Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TÅRNÅSEN: Tilbaketrukket enebolig 100m. unna marka. Innerst i blindvei. Peis. Hage, terrasse og balkong.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Gydas vei 94 presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/ Boa Eiendomsmegling Oslo vest.Første etasje.Dette er en fin enebolig som har blitt oppgradert de senere år.Det har blant annet blitt skiftet ut taktekking, vinduer, kjøkkeninnredning m.m.
Med en god romløsning og et barnevennlig nabolag er dette et supert hjem for hele familien.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Kjøkkeninnredningen ble fornyet i 2011 med fabrikkmalte og profilerte fronter samt benkeplate i heltre.Romløsningen inkluderer totalt to bad og et vaskerom.Trappesatsen til andre etasje.En pen, hvitmalt trapp.Andre etasje.I andre etasje finner soverommene sin rettmessige plass. Totalt fire soverom.Hovedsoverommet har direkte utgang til husets balkong.Et luftig uterom med utsikt over nabolaget.På hovedsoverommet er det godt med plass, samtidig som det rommer et større garderobeskap.Badet i 2. etasje inneholder et dusjkabinett, servant med underskap og skuffer samt wc.U. etasje.I en større familie er et vaskerom svært praktisk for å enkelt holde orden i hverdagen.Gydas vei 94 har en tilbaketrukket plassering i etablerte omgivelser på Tårnåsen.Huset ligger kun gode 100m fra friluftsområdet Grønliåsen.Dette er et stille og utpreget familievennlig nabolag med en nærmest landlig atmosfære.Skoleveien kort og enkel på den belyste turveien Kongeveien frem til Tårnåsen skole og Hellerasten ungdomskole.I området eksisterer det for øvrig et bredt tilbud av fritidsaktiviteter.1. etasje: Entré, gang, bad, kjøkken og stue med utgang til terrasse på 15 kvm.2. etasje: Stue, bad og fire soverom - ett med utgang til balkong.Kjeller: Disponibelt rom, vaskerom og fire boder.
0
253
Se store bilder
Prisantydning: 5 900 000,-
Totalpris: 5 900 000,-
Primær rom: 174m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 4
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.38 Bnr.288 i Oppegård kommuneKort oppsummertGydas vei 94 ligger i barne- og familievennlig omgivelser på Tårnåsen, kun 100 meter unna friluftsområdet Grønliåsen. I nærområdet og innenfor kort gang- eller sykkelavstand finner du både barne- og ungdomsskole og stor nærbutikk. Det er ellers kort vei til Hauketo stasjon med hyppige tog- og bussavganger til sentrum.

Huset ble oppført 1954 som tomannsbolig, men er i dag innredet og i bruk som en enebolig. Gjennom de senere årene er det skiftet taktekking, vinduer, kjøkkeninnredning og innvendig røranlegg, i tillegg er det gjennomført noen oppgraderinger og oppussing av overflater.
- Marka-nær enebolig på Tårnåsen
- God romløsning over to plan, samt kjeller
- Nyere kjøkken og bad
- Vestvendt terrasse og balkong
- Oppgradert gjennom de senere år
- Meget barnevennlig nabolag
- Nær barne- og ungdomsskole samt idrettsanlegg
- Umiddelbar tilgang på Grønliåsen med lysløype
- Kort vei til kjøpesentre på Kolbotn og HolmliaDitt nye hjemDette er en fin enebolig som har blitt oppgradert de senere år. Det har blant annet blitt skiftet ut taktekking, vinduer, kjøkkeninnredning m.m. Med en god romløsning og et barnevennlig nabolag er dette et supert hjem for hele familien.   Stuen er lys og åpen og rommer både en spisestue og en sofagruppe. Her er det enkelt å innrede med det møblementet som passer behovet i hverdagen. Peisen finner også sin rette plass her. På kalde vinterdager er det godt å kunne lene seg tilbake med fyr i peisen og nyte den varme og lune stemningen. Fra stuen er det også utgang til terrassen på ca. 15 kvm. Her ute er det bare å finne frem grillen og kose seg på fine sommerdager sammen med venner og familie.

