Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TORSHOV: Attraktiv 3-roms med designpreg. To soverom. Spennende utforming. Peis. Sentral beliggenhet!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Lilleborggata 5 presenteres av Tommy Friestad v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Innhold: Entrè/gang, separat toalett, bad, kjøkken med spisestue, stue og to soverom.Flytt rett inn i en spennende og trendriktig leilighet.Detaljer som finér kjøkkenøy, bambus baderomsmøbler, moderne peisovn og sterke fargetoner skaper en særegen atmosfære.
Den sosiale sonen er åpen og luftig, og inkluderer kjøkken, spisestue og stue.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Velvalgte farge- og materialkombinasjoner.Kjøkkeninnredningen består av en høyreist enkeltside med under- og overskap samt en frittstående kjøkkenøy.Spisestuens kontrastvegg harmonerer godt med kjøkkenets gultone.Den moderne peisovnen sørger for lun stemning på kjølige vinterkvelder.Stuedelen er malt i en dus rosafarge.Rosafargen finner man igjen på hovedsoverommet. Dette rommet er innredet med et høyreist garderobeskap.Garderobeskapet strekker seg helt opp til taket og har godt med plass til oppbevaring.Det minste soverommet er pent dekorert i blått og hvitt.Den brede vinduskarmen gjør seg ypperlig med dekorering.Et lyst og koselig rom.Via en skyvedør kommer man inn til baderommet som har blitt pusset opp i nyere tid.Innredningen er utformet i bambus.Entréen er langstrakt og lys. På høyresiden er det montert opp en kommodeseksjon med vippeskuffer. Det er mulighet for leie av festlokale med plass til ca. 40 personer i bygget.Bakgården er pent opparbeidet med plen, beplantning, sittegrupper og steinsatte gangarealer.Bakgården er prisbelønnet og pent opparbeidet med sittegrupper og lekeapparater.Leiligheten har en sentral plassering i byen med kort vei til alt av servicetilbud og kollektivtransport.Nærområdet inkluderer flere flotte parker.Det er kort vei til restauranter og caféer.På Torshov finner man byens eneste rene slakterforretning.På Sandaker senter finner man et utvalg forretninger.
0
165
Se store bilder
Prisantydning: 4 950 000,-
Totalpris: 5 146 000,-
Primær rom: 60m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.224 Bnr.274 Andelsnr.52 Orgnr.947128116 i Oslo kommuneKort oppsummertLilleborggata 5 er en designpreget leilighet med spennende detaljer. Interiøret er gjennomtenkt og velvalgt - ingenting er overlatt tilfeldighetene. Leiligheten er gjennomgående godt vedlikeholdt med moderne kjøkken samt nyere bad og toalett. 

I nærområdet finner du flotte parker, et spennende uteliv med kaféer og spisesteder samt et utbredt kollektivnettverk. Innenfor kort gangavstand har man tilgang på en rekke av byens knutepunkter inkludert Grünerløkka, Sinsen, Sagene og Storo. 
- Moderne og lys 3-roms med spennende interiør
- Velvalgte materialkombinasjoner
- Pent Ikeakjøkken med integrerte hvitevarer
- Lun peisovn i stuen/spisestuen
- Nyere bad og toalett oppusset 2016
- Felleslokale til leie i bygget
- Kort vei til servicetilbud og kollektivtransport
- Gangavstand til vakre parkerDitt nye hjemLeiligheten er spennende og trendriktig. Detaljer som finér kjøkkenøy, bambus baderomsmøbler og peisovn en særegen atmosfære og gir leiligheten et moderne preg. Den sosiale sonen er åpen og luftig, og inkluderer kjøkken, spisestue og stue. Leiligheten ligger vestvendt og oppleves rolig.

Kjøkkenet er leilighetens hjerte. Innredningen består av en høyreist enkeltside med under- og overskap samt en frittstående kjøkkenøy. Alle hvitevarene er integrerte. Ovn med pyrolyse og induksjonstopp ble satt inn nytt i 2017. Det er godt med lagringsplass og kjøkkenøyen har bred arbeidsflate til kokkelering. Mellom skapene er veggen malt i en varm gultone som harmonerer ypperlig med spisestuens blå kontrastvegg.

