Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SENTRUM: Lys 3-roms leilighet med nytt HTH-kjøkken og nymalte overflater 2018. God takhøyde. Sentral beliggenhet!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Bernt Ankers gate 31 presenteres av Tommy Friestad v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Innhold: Entré, bad, kjøkken, to soverom og stue.Leilighetens gjennomgående planløsning inkluderer en romslig sosial sone i stuen.Atmosfæren en svært behagelig og det er god plass til møblering.
Et hyggelig sted å invitere venner og familie hjem til.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Store vindusflater og god takhøyde.Borettslagsleilighet, ingen dok. avg.Kjøkkenet består av en trendriktig HTH-innredning fra 2018 med innovativt design.En egenartet veggplate mellom skapene.Hvitevarene er integrerte.På kjøkkenet har man også plass til å møblere med et spisebord.Hovedsoverommet har inngang fra stuen.Et utpreget romslig rom med god plass.Vinduet slipper inn godt med naturlig dagslys og skaper en luftig atmosfære.ed inngang fra kjøkkenet finner man leilighetens andre soverom.Innred gjerne også med arbeidspult eller garderobeløsning.Badet er dekorert med lyse veggfliser og mørke gulvfliser.Leilighetens innvendige bod og trappegangen.
0
95
Se store bilder
Prisantydning: 4 490 000,-
Totalpris: 4 490 000,-
Primær rom: 72m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.208 Bnr.52 Andelsnr.2 Orgnr.921531931 i Oslo kommuneKort oppsummertBernt Ankers gate 31 er en lys leilighet med en sentral plassering i sentrum. Her kan man bo godt i et pent innredet hjem med nytt kjøkken, ny varmtvannsbereder samt nymalte overflater (2018). Leiligheten har en god romfølelse og luftig atmosfære.

Plasseringen i sentrum gir deg umiddelbar tilgang til alt byen har å tilby. Det er kort vei til større kollektive knutepunkter samt hyggelige parker og gode restauranter.
- Lys 3-roms med gode vindusflater
- Gjennomgående planløsning
- Borettslagsleilighet, ingen dok. avg
- Oppgradert 2018 med nytt kjøkken og malte overflater
- HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer
- Sentral beliggenhet
- Kort vei til alt av servicetilbud

Borettslaget er nylig stiftet, for mer informasjon se salgsoppgave eller kontakt megler.Ditt nye hjemLeilighetens gjennomgående planløsning inkluderer en romslig sosial sone i stuen. Her møter man et lyst og luftig allrom med store vindusflater og god takhøyde. Atmosfæren en svært behagelig og det er god plass til møblering.

Innred etter behov og sett sammen den perfekte møbleringen for hverdagens rolige kvelder samt større sammenkomster. Her har man god plass til et langstrakt spisebord, sofa og stuebord. Et hyggelig sted å invitere venner og familie hjem til.

Hovedsoverommet har inngang fra stuen. Et utpreget romslig rom med god plass. Innred gjerne med både dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Vinduet slipper inn godt med naturlig dagslys og skaper en luftig atmosfære. Et rom det er deilig å starte dagene på.

Kjøkkenet består av en trendriktig HTH-innredning fra 2018 med innovativt design. Frontene er ikledd en dus farge med tilhørende mørk benkeplate. På den ene kjøkkensiden er det tillaget en liten spiseplass med plass til en barkrakk. Hvitevarene er integrerte. På kjøkkenet har man også plass til å møblere med et spisebord. Legg forøvrig merke til den egenartede veggplaten mellom skapene som gir rommet ekstra karakter.

Med inngang fra kjøkkenet finner man leilighetens andre soverom. Dette rommet er i likhet med hovedsoverommet lyst med en behagelig atmosfære. Rommet er L-formet som gjør det enkelt å plassere sengen perfekt inn ved det ene hjørnet for å skape følelsen av en lun og innebygd soveplass. Innred gjerne også med arbeidspult eller garderobeløsning. Soverommet er vendt inn mot bakgården og oppleves rolig.

Entréen har inngang til de fleste av leilighetens rom utenom soverommene. Her kan man sette opp knagger og hyller til yttertøy for å enkelt opprettholde den ryddige atmosfæren.

