Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ÅS: Ny halvpart av tomannsbolig fra 2019. Innholdsrik planløsning. Mulighet for hybel*. Kort vei til Ås sentrum!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Brekkeveien 71A presenteres av Bulent Yildirim v/ Boa Eiendomsmegling Oslo vest.1. Etasje: Stue/Kjøkken, trapperom, bad, entré.En nyoppført halvpart av tomannsbolig fra 2019.Her kan du flytte rett inn til et stilrent hjem med flotte fasiliteter.
Planløsningen er innholdsrikt utformet over tre etasjer.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Fargevalgene er nøye gjennomtenkt og materialbruken er eksklusiv.Kjøkkenet er moderne utformet med hvite fronter, mørk benkeplate og integrerte hvitevarer.Det er godt med lagringsplass i skuffer og skap samt brede arbeidsflater til kokkelering.Den ene kjøkkenveggen er dekorert i en behagelig blåtone.Stilrent utformet.Lyset fra de mange vinduene strekker seg gjennom hele sonen.Stekeovnen og patetoppen er plassert på kjøkkenøyen, og viften er takmontert.Lyst, romslig og luftig.Første etasje inkluderer også ett av hjemmets tre bad.Entrén i første etasje.2. Etasje: To soverom, trapperom, tv-stue, bad, gang, garderobe.I andre etasje finner man to av soverommene, tv-stuen og hjemmets andre bad.Også er er utsynet frodig.Hovedsoverommet er av god størrelse med gode lysforhold, malt i en behagelig mørk blåtone.Her får man umiddelbart følelsen av å kunne sove godt.Rommet inkluderer også en luksuriøs walk-in-garderobe.Garderoben inneholder god plass til oppbevaring.Det andre soverommet er av noe mindre størrelse enn hovedsoverommet og vil fungerer ypperlig som barnerom.Lyst og romslig.Dette badet er delvis likt innredet som badet i første etasje, men i større skala og med romsligere gulvflate.Trappegangen.Underetasje: Gang, bad, stue, soverom. Teknisk rom.I underetasjen møter man en lys og moderne avdeling med stuekrok, kreativt kontor, bad og soverom.Veggen er dekorert i en lys blåtone.Kontoret er pent tillaget med delvis åpen løsning ut mot gangen/stuesonen.Et ypperlig sted for hjemmekontor.Badet i underetasjen er delikat innredet med mørke gulvfliser og hvite veggfliser.Underetasjen inneholder også et lyst og romslig soverom.Hyggelig rom å starte dagene på.Denne etasjen har egen utgang.Hjemmet har en familievennlig beliggenhet med kort vei til skole og barnehage.Gode solforhold og frodig område. Oppbevaringsplass i utebod. Gangavstand til flotte turområder.Større shoppingmuligheter venter på Ski Storsenter.Senteret inneholder hele 145 forretninger og spisesteder.Alternativt er det kort vei til kjøpesenteret Ås Kvartal.I og omkring sentrumskjernen ligger også Ås ungdomsskole med tilknyttet idrettsanlegg.Her kan man trå rett ut til fine turområder i skog og mark.Det omfangsrike turområdene byr på gode treningsrunder og vakre utfartsmål.1. Etasje: Stue/Kjøkken, trapperom, bad, entré.2. Etasje: To soverom, trapperom, tv-stue, bad, gang, garderobe.Underetasje: Gang, bad, stue, soverom, sovealkove og kot under trapp. Teknisk rom.Underetasje: ALTERNATIVPLANTEGNING MED HYBEL
0
803
Se store bilder
Prisantydning: 4 580 000,-
Totalpris: 4 580 000,-
Primær rom: 121m²
Boligtype: Tomannsbolig
Eieform: Selveier
Rom: 3 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.52 Bnr.19 Snr.1 i Ås kommuneKort oppsummertBrekkeveien 71A er en nyoppført halvpart av tomannsbolig fra 2019. Her kan du flytte rett inn til et stilrent hjem med flotte fasiliteter, moderne innredning og lys romfølelse. Planløsningen er innholdsrikt utformet over tre etasjer og inneholder blant annet tre soverom, tre bad og tre stuer.

Fargevalgene er nøye gjennomtenkt og materialbruken er eksklusiv. To av badene er stilfullt innredet i mørke toner, med store, moderne fliser. Kjøkkenet er også pent utformet og oppleves som et smykke i rommet.

Mulighet for hybel* Underetasjen har egen inngang fra bakkeplan og inneholder både bad, stue, kontor og soverom. Dersom man ser på muligheten for å bygge inn en kjøkkenløsning her kan denne delen generere gode inntekter i utleid tilstand.

