Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
OPPUSSINGSOBJEKT: Stor loftsleilighet med 125kvm gulvareal i enveiskjørt gate. Bo mellom Grünerløkka og Youngstorget.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Med 125 kvm gulvareal har du her anledning til å forme ditt eget drømmehjem.01.Fasade01.Fasade01.Fasade
01.Fasade

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

01.Fasade01.Fasade01.FasadeHer har du kort avstand til Mathallen på Vulkan og alle de omkringliggende resturantene.Konsertopplevelser på BlåOslo Streetfood ligger rett nedenfor leilighetenLev på impuls: I Bernt Ankers gate 23 kan bor du med gangavstand til alle sentrums fasiliteter.
0
35
Se store bilder
Prisantydning: 4 950 000,-
Totalpris: 4 950 000,-
Primær rom: 99m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.208 Bnr.49 andelsnr. 3 Orgnr.921531907 i Oslo kommune.Kort oppsummertBernt Ankers gate 23 er en lys og romslig loftsleilighet med oppussingsbehov. Leiligheten har blitt lettere oppgradert, men det må påberegnes en del gjenstående arbeid. Planløsningen er smart utformet og inkluderer blant annet tre soverom, et disponibelt rom og to bad. Fra oppgangen er det to dører inn til leiligheten som gjør det mulig å etablere en hybeldel (kun den ene døren er godkjent pr. d.d.).
- Romslig loftsleilighet med 125kvm gulvareal
- Mulighet for etablering av hybeldel
- Nye takvinduer satt inn 2018 (prod. 2017)
- Lettere oppusset med nyere laminatgulv og malte overflater
- Ingen dok. avgift, lave omkostninger
- Lite borettslaget bestående av 3 leiligheter
- Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget
- Dyrehold er tillatt
- Sentral beliggenhet med kort vei til servicetilbudDitt nye hjemLeiligheten er lys og romslig med hele 125kvm gulvareal. Veggflatene og himlingen er hvitmalte og takvinduene slipper inn rikelig med naturlig dagslys. Her har man en god mulighet til å skape drømmehjemmet i en praktisk utformet leilighet med sentral plassering midt i byen.

I stuen møter man en romslig sosial sone med gode lysforhold. Her er det satt inn en liten kjøkkeninnredning. Dersom man ønsker å innrede et rom som stue nr. 2 kan man ta i bruk den ene gangen som er plassert mellom badet og to av soverommene.

Kjøkkenet er utformet med enkel innredning med glatte fronter, laminat benkeplate og nedsenket rustfri kum.

Leiligheten inneholder totalt to bad. Gulvet på det første badet er belagt med vinylbelegg og fliser, og det andre er flislagt. Begge er innredet med servant, toalett og dusjvegg. Standarden er enkel og må oppgraderes. På det ene badet står det en 90L varmtvannsbereder merket 1998.

Hovedsoverommet er av god størrelse og kan enkelt innredes med både dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Leiligheten inneholder tre soverom og et disponibelt rom som tidligere har vært i bruk som soverom.InnholdInnhold: Entré, 2 bad, kjøkken, 3 soverom, stue m/kjøkken, gang.

Leiligheten disponerer en bod i bakgang på ca. 2,5 m².Beliggenhet og nærområdetOmrådet har en svært sentral beliggenhet i sentrum med få minutters gange til både Grünerløkka, Vulkan, St. Hanshaugen og sentrum. Fredensborg-området har de siste årene hatt en betydelig positiv utvikling med bl.a. etablering av ny tuftepark i Kristparken.

Nærheten til nettopp Grünerløkka og Vulkan gir deg enkel tilgang til et bredt utvalg av sosiale samlingsplasser, serveringssteder og kulturelle opplevelser. På få minutter er du innenfor dørene på Mathallen der gode råvarer selges over disk på gamlemåten. Her ligger også BAR Vulkan, Døgnvill Bar & Burger og Fyrhuset Kuba som alle inviterer til sosiale hyggestunder. Hverdagslige innkjøp kan du enkelt utføre ved nærbutikkene KIWI, REMA1000, mathallen og Bunnpris (søndagsåpent). Bunnpris ligger for øvrig rett ovenfor ca. 20m unna.

Like ved finner du Blå, byens kanskje mest renommerte scene for jazz og Electronic. Stedet har etter eget utsagn også Oslos fineste uteservering. Rockefeller og John Dee ligger få kaloriers gange unna, og konsertbilletter har sin faste plass på kjøleskapsdøren i leiligheten.

