Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
KRÅKSTAD: Nyoppusset enebolig med funkispreg. Perfekt beliggenhet ved skole og barnehage. 2 nye bad. Garasje & terrasse.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Skolebakken 4B presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/ Boa Eiendomsmegling Oslo vest.Første etasje: Gang, bad/vaskerom, soverom, stue/kjøkken med spiseplass og bad.De gode vindusflatene gjør at sonen oppleves lys og luftig.En nylig renovert og modernisert enebolig over to etasjer.
01.Fasade

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Huset har en arealeffektiv og familievennlig planløsning.Her kan man senke skuldrene og la peisen skape lun stemning på kjølige høst - og vinterdager.Stuedelen er malt i en mørk blå farge som står godt i stil til det aktuelle trendbildet.Fra stuen er det dirkete utgang til markterrassen og hagen.På markterrassen møter man et stort og luftig uterom med gode solforhold.Her er det plass til både lounge og spisebordsmøblement.På varme sommerdager er det herlig å kunne åpne opp terrassedøren.Detaljer fra kjøkkenet.Kjøkkenet har en tilbaketrukket plassering i den sosiale sonen.En romslig kjøkkeninnredning med rikelig av skap og benkeplass.Innredningen er stilrent utformet med lyse fronter og mørk benkeplate.Badet er av god størrelse med lys innredning samt flislagte gulv og vegger.Servanten er dobbel og det er godt med lagringsplass i underskapet.Hovedsoverommet er plassert i første etasje og de tre andre soverommene ligger i underetasjen.Her inne står det et romslig garderobeskap med skyvedører.Fin entre med flislagt gulv og varmekabler. Malte panelveggerI første etasjen ligger også hjemmets mest praktiske rom - vaskerommet. Rommet er kombinert med baderom.Trappegangen til underetasjen.U. etasje: Trappegang/kjellerstue, to soverom og sov/kontor. Tre boder.Kjellerstuen fungerer som underetasjens sentrum.Soverommene er romslige og vil fungere ypperlig som både barnerom, gjesterom eller kontor.Fargevalgene er stilrene og enkle.To av rommere er dekorert med barnevennlige motiver på veggen.Hyggelige rom å starte dagene på.På det rosa rommet er det Ole Brumm som regjerer på veggen.Et herlig soverom med søt dekorering.Utelysene fungerer godt.Enkel parkering i garasje.I hagen har familiens yngste god boltreplass til lek og moro.1. etasje: Gang, bad/vaskerom, soverom, stue/kjøkken med spiseplass og bad.U. etasje: Trappegang/kjellerstue, to soverom og sov/kontor. Tre boder.
0
695
Se store bilder
Prisantydning: 5 150 000,-
Totalpris: 5 150 000,-
Primær rom: 158m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 4
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.10 Bnr.131 i Ski kommuneKort oppsummertSkolebakken 4B er en nylig renovert og modernisert enebolig over to etasjer. Huset har en arealeffektiv og familievennlig planløsning samt romslige uteområder. Et flott hjem for storfamilien!

Området er svært barnevennlig med kort vei til skole, barnehage og dagligvaren. Kråkstad barne - og ungdomsskole finner man allerede på motsatt side av veien og barnehagen ligger kun knappe 350m bortenfor. Kråkstad jernbanestasjon ligger knappe 10 minutters gange unna.
- Familievennlig enebolig med fine uteområder
- Romslig hage og markterrasse
- Arealeffektiv planløsning over to etasjer
- Fire soverom, to bad, stue og kjellerstue
- Moderne peis i stuen
- God lagringsplass, tre boder
- Skole og barnehage i umiddelbar nærhet
- Kort vei til flotte turområder i skog og mark
- To nye bad fra 2019.
- Nytt asfalttak lagt i 2019.Ditt nye hjemHuset inneholder en familievennlig planløsning som inkluderer blant annet fire soverom, to bad og kjellerstue. I første etasjens sosiale sone kan hele familien samles til både hverdagsmiddager og større sammenkomster. De gode vindusflatene gjør at sonen oppleves lys og luftig, og man har direkte tilgang ut til den romslige markterrassen. På varme sommerdager er det herlig å kunne åpne opp terrassedøren å slippe utefølelsen rett inn i stuen.