Kjøkkenet finner du som et åpent rom ut mot stuen. Her er innredningen fornyet i 2011 med fabrikkmalte og profilerte fronter samt benkeplate i heltre. Hvitevarene inkludert mikrobølgeovnen er integrert og det har blitt lagt et flislagt felt over benkeplaten. Flisfeltet gjør det enklere å holde rent samtidig som det gir et stilfullt resultat. På kjøkkenet får man også plass til et mindre spisebord. Her kan man nyte frokosten med hyggelig utsyn ut vinduet.

I andre etasje finner soverommene sin rettmessige plass. Av de totalt fire soverommene er det to større og to mindre rom. På hovedsoverommet er det godt med plass, samtidig som det rommer et større garderobeskap. Her finner du også utgangen til husets balkong. De øvrige soverommene oppleves i likhet med hovedsoverommet luftige og med plass til det man trenger. To av de er av mindre størrelse og passer ypperlig som barnerom eller gjesterom. Alternativt kan man innrede et av soverommene som kontor dersom det er ønskelig.

Det er totalt to baderom samt vaskerom i kjelleren. Et av badene er plassert i
1.etasje og inneholder wc, servant og badekar. Det andre badet er plassert i
2.etasje. Her finner du et dusjkabinett, servant med underskap og skuffer samt wc. Begge badene har lyse fliser og vindu. Vaskerommet finner sin plass i kjelleren. I en større familie er et vaskerom svært praktisk for å enkelt holde orden i hverdagen. Her finner du opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt oppvaskkum. Kjelleren har også flere boder som er gjør oppbevaringen av alt fra ski/skøyter til sesongklær enkelt og ryddig.InnholdKjeller: Disponibelt rom, vaskerom og fire boder.
1. etasje: Entré, gang, bad, kjøkken og stue med utgang til terrasse på 15 kvm.
2. etasje: Stue, bad og fire soverom - ett med utgang til balkong.Beliggenhet og nærområdetGydas vei 94 har en tilbaketrukket plassering i etablerte omgivelser på Tårnåsen og ligger kun gode 100 meter unna friluftsområdet Grønliåsen. Dette er et stille og utpreget familievennlig nabolag med en nærmest landlig atmosfære.

For familiens yngste er skoleveien kort og enkel på den belyste turveien Kongeveien frem til Tårnåsen skole og Hellerasten ungdomsskole. I området eksisterer det for øvrig et bredt tilbud av fritidsaktiviteter organisert av de lokale idrettslagene og foreningene.

Det kollektive knutepunktet Hauketo stasjon er omlag to kilometer unna, herfra har NSB hyppige avganger i rushtiden og en reisetid inn til Oslo S på cirka 10 minutter. Til stasjonen kan du ta 81-bussen som har hyppige avganger fra Nedre Prinsdals vei kun tre minutters gange unna og frakter deg direkte bort til stasjonen på få minutter, om du ikke heller foretrekker å gå eller sykle gjennom nabolagets smågater. Rett ved holdeplassen finner du både REMA1000 og Europris der det er enkelt å handle på vei hjem, i tillegg finner du også både KIWI og EXTRA i nærområdet.

Større shoppingmuligheter venter både på Holmlia senter og i sentrum av Kolbotn, en kort kjøretur sydover. Førstnevnte har et representativt utvalg av forretninger innen de fleste bransjer, inkludert ett av Vinmonopolets utsalg og et godt servicetilbud i form av blant annet tannlege, lege og, bibliotek.

Med bil har du ellers enkel tilgang både til E18 ved Fiskevollbukta via Ljabrudiagonalen, samt til E6 ved Gjersrudtjern.

