Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SLEMDAL/MIDTSTUEN: Innholdsrikt rekkehus med hage, garasje, terrasse og balkong. Fire soverom. Attraktiv beliggenhet!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Frognerseterveien 58E presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/ Boa Eiendomsmegling Oslo vest.Vindfang, separat toalett, trappegang, kjøkken, stue/spisestue.Et nydelig hjem med flotte kvaliteter og en svært familievennlig planløsning. Flere oppgraderinger de siste årene.Lys og luftig romfølelse samt lun peis.
Et barnevennlig uteareal til glede for hele familien.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Hage, terrasse og balkong med gode solforhold.Markterrassen er på ca. 22kvm med delvis overbygg.Hagen er pent opparbeidet med plen, omkranset av beplantning.Privat og avskjermet uteområde.Lun og hyggelig uteplass med god plass til møbleringen.Stuens innebygde benk ender i en behagelig day-bed i stuesonen.Benken er bygget langs hele veggen og utgjør den ene delen av spisestuens sitteplass.God plass til innredning av spisebord.Et ypperlig sted å invitere venner og familie hjem til.Hjemmet strekker seg over flere plan.Ved inngangen til kjøkkensonen er det innredet med sittebenk.Kjøkkenet har utsyn mot ingangspartiet.Det er godt med lagringsplass i skuffer og skap som gjør kjøkkenet enkelt å organisere.Materialet finér utspiller seg som en rød tråd i hjemmet.De fleste hvitevarene er integrerte.På kjøkkenet møter man en nyinnsatt IKEA-innredning med finerte overflater i ask og glatte fronter.Trappegang, baderom, separat toalett, fire soverom.Hjemmet inkluderer hele fire soverom, alle av gode størrelser med luftig atmosfære.To av soverommene utpeker seg som naturlige hovedsoverom.Det ene har smart walk-in-garderobe med mye skapplass.Det andre naturlige hovedsoverommet har utgang til balkongen.På årets varmeste dager er balkongen et ypperlig sted å nyte dagens første kaffekopp.Balkongen er langstrakt på ca. 6,5kvm med et hyggelig utsyn over hagen og omgivelsene.De to øvrige soverommene vil fungere ypperlig som både barnerom, gjesterom eller kontor.God tumleplass til lek og moro.På dette rommet er himlingen malt i en dyp blåfarge. En annerledes og interessant kontrastvegg.Herlige soverom å starte dagene på.Badet er romslig med nyere innredning.Loftsstue, sove-/lagringshems.Loftstuen er svært lys med store vindusflater i taket.Trappegangen til loftsstuen.Trapperom, vaskerom, hobbyrom. Bod.I tillegg til badet inneholder hjemmet to separate toaletter.Inngangspartiet utvendig er overbygget, med platting og sportsbod.Sportsboden er på ca. 5kvm og har innlagt strøm.Enkel i parkering i garasje med vippeport.Et veletablert og familievennlig område med kort vei til skoler og barnehager.Nærmeste T-banestasjon er Gulleråsen med linje 1 Frognerseteren ? Helsfyr.Nærheten til marka innebærer utallige turmuligheter allerede i nærområdet.1. etasje: Vindfang, separat toalett, trappegang, kjøkken, stue/spisestue.2. etasje: Trappegang, baderom, separat toalett, 4 soverom.Loft: Loftstue og sove-/lagringshems.Kjeller: Trappegang, vaskerom, hobbyrom og bod.WC i mellomgang 2 etg.Kjellerens praktiske vaskerom har opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.
1
157
Se store bilder
Prisantydning: 9 300 000,-
Totalpris: 9 300 000,-
Primær rom: 153m²
Boligtype: Rekkehus
Eieform: Selveier
Rom: 1 / Soverom: 4
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.35 Bnr.926 Orgnr.992445637 i Oslo kommuneKort oppsummertFrognerseterveien 58E er et arkitekttegnet, innholdsrikt hjem med flotte kvaliteter og en svært familievennlig planløsning. Hjemmet inkluderer blant annet fire soverom, et bad og to separate toaletter. Lys og luftig romfølelse samt herlige uteplasser. Nytt kjøkken med integrerte hvitevarer og nyinnredet bad. Her vil du bo i et svært ettertraktet og familievennlig område med kort vei til skole, barnehage og marka. Sameiet er veldrevet, bomiljøet er hyggelig og uteområdene er godt ivaretatt.
- Arkitekttegnet rekkehus med «alle fasiliteter»
- Nytt kjøkken, oppgradert bad og nymalte overflater
- Hage, terrasse (22 kvm) og balkong med gode solforhold
- Peis, garasjeplass og sportsbod
- Rolig beliggenhet innerst i blindvei
- Umiddelbar nærhet til skole og barnehage
- Kort vei til flotte turområderDitt nye hjemI første etasje møter man en romslig stue/spisestue med direkte adkomst til markterrassen og hagen. De gode vindusflatene dekker hele sørvestveggen og slipper inn rikelig med naturlig dagslys. Et flott rom med svært god atmosfære og flere møbleringsmuligheter. Innerst i sonen er det bygget inn en smart sittebenk som utgjør starten på spisestuen. Den plassbygde benken inneholder lagringsplass og strekker seg langs hele veggen. På slutten utformer den seg i en behagelig day-bed størrelse. På motsatt side står det en stor peis med innebygd vedkasse. Et pent bidrag i rommet som vil skape lun stemning på kjølige vinterdager.

