Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SKI SENTRUM: Ny, flott og innholdsrik enebolig oppført i 2019. Utsikt over nabolaget. Hybel. Garasje. Lys og luftig!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Leikvollen 14B presenteres av Bulent Yildirim v/ Boa Eiendomsmegling Oslo vest.En moderne og innholdsrik enebolig over to plan.1. etasje: Gang/trapperom, kjøkken/stue, stue 2, kontor, wc. Sportsbod. Garasje. Garasjerom.Hjemmet ble oppført så sent som i 2019 og har en familievennlig planløsning.
En romslig hoveddel samt hybel med egen inngang.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Hjemmet er preget av svært gode lysforhold.Moderne peisovn.Standarden er påkostet og materialvalget er trendriktig.Høyreiste vindusflater gir fritt utsyn over nabolaget. Kvalitetskjøkken med flott design og integrerte hvitevarer.Innredning er levert av Kvik.Godt med benkeplass til kokkelering.Rikelig med lagringsplass i skuffer og skap.Balkongen er et herlig uterom med pent glassgelender og fin utsikt.Et ypperlig sted for sommerlige måltider.Første etasje inkluderer i tillegg et kontor samt toalettrom.Kontoret er av svært god størrelse med behagelige lysforhold og fin utsikt.Toalettet er pent innredet med store, mørke gulvfliser og slette vegger. Underetasje:  Omkledningsrom, vaskerom, gang, bad, tre soverom.Trappegangen.Første etasje er først og fremst forbeholdt hjemmets soveromsavdeling, et luksuriøst bad og en praktisk hybel.Alle de tre soverommene er av gode størrelser.Det naturlige hovedsoverommet er pent dekorert i en trendriktig jordtone.Svært gode lysforhold.Fra soverommet er det direkte utgang til markterrassen.Et hyggelig uterom.Badet er nydelig innredet med påkostete materialer og svært pen sammensetning av design.Et romslig og lunt bad med flotte fasiliteter.Et moderne badekar, dobbel servant med underskap, vegghengt toalett og to flotte regndusjer.De øvrige soverommene vil fungere ypperlig som barneværelse.Begge rommene er malt i en lys gråtone.God tumleplass på gulvet til lek og moro.Entréen i underetasje.Hybel: Tv stue/kjøkken, ungdomsrom, bad. Bod.Hjemmets hybeldel har egen inngang fra bakkeplan og kan potensielt bidra til gode inntekter i utleid tilstand.Hybelen tilsvarer en romslig 1-roms leilighet med åpen stue- og kjøkkenløsning, ungdomsrom og bad.Veggene er malt i en behagelig matt grønntone og kjøkkeninnredningen er lys.Ungdomssrom.Romslig og pent malt.Badet er moderne og delikat innredet med flislagte vegger og gulv samt hvite møbler.Entréen.Terrassen i første etasje har direkte adgang til hagens øvre del.Den romslige plassen gir gode muligheter for solbading og avslappende kvelder.Garasje med sportsbod.Omgivelsene er svært barnevennlige og det er kort vei til både skoler, barnehager og turområder.Frodig, luftig og åpent nabolag.Kun fem minutters gangavstand til omfangsrike Ski storsenter og sentrum av Ski.Ski Togstasjonen er innenfor kort gangavstand, ca. 10 minutters gange fra ytterdøren.1. etasje: Gang/trapperom, kjøkken/stue, stue 2, kontor, wc. Sportsbod. Garasje. Garasjerom.Underetasje:  Omkledningsrom, vaskerom, gang, bad, tre soverom. Hybel: Tv stue/kjøkken, ungdomsrom, bad. Bod.
0
124
Se store bilder
Prisantydning: 9 890 000,-
Totalpris: 9 890 000,-
Primær rom: 225m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 3 / Soverom: 4
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.140 Bnr.419 i Ski kommuneKort oppsummertI Leikvollen 14B kan du flytte rett inn til en moderne og innholdsrik enebolig over to plan. Hjemmet ble oppført så sent som i 2019 og har en familievennlig planløsning som inkluderer en romslig hoveddel samt hybel med egen inngang. Hjemmet er preget av svært gode lysforhold med høyreiste vindusflater og fritt utsyn over nabolaget. 