Besøk også DogA, Norsk Design- og Arkitektursenter, med skiftende design- og arkitekturutstillinger i tillegg til debatter og aktiviteter for barn. Om få uker åpner Vega Scene et steinkast unna leiligheten i Hausmanskvartalet, hvor det vil bli kino og teater.

Grünerløkka rett over Akerselva byr på ytterligere kulturell næring, kjent for sine små parker og særegne puls. Hos Tim Wendelboe på hjørnet av Fossveien får du kaffe med lidenskap i kaffebrenneriet som tar mål av seg til å være blant de beste i verden på sitt felt.

Gode restauranter i nærområdet inkluderer kritikerroste Bon Lío, Chez Colin og Kontrast. Rimelig pizza får du på Den gode café, mens Munchies, Illegal Burger og Døgnvill Bar & Burger er blant byens beste burger joints. Foretrekker du å spise inne, er det både thai, sushi, japansk (koie ramen) indisk og vegansk å få kjøpt i gatene omkring.

Kort vei unna venter Torggata, byens nye trendgate som er renovert, pyntet opp og forfrisket med en rekke nye spisesteder og butikker. Verdt å besøke er den peruanske baren Piscoteket og butikken Hevn - byens kanskje minste motebutikk. Høsten 2018 åpner i tillegg Oslos nye mathall, Oslo Street Food Market.

Parkområder Ta en time out i gresset i en av parkene på Løkka når solen titter frem. Kristparken ligger som en av leilighetens nærmeste naboer. Her kan man nyte late dager og hygge seg med spill og moro på aktivitetsbanen og ved bordtennisbordet. I tillegg er det treningsapparater i parken, kjent som "Tufteparken". Veien er heller ikke lang bort til Kjærlighetsstien. Den grønne tunellen av skjermende vegetasjon, med Oslos eldste parsellhage. Her finner du Egebergløkka på den ene siden, og et yrende fugleliv som har bidratt til å gi stien navnet sitt. Kjærlighetsstien har tiltrukket seg forelskede par i lange tider.

Langs Akerselva kan du rusle på småveiene helt opp til Maridalsvannet om du vil. Et hyggelig turområde som i tillegg er ypperlig for hverdagslige treningsturer - året gjennom. Langs Akerselva er det også en rekke spisesteder det er verdt å besøke.

Tilgjengelighet og kollektivtilbud Til Torggata, Youngstorget og St. Hanshaugen går du på få minutter, det samme gjelder for sentrumskjernen og byens kollektive knutepunkt Oslo S med bussterminal. Alternativt kan du fra holdeplassen Møllerveien ta buss 34 Tåsen-Ekeberg eller 54 Kjelsås-Aker Brygge som frakter deg til sentrum i løpet av få minutter.

Nærmeste trikkestopp finner du i Hausmannsgate, her stopper linjene 11, 12, 13 og 17. Nærmeste buss-stopp ligger i Hammersborggata hvor buss 37 mot Nydalen kjører forbi. Med bil kjører du enkelt opp til Ring 2 ved Ila og ned til Ring
1.TomtAreal: 224 kvm, Eierform: Fellestomt.ParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Tradisjonell bygårdsbebyggelse fra slutten av 1800-tallet. Bygning i mur- og trekonstruksjoner. Etasjeskillere med trebjelkelag og stubbloftsfyll. Inngang via portrom. I tillegg så er det en inngang via bakgården. Yttervegger: Yttervegger i tegl. Pussede og malte fasader og trekninger rundt vinduer. Vinduer: Takvinduer med trerammer og isolerglass fra 2018. Takkonstruksjoner: Saltak i trekonstruksjoner antas tekket med plater.Overflater og innredningGulv: Alle rom har laminat på gulvene. Bad med våtromsbelegg, mosaikk og fliser. Innervegger: Malte flater med forskjellig underlag. Flissatte og malte flater med forskjellig underlag vegger på bad. Oppussings objekt. Himling: Himlinger med malte glatte flater. Stukkatur og rosetter i noen rom. Skrå himling på de fleste rom.

Bad 1: Baderom med vinylbelegg, mosaikk og med fliser i dusjsone med enkel standard. Malt strie på veggen og malte glatte flater i himling. Servant, gulvstående toalett og en dusjvegg.

Bad 2: Flislagt bad, plastsluk og med en enkel standard. Dusj med plastsluk med klemring og moderne blandebatteri. Servant, gulvstående toalett og en dusjvegg. 90 l VVB med produksjonsår 1998.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 103 kvm P-rom: 99 kvm Bta: 135 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré, 2 bad, kjøkken, 3 soverom, stue m/kjøkken, gang.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.

