Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ÅS/KROER: Moderne halvpart av tomannsbolig fra 2012. To terrasser. Innerst i blindvei. Hybeldel. Familievennlig!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Vollholen 23 B presenteres av Bulent Yildirim v/ Boa Eiendomsmegling Oslo vest.Første etasje: Stue, kjøkken, gang/trapp, vaskerom, bad/badstue, kontor. Bod.Et moderne hjem med trendriktig interiør og familievennlig planløsning.Via dobbeltdørene kan man traske rett ut til markterrassen.
På terrassen kan sommerdagene nytes til det fulle.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

På Kroer vil du bo i landlige og rolige omgivelser.Fasader og innervegger malt sist i 2018/2019.Hovedetasjen preges av en stor sosial sone med åpen stue- og kjøkkenløsning.Kjøkkenet er pent utformet med heltre fronter, integrerte hvitevarer og stein benkeplate.Innredningen er levert av Ikea.Hvitevarene inkluderer mikro, ovn, nedfelt platetopp, avtrekksvifte, oppvaskmaskin og innebygd kjøleskap.Et helhetlig og stilrent kjøkken med gode arbeidsflater. Inngangspartiet er lagstrakt og lyst.Badet er av god størrelse, dekorert med mørke gulvfliser og lyse veggfliser.Via glassdøren kommer man inn til hjemmets badstue.Rommet er innredet med rikelig av oppbevaringsmuligheter i hyller og skap, samt avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel.Trappesatsen til andre etasje/loftsetasjen.Loftsetasje: To soverom, loftstue/soverom, gang/trapp, bad, omkledningsrom.Loftsetasjen/ andre etasje består i hovedsak av soveromsavdelingen samt hjemmets andre bad.Den ene veggen er dekorert i en mørk, grå kontrastfarge.Av de totalt tre soverommene er to plassert i hoveddelen.Hovedsoverommet er utpreget romslig med god plass til både dobbeltseng, nattbord og annen innredning.Det øvrige soverommet er lysmalt med gode vindusflater.Innred gjerne med en arbeidspult til lekser og kreativt arbeid.I tillegg er loftstuen er innredet som soverom.Badet er utført i samme stil som badet nede, men med både badekar og dusj.Rett ovenfor finner man hjemmets mest praktiske rom - vaskerommet.Hybeldel: Bad/vaskerom, inngang, stue/kjøkken, soverom, gang.I underetasjen finner man hjemmets hybeldel.En romslig del på hele 77kvm med bad/vaskerom, inngang, åpen stue- og kjøkkenløsning samt soverom.Den sosiale sonen er lys og luftig.Soverommet er lyst og sjarmerende.Badet/vaskerommet er utpreget romslig med flislagte overflater og god plass til oppbevaring.Det er godt med lagringsplass i servantskapet.I helhet er dette er strøkent hjem med flotte fasiliteter for hele familien.Den gode planløsningen sammen med de fine utearealene gjør dette til et hjem man kan trives godt i til alle årstider.Utleiedelen er praktisk og kan gi gode inntekter i utleid tilstand.Her får du umiddelbar tilgang på utallige turmuligheter og lysløype.Beliggenheten er spesielt attraktiv for barnefamilier, tatt i betraktning den umiddelbare nærheten til Kroer skole.På gode fem minutter kjører du til sentrum av Ås som har et godt utvalg dagligvareforretninger.Større shoppingmuligheter venter på Ski Storsenter.Jernbanestasjonen i sentrum av Ås er innenfor sykkelavstand.Loftsetasje: To soverom, gang/trapp, bad, omkledningsrom.Hybeldel: Bad/vaskerom, inngang, stue/kjøkken, soverom, gang.Første etasje: Stue, kjøkken, gang/trapp, vaskerom, bad/badstu, kontor. Bod.
1
328
Se store bilder
Prisantydning: 5 590 000,-
Totalpris: 5 590 000,-
Primær rom: 236m²
Boligtype: Tomannsbolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.95 Bnr.27 Snr.1 i Ås kommune.Kort oppsummertVollholen 23 B er et moderne hjem med trendriktig interiør og familievennlig planløsning. Her kan hele familien samles i en romslig sosial sone med åpen stue- og kjøkkenløsning. De store vindusflatene skaper en lys og luftig atmosfære, og på terrassen kan sommerdagene nytes til det fulle. 

