Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
KVÆRNERBYEN: Lys 3-roms leilighet med stor balkong. Garasjeplass. V,vann og fyring inkl. Felles takterrasse. Sentralt!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Turbinveien 20 presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/ Boa Eiendomsmegling Oslo vest.Innhold: Entré, bad, stue/spisestue med kjøkken, to soverom, bod.Hjemmet inkluderer en romslig balkong på hele 11,6kvm.Stuen og kjøkkenet utgjør leilighetens største rom og er hjemmets naturlige samlingssted.
Et fint allrom med god plass til møblering.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Vinduene og glassdøren slipper inn rikelig med naturlig dagslys som tilfører rommet et luftig preg.Gulvet er belagt med tre-stavs eikeparkett.Kjøkkenet er helhetlig utført med flislagt veggflate, hvite fronter og mørk benkeplate.Den L-formede innredningen har godt med lagringsplass i over - og underskap samt god belysning over benkeplaten.Stekeovnen og mikroen er plassert i behagelig arbeidshøyde.Ta gjerne med måltidene rett ut til balkongen.Det naturlige hovedsoverommet er av god størrelse.Innredet med dobbeltseng og to doble garderobeskap.Soverom to vil fungere ypperlig som barnerom, gjesterom eller kontor.Lys og hyggelig. Innredet med garderobeskap.Badet finner sin rettmessige plass med inngang fra entréen på motsatt side av soverommene.Et romslig, lyst og innbydende bad, dekorert i hvite og grå fliser.Leiligheten disponerer også en nettingbod på ca. 5kvm i felles kjeller. Garasjeplass og sykkelbod.Enkel adkomst via heis.Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.Benytt gjerne den flotte, felles takterrassen som ligger på toppen av nabobygget.Leiligheten ligger i Kværnerbyen midt mellom Vålerenga og foten av Ekebergåsen.Hverdagslige innkjøp kan du enkelt utføre på Kværnerbyens egen nærbutikk KIWI.På den hyggelige caféen ... piece of cake! serveres det godt bakverk, pizza, øl og vin - med mulighet for take away.Treningssenteret FitnessRoom er et utmerket alternativ for innendørs trening.
0
33
Se store bilder
Prisantydning: 4 500 000,-
Totalpris: 4 500 000,-
Primær rom: 62m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.236 Bnr.222 Snr.90 Andelsnr.99 Orgnr.911557800 i Oslo kommuneKort oppsummertTurbinveien 20 er en smart utformet 3-roms leilighet med moderne standard og en stor sosial sone med åpen kjøkkenløsning. Her kan man flytte rett inn, og nyte dagene både inne og ute. Hjemmet inkluderer en romslig balkong på hele 11,6kvm, og muligheten til å benytte seg av en fantastisk felles takterrasse som ligger på toppen av nabobygget. 

Plasseringen i hjertet av Kværnerbyen gir deg umiddelbar nærhet til matbutikk, treningssenter, barnehager og et knippe forretninger.
- Lys 3-roms med stor, overbygget balkong
- Flott felles takterrasse på toppen av bygget
- Parkeringsplass i felles garasjeanlegg
- Enkel adkomst med heis
- Godt med skap - og garderobeplass
- Varmtvann og kabel-tv inkl. i fk.
- Kort vei til servicetilbud og offentlig kommunikasjonDitt nye hjemStuen og kjøkkenet utgjør leilighetens største rom og er hjemmets naturlige samlingssted. Et fint allrom med god plass til møblering. Vinduene og glassdøren slipper inn rikelig med naturlig dagslys som tilfører rommet et luftig preg. Gulvet er belagt med tre-stavs eikeparkett.

Kjøkkenet er helhetlig utført med flislagt veggflate, hvite fronter og mørk benkeplate. Den L-formede innredningen har godt med lagringsplass i over - og underskap samt god belysning over benkeplaten. Stekeovnen og mikroen er plassert i behagelig arbeidshøyde. Innred gjerne med et langstrakt spisebord med god plass middagsbesøk av venner og familie.