Fra oppgangen er det to dører inn til leiligheten som gjør det mulig å etablere en hybeldel (kun den ene døren er godkjent pr. d.d.).ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan S-3014 (Reguleringsplan for Hausmannskvartalene) samt  KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plan/ byggesaker i området:

Pågående byggesaker:
- Bernt Ankers gate 33 - Mariboes gate 9 - Bruksendring av råloft, utvidelse av leiligheter i
4. etasje til loft, etablering av takvindu, arker og takterrasse. Saksnummer: 201814035. Siste dok. 10.10.2018.
- Bernt Ankers gate 23 - 25 - Forhåndskonferanse - Ombygging. Saksnummer: 201810860 - Forespørsel. Mottatt sak: 10.08.2018.

Pågående plansaker:
- Saksnr: 201618254. Saken gjelder: Områderegulering for gater og byrom i sentrum. Sakstype: Foreløpig plan.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr. 4 506,- pr. mnd. Inkluderer: kommunale avgifter, felles forsikring, strøm i fellesarealer, driftskostnader m.m.

Da borettslaget ikke har vært i drift tas det forbehold om justering av felleskostnader.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldBorettslaget har ingen lån pt.LigningsverdiSkatteetaten beregner en boligverdi basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til din boligs beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Boligens boligverdi er lik boligens areal multiplisert med kvadratmeterpris basert på statistikk over omsatte boliger. Beregningen bygger på opplysninger om boligens areal, beliggenhet, alder og type. Formuesverdien er en gitt prosentandel av denne boligverdien. For 2017 og 2018 settes formuesverdien av primærboliger til 25 prosent av boligverdien (90 prosent for sekundærboliger).ForsikringForsikret i Tryg forsikring, med polisenummer: 6689422. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 3 leiligheter.
- Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.
- Dyrehold er tillatt.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler og foreløpig driftsbudsjett. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Diverse vdr. borettslaget:
- Dette er et borettslag under opprettelse. Når alle andelene i borettslaget er solgt vil det bli innkalt til generalforsamling hvor det blir valgt nytt styre for borettslaget.
- RA Service er forretningsfører for borettslaget nå i oppstartsfasen.  Ny forretningsfører er planlagt valgt før overtakelse av første andel.
- Borettslaget stiftes uten fellesgjeld (utover leverandørgjeld tilhørende løpende drift).TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har byggesaksdok Vaaningshus (uattestert) datert: 1875, samt ferdigattest loftsleilighet datert: 2006.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2019. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 1873/916855-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 02.12.1873 OVERFØRT FRA: 0301-208/49
Gjelder denne registerenheten med flere

1964/513401-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 21.09.1964 Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. åpning i branngavl Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet OVERFØRT FRA: 0301-208/49
Gjelder denne registerenheten med flere

1968/501504-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 25.01.1968 Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. åpning i branngavl Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet OVERFØRT FRA: 0301-208/49
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata: 2018/720222-1/200 SEKSJONERING TINGLYST 03.05.2018 21:00 SNR: 3
FORMÅL: Samleseksjon bolig TILLEGSDEL: Bygning SAMEIEBRØK: 520/810

2019/5694-1/200 RESEKSJONERING TINGLYST 02.01.2019 21:00 SNR: 3
FORMÅL: Samleseksjon bolig TILLEGSDEL: Bygning SAMEIEBRØK: 497/810
Endring av tilleggsdel Endring av sameiebrøk For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9190044. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 950 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 955 132,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger kan ikke tegne boligselgerforsikring da eiendommen selges via et As.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Ja - Pipe er ikke i bruk.

4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja - Skjevheter i bygning, bygningen er oppført i slutten av 1800 tallet.

8. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje?
- Ja - Utettheter i takvinduer, Nye takvinduer ble satt inn i 2018.
8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - Utettheter i takvinduer, Nye takvinduer ble satt inn i 2018.
8.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Østergren Eiendom & Invest AS, 2018.

10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja - Olimb Rørfornying har strømpefornyet rørene fra eiendomsgrensen til kommunalt nett i 2018. 10.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Olimb Rørfornying, 2018.

11. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette?
- Ja - Megler legger ved oversikt over pågående byggesaker for området i prospekt.

12. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.?
- Ja - Det er i dag to utgangsdører til hoved trapperom, det er bare søkt og godkjent
1.

16. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja - Takst fra Taksator ved Lars Stenshagen, mars 2019. Vedlagt salgsoppgave.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 10.03.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0183 Bernt Ankers gate 23
0183, Bernt Ankers gate 23
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Bernt Ankers gate 23
1/12
Lukk
0