Hjemmet inkluderer en stor markterrasse, balkong og en opparbeidet hage. Uteplassene har gode solforhold. Markterrassen er på ca. 22kvm med delvis overbygg. En lun og hyggelig uteplass med god plass til møbleringen. Tilknyttet markterrassen ligger hagen. Et pent og barnevennlig uteareal til glede for hele familien.  

På kjøkkenet møter man en nyinnsatt IKEA-innredning med finerte overflater i ask og glatte fronter. Alle håndtakene i messing er fra Superfront. Det er godt med lagringsplass i skuffer og skap som gjør kjøkkenet enkelt å organisere. Også her er det blitt satt inn en innebygd benk med tilknytning til spiseplassen. Fra kjøkkenet er det utsyn mot inngangspartiet.

Hjemmet inkluderer hele fire soverom - tre romslige og et litt mindre. Alle har god takhøyde og luftig atmosfære. Det ene rommet utpeker seg som det naturlige hovedsoverom og inneholder en walk-in-garderobe. En smart løsning som gir godt med skapplass og bidrar til å opprettholde en ryddig atmosfære. Det er god plass til både dobbeltseng og nattbord. De tre øvrige soverommene vil fungere ypperlig som både barnerom, gjesterom eller kontor. Ett av rommene har direkte tilgang til balkongen.

På årets varmeste dager er balkongen et ypperlig sted å nyte dagens første kaffekopp og rolige morgener. Balkongen er langstrakt på ca. 6,5kvm med et hyggelig utsyn over hagen og omgivelsene.

Badet finner sin rettmessige plass samme etasje som soverommene. Et romslig bad med nyere innredning. Badet inneholder badekar med dusj, servant med underskap, speil og et høyskap. Det er god plass til oppbevaring av håndklær og pleieprodukter. I tillegg til badet finner man to separate toalettrom (1. og
2. etasje).

Loftstuen er svært lys med store vindusflater i taket. Her møter man en god og åpen atmosfære med en innredet stuekrok. En smart sone for storfamilien som gir familiens yngste ekstra boltreplass og muligheten til å hygge seg meg egne tv-ønsker. På motsatt side er det laget en lesekrok med bokhylle. Gulvet er originalt furugulv som har blitt lakkert.

I kjelleren ligger det vaskerom, hobbyrom og bod. Vaskerommet har opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel, og det er god plass til klestørking med frittstående stativ. Gulvet er av linoleum. Vaskerommet inkluderer også et dusjkabinett samt ny varmtvannspreder (200 liters).

