Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ST. HANSHAUGEN: 3 (4)-roms hjørneleilighet med stor solrik balkong. v.vann/fyring inkl. Ingen dok. avgift. Garasjeleie*.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Bjerregaards gate 56 B presenteres av Tommy Friestad ved Boa Eiendomsmegling Oslo vest.Innhold: Entré/gang, bad, kjøkken, spisestue, stue, to soverom.En innholdsrik og pen leilighet med nordisk interiør og romslig takhøyde.Balkongen er sydvendt på ca. 6,6 kvm og ble i 2016 rehabilitert og oppgradert.
Et ypperlig uterom med gode solforhold fra ca. kl. 07.00 - kl. 19.30 sommerstid.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Stuedelen er romslig med gode møbleringsmuligheter og store vindusflater.Store vindusflater gir gode lysforhold.Sydvendt hjørneleilighet gir godt med dagslys i stuen.Stuen videreføres mot spisestuen. Her er det god plass til møblering av et langstrakt spisebord.Et ypperlig rom for middagsselskaper og sammenkomster.På kjøkkenet møter man en stilren og trendriktig innredning levert av HTH (2015).Innredningen er todelt og innerst i kjøkkensonen finner man en hyggelig spiseplass.Spesialtilpasset benkeplate i bambus med underlimt oppvaskkum og kjøkkenarmatur fra Tapwell.Integrerte hvitevarer fra Siemens inkluderer 80cm induksjonstopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og nisje for kjøleskap.Leiligheten har to romslige soverom.Begge dekorert i lyse toner.Hovedsoverommet er innredet med to doble garderobeskap og en kommode.Soverom to vil fungere ypperlig som både barnerom, gjesterom og kontor.Det er god plass til innredning også her.Lyse og hyggelige rom å starte dagene på.Baderommet er pent og innbydende med moderne innredning og romslig areal.Innredningen inkluderer servant med underskap, vegghengt toalett, dusj med regn-blandebatteri og opplegg for vaskemaskin.Entréen er av god størrelse og inneholder rikelig med oppbevaringsplass.Gulvet er belagt med historiske fliser og inngangsdørens nyanse fanger opp fargespillet i gulvet.Noe av det fine med å bo i Bjerregaards gate 56 B er det gode naboskapet.I bakgården er det en stor felles terrasse med utemøbler og langbord til glede for beboerne.Et veldrevet aksjelag med egen gjenbruksordning og hagegruppe.De yngste beboerne har god boltreplass til lek og moro.Leiligheten har god internplassering på hjørnet av bygget.De hverdagslige innkjøpene kan du enkelt utføre ved St. Hanshaugen Senter med REMA1000.Hos Smalhans finner du bydelsspisestedet der det sosiale rundt bordet står i fokus.Gutta på Haugen er kjent for sine delikatesser fra fjern og nær. Sommerstid kan man nyte spennende is ved uteboden deres.Kjøp gjerne med deg noe godt å bite i og legg turen opp til parken på gode dager.Kort vei til en rekke bussforbindelser.
6
418
Se store bilder
Prisantydning: 7 200 000,-
Totalpris: 7 456 000,-
Primær rom: 100m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Aksje
Rom: 2 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.218 Bnr.78 i Oslo kommuneKort oppsummertBjerregaards gate 56B er en innholdsrik og pen leilighet med nordisk interiør og romslig takhøyde. Leiligheten har en god internplassering på hjørnet av bygget og inneholder gjennomgående store rom med gode lysforhold og behagelig atmosfære. Balkongen ble oppgradert så sent som i 2016 og er et fint uterom på ca. 6,6kvm. Leiligheten ble gjennomgående oppusset i 2014/2015.
- Romslig 4-roms hjørneleilighet med lys og åpen atmosfære
- Sydvendt balkong med gode solforhold
- To soverom med sval og luftig atmosfære
- Moderne og påkostet kjøkken samt bad
- Varmtvann- og fyring inkludert i f.kost
- Mulighet for garasjeleie m/ elbil-lading i nærheten
- Dekkhotell og ekstra boder i aksjelaget til leie
- Pent opparbeidet bakgård med stor terrasse og lekeplass
- Kort vei til alt av servicetilbud og kollektivtransport
- Nærhet til flotte parker og rekreasjonsområderDitt nye hjemFlytt rett inn til et lyst og velholdt hjem med luftig romfølelse. Stuedelen er romslig med gode møbleringsmuligheter og store vindusflater som sikrer rikelig innslipp av naturlig dagslys. Fra rommets venstre side er det utgang til balkongen. 