Leiligheten inneholder to soverom. Ett av rommene har inngang fra stuesonen og det andre har inngang fra kjøkkensonen. Begge rommene er lysmalte med hvit himling og en vegg i kontrastfarge. Lysforholdene er gode, og på hovedsoverommet står det et romslig garderobeskap med rikelig av oppbevaringsplass til klær og tilbehør. Soverom 2 er noe under minstekravet for rom for varig opphold.

Badet kan raskt bli leilighetens favorittrom. Via en skyvedør kommer man inn til baderommet som har blitt pusset opp i nyere tid. Her er innredningen utformet i bambus og rommet inkluderer en romslig servant, stort speil og dusj med regn-blandebatteri. Det er godt med lagringsplass i servantskapet og himlingen har downlights. Skyvedøren og bambus-innredningen er levert av Ask & Eng.

Toalettet finner man på et eget rom med inngang helt ytterst i entréen. Rommet inkluderer et vegghengt klosett samt håndvask. Også her er vasken utformet i bambus. Både badet og toalettet ble pusset opp i 2016.

Entréen er langstrakt og lys med inngang til badet og toalettet. Veggene er lysmalte og på høyresiden er det montert opp en kommodeseksjon med vippeskuffer. 

Bakgården er pent opparbeidet med plen, beplantning, sittegrupper og steinsatte gangarealer. Et ypperlig sted å tilbringe tid på varme sommerdager. Ta gjerne med deg lunsjen ned hit og slå av en prat med gode naboer. Her finner man også sykkelparkering, barnevognskur og lekeapparater. 

Ett av borettslagets ekstra goder er muligheten til å leie et felleslokale i bygget. Lokalet består av et storkjøkken, stue/soverom og festområde med plass til ca. 40 personer. Et ypperlig sted for arrangementer, bursdager og større selskaper. Lokalet ble sist pusset opp på dugnad i april 2018.InnholdInnhold: Entrè/gang, separat toalett, bad, kjøkken med spisestue, stue og to soverom.

Leiligheten disponerer også en lukket bod på ca. 8,3kvm med hyller i felles kjeller og en lukket bod på ca. 4kvm (5,5kvm gulvareal) på felles tørkeloft.Beliggenhet og nærområdetI Lilleborggata 5 vil du bo sentralt, få minutters gange unna Vogts gate med et mangfold av kaféer, serveringssteder og butikker. Torshov blir av mange sett på som bydelen på Oslos tak, med en kultivert og stødig atmosfære, og kvartaler som preges av massive og omfangsrike bygårder med historisk preg.   På hjørnet av Åsengata byr Åpent bakeri på god atmosfære og deilige bakverk. Etter bakeriets stengetid åpner pizzarestauranten Lofthus samvirkelag, en annerledes pizzarestaurant med vekt på god smak og nyskapning. Veien er heller ikke lang ned til Trikkestallen med sin flotte uteservering, restauranten Grisen med bar og god stemning, eller Never Mind Sushi.   Torshov har som én av få bydeler i Oslo fortsatt sin egen slakter i Strøm-Larsen, der tradisjoner helt tilbake til 1904 fortsatt holdes i hevd. Dette er samtidig byens siste pølsemakeri med eget utsalg, vel verdt gjentatte besøk når middagene skal planlegges.

Det meste du trenger i det daglige finner du på Sandaker Senter med blant annet COOP Mega, apotek og Vinmonopolet. Alternativet er en kort spasertur til Oslos største shoppingsenter, Storo Storsenter som byr på et bredt shoppingtilbud i et tilsvarende stort utvalg forretninger. Du finner flere dagligvareforretninger i de nærmeste kvartalene, inkludert Joker som har søndagsåpent og Sultan med frukt og grønt.

I det gamle Soria Moria-bygget finner du det nye kulturhuset HVASKJER, der restauranten har vedfyrt grill, et stort ølutvalg samt vin- og cocktailbarer. Prøv deg gjerne også på dansegulvet samme sted, eller få med deg live-opplevelser på husets to konsertscener.

På Løkka nedenfor finner du et yrende og pulserende liv, med veletablerte etablissementer og spennende nye tilskudd på utelivsfronten. Besøk også Vulkan, ett av byens mest spennende nye prosjekter der tidligere industriområder er forvandlet til et mekka for mat, kreativitet og kulturelle opplevelser. Her er Mathallen, et konsept som er unikt her til lands, der råvarer selges over disk på gamlemåten. BAR Vulkan, Dögnvill Bar & Burger og Fyrhuset Kuba inviterer her til sosiale hyggestunder.

