Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
NITTEDAL: Stor og moderne enebolig med utleiedel under oppføring. Attraktiv beliggenhet! Dobbeltgarasje.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Skolebakken 1 presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Et familievennlig hjem med tidsriktig arkitektur, moderne utforming og flotte uteplasser.Husets gode vindusflater vil slippe inn rikelig med naturlig dagslys og skape en luftig atmosfære.Baderommet vil bli moderne utformet med stilren innredning.
Integrert dobbeltgarasje med sportsbod.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Utomhusarealene vil bli opparbeidet med utgangspunkt i utomhusplan i prospektet.Tomten skal seksjoneres i tre.Det er søkt om rammetillatelse for totalt tre hus av samme type.PlantegningPlantegningPlantegning
0
392
Se store bilder
Prisantydning: 11 800 000,-
Totalpris: 11 800 000,-
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 4
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.14 Bnr.1356 i Nittedal kommune.Kort oppsummertSkolebakken 1 er en spennende enebolig under utvikling, tegnet av Norgeshus. Et familievennlig hjem med tidsriktig arkitektur, moderne utforming og flotte uteplasser. I øverste etasje er det utgang til to romslige takterrasser på tilsammen ca. 72,6kvm. Underetasjen inkluderer en romslig utleiedel på ca. 59kvm.
- Moderne enebolig med flott arkitektur
- Huset er tegnet av Norgeshus - Bygg Companiet.
- Integrert dobbeltgarasje med sportsbod
- Tre soverom i hoveddel (kan oppjusteres), ett i utleiedel
- Utleieleilighet
- Romslig sosial sone med åpen kjøkkenløsning
- Fin beliggenhet i et familievennlig område
- Gangavstand til Nittedal togstasjon
- Flere barnehager og skoler i nabolaget

Forventet ferdigstillelse er tredje kvartal 2019.Ditt nye hjemHuset har en familievennlig planløsning over tre etasjer og inkluderer en integrert dobbeltgarasje, utleiedel og to flotte takterrasser på tilsammen 72,6kvm. Husets gode vindusflater vil slippe inn rikelig med naturlig dagslys og skape en luftig atmosfære. Et åpent og moderne hjem hvor hele familien kan trives til alle årets tider. Utleiedelen er av romslig størrelse og vil generere gode inntekter i utleid tilstand.

Under punktet «innredning og overflater» er standard leveransebeskrivelse listet opp. Utover disse valgalternativene vil det bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger hos hver enkelt leverandør. Innen nærmere angitt tidsfrist vil det bli mulighet til å velge andre produkter/farger på produkter mot tillegg i vederlaget. Dette vil bli tilbudt på følgende områder:
- Gulv: Andre farger/typer på parkett/laminat.
- Fliser på bad/wc.
- Farger på vegger (forutsatt hele rom i samme farge).
- Kjøkkeninnredning.
- Servanter, speil, armaturer og dusjvegger.
- Innvendige dører.
- Ekstra elektrisk anlegg.

Selger vil i god tid før innredningsarbeidene starter, utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutninger vil forekomme. Det er i utgangspunktet ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner, vegger, vinduer eller avløp og vanntilførsel.

Utover tilvalgsmulighetene nevnt over, vil det bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger. Kjøper kan ikke kreve utført endrings- eller tilleggsarbeider som endrer vederlaget(kjøpesummen) med mer enn 15%, jf. Bustadoppføringslova §9.

Totalt BRA: 251 kvm inkludert garasje ca. 31,6kvm, sportsbod ca. 5kvm og potensiell utleiedel på ca. 59kvm. Takterrassene er på tilsammen ca. 72,6kvm og er ikke medregnet i bra.

