Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
MAJORSTUEN: Unik, designpreget 4-roms med gjennomgående planløsning. Takhøyde på ca. 3,3m. Moderne kjøkken og bad. Peis.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Leiligheten er lys med rikelig av vindusflater og romslig takhøyde på ca. 3,3m.Innhold: Entré/hall, vaskerom, bad, kjøkken, stue/spisestue, tre soverom og omkledningsværelse.Interiør- og fargevalget er nøye gjennomtenkt, romfordelingen er praktisk og atmosfæren er særegen.01.Fasade
Himlingen er dekorert med vakker stukkatur og rosett.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Ingenting overlatt tilfeldighetene.Midt i rommet står det en klassisk og pen peisovn.Peisovnen vil bidra til lun stemning på kjølige vinterdager.Kjøkkenet er i seg selv er et smykke i rommet og står godt i stil til den øvrige innredningen.Kjøkkenet ble montert opp i 2014/2015, levert av Schmidt.Innredningen er pent utformet med glatte fronter og benkeplater i marmor.Påkostet og stilsikkert. På kjøkkenøyen mot stuesonen er det vinskap samt vitrineskap. Alle leilighetens tre soverom har inngang fra entréen.Hovedsoverommet er utpreget romslig med tilhørende walk-in-garderobe.Med god plass til oppbevaring er det enkelt å opprettholde den ryddige atmosfæren.De to øvrige soverommene finner man på motsatt side av entréen.Begge rommene vil fungere ypperlig som både barnerom, gjesterom og kontor.Badet er innredet med store fliser, mørk innredning og dekorativ taklampe.Badet ble pusset opp i 2014. Fra entréen har man også tilgang til leilighetens mest praktiske rom ? vaskerommet.Entréen er romslig og lys.I bakgården er tilværelsen skjermet og inkluderer sykkelstativ.Her vil du bo sentralt på Majorstuen med nærhet til alt av servicetilbud, kollektivtransport og rekreasjonsområder.Rett ovenfor Kirkeveien finner man vakre Frognerparken med lekeplass, tennisbaner og Vigelands skulpturpark.Kun noen hundre meters gang til det sentrale knutepunktet på Majorstuen.En rekke caféer og spisesteder finner du i umiddelbar nærhet.
0
21
Se store bilder
Prisantydning: 8 950 000,-
Totalpris: 9 021 528,-
Primær rom: 125m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.215 Bnr.124 Snr.1 Orgnr.975506908 i Oslo kommuneKort oppsummertI Jacob Aalls gate 14B er ingenting overlatt tilfeldighetene. Interiør- og fargevalget er nøye gjennomtenkt, romfordelingen er praktisk og atmosfæren er særegen. Himlingen er dekorert med vakker stukkatur og rosett, og i den sosiale sonen står det en klassisk rundovn. 
- Påkostet og oppgradert 4-roms leilighet
- Gjennomgående planløsning, tre soverom
- Stor sosial sone med åpen stue- og kjøkkenløsning
- Moderne kjøkkeninnredning fra Schmidt (2014)
- Innvendig overflateoppgradert 2018/
2019 -
- Servicetilbud og kollektivtransport i umiddelbar nærhetDitt nye hjemLeiligheten er lys med rikelig av vindusflater og romslig takhøyde på ca. 3,3m. Den sosiale sonen er luftig og praktfull med klassisk utsmykking og svært god atmosfære. Stuen, spisestuen og kjøkkenet er samlet i en åpen løsning og fungerer som leilighetens naturlige samlingspunkt. 

Kjøkkenet er i seg selv er et smykke i rommet og står godt i stil til den øvrige innredningen. Kjøkkenet ble montert opp i 2014/2015, levert av Schmidt - "solid kvalitetskjøkken til private hjem". Innredningen er pent utformet med glatte fronter og benkeplater i marmor. Hvitevarene er integrerte og inkluderer induksjonstopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og to kjøleskap med fryser. På kjøkkenøyen mot stuesonen er det vinskap samt vitrineskap. 

Alle leilighetens tre soverom har inngang fra entréen. Hovedsoverommet ligger vegg i vegg med kjøkkenet og er utpreget romslig med tilhørende walk-in-garderobe. Rommet er dekorert i en matt, svart farge på både vegger og himling. Her får man umiddelbart følelsen av å kunne sove godt - i ærverdige og luftige omgivelser. I tillegg til walk-in-garderoben er soverommet innredet med et romslig garderobeskap med skyvedører. 

De to øvrige soverommene finner man på motsatt side av entréen. Det ene soverommet er malt i en mørk tone med hvit himling, og det andre er lysmalt med mørke lister. Begge rommene vil fungere ypperlig som både barnerom, gjesterom og kontor. 