Hjemmet har en familievennlig beliggenhet med kort vei til skole, barnehage og flotte turområder. I sentrum av Ås, ca. 2km unna finner man en rekke forretninger i tillegg til servicetilbud og togstasjon.
- Attraktiv, nyoppført halvpart av tomannsbolig
- Moderne kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer
- Familievennlig planløsning over tre etasjer
- Tre stuer, tre soverom og tre bad
- Mulighet for å etablere hybel i underetasjen
- Flotte fargevalg og kvalitetsinnredning
- Kreativt kontor i underetasjen
- Balansert ventilasjon
- Moderne peisovn i første etasje
- Barnevennlig område med nærhet til skole og barnehage
- Gangavstand til flotte turområder samt offentlig kommunikasjonDitt nye hjemFlytt rett inn til et nøye innredet hjem med kvalitetskjøkken, designelementer og vakre fargekombinasjoner. I første etasje møter man en stor sosial sone med kjøkken, spisestue og stue. Det er god plass til innredning og midt i rommet står det en moderne peisovn. Vindusflatene er mange og høyreiste, og bidrar til en svært luftig og lys romfølelse.

Kjøkkenet er moderne utformet med hvite fronter, mørk benkeplate og integrerte hvitevarer. Det er godt med lagringsplass i skuffer og skap samt brede arbeidsflater til kokkelering. Stekeovnen og patetoppen er plassert på kjøkkenøyen, og viften er takmontert. Den ene kjøkkenveggen er dekorert i en behagelig blåtone som står i spennende kontrast til de øvrige lyse.

Innred stuesonen etter behov og sett sammen den perfekte møbleringen til eget formål. Her er det rom for både sofa og et langstrakt spisebord hvor hele familien kan samles til hverdag og fest. Et herlig sted å invitere venner og familie hjem til med følge av et hyggelig utsyn mot de frodige omgivelsene. De naturskjønne omgivelsene sammen med de høyreiste vindusflatene skaper en luftig utefølelse inne, og man kan følge med på et skiftende fargespill gjennom hele året.

Første etasje inkluderer også ett av hjemmets tre bad. Badet er nydelig innredet med store fliser og moderne interiør i lyse og mørke toner. Innredningen inneholder en servant med underskap, glassdusj med regn blandebatteri og vegghengt toalett.

I andre etasje finner man to av soverommene, tv-stuen og hjemmets andre bad. Dette badet er delvis likt innredet som badet i første etasje, men i større skala og med romsligere gulvflate. Det er godt med lagringsplass i servantskapet til pleieprodukter og håndklær, og gulvet er lunt som følge av varmekablene. Et flott bad å starte dagene på kun noen fåtalls skritt unna hovedsoverommet.

Av etasjens to soverom er ett det tydelige hovedsoverommet. Dette rommet er av god størrelse med gode lysforhold, malt i en behagelig mørk blåtone. Det er god plass til innredning av både dobbeltseng og nattbord, og klærne kan enkelt oppbevares i den luksuriøse walk-in-garderoben. Garderoben er på ca. 3kvm og har inngang via dør.

Det andre soverommet er av noe mindre størrelse enn hovedsoverommet og vil fungerer ypperlig som både barnerom, gjesterom og kontor. Rommet er malt i en lys tone med hvit himling. Det er god tumleplass til lek og moro og atmosfæren er lys og luftig.

Dersom det er behov for et fjerde soverom kan dette være mulig å skille ut fra en av stuene, enten i andre etasje eller i underetasjen.

I underetasjen møter man en lys og moderne avdeling med stuekrok, kreativt kontor, bad og soverom. Underetasjen er gjennomgående malt i lyse toner med hvit himling, kun med unntak av kontrastveggen i stuesonen. Etasjen har også egen inngang som er svært praktisk til både gjester og videre muligheter for etablering av hybel. Kontoret er pent tillaget med delvis åpen løsning ut mot gangen/stuesonen.

Badet i underetasjen er delikat innredet med mørke gulvfliser og hvite veggfliser. Baderomsinnredningen er moderne og inkluderer vegghengt klosett, regn-dusj, servant med underskap og et godt belyst speil.