Ta gjerne med måltidene rett ut til balkongen. Et stort og luftig uterom på ca. 11,6kvm som er gull verdt på de varme sommerdagene. Overbygget gir balkongen en lun følelse. Her kan man grille og solbade i avslappende omgivelser med et hyggelig utsyn over den indre parken. Balkongen er oppført i betong/stålkonstruksjoner med aluminiums/glass gelendre. Gulvet er belagt med treheller.

Det naturlige hovedsoverommet er av god størrelse, innredet med dobbeltseng og to doble garderobeskap. Soverom to er også av god størrelse, dog noe mindre enn hovedsoverommet. Dette rommet vil fungere ypperlig som barnerom, gjesterom eller kontor. Rommet er innredet med enkeltseng og ett dobbelt garderobeskap.

Badet finner sin rettmessige plass med inngang fra entréen på motsatt side av soverommene. Et romslig, lyst og innbydende bad, dekorert i hvite og grå fliser. Her finner man alle fasiliteter man trenger og godt med oppbevaringsplass til håndklær og toalettsaker. Badet inneholder dusj, servant, toalett, speil samt opplegg for vaskemaskin. Dusjens svingbare glassdører gir mulighet for ekstra gulvplass når dusjen ikke er i bruk. Gulvet har varmekabler.

Et av de ekstra godene man får ved å bo i dette bygget er muligheten til å benytte seg av den fantastiske felles takterrassen. Her oppe møter man en flott utsikt som strekker seg over store deler av byen, og gode solforhold gjennom hele dagen.InnholdInnhold: Entré, bad, stue/spisestue med kjøkken, to soverom, bod. 

Leiligheten disponerer også en nettingbod på ca. 5kvm i felles kjeller. Garasjeplass og sykkelbod.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten ligger i Kværnerbyen midt mellom Vålerenga og foten av Ekebergåsen, en tilbaketrukket men samtidig svært sentral beliggenhet der sentrumskjernen er innenfor gangavstand. Her vil du bo blant gammel industrihistorie og nye, moderne leilighetsbygg.

Hverdagslige innkjøp kan du enkelt utføre på Kværnerbyens egen nærbutikk KIWI som holder åpent fra klokken 07 til 23 mandag til lørdag. Treningssenteret FitnessRoom er et utmerket alternativ for innendørs trening. På den hyggelige caféen ... piece of cake! serveres det godt bakverk, pizza, øl og vin - med mulighet for take away. Et sosialt samlingssted hvor det arrangeres både quizkvelder og konserter.

Tar du bena fatt er de koselige smågatene på både Vålerenga og Kampen innenfor kvarteret, begge kjent for sine sjarmerende samlingssteder som Smia; Vålerengas skjulte perle, samt Kampen Bistro; byens mest kjente strøkskafè.

Med sykkel tar du deg på 5 minutter ned til Bjørvika og den nye Fjordbyen, et område som er i ferd med å bli ett av byens desiderte tyngdepunkter. Her skjer utviklingen i rivende fart og nye forretninger, serveringssteder og kulturinstitusjoner kommer fortløpende på plass. Operaen er allerede vel etablert, og snart kommer både nytt hovedbibliotek og Munch-museum. Et prisverdig tilskudd er i tillegg sjøbadet ytterst på Bjørvika som på kort tid har blitt en favoritt blant både store og små.

Rekreasjonsmulighetene i nærområdet er mange og inkluderer Svartdalsparken som kryper helt inn til Kværnerbyen. Parken strekker seg oppover langs Alnaelva og er ypperlig for å gå, sykle eller løpe hele veien opp til Østmarka om du vil. Forsøk en løpetur langs Alnaelva, gjerne tidlig om morgenen når du har hele den trolske eventyrskogen for deg selv.

Veien er heller ikke lang opp til Ekeberg med turstier, ridesenter, lekeplass og oppkjørte skispor på gode vinterdager. Gå gjerne en tur i den nye skulpturparken og legg turen innom Ekebergrestauranten som har uteservering med byens råeste utsikt.