Badet er innredet med store fliser, mørk innredning og dekorativ taklampe. Innredningen inkluderer skålservant med underskap, belyst veggspeil, vegghengt klosett og dusj med regn-blandebatteri. Badet ble totalrenovert i 2014 og modernisert 2019. 

Fra entréen har man også tilgang til leilighetens mest praktiske rom - vaskerommet. Rommet er utstyrt med opplegg for vaskemaskin samt praktiske vegghyller. 

I bakgården kan man hygge seg i en skjermet tilværelse med hellebelagte flater, blomsterbed, beplantning og utemøbler. Forsiden av bygget er pent beplantet. 

Leiligheten inneholder en gjennomgående høy standard med moderne og klassiske detaljer og svært god romfølelse. Planløsningen er innholdsrik og praktisk utformet. Bør sees!InnholdInnhold: Entré/hall, vaskerom, bad, kjøkken, stue/spisestue, tre soverom og omkledningsværelse.

Leiligheten disponerer også en bod på ca. 13,5kvm i felles kjeller.Beliggenhet og nærområdetBeliggenheten ved Majorstuen gir deg et supersentralt utgangspunkt og nærhet til det meste, inkludert gode shoppingmuligheter og de fleste kollektive transportmidler.

Bogstadveien finner du få kvartaler unna, byens fineste handlegate som byr på et bredt shoppingtilbud og noe for enhver anledning. Start gjerne dagen med en tur innom Starbucks eller Kaffebrenneriet for en kopp varm hygge, eller ta et avbrekk fra handlerunden med noe godt å bite i hos Baker Hansen eller Espresso House.

Rundt Majorstuen finner du flere større dagligvareforretninger, inkludert MENY Colosseum med et bredt utvalg og nyåpnede Jacob's like ved Vinmonopolet på samme sted, i tillegg har du Extra Neuberggata som ligger ca. 30 meter unna hjemmet. På hjørnet over T-banestasjonen ligger Fromagerie, byens eneste rendyrkede ostebutikk, og noen kvartaler lenger ned Bogstadveien er byens kanskje beste fiskebutikk, Georg A. Nilsen, med et godt utvalg av sjømat og vilt.

En hyggelig kveld ute starter gjerne med en bedre middag i selskap med gode venner. Kritikerroste Publiko i Vibes gate 11 har nydelig matkunst til en god penge samt hyggelig uteservering i sesong. På Delicatessen Majorstuen får du lettbeint tapas, mens CRU har ekte delikatesser og vinbar med uformell atmosfære. Besøk gjerne også livlige The Broker i Bogstadveien eller koselige Olivia litt lenger ned i Hegdehaugsveien.

I en mer utvidet krets er Restaurant Ni&Tyve stedet for en romantisk aften ute. Bølgen og Moi Briskeby er også vel verdt et besøk, kjent for sin høye stemning - spesielt lørdager i vinterhalvåret.

På solrike sommerdager er Frognerparken et herlig sted å tilbringe noen timer i gresset, enten med en god bok eller favorittmusikken på øret. Om solen skulle bli for het har store og små mulighet til å kjøle seg ned i Frognerbadet. Her arrangeres det årlige verdensmesterskapet i dødsing, stupestilen som skal ha oppstått nettopp her på slutten av 1960-tallet. Vinterstid kan du snøre på deg skøytene og ta en runde på Frogner Stadion.

Marienlystparken har grill-tønner til fritt bruk, et utvalg av lekeapparater for de minste, skateboardrampe og utfordrende akebakker vinterstid. De litt større barna finner her «Lekern»; Marienlyst aktivitetspark og fritidsklubb. På Friggjordet er det muligheter til å forbedre fotballferdighetene.

Frognerparken er et utmerket sted for løping, i tillegg er det også tilrettelagt for utendørstrening på apparatene og gressmattene utenfor Fagerborg Ungdomsskole. Utenom dette tilbyr en rekke senterkjeder gode alternativer, deriblant SATS ELIXIA Colosseum, fitness xpress, evo, Fresh Fitness eller SATS Bislett. Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser.

Foretrekker du i stedet trening og rekreasjon i friluft, tar du deg raskt opp til de flotte markaområdene med T-banen fra Majorstuen, inkludert Sognsvann med fine joggeløyper. Sommerstid tar du enkelt bussen ut til badestrendene på Bygdøy. Legg skiene på skulderen vinterstid og ta banen opp til Sognsvann eller Frognerseterens omfangsrike skiløyper.

Fra leiligheten går du på få strakser de 500 meterne opp til T-banestasjonen med alle fem linjer som tar deg effektivt videre rundt i byen.