Balkongen er på ca. 6,6kvm og ble i 2016 rehabilitert og oppgradert. Et ypperlig uterom vendt mot syd med gode solforhold fra ca. kl. 07.00 - kl. 19.30 sommerstid. Overbygget gjør at balkongen oppleves lun. Sittebenkene er plassbygget, utformet i Sibirsk lerk. Benkene medfølger handelen.

Stuen videreføres mot spisestuen. Her er det god plass til møblering av et langstrakt spisebord med rom for både middagsselskaper og større sammenkomster. Veggene er dekorert med klassisk brystpanel og himlingen strekker seg noen gode centimetere nedover veggen. Samtlige overflater ble malt i 2014/2015 og alle innerdører/dørkarmer samt inngangsdøren ble malt i 2019.

På kjøkkenet møter man en stilren og trendriktig innredning levert av HTH (2015). Innredningen er todelt og innerst i kjøkkensonen finner man en hyggelig spiseplass. De fleste hvitevarene er integrerte og inkluderer induksjonstopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og nisje for kjøleskap. Hvitevarene ble satt inn nytt i 2015, samtidig som innredningen. Benkeplatene er utformet i bambus og oppvaskkummen er underlimt. Veggen mellom over - og underskapene er belagt med lyse mosaikkfliser som setter et ekstra preg på designet. Sitteplassen på kjøkkenet er tilpasset rommet og står i stil til den øvrige innredning.

Entréen er av god størrelse og inneholder rikelig med oppbevaringsplass. Her er finner man både et innbygd garderobeskap og et tilhørende høyskap. Gulvet er belagt varmekabler og historiske fliser. Inngangsdørens nyanse fanger opp fargespillet i gulvet.

Leiligheten inneholder totalt to soverom. Det ene med inngang fra spisestuen og det andre med inngang fra entréen. Begge er av gode størrelser, dekorert i lyse toner. Hovedsoverommet som har inngang fra spisestuen kan enkelt innredes med både dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. I dag står det to doble garderobeskap og en kommode her. Dersom et tredje soverom er av behov skal det være mulig å flytte kjøkkenet ut i spisestuen.

Baderommet er pent og innbydende med moderne innredning og romslig areal. Innredningen inkluderer servant med underskap, vegghengt toalett, dusj med regn-blandebatteri og opplegg for vaskemaskin. Et flott baderom med gjennomtenkte løsninger. Benkeplaten over vaskemaskinen er utformet i bambus. Badet stod ferdig oppusset i 2014.

Noe av det fine med å bo i Bjerregaards gate 56 B er det gode naboskapet. Et veldrevet aksjelag med egen gjenbruksordning og hagegruppe. I bakgården er det en stor felles terrasse med utemøbler og langbord til glede for beboerne. Aksjelaget har eget dekkhotell (600,- pr. år) og ekstra boder man kan leie dersom det er av behov. P.t. utredes det muligheten for å etablere en takterrasse i bygget med tilgang fra samtlige trappeoppganger.InnholdInnhold: Entré/gang, bad, kjøkken, spisestue, stue, to soverom.

Leiligheten disponerer også to lukkede boder hhv. 3,8. og 4,3kvm med hyller i felles kjeller.Beliggenhet og nærområdetSt. Hanshaugen er stedet i Oslo der øst møter vest og et mellomstadium mellom Grünerløkkas puls og Frogners fredelige gater - to karakteristiske bydeler som fra hver sin kant påvirker og bidrar til St. Hanshaugens egen unike atmosfære. En del av denne egenarten skapes også av de mange renommerte spesialforretningene og det rike utelivet blant St. Hanshaugens kvartaler.

De nærmeste finner du allerede i krysset ved Ullevålsveien noen kvartaler nedover der Kaffebrenneriet har en av sine eldste filialer og muligheten til å nyte en varm kopp utendørs på fortauet. Få meter nedenfor ligger Røtter, butikken for økologisk og naturlig mat. Utvalget inkluderer et stort sortiment av frisk frukt og grønnsaker, kjøtt fra norske økobønder og økologisk brød. Nabolagets egen pizza - Vesuvio Café og Pizza finner man rett borti gaten. En populær restaurant både på hverdag og helg. Veien er heller ikke lang bort til Lofthus samvirkelag som serverer nydelig bakst på dagen og pizza på kvelden.