Det er gitt rammetillatelse for tre hus av samme type.Innhold1. etg: Stue/ kjøkken, matbod, spisestue/ bibliotek, 2 soverom, bad/ vaskerom og gang.
2. etg: Soverom, bad, kontor/ bibliotek med utgang til terrasse. U.etg: Garasje med sportsbod, gang og teknisk rom. U.etg Leilighet: stue/ kjøkken, soverom, bad, gang, teknisk rom og bod.Beliggenhet og nærområdetSkolebakken 1 har en familievennlig beliggenhet i et godt etablert nabolag i Nittedal. Det er kort vei til servicetilbud, butikker og skoler.

For familiens yngste ligger nærmeste barnehage og skole lett tilgjengelig kun noen få minutters gange unna tomten. Rotnes skole ligger rett ovenfor, i samme nabolag. Skolen har plass til omlag 400 elever på
1. til
7. trinn, med visjonen "Sammen for mestring og læring, med hode, hjerte og hender". Skolen har også egen SFO-avdeling med åpningstider fra kl. 07.00 - kl. 17.00 alle hverdager.

Stubben barnehage ligger like nedenfor på motsatt side av Stasjonsveien. Dette er en foreldreeid barnehage med fem avdelinger fordelt på to bygg. Barnehagen er opptatt av god omsorg og relasjoner. Barnehagen holder åpent mandag til fredag fra kl. 06.45 - kl. 17.00.

Nittedal ungdomsskole og Bjertenes videregående skole ligger rett ved siden av hverandre, drøye 10 minutters gange unna. I samme område finner man også Coop Mega og Rema 1000 samt flere forretninger som bl.a. Apotek, Nille, Sport 1 og klesbutikker.

Beliggenheten er perfekt for deg som ønsker nærhet til flotte turområder. Vintertid kan man benytte seg av Nordmarkas omfattende løypenettverk, eller ta turen til Varingskollens Alpinsenter. Om sommeren er det kort vei til hyggelig badeplasser, fiskevann og en rekke turstier.

Nærmeste busstasjon ligger rett nedenfor i Stasjonsveien. Her passerer bussrutene 397, 395 og 390N. Om man ønsker å benytte seg av toget kan man fra Nittedal stasjon ta toget inn til Oslo S på knappe 32min. Togstasjonen ligger ca. 13min gange unna. Ved stasjonen er det også rikelig av parkeringsplasser samt Bunnpris og Babis pizza.Tomt, utomhusarbeiderAreal: 624 kvm, Eierform: Eiet tomt.

Utomhusarealene vil bli opparbeidet med utgangspunkt i utomhusplan i prospektet. Selger forbeholder seg imidlertid retten til å foreta endringer med hensyn til utforming og materialvalg. Grøntområder vil bli planert og pålagt ferdigplen. Adkomst til boligen blir asfaltert mens gangarealer blir pålagt belegningsstein. Hagearealer vil ikke bli avgrenset og må evt. utføres av kjøper av boligen. Noen av terrassene på bakkeplan utføres med 28x120 terrassebord.

Det blir lagt opp til felles postkasseanlegg. Renovasjon etableres som felles anlegg.ParkeringParkering skjer på egen tomt, i garasje og i gårdsrom.ByggemåteBoligene utføres med støpt betongplate. bærekonstruksjonen i tre. Fasadene bygges opp som isolerte bærevegger som kles med tre kledning.

Yttertak: Protan tak membran.

Det leveres vinduer i tre og energiglass iht. til isolasjonskrav. Vinduer leveres etter gjeldene krav. Enkelte vinduer er faste og kan ikke åpnes.

Det leveres balkongdører fra oppholdsrom til utearealer og terrasser. Karmer og utforinger leveres ferdig malt fra fabrikk. Inngangsdører og boddører leveres med FG-godkjent lås. Hovedinngangsdør til leilighet leveres i malt utførelse fra fabrikk med FG-godkjent sylinderlås.

Innvendige dører leveres massive fyllingsdører Trend 1, terskelfrie og med hvite karmer. Dørvridere i blank/ børstet utførelse.

I rom med parkett leveres det hvitmalte gulvlister. Gerikter rundt vinduer og dører leveres ferdig malt fra fabrikk. Lister og gerikter leveres med synlige stifter/skruer. Overgang mellom vegg og himling utføres uten taklister.