Fra Majorstuen går også trikkelinjene 11 til Kjelsås via Stortorvet, 19 til Ljabru via Nationaltheatret og 12 til Grefsen via Solli Plass og Aker Brygge.

Majorstuen er i tillegg knutepunkt for en hel rekke bussruter, deriblant 20, 22, 25, 45 og 46 i tillegg til Flybussen til Gardermoen.TomtAreal: 891 kvm, Eierform: Eiet fellestomt.ParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Bygningen er oppført etter den byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet, og det vil alltid kunne registreres enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Yttervegger: Grunnmur oppført i mur- /betong- og sparestensskonstruksjoner. Yttervegger, bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger oppført i tegl- og murkonstruksjoner. Utvendige fasader er pusset og malt. Vinduer: Malte trerammer med 2-lags isolerglassvinduer fra 1988. Frostet fil på deler av vindusglasset mot gate. Plissegardiner på de fleste vinduene. Takkonstruksjoner: Takkonstruksjoner i tre, utvendig belagt med rupanel og taksten eller takplater. Takrenner og nedløpsrør i stål. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire. Støpt dekke med plastsluk, klemring og tilfredsstillende membran i gulv på dusjbad/wc. Tilfredsstillende fall mot sluk. Nedsenket dusjsone. Plastsluk med klemring i gulv på vaskerom.Overflater og innredningGulv: Vinylbelegg i parkettimitasjon i entré/hall, kjøkken, stue/spisestue og alle oppholdsrom. Fliser på dusjbad/wc. Vinylbelegg på vaskerom. Innervegger: Sparklede, pussede og glattmalte veggflater i entré/hall, kjøkken og alle oppholdsrom. Fliser på dusjbad/wc. Himling: Pussede og glattmalte rabbitzpussede himlinger på soverom, kjøkken og stue/spisestue. Nedforet gipsbelagt himling på bad. Stukkaturer og rosett.

Kjøkken: Innredning fra Schmidt med glatte høyglansede fronter fra 2014. Benkeplater i marmor. Nedfelt oppvaskkum i farget compositt fra Blanco og 1-greps blandebatteri. Marmorfliser over benk ved oppvaskkum. LED-underbelysning. Integrert induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og 2 kjøleskap med fryser. Integrert avtrekksventilator med kullfilter i kjøkkenøy. Vinskap og vitrineskap i kjøkkenøy mot stue/spisestue. Praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass.

Bad: Dusjbad/wc er utstyrt med servantskap med glatte front med integrerte grep. Heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggspeil med belysning. Vegghengt toalett. Dusj med regndusj, hånddusj og glassvegg i herdet glass. Vaskerom er utstyrt med opplegg for vaskesøyle.OppvarmingSentralfyring med radiatorer i hvert rom. Vedovn med glassdør og gnistfanger i stue/spisestue. Varmekabler i gulv på dusjbad/wc. Det er nylig blitt montert fjernavlesende varmtvann- og varmemålere.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 125 kvm P-rom: 125 kvm Bta: 140 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/hall, vaskerom, bad, kjøkken, stue/ spisestue, 3 soverom, omkledningsværelse.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Eiendommen ligger på byantikvarens gule liste.

Diverse plan/ byggesaker i området:
- Pågående byggesaker: Jacob Aalls gate 12 A og B - Oppføring av balkonger. Saksnummer: 201701753. Siste dok. 09.02.2017.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: Kr.
4.684,- pr. mnd. Inkluderer: A-konto varmtvann/ fjernvarme, kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling fellesgjeld, driftskostnader m.m. ifølge brev fra forretningsfører.

Fordeling: Felleskostnader:
3.684,-
A-konto varmtvann:
1.000,-

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 71.528,- ifølge forretningsfører.FellesformueKr. 23 492,- pr. 31.12.18 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 2 175 209 per 19.03.19 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 7 830 751 per 19.03.19. Ligningsår: 2017.ForsikringForsikret i IF Forsikring, med polisenummer: SP459880. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 17 seksjoner.
- Sameiebrøk: 66/1000
- Dyrehold skal styregodkjennes. Det er forbudt å lufte hunder i bakgård og forhave.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 23.
- I henhold til sameiets vedtekter kan kun personer kjøpe boligseksjoner i sameiet.