Om en løpetur utendørs i friluft frister, er stiene opp og ned langs Akerselva gode alternativer. Legg gjerne også inn et forfriskende bad i elva fra den populære badeplassen i Nydalen, eller ta 30-bussen fra nabogaten direkte ned til strendene på Bygdøy. Torshovparken og Torshovdalen er på sin side ypperlige for roligere spaserturer når vårsolen begynner å varme. Om mer intensitet og målrettet trening er å foretrekke, kan Myrens Sportssenter være stedet.

Trikken passerer forbi i Sandakerveien under 500 meter unna, med linjene 11 Majorstuen-Kjelsås, 12 Majorstuen-Kjelsås og 13 Grefsen-Jar. Busslinjene 20 og 30 står på sin side for hyppige forbindelser mellom Skøyen-Helsfyr og Bygdøy-Nydalen. Nattbussen N12 passerer også forbi fra sentrum natten gjennom i helgene. T-banen på Sinsen er kun 7 minutters gange unna med linje 4 og 5 som raskt tar deg til Blindern eller Tøyen.

Med egen bil kan du enkelt ta deg ut på Ring 3 og videre til Sinsenkrysset like bortenfor, der du for øvrig også finner en hel rekke kollektive forbindelser videre ut i alle himmelretninger.TomtAreal: 494 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.

Festekontrakt med Oslo Kommune fra 1954. Festetiden er 70 år regnet fra 01.11.1951. Festeavgiften reguleres hver 10 år.ParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser (beboerparkering).ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Boligblokk med støpte fundamenter til fast grunn/fjell. Grunnforhold kan ikke fastslås med 100% sikkerhet.

Yttervegger: Grunnmur oppført i tegl- /murkonstruksjoner. Yttervegger, bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger oppført i tegl-/murkonstruksjoner. Utvendige fasader er pussede og malte.

Vinduer: Malte trerammer med 2-lags isolerglassvinduer fra 2008 med innvendige sprosser.

Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, med oppforete gulv. Støpt dekke med rennesluk og tilfredsstillende membraner i gulv på dusjbad. Tilfredsstillende fall mot sluk i nedsenket dusjsone.Overflater og innredningGulv: Originale slipte og lakkerte tregulv. Fliser på separat toalett og bad. Innervegger: Pussede og malte veggflater i oppholdsrom. Brystningsfliser på separat toalett. Malte glatte veggflater og fliser på bad. Innfelt glassfelt i vegg mellom lite soverom og bad. Himling: Malte rabitzpussede overflater. Nedforet himling med innfelte spotter på dusj.

Kjøkken: IKEA innredninger med glatte fronter med børstede alu.grep. Heltre benkeplater med nedfelt oppvaskkum i porselen og 1-greps blandebatteri. Malte veggflater over benk. Underbelysning med LED-lyslister. Integrert induksjonstopp, stekeovn og kjøleskap med fryser. Opplegg oppvaskmaskin. Integrert ventilator med kullfilter. Praktisk kjøkken med kjøkkenøy med hyller og sideplater av bjørkefiner.

Separat toalett: Utstyrt med veggmontert servant i bambus med 1-greps blandebatteri. Vegghengt toalett med praktisk hylle over sisterne.

Bad: Utstyrt med plassbygget servantskap med skuffefronter med trykkbelastning. Skuffefronter, benkeplate og servant i bambus og 1-greps blandebatteri. Innfelt veggspeil. Dusj med regndusj, hånddusj og glassvegg i herdet glass.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler i gulv på separat toalett og bad. Pesiovn med glassdør, gnistfanger og stålrør i stue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonP-rom: 60 kvm Bra: 60 kvm Bta: 68 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, separat toalett, bad, kjøkken med spisestue, stue, 2 soverom.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Eiendommen ligger på byantikvarens gule liste.

Diverse plan/ byggesaker i området: Pågående plansak. Saksnr: 201414656. Saken gjelder: Sandakerveien 58 B og C. Fortetting og utvikling av boliger. Sakstype: Foreløpig plan. Pågående plansak. Saksnr: 201401351. Saken gjelder: Sandakerveien 52. Detaljregulering for bolig. Planforslag mottatt
2.2.16 Offentlig ettersyn 13.6 -
8.8.16. Sakstype: Foreløpig plan. Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
3.152,- pr. mnd. Inkluderer: Internett, felles forsikring, nedbetaling fellesgjeld, kommunale avgifter, driftskostnader m.m.