Inngangspartiet utvendig er overbygget, med platting og sportsbod. Sportsboden er på ca. 5kvm og har innlagt strøm. Et smart sted for oppbevaring av ski, barnevogn og annet. Enkel i parkering i garasje med vippeport.InnholdKjeller: Trappegang, vaskerom, hobbyrom og bod.
1. etasje: Vindfang, separat toalett, trappegang, kjøkken, stue/spisestue.
2. etasje: Trappegang, baderom, separat toalett og fire soverom. Kott. Loft: Loftstue og sove-/lagringshems.Beliggenhet og nærområdetI Frognerseterveien 58E vil du bo i et veletablert og familievennlig område med kort vei til skoler og barnehager. Kun 350m unna finner den nærmeste barneskolen, Svendstuen. Skolen har trinn fra
1.-7. og har omlag 420 elever i året. Midtstuen ungdomsskole ligger kun noen hundre meter nedenfor dette igjen.

Nærmeste T-banestasjoner er Slemdal, Skådalen og Vettakollen med linje 1 Frognerseteren - Helsfyr. Reisetiden er rask og enkel ned til knutepunktet Majorstuen på ca. 12 minutter. Med disse tre stasjonene i nærheten kan man enkelt rusle nedover til Slemdal for å ta banen til byen, og senere gå av på Vettakollen for å kunne gå nedover også på vei hjem. Rett utenfor hjemmet har også nattbussen en holdeplass for linjen 1N.

Til Slemdal går man på rundt kvarteret. Her finner du et utvalg forretninger, og dagligvarehandlene Kiwi og Coop Extra. Inne på Slemdalsenteret ligger blant annet butikkene Bogerud, Zoohaven, Prinsess og Boozt apotek samt tannlege- og legesenter.

Ta gjerne turen innom nyåpnede Mesa Sushi som ligger i det gamle cafehuset ved T-banen på Slemdal. Take-away restauranten byr på gode smaker bygget på et solid håndverk. Vis a vi får man kjøpt frisk frukt og grønnsaker hos Fruktboden, og vakre blomster hos Blomster Boden Slemdal.

På Vinderen ca. 5min kjøretid unna ligger det et større utvalg forretninger i tillegg til Baker Hansen, Åpent Bakeri, Italiensk pizza, kebab og to sushi restauranter. For innendørs treningen kan man enkelt ta turen til SATS ELIXIA Vinderen som tilbyr apparattrening og gruppetimer.

Nærheten til marka innebærer utallige turmuligheter allerede i nærområdet. Legg gjerne joggeturen til skogsveiene eller ta skiene fatt vinterstid og skøyt innover de lange lysløypene. For en rask og god middag etter langturene er Vettakollen pizzeria stedet for nydelig pizza med helt spesiell bunn. Pizzautsalget ligger på Vettakollen T-banestopp, kun ett stopp etter Gulleråsen.

Flere aktivitetstilbud for unge og vokse finner man på Heming i Gulleråsveien like ved. Her kan man enkelt melde seg opp til både innendørs treninger, fotball, bandy, alpint, tennis og mer. Det er gode turområder rundt og mulighet til å delta på orientering. Les mer: www.heming.no.TomtAreal: 132 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringDet medfølger en parkeringsplass i felles garasjerekke. Vippeport.