Det leveres åpen trapp med hvitmalte vanger og opp/inn-trinn. Håndrekker og trinn leveres i hvitlasert heltre eik.

Sportsbod: Gulv leveres i betong. Vegger med betong og/eller synlige stendere. Synlig betong/sperr i tak. Her leveres boddør med lik lås som hoveddør.

Garasje: Leveres med betonggulv, synlige stendere, bjelker og sperr innvendig. Materialvalg utvendig som bolig. Isolert garasjeport fra scanporten eller lignende med portåpner.Overflater og innredningGulv: Gulvene leveres som standard med 1-stavs eikeparkett og fliser på bad. Den vil være mulig å velge andre fliser enn standarden. Innervegger: Innvendige vegger males som standard i fargen hvit NCS S-0502Y. Det vil være mulig å velge inntil to farger uten tillegg - forutsatt at hele rom males i samme farge. Listverk: I rom med parkett leveres det hvitmalte gulvlister. Gerikter rundt vinduer og dører leveres ferdig malt fra fabrikk. Lister og gerikter leveres med synlige stifter/skruer. Overgang mellom vegg og himling utføres uten taklister. Himling: Kledd med gips som sparkles og males hvit.

Kjøkken: Som standard leveres hvit kjøkkeninnredning typen Norema, HTH eller lignende. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum og 1-greps blandebatteri av typen Grohe eller tilsvarende. Kjøkkenet leveres med følgende integrerte hvitevarer; stekeovn, induksjon platetopp, kjøl med frys og oppvaskmaskin av merke Whirlpool, eller tilsvarende kvalitet. Kjøkkenventilator av typen slimline. Kjøkkenet leveres med slette fronter i hvitmalt MDF. Overskapene på kjøkkenet er av standard høyde.

Det presiseres at kjøkken og antall skap leveres iht. egen kjøkkentegning, som forelegges kjøper før tilvalgs prosess. Enkelte endringer i kjøkkenløsning kan forekomme i forbindelse med detaljprosjektering.

Det monteres opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk. Frostsikkert vannuttak ved garasje.

Bad: Flislagt bad med varmekabler, lyse fliser på gulv i 20x20 cm. I nedsenket dusjsone leveres mosaikk og fliser på vegg i 60x60 cm. Vegghengt WC, dusjløsning med rette innfellbare dusjvegger, moderne baderoms innredning i hvit samt speil. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Det leveres ikke garderobeskap eller løsninger for dette. Det er avsatt plass til garderobeskap o.l. på tegningen.Teknisk og oppvarmingVentilasjon: Det installeres et moderne balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning som reduserer energitapet via ventilasjonsanlegget med opptil. Anlegget gir friskluft inn i boligen og er med på å skape et sunt inneklima etter TEK 10.

Elektrisk: Det elektriske anlegget utføres etter de nye kravene i NEK400-2014 forskriftene og ligger skjult i boligen, bortsett fra ved lydvegger/tak hvor det kan bli åpent anlegg. Alle rom får stikkontakter og lam Elektro.

Det elektriske anlegget i leiligheten blir i hovedsak skjult i konstruksjonen, men det kan forekomme synlige elektriske føringer. Dette kan være fremføringer til lyspunkt i tak, stikk under overskap på kjøkken, i innvendig bod, samt de tilvalg og endringer som gjøres etter at vegger og dekker er satt i produksjon.

For lyspunkt i himling leveres stikkontakt i overgang mellom tak og vegg. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov etter gjeldende forskrifter. Baderom leveres med downlights i himling med dimmer. Det vil bli montert stikkontakt forberedt for vaskemaskin og tørketrommel på bad. Lampepunkter iht. disse kravene.

Føringsveier, sjakter mv: Alle tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt, men det utarbeides punktplaner for elektro og signalanlegg i ettertid. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for tekniske føringer. Flere av de tekniske installasjonene krever inspeksjonsluker, som for eksempel rør-i-rør system, fordelerskap for vannbåren varme, klosett og elektroskap. Slike dører og luker vil i størst mulig grad bli plassert i bod, gang og bad. I enkelte tilfeller kan det bli nødvendig å plassere dem i oppholdsrom.