Herav: Husleie boligselskap
2.973,-
Internett 179,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 196 000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.02.2019 ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: EIKA-152068336
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,30% Restløpetid: 22 år 8 md Restbeløp: kr. 25.262.740,-
Andel av saldo: kr. 196 000,-FellesformueKr. 1 000,- pr. 31.12.18 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 101 935 per 12.03.19 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 966 967 per 12.03.19. For ligningsåret 2017.ForsikringForsikret i If skadeforsikring, med polisenummer: 1457710. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 134 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet og et næringslokale.
- Forkjøpsrett: Det er forkjøpsrett i borettslaget.
- Dyrehold er kun tillatt innenfor de begrensninger og i overensstemmelse med de vilkår som er fastsatt i borettslagets ordensregler. Samtykke til dyrehold omfatter kun rett til å holde ett dyr.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.
- Kjøper av leiligheten må være andelseier av BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier av andelen i borettslaget. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse. Innmeldingsavgift: kr. 500.

Diverse iht. forretningsfører:
- Borettslaget har egen hjemmeside: www.kvartal16.no.
- Borettslaget har avtale med Lynet om leveranse av internett gjennom fiber, som betales via husleien. Hastigheten er 100/mbps både for opp- og nedlasting.
- Det finnes to vaskerier i borettslaget med både vaskemaskiner og tørketromler. Ett i Erika Nissens gate 12, ett i Agathe Grøndahls gt. 22.
- Borettslaget har avtale om trappevask samt vaktmestertjeneste.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Medfølger ikke handelen: WC: Speil, taklampe. Gang: Sorte knaggrekker. Kjøkken: Tre sorte takhengte lamper. Barnerom: Hyller og taklampe. Sov: Taklampe, vegglampe.Diverse- Boligen har Exdok (uattestert) datert: 1921.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2019. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen. Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: Pengeheftelser i eiendomsrett 1924/993583-1/105  Erklæring/avtale   24.05.1924  Bestemmelser om brannvegg/-dør 1925/993735-1/105  Best. om vann/kloakkledn.   25.07.1925  Med flere bestemmelser   1954/417303-52/105  Festekontrakt - vilkår   23.09.1954  festetid: 70 år ÅRLIG AVGIFT NOK 2,883
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT KONTRAKTEN KAN PANTSETTES BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT MED FLERE BESTEMMELSER

Pengeheftelser i festerett 1954/417303-52/105  Festekontrakt - vilkår   23.09.1954  festetid: 70 år ÅRLIG AVGIFT NOK 2,883
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT KONTRAKTEN KAN PANTSETTES BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT MED FLERE BESTEMMELSER Gjelder feste

2011/797615-1/200  Pantedokument   03.10.2011  BELØP: NOK 32.350.000
Panthaver:OBOS BBL   Org.nr: 937052766
Gjelder feste Gjelder denne registerenheten med flere   Grunndata: 1924/900004-2/105  Registrering av grunn   08.01.1924  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:224 Bnr:361
  Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9190045. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 950 000,- (Prisantydning)
196 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 146 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 187,- (Forkjøpsrettsgebyr)
--------------------------------------------------------
12 319,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 158 319,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy Friestad.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder?
- Ja - Liten overflatesprekk i en gulvflis ved renne i dusj.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - Nytt baderom og WC fra 2016.
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Alle arbeider; rør, sluk, tømrerarbeid, elektro og flis gjort av Vinderen Entreprenør. Glass Bergersen Glass. Bambusmøbler Ask & Eng. Utført 02.16-05.16.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Ja - Dokumenter ligger på boligmappa.no.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Ja - Noe dårlig trekk generelt i gården, anbefales å følge fyringstips fra borettslaget.
6. Kjenner du til om det er/har vært, insekter som f.eks pelsbille eller skjeggkre (herunder perlekre, sølvkre eller tilsvarende) i boligen/sameiet eller borettslaget?
- Nei - Sanert for pelsbille juni 2013.
9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser?
- Ja - Hafslund, 2017. 10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja - Kameraundersøkelser 2015. 10.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - (I regi av borettslaget).

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 15.03.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0480 Lilleborggata 5
0480, Lilleborggata 5
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Lilleborggata 5
1/26
Lukk
0