Badet er dekorert med lyse veggfliser og mørke gulvfliser. Et enkelt og funksjonelt bad med toalett, servant og en romslig dusjsone. Her kan man trå inn på et lunt gulv med varmekabler om morgenen. Speilet er integrert i veggen.InnholdInnhold: Entré, bad, kjøkken, to soverom og stue.

Leiligheten disponerer også en bod i felles kjeller.Beliggenhet og nærområdetOmrådet har en svært sentral beliggenhet i sentrum med få minutters gange til både Grünerløkka, Vulkan, St. Hanshaugen og sentrum. Fredensborg-området har de siste årene hatt en betydelig positiv utvikling med bl.a. etablering av ny tuftepark i Kristparken.

Nærheten til nettopp Grünerløkka og Vulkan gir deg enkel tilgang til et bredt utvalg av sosiale samlingsplasser, serveringssteder og kulturelle opplevelser. På få minutter er du innenfor dørene på Mathallen der gode råvarer selges over disk på gamlemåten. Her ligger også BAR Vulkan, Døgnvill Bar & Burger og Fyrhuset Kuba som alle inviterer til sosiale hyggestunder. Hverdagslige innkjøp kan du enkelt utføre ved nærbutikkene KIWI, REMA1000, mathallen og Bunnpris (søndagsåpent). Bunnpris ligger for øvrig rett ovenfor ca. 20m unna.

Like ved finner du Blå, byens kanskje mest renommerte scene for jazz og electronica. Stedet har etter eget utsagn også Oslos fineste uteservering. Rockefeller og John Dee ligger få kaloriers gange unna, og konsertbilletter har sin faste plass på kjøleskapsdøren i leiligheten.

Besøk også DogA, Norsk Design- og Arkitektursenter, med skiftende design- og arkitekturutstillinger i tillegg til debatter og aktiviteter for barn. Om få uker åpner Vega Scene et steinkast unna leiligheten i Hausmanskvartalet, hvor det vil bli kino og teater.

Grünerløkka rett over Akerselva byr på ytterligere kulturell næring, kjent for sine små parker og særegne puls. Hos Tim Wendelboe på hjørnet av Fossveien får du kaffe med lidenskap i kaffebrenneriet som tar mål av seg til å være blant de beste i verden på sitt felt.

Gode restauranter i nærområdet inkluderer kritikerroste Bon Lío, Chez Colin og Kontrast. Rimelig pizza får du på Den gode café, mens Munchies, Illegal Burger og Døgnvill Bar & Burger er blant byens beste burger joints. Foretrekker du å spise inne, er det både thai, sushi, japansk (koie ramen) indisk og vegansk å få kjøpt i gatene omkring.

Kort vei unna venter Torggata, byens nye trendgate som er renovert, pyntet opp og forfrisket med en rekke nye spisesteder og butikker. Verdt å besøke er den peruanske baren Piscoteket og butikken Hevn - byens kanskje minste motebutikk. Høsten 2018 åpner i tillegg Oslos nye mathall, Oslo Street Food Market.

Ta en time out i gresset i en av parkene på Løkka når solen titter frem. Kristparken ligger som en av leilighetens nærmeste naboer. Her kan man nyte late dager og hygge seg med spill og moro på aktivitetsbanen og ved bordtennisbordet. I tillegg er det treningsapparater i parken, kjent som "Tufteparken". Veien er heller ikke lang bort til Kjærlighetsstien. Den grønne tunellen av skjermende vegetasjon, med Oslos eldste parsellhage. Her finner du Egebergløkka på den ene siden, og et yrende fugleliv som har bidratt til å gi stien navnet sitt. Kjærlighetsstien har tiltrukket seg forelskede par i lange tider.

Langs Akerselva kan du rusle på småveiene helt opp til Maridalsvannet om du vil. Et hyggelig turområde som i tillegg er ypperlig for hverdagslige treningsturer - året gjennom. Langs Akerselva er det også en rekke spisesteder det er verdt å besøke.

Til Torggata, Youngstorget og St. Hanshaugen går du på få minutter, det samme gjelder for sentrumskjernen og byens kollektive knutepunkt Oslo S med bussterminal. Alternativt kan du fra holdeplassen Møllerveien ta buss 34 Tåsen-Ekeberg eller 54 Kjelsås-Aker Brygge som frakter deg til sentrum i løpet av få minutter.