Videre er det gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Gulv på grunn: Støpt såle antatt fundamentert til faste masser/fjell. Drenering: Det antas å være etablert drenering med knotteplast og drenerende masser mot grunnmur. Yttervegger: Grunnmur oppført i mur-/betongkonstruksjoner. Yttervegger over grunnmur er oppført i bindingsverkskonstruksjoner av tre, utvendig belagt med panel. Vinduer: Malte trerammer med 2-lags isolerglassvinduer fra 1980. Heve-/skyvedør til terrasse med 2-lags isolerglassvindu fra 1980. Ubehandlede trerammer med 2-lags isolerglassvinduer fra 1980 i loftstue. Takkonstruksjoner: Yttertak oppført i saltakskonstruksjoner av tre. Yttertak er belagt med betongtaksten. Lakkerte takrenner og nedløpsrør i stål.  Balkonger, terrasser ol.: Skiferbelagt uteplass ved hovedinngangen. Stor solrik markterrasse ca. 22m2. oppført i trekonstruksjoner med adkomst fra stue/spisestue. Terrassen er dels overbygget. Opplegg strøm/belysning. Solrik veranda ca. 6,5m2. oppført i trekonstruksjoner. med adkomst fra et soverom. Underbelagt med plater. Gulvsystemer: Støpt såle i kjeller. Etasjeskillere i trebjelkelag, isolert etter datidens byggemåter. Støpt dekke på vaskerom og baderom. Synlige plastsluk i gulv på vaskerom og baderom, antas å være fra byggeåret.Overflater og innredningGulv: Filtteppe i trappegang, malt betongdekke i hobbyrom/bod og linoleum på vaskerom i kjeller. Linoleumsgulv i vindfang, separate toaletter, trappegang og kjøkken. 1-stavs eikeparkett i trappeganger og soverom. Originalt lakkert furugulv i loftstue og lagringshems. Fliser på baderom. Innervegger: Pussede og malte overflater i kjeller og på kjøkken, ellers er det malt glassfiberstrie. Våtromsplater på baderom er lagt i regi av dagens eier. Vegg ved servantskap på baderom er noe utlektet for å få plass til fordelerskap samt skjulte rør i rørføringer. Himling: Malte platebelagte himlinger, ellers er det panelbelagte himlinger i
2. etasje og på loft.

Kjøkken: Ny IKEA innredning med glatte fronter med alu.grep. Benkeplater i spon med finerte overflater i ask. Nedfelt benkebeslag i børstet stål med 1-greps blandebatteri. Finerplater over benk. LED underbelysning. Integrert induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Integrert avtrekksventilator og komfyrvakt. Praktisk L-kjøkken med god skap- og benkeplass, samt spiseplass. Praktiske plassbygde benker.

Vaskerom: Vaskerom er utstyrt med veggmontert utslagsvask i børstet stål med veggmontert 2-greps blandebatteri og vannuttak for vaskemaskin. Dusjkabinett med skyvedører i glass. Opplegg vaskemaskin/tørketrommel.

Separate toaletter: Separate toaletter er utstyrt med gulvmonterte toaletter og veggmonterte servanter med 2-greps blandebatterier.