Fra huset får du umiddelbar tilgang på Grønliåsens fine rekreasjonsområder som er utmerkede for hverdagslige spasér- eller løpeturer. Her finner du også lysløype som starter ved skolene og strekker seg i en god sløyfe rundt åsen - perfekt for skiturer når forholdene tillater vinterstid. For innendørs trening kan Fresh Hauketo være et godt alternativ, det samme er SATS ELIXIA på Kolbotn og MUDO på Prinsdal torg.TomtAreal: 694 kvm, Eierform: Eiet tomt.ParkeringParkering på tomt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Drenering: Ukjent drenering rundt halvparten av boligen. Tidligere eier har utbedret halvparten av boligen. Yttervegger: Vegger under bakkeplan oppført i murkonstruksjon, innvendig i pusset utførelse. Vegger over bakkeplan oppført i reisverk av tre. Utvendig stående kledning. Sørvegg skiftet i 2015 iht. tidligere eier, øvrige vegger fra byggeår. Vinduer: Vinduer i to-lags isolerglass hovedsaklig fra 2003. Takkonstruksjoner: Saltakkonstruksjon med bordtak som undertak og kaldtloft. Adkomst til loft via loftsluke i gang i 2 etg. Stål takrenner og nedløp. Takpapp, lektere og takstein på hele huset ble byttet i 2003- 2004 iht. tidligere eier. Balkonger, terrasser ol.: Terrasse med utgang fra spisestue 1 etg med takoverbygg. Rekkverk i malt utførelse. Terrassebord i behandlet utførelse. Gulvsystemer: Trebjelkelag i etasjeskiller mot kjeller og trebjelkelag i etasjeskiller mot 2 etg.Overflater og innredningGulv: Gulvoverflater er hovedsaklig tekket i parkett og noe laminat. Flislagte gulvoverflater på bad.  Teppe på ett rom i kjeller etasje. Betonggulv og fliser på resterende kjeller etasje gulv.

Innvendig vegger: Innvendige veggoverflater i panel, malte plater og flislagte overflater. Malte betongoverflater i kjeller etasje.

Kjøkken: Nytt kjøkken fra 2011 med fabrikkmalt og profilerte fronter. Heltrebenkeplate. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps svingbar blandebatteri. Platetopp og avtrekksvifte over med utkast fra veggen. Integrert komfyr, kjøleskap og mikrobølgovn. Lyslister. Flislagt felt over benkeplate. Downlights i tak.

Bad
1. etasje: Rektangulært badekar, veggmontert garnetyr. Enkel servant med underskap og overskap med speil. Frittstående wc. Veggoverflater tekket i flislagte overflater.

Bad
2. etasje: Dusjkabinett med servant med underskap og skuffer. Frittstående wc. Flislagte veggoverflater.

Ildsted: Tegl-pipe med feieluke i kjeller etasje.OppvarmingOppvarming med peis i stue. Panelovner. Varmekabler på bad. Parafinbrenner.

Parafinbrenneren har en 1200 liters innemurt tank i kjelleren. Parafinbrenneren kan brukes med biobrensel slik den er i dag når vanlig parafin ikke lenger er lov å bruke fra 2020.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Kjeller: 72 kvm
1. etasje: 76 kvm
2. etasje: 76 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Kjeller: Trapperom, vaskerom, studio.
1. etasje: Bad, entré, kjøkken, stue, spisestue.
2. etasje: Bad, stue, trapperom, 4 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål.

Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til frittliggende småhusbebyggelse. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan vedtatt: 12.09.2016 samt kommuneplan vedtatt: 25.05.2011. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter pr. år: kr. 13.196,- inkl.mva pr.

Kommunale avgifter forfaller med 4 terminer pr. år.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 699 594 per 07.03.19 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 6 118 539 per 07.03.19. Ligningsår: 2017.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har ferdigattest datert: 1954, samt ferdigattest til sammenføyning fra tomannsbolig til enebolig datert: 2019.
- Vi har mottatt bygningstegninger fra kommunen. Det vites ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G

Grunndata: 1954/1242-1/6  Registrering av grunn   22.03.1954  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0217 Gnr:38 Bnr:130

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9190021. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 900 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
147 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 900 000,-))
--------------------------------------------------------
159 822,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 059 822,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger kan ikke tegne eierskifteforsikring da eiendommen selges via et As.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Det er en forutsetning for denne handelen at egenerklæring om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper og selger, og godkjennes av kommunen før overdragelsen. Erklæringen skal vedlegges skjøtet for tinglysning og oppgjøret kan ikke foretas før erklæringen foreligger i signert og godkjent stand.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent Yildirim.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring: 15. Foreligger det løpende leiekontrakt på hele eller deler av boligen/eiendommen?
- Ja - Boligen leies i dag ut for kr. 19.000,- + strøm.

Selger har ikke bebodd eiendommen.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 06.03.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport og egenerklæring
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1413 Gydas vei 94
1413, Gydas vei 94
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Last ned alle dokumenter som ZIP Egenerklæring.pdf Løsøre og tilbehør.pdf Opplysninger fra kommune Gydas vei 94.pdf Tilstandsrapport.pdf
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Gydas vei 94
1/25
Lukk
0