Hos Smalhans finner du bydelsspisestedet der det sosiale rundt bordet står i fokus. Gutta på Haugen er kjent for sine delikatesser fra fjern og nær, her finner du den gamle kjøpmannsdisken med spennende oster, oljer og andre kuriositeter av kvalitetsvarer. Rett ved siden av byr Java espressobar og kaffeforretning på rykende ferske  kaffespesialiteter, mens Pascal er stedet for de deilige bakervarene.

Kjøp gjerne med deg noe godt å bite i og legg turen opp til parken på gode dager, bydelens frodige og grønne lunge med både fjordutsikt, en rekke kulturarrangementer og stor uteservering sommerstid.

De hverdagslige innkjøpene kan du enkelt utføre ved St. Hanshaugen Senter med REMA1000. Eventuelt kan man ta turen til KIWI i Dalsbergstien, på Joker på Alexander Kiellandsplass som også holder søndagsåpent, eller på COOP Mega Bislett som har et bredere sortiment. 

Ved Akerselva omlag 500 meter østover ligger Vulkan der tidligere industriområder er forvandlet til et mekka for mat, kreativitet og kulturelle opplevelser. Her er blant annet Mathallen samt utestedene BAR Vulkan, Dögnvill Bar & Burger og Fyrhuset Kuba som alle inviterer til sosiale hyggestunder.

Langs Akerselva er det også flotte turveier i begge retninger som slynger seg gjennom små parker og variert terreng, perfekt både for  rusleturer eller de hverdagslige løpeturene. Foretrekker du innendørs trening, er Fresh Fitness som ligger i nabobygget til leiligheten, eller SATS Bislett gode alternativer. Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser.

Kollektivtilbud og adkomst Med 37-bussen mellom Helsfyr og Nydalen tar du deg enkelt fra krysset ved Stensberggata og ned til Jernbanetorget på 7 minutter. Fra Waldemar Thranes gate tar 21-bussen fra Helsfyr deg ned til Aker Brygge på 12 minutter.

Ved Holbergs plass knappe 500 meter sydover passerer trikkelinjene 11 Majorstuen-Kjelsås, 17 Rikshospitalet-Grefsen og 18 Rikshospitalet-Ljabru, alle med reisetid ned til Stortorvet på 6 minutter.

Sentrumskjernen er også lett tilgjengelig til fots og en kortere rusletur via Høgskolens område og kvartalene lenger syd.

Med egen bil har du kort vei både opp til Ring 2 ved Ila og ned til Ring
1.TomtAreal: 4 996 kvm, Eierform: FellestomtParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser (beboerparkering)

Mulighet til å overta privat leieavtale i oppvarmet garasje i Akersbakken 35 for 1500,- pr mnd (4 min gange unna hjemmet), det er også mulig å leie parkering i St. Hanshaugsenteret rett ved leiligheten, her er det også garasjeplasser for El-bil-lading.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Yttervegger: Grunnmur oppført i mur-/betongkonstruksjoner. Yttervegger, bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger oppført i mur-/betongkonstruksjoner. Yttervegger belagt med fuget tegl. Vinduer: Malte vindusrammer og balkongdør i tre med 2-lags isolerglassvinduer fra 1998. Balkonger, terrasser ol.: Solrik overbygget balkong ca. 6,6m2. med adkomst fra stue. Balkongen er rehabilitert og forstørret i 2016. Rekkverk i lakkert stål og malt betongdekke. Praktiske sittebenker med lagringsrom. Gulvsystemer: Etasjeskillere i armert betong med oppforete tregulv. Støpt dekke på dusjbad/wc med rennesluk i dusj og tilfredsstillende membran. Tilfredsstillende fall på gulv mot sluk.Overflater og innredningGulv: Historiske fliser i entre´/gang. Knottebelegg på kjøkken. Gjennomgående tregulv i spisestue og stue, og begge soverom. Terrassofliser på dusjbad/wc. Iflg. eier er det lagt fliser under plassbygde garderobeskap i entre´/gang. Innervegger: Pussede og glattmalte veggflater i alle rom. Malte brystninger (i antatt MDF) i spisestue. Fliser på dusjbad/wc. Glassfliser i dusj. Himling: Pussede og glattmalte betonghimlinger i entre´/gang og oppholdsrom. Nedforet gipsbelagt himling med innfelte LED-spotter på dusjbad/wc.