Standarden er påkostet og materialvalget er trendriktig. Legg spesielt merke til det nydelige kjøkkenet, kvalitetsmaterialene og det harmoniske fargevalget. Med både balkong, terrasse og frodig hage er dette et herlig hjem for hele familien.

Omgivelsene er svært barnevennlige og det er kort vei til både skoler, barnehager og turområder. Den umiddelbare nærheten til Ski sentrum gir deg alt av kollektivtransport og shoppingmuligheter lett tilgjengelig, og toget tar deg raskt inn til Oslo sentrum. 
- Moderne enebolig over to etasjer, oppført i 2019
- Fantastiske lysforhold, høyreiste vindusflater og fritt utsyn
- Hybeldel med egen inngang i underetasjen
- Balkong, terrasse og hage
- Kvalitetskjøkken med flott design og integrerte hvitevarer
- Harmoniske fargevalg og stilfull innredning
- Garasje med sportsbod
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinner
- Sentral plassering med gangavstand til Ski StorsenterDitt nye hjemI første etasje møter man en åpen sosial sone besående av stuen og kjøkkenet. Et flott allrom hvor hele familien alle kan samles til både hverdagsmiddager og større sammenkomster. De store vinduene gir deg et fritt utsyn mot områdets frodige natur, og den spennende utformingen med mange vinkler fremmer en moderne og særegen romfølelse. Veggene er malt i en kombinasjon av lyst og mørkt som skaper et naturlig skille mellom stuen og kjøkkenet. Stuesonen kan enkelt innredes med en romslig sofagruppe, og den moderne peisovnen vil bidra til lun stemning på kjølige vinterkvelder. 

Kjøkkenløsningen er åpen og svært flott utformet med vakkert design. Innredning er levert av Kvik og har integrerte hvitevarer samt godt med benkeplass til kokkelering. Det er også rikelig med lagringsplass i skuffer og skap som gjør det lett å organisere og opprettholde en ryddig atmosfære. Viften er takmontert og det er godt med downlights i himlingen. 

I spisestuesonen er det god plass til å møblere med et langstrakt spisebord. De mange vindusflatene gir deg et fritt utsyn til omgivelsene og man kan følge med naturens skiftende farger i takt med årstidene. Herfra er det utgang til hjemmets flotte balkong. Et herlig uterom med pent glassgelender og direkte adkomst til hagens øvrige del. Den romslige plassen gir gode muligheter for solbading og avslappende kvelder i friluft samt sommerlige grillmiddager med gode venner. Et barnevennlig uteområde til glede for hele familien. 

Første etasje inkluderer i tillegg et kontor samt toalettrom. Kontoret er av svært god størrelse med behagelige lysforhold og fin utsikt. Takhøyden er generøs og det er god plass til både arbeidspult og annen innredning. Et perfekt sted for både hjemmekontor og lekser, hvor kreativiteten kan få fritt spillerom i luftige omgivelser. Toalettet er pent innredet med store, mørke gulvfliser og slette vegger. 

Første etasje er først og fremst forbeholdt hjemmets soveromsavdeling, et luksuriøst bad og en praktisk hybel. Alle de tre soverommene er av gode størrelser, malt i lyse toner med hvit himling. Det naturlige hovedsoverommet er pent dekorert i en trendriktig jordtone og har svært gode lysforhold. Herfra er det også dirkete utgang til hjemmets flotte markterrasse. 

Badet er nydelig innredet med påkostete materialer og svært pen sammensetning av design. Her møter man et romslig og lunt bad med flotte fasiliteter og "alt" man kan ønske av innredning. Et moderne badekar, dobbel servant med underskap, vegghengt toalett og to flotte regndusjer. Dusjveggen er pent dekorert med lyse fiskebeinsfliser og de øvrige overflatene er belagt med store fliser. Fargevalget er harmonisk.    Hybelen: Hjemmets hybeldel har egen inngang fra bakkeplan og kan potensielt bidra til gode inntekter i utleid tilstand. Hybelen tilsvarer en romslig 1-roms leilighet med åpen stue- og kjøkkenløsning, ungdomsrom og bad. Veggene er malt i en behagelig matt grønntone og kjøkkeninnredningen er lys. De store vindusflatene gjør at hybelens sosiale sone oppleves lys og luftig, og det er gode møbleringsmuligheter for både sofa og spisebord. 