Brannslukningsutstyr og røykvarsler leveres i henhold til forskriftskrav.

TV/ bredbånd: Det leveres TV/bredbånd med fremføring til hver leilighet, ett stk. tv/data punkt i hver leilighet. Kontaktpunkt leveres i stue. Det leveres fremføring i form av trekkerør med kabel for 1 stk. TV/nettverk-uttak i stue. Kjøper må selv velge leverandør og besørge slik avtale. Som tilvalg kan det monteres ekstra trekkerør i vegger til rom for eventuell fremtidig installasjon av punkt for telefon/nettverk.

Tegninger av tekniske anlegg: Alle tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke alltid inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt, men det utarbeides punktplaner for elektro. Det tas forbehold om endringer på plan- tegninger for fremføring av sjakter for tekniske føringer.Vei, vann og avløpEiendommen er p.t ikke tilknyttet offentlig vann og avløp. Selger bekoster tilkoblingen.

Fradelte tomter av GBnr 14/165-GBnr 14/1356 og GBnr 14/1357 skal ha rett til adkomst over GBnr 14/165. GBnr 14/1357 skal ha rett til adkomst over GBnr 14/1356 via privat felles adkomst.

Alle eiendommene har lik forpliktelse til å delta i vedlikehold av felles privat adkomst, likeledes skal det være felles ansvar for felles privat stikkledning for tomtene. ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etg: 128,3 kvm
2. etg: 53,7 kvm U. etg: 16,8 kvm  U. etg utleiedel: 54 kvm

Følgende rom inngår i bruksarealet:
1. etg: Stue/ kjøkken, matbod, spisestue/ bibliotek, 2 soverom, bad/ vaskerom og gang.
2. etg: Soverom, bad, kontor/ bibliotek med utgang til terrasse. U.etg: Garasje med sportsbod, gang og teknisk rom. U.etg Leilighet: gang, stue/ kjøkken, soverom, bad teknisk rom og bod.Adgang til utleieHuset vil bli bygget med en utleiedel/ sokkelleilighet på 54 kvm. Forventet leieinntekter for dette ligger et sted mellom kr 12 - kr 14 tusen pr. mnd. Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan for Nittedal Stasjonsområde med ikrafttredelse 20.06.2011, samt kommuneplan for Nittedal
2015-2027 med ikrafttredelse 27.04.2015. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterDet skal betales kommunale avgifter for vann, avløp og renovasjon.

Standard gebyrer vann og avløp Nittedal kommune. Avløp - abonnementsgebyr: Kr.
2.055,-
Vann - abonnementsgebyr: Kr.
1.108,- Vann - enhetspris, kr/m3: Kr 16,84,-
Avløp - enhetspris, kr/m3: Kr 24,90,-

Kostnad for renovasjon varierer etter valgt løsning. F.eks renovasjonsgebyr restavfall 140 liters beholder: Kr 3 671,- (1. husstand).

Det betales eiendomsskatt for eiendommen. Eiendomsskattesatsen er i 2019 på 2,2 promille for bolig- og fritidseiendommer og 2,5 promille for næringseiendommer. Bunnfradraget for boliger og fritidsboliger er kr 1 200 000.LigningsverdiLigningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.Sikkerhet/ offentlige krav og forskrifter- Selger stiller sikkerhet for fullstendig oppfyllelse av sine kontraktsforpliktelser. Selger er forpliktet til å stille garanti iht. bustadoppføringslova §12 på 3 % av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter 5 % i 5 år etter overtakelsen.
- Bygget er forsikret ved byggforsikring fram til overtakelse og må etter dette tidspunkt forsikres av forbruker. For eventuelle reklamasjoner gjelder reglene i bustadoppføringslova.
- Byggene bygges etter kravene i TEK 10 og normal toleransekravene i NS 3420 med underkapitler.
- Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som ikke medfører at den generelle standard vesentlig forringes. Selger tar forbehold om eventuelle pålegg fra offentlige myndigheter som kan få betydning for prosjektes utforming og fremdrift.
- Selger tar forbehold om kommunal godkjenning av boligen dersom dette ikke er mottatt.
- Midlertidig brukstillatelse ligger til grunn før endelig overtagelse kan finne sted. Dette er byggherren og entreprenør sitt ansvar.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser: 1962/1980-1/8  Bestemmelse om bebyggelse 18.07.1962  rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:14 Bnr:461   rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:14 Bnr:461 Snr:1   rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:14 Bnr:461 Snr:2   Overført fra: 0233-14/165
Gjelder denne registerenheten med flere

