og vrak blant Grünerhagen Park med den gjenåpnede storstuen Nedre Foss Gård, Kuba, Birkelunden og Sofienbergparken som alle er flotte grøntområder for å oppleve solrike dager.

Tar du turen over elva er veien kort både til Vulkan med Mathallen og utesteder, DOGA og kulturkirken Jakob med hyppige arrangementer. På BLÅ et par minutters gange fra leiligheten finner du Oslos urbane kulturscene med konserter og fester året gjennom. Dette er i tillegg et yndet sted å møte venner til en utepils i vakre omgivelser ved vannkanten. Alternativt kan du nyte de gode sommerdagene i solveggen ute på Syng.

Dagligvarene kan du handle med deg hjem fra de mange nærbutikkene i området; både KIWI, EXTRA og REMA1000 er rett i nærheten i tillegg til Bunnpris som holder åpent 24/7. Baker Samson byr på ferske bakervarer og en kopp god kaffe, her er det også åpent på søndager. Er du sulten på noe mer eksotisk er både Royal Sushi, Sushi Huset og Gourmet Thai gode alternativer i nærområdet.

Utenom de fine parkområdene i nabolaget er også områdets mangfoldige tilbud av treningsstudioer gode alternativer for innendørs aktivitet. Forbrenn kalorier på SATS Elixia eller EVO, begge i Schouskvartalet, klatreveggen på Vulkan, eller ta en svømmetur i Tøyenbadet som er blant landets mest besøkte svømmehaller med både badstue, solarium og klatrevegg.TomtAreal: 423 kvm, Eierform: Eiet fellestomt.ParkeringParkering i gate etter stedets gjeldende bestemmelser (beboerparkering).ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Boliggård oppført med støpte fundamenter til fast grunn/fjell. Grunnforhold kan ikke fastslås med 100% sikkerhet. Yttervegger: Grunnmur oppført i natursten. Yttervegger, bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger oppført i mur-/teglkonstruksjoner. Utvendige fasader er pusset og malt. Vinduer: Malte trerammer og to-fløyet balkongdør med 3-lags isolerglassvinduer fra 2015. Takkonstruksjoner: Saltak oppført i trekonstruksjoner, belagt med undertak av plank og utvendig belagt med taksten. Yttertak er ikke besiktiget. Balkonger, terrasser ol.: Luftig balkong ca. 2,9m2. med adkomst fra kjøkkenet. Balkongen er oppført i stålkonstruksjoner med tretremmer. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire. Støpt dekke med synlig plastsluk, klemring og banemembran/smøremembran i gulv på dusj/wc.Overflater og innredningGulv: Knottevinyl i entré/gang og kjøkken. Malte laminatgulv i stue/spisestue og soverom. Fliser på dusj/wc. Innervegger: Pussede og glattmalte veggflater i alle rom. Fliser på dusj/wc. Himling: Rabitzpussede himlinger med stukkatur i stue/spisestue. Malt trepanel i himling i entré/gang, kjøkken og soverom. Takess himlingsplater med downlights på dusj/wc.

Kjøkken: IKEA innredning med glatte og finerte fronter med børstede alu.grep. Laminerte benkeplater med nedfelt oppvaskkum i børstet stål. 1-greps blandebatteri. Mosaikkfliser over benker. LED-lyslister under overskap. Integrert induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og nisje for kjøleskap. Veggmontert ventilator med kullfilter. Praktisk gjennomgangskjøkken med god skap og benkeplass. Praktisk 'utvippsplate' for forlengelse av kjøkkenbenk.

Bad: Servantskap med glatte fronter og børstede alu.grep. Heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggskap med speildører og overbelysning. Vegghengt toalett. Innfellbare dusjvegger i glass.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på bad. Vedovn i stue/spisestue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 41 kvm P-rom: 41 kvm Bta: 46 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, kjøkken, stue/spisestue, soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Eiendommen ligger på byantikvarens gule liste.