Soverommet er romslig og luftig på ca. 7kvm. På den ene siden er veggen delvis forskjøvet og plassen utgjør en ypperlig plass for garderobeskap.InnholdUnderetasje: Gang, bad, stue, soverom, sovealkove og kot under trapp. Teknisk rom.
1. Etasje: Stue/Kjøkken, trapperom, bad, entré.
2. Etasje: To soverom, trapperom, tv-stue, bad, gang, garderobe.Beliggenhet og nærområdetHuset ligger i landlige omgivelser i en rolig gate. På gode fem minutter kjører du til sentrum av Ås som har et godt utvalg forretninger og det meste du trenger til det daglige. På kjøpesenteret Ås Kvartal finner du blant annet apotek, frisør, blomster- og klesforretninger samt ett av Vinmonopolets utsalg.

Større shoppingmuligheter venter på Ski Storsenter som inneholder hele 145 forretninger og spisesteder. I senterets første etasje ligger også kinosenteret med åtte saler. Hit kjører du på ca. 15 minutter.

I og omkring sentrumskjernen ligger også Ås ungdomsskole med tilknyttet idrettsanlegg som inkluderer blant annet kunstgressbane, løpebane og Åshallen. Idrettsanlegget er tilholdssted for Ås IL som organiserer et bredt aktivitetstilbud for barn og unge i nærområdet, deriblant fotball, håndball, basketball, friidrett, svømming og ski.

Innenfor gangavstand finner man både Moerlia, Sagalund og Tunveien barnehage. Førstnevnte ligger nærmest til eiendommen og er en stor barnehage med tre avdelinger. Moerlia tilbyr romslige lekeplasser med både akebakke, fotballbane og klatrevegg innenfor barnehagens gjerder. Det legges stor vekt på lek og aktiviteter samt ukentlige turer i skog og mark.

Jernbanestasjonen i sentrum av Ås er innenfor sykkelavstand. Fra stasjonen er det timesavganger med lokaltog og en reisetid til Oslo S på 32 minutter. Hyppigere avganger er det fra stasjonen i Ski, og etter den pågående utbyggingen av Follobanen vil reisetiden forkortes til kun 11 minutter. Follobanen forventes ferdig ved årsslutt 2021.TomtAreal: 744 kvm, Eierform: Fellestomt.

Tomten er felles for tomannsboligen Brekkeveien 71 A og B.ParkeringParkering på gårdsplass.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Gulv på grunn: Armert og isolert betongplate på mark antatt fundamentert til faste stabile masser. Isolasjonsplater av polystyren og trykkfast mineralull virker som et kapillærbrytende lag under betonggulvet. Under isolasjonen er et drenerende lag. Dette laget er minst 100 mm tykt og består av 416 mm finpukk. For å beskytte mot vanndamp og radon fra grunnen fra grunnen membran over isolasjonen. Minst 80mm sprøytebetong mot plastisolasjon

Drenering: Vegger under terreng i betong, isolert og drenert etter preaksepterte løsning. Takvann føres til terreng via takrenner og nedløp. Drenering utført iht. dagens krav.

Yttervegger: Vegger under terreng i betong, isolert og drenert etter preaksepterte løsninger. Yttervegger utover underetasje oppført i tradisjonelt bindingsverk av tre med utvendig malt trekledning. Isolert etter omfordelingstall og etter dagens teknisk forskrift.

Vinduer: Isolerglass i rammer og karmer av tre.

Takkonstruksjoner: Saltak oppført i treverkskonstruksjon tekket med betongtakstein. Taket er besiktiget fra bakkeplan.

Gulvsystemer: Gulv på grunn i armert betong med parkett og fliser. Etasjeskiller i trebjelkelag med spon og gipsplater, gulvovflater i andre og første etasje i parkett og fliser.Overflater og innredningGulv: Gulvoverfalter tekket i parkett og fliser. Listverk i overgang gulv-vegg. Bad: Flislagte gulvoverfalter Nedsenk i dusjnisje med mindre "mosaikk" flis. Sluk plassert i dusjnisje. Innervegger: Malte veggoverflater. Flislagte veggoverflater på badene. Listverk i overgang vegg-tak. Flislagte veggoverflater på baderom. Himling: Malte takoverflater. Malte plater på baderom.

Kjøkken: Kjøkken innredning fra merkeleverandør med fabrikkmalte glatte fronter. Kjøkken øy med nedfelt platetopp med avtrekksvifte over. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Integrerte hvitevarer.

Bad U. etasje: Veggmontert servant med speil over. Veggmontert wc med trykknapp. Kvadratisk dusjnisje med innadslående glassdører og veggmontert dusjgarnetyr.

Bad
1. etasje: Veggmontert servant med speil over. Veggmontert wc med trykknapp. Kvadratisk dusjnisje med innadslående glassdører og veggmontert dusjgarnetyr.