Diverse iht. forretningsfører:
- Sameiet skal foreta rehabilitering av deler av taket. Kostnadsramme ca. 2 millioner. Dette vil finansieres med 1 million i innskudd fra seksjonseierne og 1 million i lån. Det er allerede sendt faktura til eierne på innskuddet med forfall 31/1 og 20/3. Totalt å innbetale for seksjon 1 er kr. 66.000. Selger har innbetalt dette beløpet, resten er lånefinansier og fordelt på seksjonene.
- Det er vedtatt at styret kan inngå kontrakt med Pipeeksperten for rehabilitering av 4 fyringspiper. Kostnadene fordeles med kr 180.000 over fordelingsnøkkelen, dette vil medføre en ekstrainnbetaling fra seksjon 1 på ca. kr. 12.000. Den enkelte seksjonseier selv bekoster fra/tilkobling og finpuss/maling.
- Det er tilrettelagt for kabel-tv og internett, men Getbox og modem medfølger ikke. Kabel-tv og internett er ikke inkludert i felleskostnadene.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Medfølger ikke handelen: To stk. taklamper på kjøkken, og persienner i alle vinduer medfølger. Øvrige taklamper kan kjøpes mot tillegg.Diverse- Boligen har Exdok (attestert) datert: 1897.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2019. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 31.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 1896/900704-1/105  Bestemmelse om bebyggelse   22.10.1896  Bestemmelse om benyttelse Med flere bestemmelser Overført fra: 0301-215/124
Gjelder denne registerenheten med flere

1937/405813-1/105  Erklæring/avtale   30.12.1937  bestemmelser om begrensninger i utleiemulighetene Overført fra: 0301-215/124
Gjelder denne registerenheten med flere   1938/400497-1/105  Best. om vann/kloakkledn.   31.01.1938  Overført fra: 0301-215/124
Gjelder denne registerenheten med flere   1938/402084-1/105  Best om garasje/parkering   30.04.1938  Overført fra: 0301-215/124
Gjelder denne registerenheten med flere   1950/400427-1/105  Bestemmelse om bebyggelse   13.02.1950  ang loft Overført fra: 0301-215/124
Gjelder denne registerenheten med flere

1974/520283-3/105  Pantsettelseserklæring   12.11.1974  BELØP: NOK
8.000
Panthaver: Sameiet   Lnr: 1112007
Gjelder denne registerenheten med flere   1978/500780-9/105   ** Prioritetsbestemmelse   12.01.1978  PRIORITET: ETTER NOK 70000
UTEN OPPTRINNSRETT

Grunndata: 1974/520283-2/105  Seksjonering   12.11.1974  opprettet seksjoner: snr: 1
formål: Bolig sameiebrøk: 70/1000

1987/57135-2/105  Resek/tilleggssek 04.09.1987  seksjonsameieandeler: snr: 1
formål: Bolig sameiebrøk: 70/1000
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 17 SEKSJONER   1987/57135-4/105  Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel   04.09.1987  endring av formål/brøk: snr: 1
formål: Bolig sameiebrøk: 66/1000
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
8 950 000,- (Prisantydning)
71 528,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
9 021 528,- (Pris inkl. fellesgjeld)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
225 520,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 9 021 528,-))
4 600,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
238 442,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 259 970,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.  Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - Badet ble totalrenovert i 2014.
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - HT håndverksteknikk as har utført arbeidet. Totalrenovert, les egen mappe fra forrige eier (forevises ved visning/overtakelse).
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Ja - Les egen mappe fra forrige eier (forevises ved visning/overtagelse).
4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja - Gulvene har blitt rettet opp i 2014 av HT håndverksteknikk as.
8. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje?
- Nei - Nei, men taket på bygården skal utbedres i 2019. Regningen for denne boligens seksjon er betalt av dagens eier.
9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja - Lyspunkt AS i 2014. Les egen mappe fra forrige eier (forevises ved visning/overtagelse).
9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget?
- Deler - Les egen mappe fra forrige eier (forevises ved visning/overtagelse). 10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja - I oktober 2018 ble alle varmtvannsmålere og radiatorer byttet til nye, automatiske målere. Arbeidet ble utført Brunata/Mester Rør. Bakgrunnen til bytte er at de automatiske målere betyr en betraktelig mindre årlig honorarpris hos Brunata, noe som fører til at sameiet på sikt vil tjene på løsningen. I tillegg vil avlesningen skje automatisk slik at seksjonseiere slipper å være hjemme ved den årlige avlesningen/og styret slipper å arrangere for at Brunata kommer inn i alle leiligheter. 10.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Brunata/ Mester rør. 20. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
- Det vedtas at styret kan inngå kontrakt med Pipeeksperten for rehabilitering av 4 fyringspiper. Kostnadene fordeles med kr 180.000 over fordelingsnøkkelen, mens den enkelte seksjonseier selv bekoster fra/tilkobling og finpuss/maling.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0368 Jacob Aalls gate 14B
0368, Jacob Aalls gate 14B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Jacob Aalls gate 14B
1/26
Lukk
0