På Kroer vil du bo i landlige og rolige omgivelser, kun fem minutter syd for Ås sentrum. Huset er omkranset av et åpent åkerlandskap og utsynet er fritt. 
- Moderne del av tomannsbolig oppført i 2012
- Romslig og familievennlig planløsning
- Fasader og innervegger malt sist i 2018/2019 
- Flotte uteplasser med gode solforhold
- Hybeldel med eget kjøkken og bad
- Praktisk vaskerom
- Hovedsoverom med stor walk-in-garderobe
- Balansert ventilasjon
- Kort vei til Ås sentrum og flotte turområderDitt nye hjemHovedetasjen preges av en stor sosial sone med åpen stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkenet er pent utformet med heltre fronter, integrerte hvitevarer og stein benkeplate. Innredningen er levert av Ikea og hvitevarene inkluderer mikro, ovn, nedfelt platetopp, avtrekksvifte, oppvaskmaskin og innebygd kjøleskap. Et helhetlig og stilrent kjøkken med gode arbeidsflater. 

På kjøkkenøyen er det avsatt plass til barkrakker som danner et ypperlig sted for raske morgenfrokoster og avislesing. Det er godt med oppbevaringsplass i under- og overskap samt gode arbeidsflater til kokkelering. 

Den sosiale sonen som videreføres med spisestuen og stuen er utpreget lys med store vindusflater. Sonen er vendt mot terrassen, og man kan enkelt ta med seg måltidene rett ut hit på fine sommerdager. Terrassen er svært romslig med gode solforhold og mange møbleringsmuligheter. Sommerstid titter solen frem omtrent kl. 10 og blir værende utover ettermiddagen til rundt kl. 21.00. 

Entréen er pent innredet med flislagte overflater. Herfra finner man blant annet inngangen til etasjens bad med tilhørende badstue og vaskerom med WC. Badet er av god størrelse, dekorert med mørke gulvfliser og lyse veggfliser. Innredningen inkluderer et vegghengt toalett, servant med underskap, speilskap samt dusj med svingbare dører. Via glassdøren kommer man inn til hjemmets badstue. Badstuen er lun og hyggelig utformet. Rommet byr på en enkel og effektiv spa-opplevelse i eget hjem og tilføyer hverdagen det lille ekstra. 

Rett ovenfor finner man hjemmets mest praktiske rom - vaskerommet. Rommet er innredet med rikelig av oppbevaringsmuligheter i hyller og skap, samt avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel. Plassen for maskinene er litt over bakkeplan som sikrer god arbeidshøyde under ukesrengjøringen. Dette rommet inkluderer også en servant samt toalett.

Loftsetasjen/ andre etasje består i hovedsak av soveromsavdelingen samt hjemmets andre bad. Dette badet er utført i samme stil som badet nede, men med badekar istedenfor dusj. Baderomsgulvene har varmekabler. 

Av de totalt tre soverommene ligger to i hoveddelen. Det naturlige hovedsoverommet er utpreget romslig med god plass til både dobbeltseng, nattbord og annen innredning. Rommet har gode lysforhold og luftig atmosfære. Om morgenen kan man tusle noen fåtalls skritt fra sengen og rett inn i walk-in-garderoben. Et luksuriøst klesskap med oversiktlig hyllesystem. Det øvrige soverommet er lysmalt med gode vindusflater og vil fungere ypperlig som både barnerom, gjesterom eller kontor. I tillegg er loftstuen er innredet som soverom.

Hybeldel:  I underetasjen finner man hjemmets hybeldel. En romslig del på hele 77kvm med bad/vaskerom, inngang, åpen stue- og kjøkkenløsning samt soverom. Den sosiale sonen er lys og luftig, pent innredet med panelvegger og mørkeblå kontrastvegg. Kjøkkenet er moderne med integrerte hvitevarer, plassert langs den ene veggen. 

Fra hybeldelen er det utgang til markterrassen. Et romslig uterom med god boltreplass, pent opparbeidet med platting og blomsterkasser. 

Badet/vaskerommet er utpreget romslig med flislagte overflater og god plass til oppbevaring. Rommet inkluderer servant med underskap, vegghengt klosett, dusj og benkeskap. Soverommet er lyst med luftig atmosfære. 

I helhet er dette er strøkent hjem med flotte fasiliteter for hele familien. Den gode planløsningen sammen med de fine utearealene gjør dette til et hjem man kan trives godt i til alle årstider. Hybeldelen er praktisk og kan gi gode inntekter i utleid tilstand.InnholdFørste etasje: Stue, kjøkken, gang/trapp, vaskerom, bad/badstue, kontor. Bod. Loftsetasje: To soverom, loftstue/soverom, gang/trapp, bad, omkledningsrom. Hybeldel: Bad/vaskerom, inngang, stue/kjøkken, soverom, gang. Underetasje: Trapp. Bod.Beliggenhet og nærområdetPå Kroer vil du bo i landlige omgivelser omgitt av åpent åkerlandskap og store friluftsområder. Her får du umiddelbar tilgang på utallige turmuligheter og lysløype.