Omfangsrike Østmarka med utallige turmuligheter, skiløyper inkludert, ligger bare 10 minutter unna med bil eller 15 minutter om du tar bussen.

Busslinje 32 har utgangspunkt i Kværnerbyen og tar deg inn til Jernbanetorget på kun 6 minutter, og videre til blant annet Aker Brygge og Skøyen.

For øvrig finner du også en rekke busslinjer i nærområdet:
- Rute 34: Ekeberg Hageby - Tåsen
- Rute 70: Skullerud - Vika
- Rute 74: Mortensrud - Vika
- Rute 501: Oslo - Enebakk/Lillestrøm

Velger du å gå, tar det knappe 20 minutter til byens store kollektive knutepunkt Oslo S og bussterminalen. Alternativt kan man benytte seg av den populære bysykkel-ordningen som også gir mulighet for leie av el-sykkel.TomtAreal: 9 435 kvm, Eierform: Fellestomt.ParkeringFast oppvarmet garasjeplass i lukket garasjeanlegg. Mulighet for å åpne garasjeport med mobilen. Plassen har god beliggenhet i forhold til dør til oppgang. Heis rett opp til leilighetsplan. Mulighet for montering av lader for el-bil (bestilling arrangeres av Styret 2 ganger i året og må bekostes av den enkelte beboer. Ca. 20.000,-). For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Yttervegger: Yttervegg og leilighetsskillende vegger er oppført i isolerte bindingsverkskonstruksjoner. Yttervegger er belagt med pussede og malte plater. Vinduer: Malte trerammer med 2-lags isolerglassvinduer fra byggeåret. Rullegardiner på begge soverom og lamellgardiner i stue/spisestue. Balkonger, terrasser ol.: Sydvendt overbygget balkong ca. 11,6m2 med adkomst fra stue. Balkongen er oppført i betong/stålkonstruksjoner med alu.gelendre med glass. Balkongdekke er belagt med treheller. Gulvsystemer: Etasjeskillere i betongkonstruksjoner. Støpt dekke med plastsluk, klemring og tilfredsstillende membraner i gulv på bad. Dusj direkte på gulv i nedsenket dusjsone.Overflater og innredningGulv: Tre-stavs eikeparkett i entré/gang, garderobe/bod, stue/spisestue og begge soverom. Fliser på dusjbad/wc. Innervegger: Pussede og glattmalte veggflater i entré/gang, garderobe, stue/spisestue og begge soverom. Fliser på dusjbad/wc. Himling: Malte glatte betonghimlinger/Lecaplank med synlig V-fug. Nedforede alu.himlinger på dusjbad/wc. Innfelte LED-spotter i himling på dusjbad/wc.

Kjøkken: Innredning fra Aubo med glatte fronter med blankt stålgrep. To overskap med glass/vitrine og innvendig belysning. Laminerte benkeplater med nedfelt oppvaskkum i børstet stål og 1-greps blandebatteri. Fliser over benk og underbelysning. Integrert induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Avsatt plass til side-by-side kjøleskap. Ventilator med direkte utsug. Praktisk åpent kjøkken med god skap- og benkeplass.

Bad: Dusjbad/wc er utstyrt med servantskap og veggskap med glatte fronter med blankt stålgrep. Laminert benkeplate med nedfelt servant med 1-greps blandebatteri. Innfelt heldekkende veggspeil. Opplegg vaskemaskin/tørketrommel. Dusjhjørne med innfellbare dusjvegger og hånddusj. Vegghengt toalett.OppvarmingFjernvarmeanlegg med radiatorer i hvert rom. Elektriske varmekabler i gulv på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 64 kvm P-rom: 62 kvm Bta: 69 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, stue/spisestue med kjøkken, 2 soverom.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig, næring og industriformål. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan S-4198 (Endret reguleringsplan med reg.best. for Kværnerområdet i Lodalen gnr./bnr. 236/40, 44, 52 og 233/270). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.