1968/4080-1/8  Erklæring/avtale 19.10.1968  Bestemmelse om vann/kloakkledning Overført fra: 0233-14/165
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/805475-1/200  Pantedokument 03.09.2015  BELØP: Panthaver: SPAREBANK 1 RINGERIKE HADELAND   Org.nr: 937889275
Overført fra: 0233-14/165
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1153060-2/200  Bestemmelse om adkomstrett   17.08.2018 21:00  Kan ikke slettes uten samtykke fra: NITTEDAL KOMMUNE Org.nr: 971643870
rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:14 Bnr:1357   Bestemmelse om vedlikehold

2018/1153060-3/200  Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner 17.08.2018 21:00  Kan ikke slettes uten samtykke fra: NITTEDAL KOMMUNE Org.nr: 971643870
Gjelder felles ansvar for felles stikkledning Gjelder denne registerenheten med flere   Grunndata: 2018/1153021-1/200  Registrering av grunn   17.08.2018 21:00  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0233 Gnr:14 Bnr:165

Rettigheter på andre eiendommer: Rettigheter på 0233-14/165 Rettigheter i eiendomsrett 2018/1153060-1/200  Bestemmelse om adkomstrett 17.08.2018 21:00   Kan ikke slettes uten samtykke fra: NITTEDAL KOMMUNE Org.nr: 971643870
rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:14 Bnr:1356   rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:14 Bnr:1357   Bestemmelse om vedlikehold

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
11 800 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
82 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 3 300 000,-))
--------------------------------------------------------
83 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
11 883 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerForbeholdleveransebeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningens viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og den øvrige salgsinformasjonen (herunder salgstegninger). I slike tilfeller er det alltid denne leveransebeskrivelsen som er gjeldende. Bildebruk og illustrasjoner i salgsmaterialet vil kunne vise elementer som ikke er i samsvar med faktisk leveranse, som møblering, kjøkken-, garderobeløsninger, dør- og vindusform, fasadedetaljer, utomhusdetaljer etc. Det presiseres særskilt at kjøkken leveres i henhold til egen kjøkkentegning.

Tegninger i prospektet kan i noen grad avvike i forhold til den endelige utformingen, blant annet er sjakter, evt. innkassinger og vvs-føringer ikke eksakt inntegnet. Salgstegningene i prospektet er ikke egnet for måltaking, da det er de ferdige prosjekterte og detaljerte arbeidstegninger det bygges etter. Videre kan vindusplasseringen, størrelsen og åpningsmulighet i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget, isolasjonskrav, brannkrav, støykrav osv.

Husene vil bli organisert som selveiere. Det vil bli opprettet et sameie, med forretningsfører.

Boligprosjektet er rammesøkt etter teknisk forskrift TEK 10 og holde energikarakteren C.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent YildirimBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Offentlige opplysninger
- Leveransebeskrivelse
- Hustegninger
Se prospekt
Oslo, 1482 Skolebakken 1A
1482, Skolebakken 1A
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Last ned alle dokumenter som ZIP Faktaopplysninger.pdf Rammetillatelse og tegninger.pdf Opplysninger fra kommune.pdf
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Skolebakken 1A
1/11
Lukk
0