Kjøkken: Innredning fra HTH med benkeskap og overskap med glatte fronter med integrerte grep. Benkeplater i bambus med underlimt oppvaskkum i børstet stål med 1-greps blandebatteri. Mosaikkfliser over benkeplater. LED-underbelysning. Integrert induksjonstopp, stekeovn, microbølgeovn, oppvaskmaskin og nisje for kjøleskap. Veggmontert ventilator i børstet stål med antatt kullfilter. Praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass. Spiseplass med praktiske sittebenker med lagringsrom.

Bad: Dusjbad/wc er utstyrt med servantskap med skuffer og glatte høyglansede fronter med integrerte grep og veggskap med hyller og høyglanset front. Heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggspeil med belysning. Vegghengt toalett fra Duravit med soft-close sete. Dusj direkte på gulv med regndusj og hånddusj. Innfellbar dusjvegg i herdet glass. Opplegg vaskemaskin i benkeskap med overliggende benkeplate i bambus.OppvarmingSentralfyringsanlegg med radiatorer i hvert rom. Varmekabler i gulv i entré/gang og på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonP-rom: 100 kvm Bra: 100 kvm Bta: 112 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, kjøkken, spisestue, stue, 2 soverom.Adgang til utleieDet er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnader kr.
5.313,- pr. mnd. Inkluderer: kabel-tv/ bredbånd, varmtvann/fyring, kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling fellesgjeld, driftskostnader m.m.

Herav: Felleskostnader
3.675,-
Lån/Renter
1.638,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 256 000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.03.2019 ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: DNBNOR-18844 Type lån: Serie Rentesats: 3,35% Restløpetid: 19 år 8 md. Restbeløp: kr. 22.520.730,-
Andel av saldo: kr. 174.163,-

Lånenummer: HUS301-11500125 10 Type lån: Serie Rentesats: 1,55% Restløpetid: 17 år 11 md. Restbeløp: kr.
3.736.791,-
Andel av saldo: kr. 28.912,-

Lånenummer: OBOS01-98207469475 Type lån: Annuitet Rentesats: 3,05% Restløpetid: 26 år 8 md. Restbeløp: kr.
6.764.042,-
Andel av saldo: kr. 52.318,-FellesformueKr. 13 244,- pr. 31.12.18 iht. brev fra forretningsførerLigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr. 1 800 395 per 18.03.19 og ligningsverdi som sekundærbolig kr. 6 481 421 per 18.03.19. For ligningsåret 2017.ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 82179299.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Aksjesalget består av 160 leiligheter knyttet til aksjer.
- Det er ikke forkjøpsrett i aksjelaget.
- Dyrehold: Husdyrhold er tillatt etter skriftlig søknad til styret som er en formalitet.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Aksjelaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget. Ingen kan eie flere aksjer enn de som gir borett til en bestemt bolig.
- Kjøper må selv sende en kopi av salgskontrakten til Skatteetaten slik at Skatteetaten kan registrere overdragelsen. Kopien kan sendes inn via skatteetaten.no/epost. Se ytterligere informasjon på hjemmesiden til Skatteetaten.

Diverse iht. forretningsfører:
- Aksjelaget har egen hjemmeside: bb56.no/
- Boligaksjeselskapet har avtale om vaktmestertjeneste med Bygardsservice AS.
- Aksjelaget har Viken Fibernett som TV og Bredbånds leverandør. Det følger med standard tv pakke samt 50 mbits linje som en del av husleiekostnaden. Alt utstyr/ dekodere følger leiligheten. Beboerne står fritt frem til å oppgradere hastighet / kanaler for egen regning hvis ønskelig. 
- Boligaksjeselskapet får levert fjernvarme fra Hafslund Fjernvarme AS.
- Det er fellesvaskeri i gården. -  Det er eget dekkhotell i sameiet (600,- pr år) og bodleie om man trenger ytterligere lagringsplass.