Diverse plan/ byggesaker i området:
- Pågående plansak. Saksnr: 201715801. Saken gjelder: Turbinveien 4, 236/224. Sakstype: Foreløpig plan. (Eier - Obos Forretningsbygg as - planlegger å utvikle eiendommen Turbinveien 2 - 4 til lokaler for en privat høyskole).
- Pågående plansak. Saksnr: 201714401. Saken gjelder: Brynsbakken, 236/42. Sakstype: Foreløpig plan. (Kapasitetsøkende jernbanetiltak).
- Pågående plansak. Saksnr: 200705311. Saken gjelder: ENEBAKKVEIEN 69. GNR. 236 BNR.43. ØNSKE OM Å BYGGE BOLIGER PÅ EIENDOMMEN. Mottatt planforslag 24.6.16. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201215904. Saken gjelder: Detaljregulering for Arnljot Gellines vei
1. Ønske om utvikling av nye boliger. Planforslag mottatt 29.2.16. Sakstype: Foreløpig plan.

For merinformasjon se: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
3.571,- pr. mnd. Inkluderer: Oppvarming, parkering, kabel-tv, felles forsikring, driftskostnader m.m.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldFellesgjelden for denne andelen er nedbetalt.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: OBBK02-98207585076
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,05% Restløpetid: 4 år 6 md. Restbeløp: kr. 15.539.348,-
Andel av saldo: kr. 0,-

Lånenummer: OBOS01-98207585068
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,05% Restløpetid: 34 år 6 md Restbeløp: kr. 280.072.008,-
Andel av saldo: kr. 0,-FellesformueKr. 12.871,- pr. 31.12.18 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 185 564 per 01.02.19 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 4 268 030 per 01.02.19. Ligningsår: 2017.ForsikringForsikret i Tryg Forsikring, med polisenummer: 6659427. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 266 seksjoner, 264 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner.
- Det er forkjøpsrett i borettslaget: Boligen annonseres på www.obos.no/boliger-med-forkjopsrett med meldefrist for medlemmene 25.02.19.
- Dyrehold skal styregodkjennes.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har individuell nedbetalingsordning: Innbetaling av fellesgjeld kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 30.05 og 30.11 på borettslagets felleslån. Andelseier må ta kontakt med OBOS minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Innbetalingen må være kreditert OBOS' klientkonto senest 10 dager før terminforfall. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang (fellesgjelden er nedbetalt for denne andelen).
- Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.
- Kjøper av leiligheten må være andelseier av BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier av andelen i borettslaget. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse. Innmeldingsavgift: kr. 500,-

Diverse iht. forretningsfører:
- Get er borettslagets leverandør av kabel-tv og internett. Borettslaget har forhandlet frem en gunstig avtale. Selger betaler p.t kr. 239 pr. mnd. for Get box 2 med opptak og bredbånd (350/20 hastighet).
- Borettslaget har avtale om vaktmestertjeneste med OBOS Eiendomsdrift AS.
- Boligselskapet har avtale med Techem om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer a konto på vegne av Techem sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem avregner faktisk energiforbruk pr år/ pr kvartal mot innkrevd a-kontobeløp. Avregning og evt. justering av a kontobeløp skjer årlig / kvartalsvis. Ved salg av boligen må kjøper/selger lese av måler og selv sende inn avlesningsskjema til Techem Norge AS.
- 01.01.2017 ble det gjennomført fusjon mellom Støpejernet borettslag og Dreieskiva borettslag. Begge selskapene ble samlet i ett selskap (s. 673 Dreieskivakvartalet borettslag) med fusjonsdato 01.01.2017.
- Dreieskivakvartalet Borettslag er del av Turbinveien 4B-24 eierseksjonssameie.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Grønn D.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Medfølger ikke handelen: Taklamper i stue (2.stk hengelamper), frittstående kjøleskap og fryseskap,  skoskap i gang, hyller i bod inne, hyller i kjellerbod, spotskinne i tak i gang og vegghengt biopeis.Diverse- Boligen har ferdigattest datert: 2014.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser: 2006/471398-1/200 UTBYGGINGSAVTALE TINGLYST 03.10.2006 RETTIGHETSHAVER:OSLO KOMMUNE BYMILJØETATEN DIV SAMF Org.nr: 976062035
Offentlig veianlegg. Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0301-236/222
Gjelder denne registerenheten med flere