Diverse plan/ byggesaker i området:
- Pågående byggesak: Markveien 26 - Oppføring av boligbygård i indre gårdsrom. Saksnummer: 201714193. Siste dok. 27.09.2018.
- Pågående plansak. Saksnr: 201008548. Saken gjelder: FOSSVEIEN 19 GNR. 228 BNR. 40. FORSLAG TIL MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK. Sakstype: Foreløpig plan. (Plansak: Helgesens gate 1 A-B - Tilbygg, påbygg og bruksendring fra skole til boliger - Tidligere adresse Fossveien 19).Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr.
3.505,- pr. mnd. Inkluderer: kabel-tv/ bredbånd, kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling fellesgjeld, driftskostnader m.m. ifølge brev fra forretningsfører.

Fordeling: Felleskostnader:
2.100,-
Dugnad: 50,-
Lån Leiligheter:
1.155,- GET: 200,-

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 199.000,- ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: OBOS01-98207470279
Type lån: Serie Rentesats: 3,90% Restløpetid: 26 år 6 md. Restbeløp: kr.
3.094.739,-
Andel av saldo: kr. 199.000,-FellesformueKr. 25.115,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 812 902 per 08.03.19 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 926 447 per 08.03.19. Ligningsår: 2017.ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 80271286. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 16 leiligheter.
- Sameiebrøk: 61/950
- Dyrehold er tillatt.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 23.

Diverse vdr. sameiet:
- Get er sameiets leverandør av kabel-tv.
- Sameiet har en fast renholder og vaktmester som håndterer fortløpende vedlikeholdsarbeider.
- Veldrevet sameie med god vedlikeholdsplan over mange år. Alle større arbeider er utført over de siste årene, derfor det har vært en jevn stigning i felleskostnadene. Det er vedtatt oppussing av innvendige trappeoppgangene, sameiet har midler til å dekke kostnadene.
- Det har tidligere vært diskutert å selge råloft for å redusere felleslånet. Det er mulig å kontakte styret for å diskutere kjøp av råloft iht. selger.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oransje G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Plassbygget skap og seng på soverom medfølger. Det medfølger ikke lamper hverken i tak eller på vegger, panelovner, knagger eller andre møbler. Innebygd inventar på kjøkken følger med, dvs: ovn, mikrobølgeovn, induksjonsplate. Kjøleskap og vaskemaskin medfølger ikke.Diverse- Boligen har bygningsinformasjon datert: 1878 (hovedsak mangler hos kommunen).
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2019. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 31.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 1975/526219-4/105  Erklæring/avtale 18.12.1975  PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET FOR: NOK 4,000
MED PRIORITET ETTER 80% AV FØRSTE TINGLYSTE ERVERVSSUM Gjelder denne registerenheten med flere

1987/20948-1/105  Best. om adkomstrett 31.03.1987  Rettighetshaver kvartal 23 02 04
Bestemmelse om bruksrett Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: 0301-228/175
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata: 1975/526219-3/105  Seksjonering 18.12.1975  opprettet seksjoner: snr: 14
formål: Bolig sameiebrøk: 61/950
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 16 SEKSJONER For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9190009. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 690 000,- (Prisantydning)
199 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 889 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 220,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 889 000,-))
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
111 292,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 000 292,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder?
- Nei - Ingen kjente feil på våtrom.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Baderom ble pusset opp av tidligere eier i 2010. Montert Waterguard på varmtvannsbereder og vaskemaskin i 2014. Blandingsventil på varmtvannsberederen ble byttet i 2018. Dusjgarnityr og nytt speilskap fra 2018, servantbatteri byttet i 2019.
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Rehabilitering av våtrom ved tømrefirmaet Helge Haneborg AS i 2010, samtidig renovert kjøkken og soverom. Kjøkken igjen renovert i 2016/2017.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Ja - Papirer foreligger både fra arbeider utført fra tidligere eier og fra min tid som eier.