Planer om utbedringer/ oppussing av gården:
- Det er vedtatt et forprosjekt for utredning av mulighet for felles takterrasse med tilgang fra samtlige trappeoppganger. Generalforsamlingen har gitt styret fullmakt til å ta takterrasseprosjektet videre med en kostnadsramme på inntil kr 450 000 + 10% sikkerhetsmargin for å finne en prosjektleder/ansvarlig søker, sjekke hva som er mulig å få til, søke tillatelser og samle inn konkrete byggepriser for prosjektet.
- Forhager mot Bjerregaardsgate: forhagen utenfor stue- og soveromsvindu blir oppgradert med nyplanting av hekk/busker våren 2019. Disse er blitt skadet etter rehabiliteringsarbeid på fasade utført i 2016/2017.
- Oppussing av trappeoppganger.

Større utført vedlikehold og rehabilitering: 2018: Oppføring av nytt og større sykkelskur i bakgård. 2017: Bytting av branndører i kjeller, samt tetting av alle hull i kjellertak. 2016: Rehabilitering av tak; tekniskrom, søppelrom og terrasseplatting.
2015-2016: Utvendig fasaderehabilitering inklusive balkonger. 2014: Fasadevask inkl. vask av vinduer. 2013: Ny terrasseplatting i bakgården. Ny kjøreport. 2012: Nytt låssystem og dører mot bakgården. 2011: Rehabilitering av takbelegg: Takene mot Casparis gate og Brandts gate. Renovering av lekeplassen.
2010-2011: Oppussing av oppganger.
2009-2010: Installasjon fiberoptikk.
2009-2010: Installasjon av fjernvarme.
2009-2010: Installasjon av ny vannrør.
2009-2010: Fornying av soilrør, Fornying er basert på rør-i-rør metode.
2007-2007: Maling av vinduer ytre fasader.
2006-2006: Fasaderehabilitering og maling av vinduer ytre fasade.
2006-2006: Rehabilitering av takbelegg, mot Waldemar Thranes gate og Bjerregaards gate.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren lys grønn D.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Medfølger ikke handelen: taklampe gang, taklampe kjøkken (pendel), taklampe hovedsoverom, taklamper spisestue, vegglampe stue, hyllesystem stue, String-hylle kjøkken.Diverse- Boligen har Exdok (uattestert) datert: 1933
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2019. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 1934/910725-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 11.09.1934

1935/990826-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 14.03.1935 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

1944/301616-1/105 OBLIGASJON TINGLYST 08.07.1944 BELØP: NOK 656.500
PANTHAVER: Bjerregaardsgate Boligselskap AS Org.nr: 921768435

1963/513546-1/105 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST 17.09.1963 Prioritet etter kr.
2.320.000,- uten opptrinnsrett

1969/517084-1/105 TRANSPORT AV PANTHAVER TINGLYST 16.09.1969 FRA: Realbanken Lnr: 1116068 TIL: ABC-bank Lnr: 1086573

1974/503348-1/105 TINGLYSING PÅ NYTT TINGLYST 19.02.1974

2000/72218-1/105 TRANSPORT AV PANTHAVER TINGLYST 01.12.2000 FRA: ABC-bank Lnr: 1086573 TIL: Vaagen & Westly Eiendomsavd As Lnr: 5574045

2007/188311-1/200 TRANSPORT AV PANTHAVER TINGLYST 09.02.2007 FRA: Vaagen & Westly Eiendomsavd As Lnr: 5574045 TIL: Bjerregaardsgate Boligselskap AS Org.nr: 921768435

1989/88980-2/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 15.12.1989 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Med flere bestemmelser

2007/115550-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 09.01.2007 BELØP: NOK
4.610.000
PANTHAVER:HUSBANKEN Org.nr: 942114184
Uomsettelig

2007/1053496-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 20.12.2007 BELØP: NOK 20.000.000
PANTHAVER:DNB BANK ASA Org.nr: 984851006
Uomsettelig Elektronisk innsendt

2011/779253-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 27.09.2011 BELØP: NOK 10.000.000
PANTHAVER:DNB BANK ASA Org.nr: 984851006

2015/563363-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 23.06.2015 BELØP: NOK
7.000.000
PANTHAVER:OBOS-BANKEN AS Org.nr: 911986884
Uomsettelig Elektronisk innsendt

Grunndata: 1924/900817-1/105 OPPRETTELSE AV MATRIKKELENHETEN TINGLYST 30.09.1924 OPPRETTELSE - FRADELT FRA MARIDALSVN 40B - UTGÅTT

1934/900765-2/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 08.05.1934 UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0301 Gnr:218 Bnr:177

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9190041. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
7 200 000,- (Prisantydning)
256 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
7 456 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
3 450,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
8 625,- (Transportgebyr)
--------------------------------------------------------
16 175,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 472 175,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikringKonsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy Friestad.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - Badet ble totaloppusset i 2013.