Nærmeste trikkestopp finner du i Hausmannsgate, her stopper linjene 11, 12, 13 og 17. Nærmeste buss-stopp ligger i Hammersborggata hvor buss 37 mot Nydalen kjører forbi. Med bil kjører du enkelt opp til Ring 2 ved Ila og ned til Ring
1.TomtAreal: 278 kvm, Eierform: Fellestomt.ParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Tradisjonell bygårdsbebyggelse fra slutten av 1800-tallet. Bærende konstruksjoner i hullmurkonstruksjon. Etasjeskillere med trebjelkelag og stubbloftsfyll. Inngang via portrom. Direkte fundamentering: Grunnmur i tegl, antatt fundamentert på flåte eller faste, komprimerte masser. Av naturlige årsaker er kontroll av drenering og drenerende masser begrenset. Utover dette antas dreneringen å være utført i henhold til praksis og krav på byggetid. Yttervegger: Yttervegger i tegl. Pussede og malte fasader og trekninger rundt vinduer. Vinduer: Vinduer med trerammer og isolerglass fra 2000. Takkonstruksjoner: Saltak i trekonstruksjoner antas tekket med plater.Overflater og innredningGulv: Hovedsakelig støpt gulv som må etterbehandles før bruk. Flissatte gulv på bad. Innervegger: Malte flater med forskjellig underlag. Flissatte vegger på bad. Himling: Himlinger med malte glatte flater.

Kjøkken: HTH kjøkken med innredning fra 2018. Glatte folierte fronter, laminat benkeplate med nedfelt kum. Integrert platetopp og stekeovn.

Bad: Flislagte bad med varmekabler, plastsluk og med en enkel standard. Dusj med plastsluk med klemring og moderne blandebatteri.OppvarmingElektrisk gulvvarme på bad. Ellers elektrisk oppvarming med panelovner. Varmtvannsbereder på 80l fra 2018 plassert i kjøkkenbenk.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 72 kvm P-rom: 72 kvm Bta: 78 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré, bad, kjøkken, 2 soverom, stue.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan S-3014 (Reguleringsplan for Hausmannskvartalene) samt  KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Eiendommen ligger på byantikvarens gule liste (kommunalt listeført).

Diverse plan/ byggesaker i området:

Pågående byggesaker:
- Bernt Ankers gate 33 - Mariboes gate 9 - Bruksendring av råloft, utvidelse av leiligheter i
4. etasje til loft, etablering av takvindu, arker og takterrasse. Saksnummer: 201814035. Siste dok. 10.10.2018.
- Bernt Ankers gate 23 - 25 - Forhåndskonferanse - Ombygging. Saksnummer: 201810860 - Forespørsel. Mottatt sak: 10.08.2018.

Pågående plansaker:
- Saksnr: 201618254. Saken gjelder: Områderegulering for gater og byrom i sentrum. Sakstype: Foreløpig plan.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkluderer2 558 pr. mnd. Felleskotnadene er stipulert og inkluderer: kommunale avgifter, felles forsikring, strøm fellesarealer, driftskostnader m.m.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer,kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldBorettslaget har ingen lån pt.FellesformueBorettslaget har ingen fellesformue pt.LigningsverdiSkatteetaten beregner en boligverdi basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til din boligs beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Boligens boligverdi er lik boligens areal multiplisert med kvadratmeterpris basert på statistikk over omsatte boliger. Beregningen bygger på opplysninger om boligens areal, beliggenhet, alder og type. Formuesverdien er en gitt prosentandel av denne boligverdien. For 2017 og 2018 settes formuesverdien av primærboliger til 25 prosent av boligverdien (90 prosent for sekundærboliger).ForsikringForsikret i Tryg, med polisenummer: 6689423. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 6 leiligheter.
- Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.
- Dyrehold er tillatt.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler og foreløpig driftsbudsjett. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Diverse vdr. borettslaget:
- Når alle andelene i borettslaget er solgt vil det bli innkalt til generalforsamling hvor det blir valgt nytt styre for borettslaget.
- RA Service er forretningsfører for borettslaget nå i etableringsfasen, og fram til fusjon er gjennomført.  Ny forretningsfører er planlagt valgt før overtakelse av første andel.
- Borettslaget stiftes uten fellesgjeld (utover leverandørgjeld tilhørende løpende drift). Selgers intensjon er at borettslagene i BA23 og BA31 slår seg sammen til ett borettslag så snart BA23 er ferdige med sine prosesser. Tentativt vår/sommer 2019.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Eiendommen har byggesaksdok  vaaningshus (uattestert) datert: 1874.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G.