På markterrassen møter man et stort og luftig uterom med gode solforhold og plass til både lounge og spisebordsmøblement. I hagen har familiens yngste god boltreplass til lek og moro. Et barnevennlig uteareal til glede for hele familien.

Stuedelen er malt i en mørk blå farge som står godt i stil til det aktuelle trendbildet. Innred stuen etter behov og sett sammen den perfekte stuekroken til hverdagens rolige kvelder samt større sammenkomster. Her kan man senke skuldrene og la peisen skape lun stemning på kjølige høst - og vinterdager. Romfølelsen er god, og man har et fint utsyn mot markterrassen og hagen.

Kjøkkenet har en tilbaketrukket plassering i den sosiale sonen. En romslig kjøkkeninnredning med rikelig av skap - og benkeplass. Innredningen er stilrent utformet med lyse fronter og mørk benkeplate. Hvitevarene er i hovedsak fra leverandøren Miele med unntak av kjøleskapet som er levert av Whirlpool.

I første etasjen ligger også hjemmets mest praktiske rom - vaskerommet. Rommet er flislagt og inneholder godt med lagringsplass i over - og underskap. Benken gir en bred arbeidsflate slik at de ukentlige gjøremålene går raskt og effektivt. Under benkeplaten er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rommet er kombinert baderom/vaskerom og inkluderer et vegghengt toalett samt badekar.

Samme etasje inkluderer også et romslig baderom. Badet er i likhet med badet/vaskerommet av god størrelse med lys innredning samt flislagte gulv og vegger. Servanten er dobbel og det er godt med lagringsplass i underskapet. Et pent og stilfullt bad med lunt gulv.

Hovedsoverommet er plassert i første etasje og de tre andre soverommene ligger i underetasjen. Hovedsoverommet er stilfullt innredet med en trendriktig kontrastvegg som gir rommet karaktér. De tre øvrige rommene vil fungere ypperlig som både barnerom, gjesterom eller kontor. To av rommere er dekorert med barnevennlige motiver på veggen.

Kjellerstuen fungerer som underetasjens sentrum. En smart innredet sone som gir familiens yngste ekstra boltreplass til vennebesøk og muligheten til å hygge seg meg egne tv-ønsker. Underetasjen inkluderer også tre lagringsrom på hhv. 15, 13 og 2 kvm.Innhold1. etasje: Gang, bad/vaskerom, soverom, stue/kjøkken med spiseplass og bad. U. etasje: Trappegang/kjellerstue, to soverom og sov/kontor. Tre boder.Beliggenhet og nærområdetSkolebakken 4B har en landlig plassering i et veletablert nabolag rett ved Kråkstad sentrum, knappe ti minutters kjøring sydover fra sentrum av Ski.

Skoleveien er trygg og enkel for familiens yngste. Kråkstad barne- og ungdomsskolen finner man allerede rett ovenfor veien. Ved skolen ligger også Kråkstadhallen som benyttes aktivt av det lokale idrettslaget Kråkstad IL. Laget organiserer et bredt tilbud av ulike idretter som fotball, håndball, innebandy og volleyball, samt ski, svømming og turn. På skolens område er det i tillegg ballbinge og lekeplasser som kan benyttes aktivt av barna etter skoletid, mens gressbanen ligger på idrettsplassen like bortenfor. Det er i tillegg åpent folkebad i skolens basseng to timer hver lørdager store deler av året.

Til togstasjonen tar det omlag 10 minutter å gå, og fra stasjonen har NSB halvtimesavganger i rushtiden samt timesavganger resten av dagen. Reisetiden til Oslo er kun omkring halvtimen. Med utbygging av Follobanen vil reisetiden reduseres betydelig, til kun 11 minutter fra Ski.