2009/117060-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 18.02.2009 RETTIGHETSHAVER:HAFSLUND NETT AS Org.nr: 980489698
Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon nr. 0862 i bygg OVERFØRT FRA: 0301-236/222
Gjelder denne registerenheten med flere

2009/117088-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 18.02.2009 RETTIGHETSHAVER:HAFSLUND NETT AS Org.nr: 980489698
Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon nr. 0629 i bygg OVERFØRT FRA: 0301-236/222
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/219919-2/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 15.03.2013 :Knr:0301 Gnr:236 Bnr:224 :Knr:0301 Gnr:236 Bnr:226 Kan ikke slettes/endres uten samtykke fra Oslo kommune, org.nr. 958935420
OVERFØRT FRA: 0301-236/222
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/219919-4/200 BESTEMMELSE OM PARKERING TINGLYST 15.03.2013 :Knr:0301 Gnr:236 Bnr:224 Bruksrett til 13 plasser til biloppstilling i garasjekjeller Kan ikke slettes/endres uten samtykke fra Oslo kommune, org.nr. 958935420
OVERFØRT FRA: 0301-236/222
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/219919-5/200 BESTEMMELSE OM PARKERING TINGLYST 15.03.2013 :Knr:0301 Gnr:236 Bnr:226 Bruksrett til 36 plasser til biloppstilling i garasjekjeller Kan ikke slettes/endres uten samtykke fra Oslo kommune, org.nr. 958935420
OVERFØRT FRA: 0301-236/222
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/219919-6/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 15.03.2013 Rett til bruk av felles gangareal Gjelder også for senere utskilte parseller Kan ikke slettes/endres uten samtykke fra Oslo kommune, org.nr. 958935420
OVERFØRT FRA: 0301-236/222
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/546117-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 01.07.2013 BELØP: NOK 242.854.500
PANTHAVER:OBOS BBL Org.nr: 937052766
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/546132-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 01.07.2013 BELØP: NOK 104.080.500
PANTHAVER: Andelseiere I Fellesskap, Jf Brl. § 2-11,
1.Ledd Lnr: 10053539
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/546132-2/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST 01.07.2013 Veket for: Beløp: NOK 208.161.000
PANTHAVER:OBOS BBL Org.nr: 937052766

2013/546132-3/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST 01.07.2013 Veket for: Beløp: NOK 34.693.500
PANTHAVER:OBOS BBL Org.nr: 937052766

Grunndata: 2013/383073-1/200 SEKSJONERING TINGLYST 13.05.2013 SNR: 90
FORMÅL: Bolig TILLEGSDEL: Bygning SAMEIEBRØK: 64/26709

2013/964253-2/200 RESEKSJONERING TINGLYST 07.11.2013 Bytte av tilleggsareal i form av boder

2015/516799-1/200 RESEKSJONERING TINGLYST 10.06.2015 Deler av fellesareal på grunn legges som tilleggsdel grunn til snr. 29
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Rettigheter på 0301-236/229 i eiendomsrett 2014/36115-2/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 14.01.2014 Gjelder gangareal Gjelder fremtidige utskilte parseller Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune

Rettigheter på 0301-236/231 i eiendomsrett 2015/371850-1/200 BRUKSRETT TINGLYST 29.04.2015 Bruksrett til utendørs amfi

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9190012. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 500 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 187,- (Forkjøpsrettsgebyr)
--------------------------------------------------------
12 319,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 512 319,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent YildirimBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Nei, Har ikke ildsted.

9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget?
- Ja, Hele bygget er fra 2013 så jeg forutsetter at denne dokumentasjonen finnes og at alt er bygget iht. gjeldende regler og forskrifter.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 08.02.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0195 Turbinveien 20
0195, Turbinveien 20
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Turbinveien 20
1/25
Lukk
0