Bad
2. etasje: Veggmontert servant med speil over. Kvadratisk dusjnisje med innadslående glassdører og veggmontert dusjgarnetyr. Veggmontert Wc med trykknapp. Opplegg til vaskemaskin.OppvarmingVarmekabler i deler av underetasje. Varmekabler på badene. Peis plassert i stue.Vei, vann og avløpPrivat til offentlig vei, offentlig vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.

Naboeiendommen Gnr:52 Bnr:20 har rett til å benytte vei over denne eiendommen frem til egen tomt.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Underetasje: 38 kvm
1. Etasje: 43 kvm
2. Etasje: 43 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Underetasje: Gang, bad, stue, soverom.
1. Etasje: Stue/Kjøkken, trapperom, bad, entree.
2. Etasje: 2 Soverom, trapperom, tv-stue, bad, gang, garderobe.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til Frittliggende småhusbebyggelse. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan for fjellvang samt  kommuneplan for ås kommune. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.

Planer som berører eiendommen:

Reguleringsplan for fjellvang: PlanID: 030
Status: Endelig vedtatt arealplan Dato for ikrafttredelse: 03.07.1979
Vertikalnivå: På grunnen/vannoverflate Areal: 9299.32 kvm Lovreferanse: Pbl 1985 eller før Plantype: Eldre reguleringsplan Formål: Frittliggende småhusbebyggelse

Kommuneplan: Navn: Ås kommuneplan
2015-2027
PlanID: Kpl_15-27
Status: Endelig vedtatt arealplan Areal: 104062521.5 kvm Lovereferanse: Pbl 2008
Plantype: Kommuneplanens arealdel Formål: Boligbebyggelse

Planer under behandling Navn: Brekkeveien PlanID: Ukjent Status: Planforslag Vertikalnivå: På grunnen/vannoverflate Areal: 10330.46 kvm Lovreferanse: Pbl 2008
Plantype: Detaljregulering

For mer informasjon se: http://tema.webatlas.no/ås/planinnsynKommunale avgifterDet er pt. ikke registrert noen kommunale avgifter hos kommunen.

Det antas at de kommunale avgiftene vil utgjøre ca. kr. 10.000,- inkl.mva for 2019.

Kommunale avgifter varierer etter forbruk.

Standard gebyrer Ås kommune: Abonnement vann: kr. 625,-
Abonnement avløp:  kr. 937,50,-
Vann:  kr. 13,71,- pr. kubikkmeter etter forbruk. Avløp:  kr. 23,09,- pr. kubikkmeter etter forbruk. Renovasjon:  kr. 2520,- pr. abonnement ordinær. Sommerrenovasjon: kr. 1260,- pr. abonnement ordinær. Feie og tilsynsgebyr: kr. 550,- (275,- +275,-)

Pålagte kommunale avgifter: vannavgift, kloakkavgift, renovasjon, feieavgift.LigningsverdiEiendommen mangler ligningsverdi grunnet byggeår.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har midlertidig bruksattest datert: 15.11.18.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 2018/749430-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk   09.05.2018 21:00  Kan ikke slettes uten samtykke fra:ÅS KOMMUNE   Org.nr: 964948798
rettighetshaver:Knr:0214 Gnr:52 Bnr:18   rettighetshaver:Knr:0214 Gnr:52 Bnr:20   Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Overført fra: 0214-52/19
Gjelder denne registerenheten med flere   2018/749501-1/200  Bestemmelse om veg   09.05.2018 21:00  Kan ikke slettes uten samtykke fra:ÅS KOMMUNE   Org.nr: 964948798
rettighetshaver:Knr:0214 Gnr:52 Bnr:20   Overført fra: 0214-52/19
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata: 2018/1598427-1/200  Seksjonering   26.11.2018 21:00  opprettet seksjoner: snr: 1
formål: Bolig sameiebrøk: 1/2
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9190017. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 580 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
26 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 050 000,-))
--------------------------------------------------------
38 572,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 618 572,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger er et firma og kan derfor ikke tegnet eierskifteforsikring.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent Yildirim.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja - ABCHUS. 14. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, e.l.?
- Ja - Mulighet for praktikant-del i kjeller. 14.1. Er enheten godkjent for varig opphold?
- Ja - Godkjent.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 10.05.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport og egenerklæring
- Offentlige opplysninger
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1430 Brekkeveien 71A
1430, Brekkeveien 71A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Brekkeveien 71A
1/47
Lukk
0