Dagligvarene kan du handle på nærbutikken som ligger i sentrum av Kråkstad, mens et bredere tilbud av forretninger venter i sentrum av Ski, cirka 10 minutter unna med bil. Her ligger blant annet Ski Storsenter som har svært gode shoppingmuligheter i hele 145 forretninger og spisesteder. På senteret finner du det meste innenfor hus, hjem og mote, samt dagligvarer og ett av Vinmonopolets utsalg. I første etasje ligger i tillegg kinosenteret med 8 saler, mens Avancia i tredje etasje er et godt alternativ for innendørs trening. Ta gjerne også med familien innom Egon eller Peppes Pizza for noe godt å spise.

Kråkstad og Skis sentrale beliggenhet innebærer kort kjøretid til eksempelvis Oslo, normalt på cirka halvtimen utenom rushtid. Fra eiendommen får du nærmest umiddelbar tilgang på E18 som i dag passerer forbi nabolaget, og videre ut til E6 ved Vinterbro. Fra sentrum av Ski går en rekke lokale og regionale bussforbindelser, det samme gjør Flybussen til Gardermoen.

De nærliggende marka-områdene gir deg enkel tilgang på fine turområder, deriblant lysløypen som ligger i skogholtet øst for skolen. I periodene med nok snø på vinteren finner man gode skiforhold allerede på jordene ovenfor veien. Her preppes det skiløyper og man kan enkelt spenne skiene fast allerede rett utenfor ytterdøren. Nettverket av veier og løyper fungerer også ypperlig for sykling og fotturer.TomtAreal: 702 kvm, Eierform: Eiet tomt.ParkeringParkering i garasje samt på egen tomt.Byggemåte hentet fra tilstandsrapportGrunn og Fundamenter: Moderat til lav aktsomhet. Det er ikke maålt forekomst av radon, men kan forekomme ved f.eks. tilkjørt masse.

Grunnmur: Grunnmur i leca. Synlig mur over terreng med behandlede hvitmalte flater. Enkelte overflatesprekker i murpuss. Ingen ytterligere tiltak synes nødvendig/påkrevd.

Drenering: Boligen har tilstøtende terreng mot vest, sydvest og det nordvestlige fasadehjørnet. Pga. snødekket mark, var det vanskelig å påvise om funksjonskravene for avrenning vekk fra grunnen var tilfredsstillende. Fra innvendig gulv/vegg i husets kjellerrom, ble det på befaringsdagen ikke påvist fukt. Drenerende massene er ikke kontrollert.

Veggkonstruksjon og utvendige fasader: Murte kjellervegger med utvendig pusset sokkel/fasade oppført med isolert bindingsverk i tre. Avstivet med platekledning, utlektet og kledd med stående tømmermannspanel. Deler av fasaden mot vest er oppført og forblendet med teglstein. Luftet fasade med over og underliggere.

Vindu: Noen vindu i stue
1. etasje er fra 1986. Nye vinduer fra 2018 på kjøkken, hovedsoverom, vaskerom-bad/toalett og ett soverom i U. etasje. 2 Soverom i U. etasjen har vinduer fra 2013. Det opplyses ikke om punkteringer av isolerglass eller andre defekter pa. vinduer. Grunnet temperatur og lysforhold kan dette være vanskelig å kontrollere.

Takkonstruksjon: Flatt tak tekket med asfaltdekke. Isolert med polystyren-/minneralull. Renner, nedløp og beslag: Beslag og nedløp i stål. Overflatevannet ledes til 4 sluk i raftekassene, og videre ned i taknedløp også vekk fra huset. Nytt asfalttak i 2019.

Etasjeskillere: Isolert etasjeskille i trebjelkelag. Antatt trebjelkelag mellom boligens U. og
1. etasje. Ingen markante nedbøyninger/svikt eller ujevnheter merket pa. befaringsdagen. Det er ikke målt med laser, rettholt e.l.Overflater og innredningGulv: Fliser på vaskerom/bad, dusjbad/toalett, gang og deler av kjellerstuegulv, laminat hovedsoverom, forøvrig parkett. Vegger: Fliser på vaskerom/bad og dusjbad/toalett. Forøvrig platekledde vegger/noe trepanel. Himlinger: Platekledd/trepanel/gips. Malte flater.