Beliggenheten er spesielt attraktiv for barnefamilier, tatt i betraktning den umiddelbare nærheten til Kroer skole med
1. til
7. trinn som er kun gode 100 meter unna. Tilknyttet skolen er fine lekeområder med mye boltreplass, lekeapparater og ballbinge, samt kunstgressbane som benyttes av Ås IL. Ved skolen ligger også en av Kroerbarnehagenes avdelinger.

På gode fem minutter kjører du til sentrum av Ås som har et godt utvalg dagligvareforretninger og det meste du trenger til det daglige. På kjøpesenteret Ås Kvartal finner du blant annet apotek, frisør, blomster- og klesforretninger samt ett av Vinmonopolets utsalg.

Større shoppingmuligheter venter på Ski Storsenter som inneholder hele 145 forretninger og spisesteder. I senterets første etasje ligger også kinosenteret med åtte saler. Hit kjører du på ca. 15 minutter.

I og omkring sentrumskjernen ligger også Ås ungdomsskole med tilknyttet idrettsanlegg som inkluderer blant annet kunstgressbane, løpebane og Åshallen. Idrettsanlegget er tilholdssted for Ås IL som organiserer et bredt aktivitetstilbud for barn og unge i nærområdet, deriblant fotball, håndball, basketball, friidrett, svømming og ski.

Jernbanestasjonen i sentrum av Ås er innenfor sykkelavstand. Fra stasjonen er det timesavganger med lokaltog og en reisetid til Oslo S på 32 minutter. Hyppigere avganger er det fra stasjonen i Ski, og etter den pågående utbyggingen av Follobanen vil reisetiden forkortes til kun 11 minutter. Follobanen forventes ferdig ved årsslutt 2022. Ref. banenor.no: Prosjektet er i byggefasen og er passert 72% ferdig bygget (januar 2019).TomtAreal: 1 792 kvm, Eierform: Fellestomt.

Tomten er felles for Vollholen 23 A og B.ParkeringParkering på eiendommens tomt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Grunn og fundamenter, generelt: Ringmurselementer, armert og isolert betongplate på mark antatt fundamentert til faste stabile masser. Isolasjonsplater av polystyren og trykkfast mineralull virker som et kapillærbrytende lag under betonggulvet. Under isolasjonen er et drenerende lag. Dette laget er minst 100 mm tykt og består av 416 mm finpukk. For å beskytte mot vanndamp fra grunnen 0,2 mm plastfolie over isolasjonen. Minst 80mm sprøytebetong mot plastisolasjon.

Yttervegger: Yttervegger utover underetasje oppført i tradisjonelt bindingsverk av tre med utvendig malt trekledning. Isolert etter omfordelingstall. Yttervegger oppført i bindingsverk, isolasjon, vindsperre og utlekting for liggende kledning, kledning montert på sløyfer og lekter for å sikre lufting og drenering av kledningen Underetasje vegger oppført i sprøytebetong.

Vinduer: Vinduer i 3 lags isolerglass stemplet produksjonsår 2012 Rammer og karmer i PVC Isolerglassfelt i verandadør med utgang fra kjøkken.

Takkonstruksjoner: Sperre konstruksjon med oppløft på begge sider Standard vindskier. Betongtakstein. Nødvendige takrenner og nedløp montert.

Balkonger, terrasser ol.:Stor terrasse i første etasje med tilkomst fra hovedinngang og utgangsdør fra kjøkken Hvitmalte rekkverk. Behandlet terrassebord.

Gulvsystemer: Gulv på grunn i plasstøpt betongoverflate, minst 80mm sprøytebetong mot plastisolasjon Tre-etasjeskiller.Overflater og innredningGulv: Gulvoverflater 2 etg. med laminatgulv og flislagte overflater på bad. Flislagte gulvoverflater i inngangsparti, bad og vaskerom 1 etg. ett-stavs laminat på gulvoverflater forøvrig. Gulvoverflater u-etg. med laminatgulv og flislagte overflater på bad.

Innervegger: Veggoverflater i malt utførelse. Noen veggoverflater med tapet. Hovedsakelig MDF på veggoverflater i hybelenhet. Flislagte veggoverflater på badene. Listverk rundt vinduer og dører, og overgang gulv-vegg ellers listefritt i 1 etg. og 2 etg.

Himling: Takoverflater i malt utførelse.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning i heltre. Steinbenkeplate. Integrert mikrobølgeovn og ovn. Nedfelt platetopp. Avtrekksvifte over platetopp. Innebygd kjøleskap. Integrert oppvaskmaskin.

Vaskerom
1.etg: Skap og benkeplass. Grovvask. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Bad/badstue
1.etg: Rektangulært dusjhjørne med innadslående glassdører. Vegghengt klosset, enkel servant med underskap og speil over. Veggmontert dusjgarnetyr. Glassdør til badstu varmeovn montert på badstuveggen, ellers er badstu innredet med trebenk og kledning på veggene.