1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Badet ble utvidet og totaloppusset. Det ble blant annet lagt inn nytt sikringsskap i leiligheten og rør i rør/fordelingsskap på bad. Bonum Bygg utførte arbeidet høsten 2013, ferdigattest fra oktober 2013. Baderomsmøbler ble montert januar 2014.

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Ja, gjennom avtale med Bonum Bygg og dokumentasjon på uavhengig kontroll.

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Ikke relevant. Ikke peis/ildsted i leilighet.

6. Kjenner du til om det er/har vært, insekter som f.eks pelsbille eller skjeggkre (herunder perlekre, sølvkre eller tilsvarende) i boligen/sameiet eller borettslaget?
- Det har tidligere vært påvist møll i noen av kjellerbodene i borettslaget, men dette er håndtert gjennom avtale med Anticimex. Det har ikke vært observert møll i bodene som tilhører leilighet. Det har ikke vært observert noen form for insekter i leiligheten.

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Det ble gjennomført fasaderehabilitering og oppgradering av balkonger i 2015/2016. Det ble gjennomført fasadevask i 2014. Det ble opparbeidet nytt fellesområde/terrasse i bakgård 2013. Som en del av løpende vedlikehold ble det lagt nytt takbelegg mot Brandtsgate og Casparis gate i 2011.

8.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Samtlige arbeider er gjort i regi av Borettslaget og av faglærte, men vet ikke navn på alle entreprenører. Komplett vedlikeholdsliste finnes på Borettslagets hjemmeside www.bb56.no.

9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Det ble montert nytt sikringsskap i forbindelse med utvidelse og oppussing av bad i 2013. Jobben ble utført av Nexus Elektroinstallasjon. Det er installert nye 16 amp kurser og montert nye stikkontakter i spisestue og stue i 2014. Jobben ble utført av Nexus Elektroinstallasjon. Det er lagt varmekabler i gangen i 2014. Jobben ble utført av Optimal Elektro. Det er montert stikkontakter og lampe på balkong i 2016. Jobben ble utført av Hiorth Elektro.

9.3. Kjenner du til om arbeider er utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte?
- Ja - 12 volt spotlys på kjøkkenet er montert ved egeninnsats 2015.

9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget?
- Deler - Det foreligger erklæring for arbeidet som er gjort av nyere dato av godkjent elektroinstallatør spesifisert i tidligere punkt.

12. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.?
- Ja - Badet ble utvidet i 2013. Nytt sluk ble montert i denne forbindelse.

12.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene?
- Ja - Byggmeldt og godkjent av Plan- og Byggningsetaten oktober 2013.

16. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja - Det er utarbeidet tilstandsrapport ifb med nåværende salg. Rapporten er datert 19.03.19.

17. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen?
- Det er foretatt målinger i privat regi i noen leiligheter med verdier under grenseverdi. For å dokumentere at grenseverdiene ligger under for hele borettslaget gjennomføres det vinteren 2019 radonmåling av kjelleren i regi av borettslaget, men målingen er foreløpig ikke avsluttet. Eiendommen ligger utenfor område for radon ifølge radonkart for Oslo kommune.

19. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter?
- Ja - Det utredes mulighet for å opprette takterrasse med tilgang fra alle oppgangene. Dette må eventuelt godkjennes på generalforsamling før det bygges.

20. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap).
- Det er vedtatt å oppgradere forhagene (forsidenen) mot Waldemar Thranes gate og Bjerregaardsgate. Dette er en del av løpende vedlikehold og vil ikke påvirke felleskostnader.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 28.03.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0174 Bjerregaards gate 56 B
0174, Bjerregaards gate 56 B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Bjerregaards gate 56 B
1/34
Lukk
6