Bad: Baderom er utstyrt med nytt servantskap med glatte finerte fronter. Heldekkende servant med 1- greps blandebatteri. Veggskap med hyller og glatt finert front. Badekar med dusjvegg i glass.OppvarmingPeis i stue, elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler i gulv på vaskerom og baderom.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Kjeller: 26 kvm
1. etasje: 60 kvm
2. etasje: 60 kvm Loft: 14 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Kjeller: Trapperom, vaskerom, hobbyrom.
1. etasje: Vindfang, separat toalett, trappegang, kjøkken, stue/spisestue.
2. etasje: Trappegang, baderom, separat toalett, 4 soverom. Loft: Loftsstue.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig, friområde og næring. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan S-2423 Reguleringsplan med reguleringsbestemmelser for byggeområde for boliger - 35/15, Fossheim, Frognerseterveien 54. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.Kommunale avgifterKommunale avgifter pr. år: kr.13.255,- inkl.mva for 2019.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 2 137 689 per 29.01.19 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 7 695 680 per 29.01.19. Ligningsår: 2017.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oransje F.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Medfølger ikke hjemmet: Alle vegghengte lamper (unntatt kuppel på nedre toalett), og alle pendler (unntatt pendel på barnerom med blått tak hvis ønskelig). Smeg-kjøleskap. TV inkl oppheng, Muuto-hyllestystem på loftstue, benk i gang, hang it all knagg i gang, ribbevegg på barnerom, speil på bad, knagg toalett
2.etg., tallerkenhylle/bokhylle på barnerom.Diverse- Det er pliktig medlemskap i Fossheim Velforening. Det betales kr.
1.100,- pr mnd i velavgift som inkluderer kabel-tv (Get), forsikring av garasjer, utebelysning samt snømåking/ vedlikehold av utearealer.
- Boligen har ferdigattest datert: 1984
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 2017/697700-1/200  Pantedokument   28.06.2017 21:00  BELØP: Panthaver: DNB BOLIGKREDITT AS Org.nr: 985621551
  Grunndata: 1982/4739-1/105  Registrering av grunn   19.02.1982  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:35 Bnr:15
  Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9190010. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
9 300 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
228 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
229 972,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 529 972,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulen YildirmBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder?
- Ja - Forrige eier opplyste om at det hadde vært lekkasje fra badet og ned i stuen. Denne lekkasjen ble utbedret av forrige eier. Det ble i den prosessen skiftet tak og gulv på stue. I forbindelse med riving av tidligere baderomsinnredning ble det en liten lekkasje i vannrøret i veggen, som gjorde at vi måtte skifte ut kobberrør i vegg. Det ble lagt nye rør-i-rør og nytt fordelerskap på badet til bad og kjøkken.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - Det er nytt baderomspanel og innredning på badet i
2.etg, nye rør og fordelerskap bad og kjøkken. På vaskerom/bad i kjeller er det ny varmtvannsbereder og satt inn dusjkabinett, samt ny hovedstoppekran. Skiftet toalettene.
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Alt rørleggerarbeid er gjort av 24T Rørservice AS, høst 2017.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Ja - Faktura.
1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte?
- Ja -  Vi har selv revet baderomspanel, satt inn nytt og montert baderomsmøblene. Tilkoblinger gjort av rørlegger.

3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje?
- Ja -  I følge forrige eier var det problemer med drenering i kjeller da bygget var nytt, dette ble utbedret av Block Watne i 1984.

4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja - Gulvet i stua heller noe inn mot søylen.

6. Kjenner du til om det er/har vært, insekter som f.eks pelsbille eller skjeggkre (herunder perlekre, sølvkre eller tilsvarende) i boligen/sameiet eller borettslaget?
- Vi har observert skjeggkre/sølvkre av og til på bad, vaskerom og kjøkken, samt en sjelden gang andre steder i huset.

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Det er lagt ny bordkledning på platting i hagen og nye bord på balkongen, samt toppgelender. Skiftet skillevegg mot nabo i 58F. Det er skiftet ut to taksteiner. Ifølge forrige eier ble det skiftet bord på fellesgarasje i 2017. Lagt opplegg for El-bil i fellesgarasjene.
8.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Håndvergsgruppen Nytt hjem skiftet bord på fellesgarasje i 2017. Elbilopplegg gjort av Oslo Vest Elektro sommer 2018
8.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte?
- Ja - Utbedring av platting og balkong, samt skillevegg/levegg mot nabo gjort med egeninnsats, sommeren 2018.

9. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget, f.eks. gjentagende sikringsbrudd, svimerker, varmgang eller lignende?
- Ja - Vi ble kontaktet av Hafslund fordi de oppdaget en jordingsfeil. Dette ble raskt utbedret av Raufoss Elektro.
9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser?
- Ja - Hafslund høst 2018.
9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja - Raufoss Elektro har lagt nye sikringer, komfyrvakt, tilkobling av varmtvannsbereder og diverse annet el-arbeid.
9.3. Kjenner du til om arbeider er utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte?
- Ja - Byttet stikkontakter/brytere,
2017-2018.

12. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.?
- Ja - Satt opp lettvegg hovedsoverom som bygger inne opprinnelig hems, åpnet opp mot hems fra loftstue.

16. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja - Tilstandsrapport bolig, 22.3.17 i forbindelse med forrige salg.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 01.02.19BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0776 Frognerseterveien 58E
0776, Frognerseterveien 58E
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Frognerseterveien 58E
1/50
Lukk
1