Kjøkken: U-formet kjøkkeninnredning med tilhørende del. Oppvaskkum med ett-greps blandebatteri nedfelt i benkeplate. Hvite fronter på over og underskap. Miele induksjonstopp nedfelt i benkeplate. Miele integrert stekeovn/mikro. Integrert Miele oppvaskmaskin. Whirlpool Kjøleskap.

Bad
1. etg. Dusjhjørne med vegghengt dusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne og drenshull for lekkasjevann. Vegghengt innredning med nedfelt dobbelt vaskeservant og ett-greps blandebatteri i benkeskap. Speil over vask.

Bad/vaskerom
1. etg: Badekar med avløp direkte til sluk. Vegghengt toalett med innebygget sisterne og drenshull for lekkasjevann. Vegghengt innredning (Over, - og Underskap), med nedfelt oppvaskkum og ett-greps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin.OppvarmingBoligen har elektrisk oppvarming med panelovner i begge etasjer og gulvvarme i entre, vaskerom-bad/toalett,  dusjbad/toalett og under flisene i kjellerstuen.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.

Eiendom gnr/bnr. 10/132 gis rett til adkomst over gnr./bnr. 10/131 i 4 meters bredde frem tll Skolebakken.

Eiendommen gnr/bnr. 10/131 gis rett til anlegg- drift- og vedlikehold av private vann- og avløpsledninger som ligger over gnr./bnr. 10/132.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etg: 98 kvm U. etg: 90 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etg: Entre/gang, bad/vaskerom, 1 soverom, stue/kjøkken med spiseplass og dusjbad/toalett. U. etg: Trappegang/kjellerstue, 2 soverom og 1 sov/kontor.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. Eiendommen ligger inn under reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for Kråkstad tettsted, Sør. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter pr. år: kr. 24.639,- inkl.mva for 2019.

Kommunale avgifter varierer etter forbruk.

Fordeling: Helårsrenovasjon større SK 1 Stk. Feiegebyr per. pipeløp 1 P.Løp Målerleie bolig 1 Stk. Abonnementsgebyr vann bolig 1 Stk. Abonnementsgebyr avløp bolig 1 Stk. Forskudd Vanngebyr 294 Kbm Forsk. Avløpsgebyr 294 Kbm

Forfaller med 4 kvartalsvise terminer pr. år.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 251 848 per 01.03.19 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 4 506 651 per 01.03.19. Ligningsår: 2017.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Gul F.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har ferdigattest datert: 1970
- 1 etasjen ble tatt i bruk 01.01.1964 og underetasjen ble tatt i bruk 17.09.2004.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 1993/1933-1/6 FREDNINGSVEDTAK TINGLYST 22.02.1993 Fredning med hjemmel i kulturminnelovens par. 15. OVERFØRT FRA: 0213-10/1
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/441631-1/200 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT TINGLYST 27.04.2017 21:00 :Knr:0213 Gnr:10 Bnr:132

Grunndata: 2017/39668-1/200 FESTENUMMER GITT BRUKSNUMMER TINGLYST 13.01.2017 DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:0213 Gnr:10 Bnr:1

2017/39668-2/200 OVERFØRING FRA TIDLIGERE FESTENUMMER TINGLYST 13.01.2017 UTGÅTT FESTENUMMER:Knr:0213 Gnr:10 Bnr:1 Fnr:32

2017/441624-1/200 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 27.04.2017 21:00 UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0213 Gnr:10 Bnr:132

Rettigheter på andre eiendommer: Rettigheter på 0213-10/132 i eiendomsrett 2017/441631-2/200 BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDNING TINGLYST 27.04.2017 21:00 :Knr:0213 Gnr:10 Bnr:131 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

Rettigheter på 0213-10/132 i eiendomsrett 2017/441631-3/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDNING TINGLYST 27.04.2017 21:00 :Knr:0213 Gnr:10 Bnr:131 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9190025. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 150 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
128 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 150 000,-))
--------------------------------------------------------
141 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 291 072,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent YildirmBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1408 Skolebakken 4B
1408, Skolebakken 4B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Skolebakken 4B
1/36
Lukk
0