Bad loft: Kvartsirkel badekar. Kvadratisk dusjnisje med innadslående glassdører. Veggmontert dusjgarnetyr. Servant med underskap, sideskap og speil over. Veggmontert wc med trykkplate.

Hybeldel bad/vaskerom: Varmtvannsbereder. Kvadratisk dusjnisje med innadslående glassdører. Veggmontert dusjgarnetyr. Servant med underskap, sideskap og speil over samt belysning. Veggmontert wc med trykkplate. Laminatbenkeplate med underskap. Skyvedørsgaderobe.OppvarmingVarmekabler i u-etg. Varmekabler i gang, vaskerom og bad 1 etg. Varmekabler i stue 1 etg. Varmekabler på bad 2 etg. Peis montert i stue. Balansert Ventilasjon med varmegjenvinning.Vei, vann og avløpAvkjøring til privat vei. Offentlig vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: 1 etg: 90 kvm Loftsetasje: 65 kvm Hybeldel: 77 kvm Underetasje: 13 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: 1 etg: Stue, kjøkken, gang/trapp, vaskerom, bad/badstu, kontor. Loftsetasje: 3 Soverom, gang/trapp, bad, omkledningsrom. Hybeldel: Bad/vaskerom, inngang, stue/kjøkken, 2 soverom, gang. Underetasje: Trapp.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. I eneboligen er det mulighet for utleie av hybel. I dag har denne delen av eiendommen eget bad, kjøkken, samt egen inngang og inngang fra hoveddelen. Utleie av hybel er basert på utleie av en del av eget husrom, som må ha tilknytning til hovedhuset. I dette tilfellet i form av døradkomst mellom delene. Utleie av hybel i slik form er ikke søknadpliktig. Denne delen av eiendommen oppfyller ikke de offentligrettslige kravene til utleieenheter og må ikke forveksles med en separat utleieenhet.ReguleringEiendommen ligger inn under  kommuneplan
2015-2027 for Ås kommune. Kopi av kommuneplan kan ses hos megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter pr. år: kr. 16.678,- inkl.mva for 2019.

Kommunale avgifter varierer etter forbruk.

Abonnement vann: kr. 625,-
Abonnement avløp:  kr. 937,50,-
Vann:  kr. 13,71,- pr. kubikkmeter etter forbruk. Avløp:  kr. 23,09,- pr. kubikkmeter etter forbruk. Renovasjon:  kr. 2520,- pr. abonnement ordinær. Sommerrenovasjon: kr. 1260,- pr. abonnement ordinær. Feie og tilsynsgebyr: kr. 550,- (275,- +275,-)LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 651 295 per 23. 03.19 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 5 944 661 per 23. 03.19. Ligningsår: 2017.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren oransje B.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Det foreligger vedteker for Vollholen 23 A og B. Hver av seksjonene har eksklusiv bruksrett til deler av utearealet. Det øvrige fellesområde er til felles bruk for begge seksjoner.
- Denne matrikkelenhet har andel i realsameie: Knr:0214 Gnr:95 Bnr:32  1/10 
- Boligen har ferdigattest datert: 2013.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Andel i realsameie 2018/522635-1/200  Opprettelse av realsameie   08.03.2018 21:00 Denne matrikkelenhet har andel i:  Knr:0214 Gnr:95 Bnr:32  1/10    Heftelser 2012/341371-3/200  Best. om vann/kloakkledn.   03.05.2012  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: 0214-95/27
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata 2012/490672-1/200  Seksjonering   20.06.2012  opprettet seksjoner: snr: 1
formål: Bolig sameiebrøk: 1/2
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommen Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9190047. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 590 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
139 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 590 000,-))
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
152 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 742 072,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent Yildirim.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder?
- Nei - Nei, ikke noe feil.
9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser?
- Ja - Ja, det har vært gjennomført kontroll av Eltilsyn.
9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja - Elektriker Gruppen AS.
9.3. Kjenner du til om arbeider er utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte?
- Ja - Montasje av ventilasjonanlegget. Sentral støvsuger. Gipsing, maling. Gulvbelegg, laminat og fliser. Innsetting av innvendige dører og lister. Kjøkken montering. Baderomsinnredninger. 14. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, e.l.?
- Ja - Hybel/leilighet. 14.1. Er enheten godkjent for varig opphold?
- Ja - Lyddør mellom kjeller og
1.etg. 16. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja - Tilstandsrapport Bolig, 07.03.2019. 17. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen?
- Nei - Det er radonsperre under betongplaten. 18. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap).
- Forstøtningsmur mot bekken på nedsiden har glidd litt ut.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 22.03.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Vedtekter
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1435 Vollholen 23B
1435, Vollholen 23B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Vollholen 23B
1/45
Lukk
1