Følgende er tinglyst på eiendommen gnr. 208 bnr. 52 snr. 2:

Heftelser: 1874/900396-1/105  Erklæring/avtale   09.06.1874  Bestemmelse om benyttelse Overført fra: 0301-208/52
Gjelder denne registerenheten med flere   1964/513402-1/105  Erklæring/avtale   21.09.1964  Bestemmelse om bruksendring Bestemmelser om brannvegg/-dør Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet Overført fra: 0301-208/52
Gjelder denne registerenheten med flere

1968/501505-1/105  Erklæring/avtale   25.01.1968  Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. åpning i branngavl Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet Overført fra: 0301-208/52
Gjelder denne registerenheten med flere   1996/3017-1/105  Erklæring/avtale   18.01.1996  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:49   Rett til rømningsvei. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune, Plan- og bygningsetaten. Overført fra: 0301-208/52
Gjelder denne registerenheten med flere   2007/728641-1/200  Erklæring/avtale   13.09.2007  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:49   Rett til atkomst for rullestolbrukere. Overført fra: 0301-208/52
Gjelder denne registerenheten med flere   2016/379390-1/200  Urådighet   28.04.2016  Rettighetshaver: NORDEA BANK AB (PUBL) FILIAL NORGE   Org.nr: 983258344
Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Overført fra: 0301-208/52
Gjelder denne registerenheten med flere   2018/501015-1/200  Bestemmelse om adkomstrett   05.03.2018 21:00  Gjelder gjensidig rett til adkomst Overført fra: 0301-208/52
Gjelder denne registerenheten med flere   2018/501015-2/200  Erklæring/avtale   05.03.2018 21:00  Gjelder gjensidig rett til avfallshåndtering Overført fra: 0301-208/52
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata 2018/723011-1/200  Seksjonering 03.05.2018 21:00  opprettet seksjoner: snr: 2
formål: Samleseksjon bolig tilleggsdel: Bygning sameiebrøk: 703/996
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9190011. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 490 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 495 132,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.  Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - Byttet takplater bad 2018, Ny servantskap.
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Utført av Østergrens Eiendom & Invest AS 2018.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Ja - Kvittering på arbeid utført.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Nei - Pipe er ikke i bruk.
4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja - Skjevheter i bygning, bygningen er oppført i slutten av 1800-tallet Gulv rettet opp i 2018.
5. Kjenner du til om det er/har vært skadedyr i boligen, f. eks. rotter, mus, maur og lignende?
- Ja -  Det ble sommer 2018 oppdaget noe ekskrementer av mus/rotter i felleskjeller. Rentokil følger opp jevnlig, det er ikke registrert noe aktivitet de siste månedene.
8. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje?
- Ja - Utetthet i bygningens tak ble oppdaget i 2017/2018. Østergren Eiendom byttet taket i bygården, 2018.
8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - Utetthet i bygningens tak ble oppdaget i 2017/2018. Østergren Eiendom byttet taket i bygården, 2018.
8.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Østergren Eiendom & Invest AS, 2018.
9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja - SMS-electro AS har gjort arbeid tilknyttet rehabilitering av kjøkken.
9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget?
- Deler - SMS-electro AS har gjort arbeid tilknyttet rehabilitering av kjøkken. 10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja -  Olimb Rørfornying har strømpefornyet rørene fra eiendomsgrense til kommunalt nett i 2018. Kobling av vask på kjøkken, 2018, utført av Metro Rørleggerservice AS. 10.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Olimb Rørfornying har strømpefornyet rørene fra eiendomsgrense til kommunalt nett i 2018. Kobling av vask på kjøkken, 2018, utført av Metro Rørleggerservice AS. 11. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette?
- Ja -  Loftsutbygging i Bernt Ankers gate 33. Endring av leilighetsfordeling i Bernt Ankers gate 23. Megler legger ved nabovarsler i prospekt. 16. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja - Vedlagt salgsoppgave. Takstmann Lars Stenshagen. 20. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap).
- Leiligheten har oppgraderingsbehov.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 02.02.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører (husordensregler, vedtekter og foreløpig budsjett)
- Nabovarsel
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0183 Bernt Ankers gate 31
0183, Bernt Ankers gate 31
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Bernt Ankers gate 31
1/18
Lukk
0