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Nei - Satt inn ny peisovn i 2014. Ingen problemer ved bruk. Sameiet planlegger pipekontroll dette året.

3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje?
- Nei - Naturlig ventilasjon i kjelleren, ingen tegn til sopp eller råte i kjelleren.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år?
- Nei - Det står permanent en luftavfukter i kjelleren som holder fuktnivået i sjakk. Dette da bygget står på påler i likhet med resten av bebyggelsen i området. Dette fungerer veldig bra.

4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Nei - Ingen kjente setningsskader, men naturlige skjevheter som følge av alder på eiendommen foreligger.

5. Kjenner du til om det er/har vært skadedyr i boligen, f. eks. rotter, mus, maur og lignende?
- Nei - Jeg kjenner ikke til noen skadedyr hverken i leiligheten eller i sameiet.

8. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje?
- Ja - Løse elementer rundt pipehettene og takbeslag ble utbedret.
8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - I 2011 ble branngavl og pipene pusset opp og murt om av Wettergren. Det ble lagt ny puss på pipene i 2015 da murpuss hadde løsnet, dette garantiarbeidet ble også utført av Wettergren. I 2012 gjorde City Taktekking omtekking av tak og nye beslag, skiftet solihatter og montert nye snøfangere.
8.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Se ovenfor. Wettergren, 2011 og 2015. City Taktekking 2012.

9. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget, f.eks. gjentagende sikringsbrudd, svimerker, varmgang eller lignende?
- Nei - Jeg kjenner ikke til noen feil ved el-anlegget.
9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser?
- Ja - Kontroll av felles el-anlegg av Elektronytt i 2015, mangler utbedret samme år, avvik lukket i 2016. Årlig kontroll av el-anlegg i fellesarealer og felles brannalarmanlegg. El-sjekk i leiligheten i januar 2019 uten påviste mangler.
9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja - Nye automatsikringer fra 2010. Nye kurser og gjennomgang av el-anlegg til kjøkken og soverom ifm kjøkkenrenovering i 2016, utført av Elektro&Eiendom AS. Montert utvendig stikkontakt på balkong i 2015, Elektroservice AS. Montert speilskap på bad i 2018, KW Elektro.
9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget?
- Ja - Det foreligger samsvarserklæring for alle el-arbeider utført i leiligheten i min tid som eier.

10. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
- Nei - Ingen kjente feil med vann/avløp, rørbrudd eller sluk. Lekkasje på blandingsventil til varmtvannsbereder som ble byttet i 2018. 10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja - Byttet soilrør i hele blokken i oktober 2012. 10.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Åpnet vegg på soverom for montering av nye hovedrør fra kjeller, ny stoppekran og inspeksjonsluke installert. Utført av Rørlegger 24-7 AS i 2012. Rørleggersentralen AS byttet blandingsventil i 2018.

14. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, e.l.?
- Ja - Hele leiligheten kan leies ut. 19. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter?
- Nei - Det er et svært veldrevet sameie med god vedlikeholdsplan over mange år. Alle større arbeider er utført over de siste årene og derfor det har vært en jevn stigning i felleskostnadene. Det gjenstår nå kun oppussing av innvendige trappeoppganger som er vedtatt og som sameiet har midler til.

20. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap).
- Det har tidligere vært diskutert å selge råloft for å redusere felleslånet. Det er mulig å kontakte styret for å diskutere kjøp av råloft dersom sameiere ønsker å kjøpe areal på loft. Sameiet har en fast vasker og en vaktmester som håndterer fortløpende vedlikeholdsarbeider. Det er et svært trivelig sameie med rolige omgivelser, hyggelige naboer og en flott bakgård på sommeren med blomster, prydbusker og kirsebærtrær.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 08.03.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0554 Markveien 31 B
0554, Markveien 31 B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Markveien 31 B
1/24
Lukk
0