Badet er moderne og delikat innredet med flislagte vegger og gulv samt hvite møbler. Baderomsmøblene inkluderer vegghengt klosett, glassdusj og servant med underskap. Gulvet er lunt som følge av varmekabler og det er plass til å sette inn ytterligere med skap eller hyller dersom det er av behov.InnholdUnderetasje:  Omkledningsrom, vaskerom, gang, bad, tre soverom. Hybel: Tv stue/kjøkken, ungdomsrom, bad. Bod.
1. etasje: Gang/trapperom, kjøkken/stue, stue 2, kontor, wc. Sportsbod. Garasje. Garasjerom.Beliggenhet og nærområdetLeikvollen 14B har en svært sentral plassering i Ski, med kun fem minutters gangavstand til omfangsrike Ski storsenter og sentrum av Ski. Her venter et rikt utvalg forretninger, servicetilbud og kollektivtransport.

Ski Togstasjonen er innenfor kort gangavstand, ca. 10 minutters gange fra ytterdøren og har hyppige, pendlervennlige avganger til Oslo. Reisetiden er i dag fra 20 til rett over 30 minutter, men vil forkortes til kun 11 minutter når utbyggingen av Follobanen er ferdigstilt. Ski vil dermed være innenfor kortere reisetid fra Oslo S enn hva eksempelvis Lambertseter er i dag og med andre ord bli en reell forstad til Oslo.

Skis sentrale plassering på Østlandet innebærer også kort kjøretid til Oslo, normalt godt under halvtimen utenom rushtid. Med bil tar du deg raskt ned på E18 og videre ut til E6 ved Vinterbro. Fra terminalen i sentrum går det for øvrig en rekke bussruter videre i de fleste himmelretninger, i tillegg til Flybussen til Gardermoen.

Dagligvarer kan du handle enkelt på MENY Ski kun 450 meter unna. Alternativt kan man handle på storsenter som i tillegg byr på svært gode shoppingmuligheter med hele 145 forretninger og spisesteder under samme tak. I første etasje finner du også kinosenteret med 8 saler, mens Avancia i tredje etasje er et godt alternativ for innendørs trening. Legg gjerne også turen innom Egon eller Peppes Pizza hvis sulten gnager, eller ta med deg en kopp rykende varm kaffe fra Stockfleths til togturen.

Sentrum for øvrig inneholder de fleste servicetilbud og offentlige tjenester du måtte trenge i det daglige, og har et hyggelig bymiljø med et godt utvalg av kaféer og restauranter.

Fra hjemmet er det også kort vei til store skogsområder som inneholder flotte turstier og utfartsmål.TomtAreal: 650 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringParkering i garasje samt på gårdsplass.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Gulv på grunn: Ringmur oppført i isolerte elementer. Armert og isolert betongplate på mark antatt fundamentert til faste stabile masser. Isolasjonsplater av polystyren og trykkfast mineralull virker som et kapillærbrytende lag under betonggulvet. Under isolasjonen er et drenerende lag. Dette laget er minst 100 mm tykt og består av 416 mm finpukk. For å beskytte mot vanndamp fra grunnen 0,2 mm plastfolie over isolasjonen. Minst 80mm sprøytebetong mot plastisolasjon.

Drenering: Takvann føres til terreng via takrenner og nedløp. Drenering utført med isodren drensplate bestående av kuler av ekspandert polystyren som er limt og presset sammen til en plate, Platene har en isolerende effekt samtidig som det fungerer som drenerende plater montert utvendig.

Yttervegger: Vegger under terreng oppført i sprøytebetong. Yttervegger bestående av bindingsverk av tre, isolasjon, vindtetting og utvendig liggende kledning.

Vinduer: Vinduer med rammer og karmer i tre med 3 lags isolerglass.

Takkonstruksjoner: Isolert skrå-takkonstruksjon i tre, og utvendig tekket med vanntett belegg. Nødvendige beslag, takrenner og nedløp montert. Lufting og pipehatt tekket med blikk.Overflater og innredningGulv: Innvendige gulvoverflater i ett-stavs parkett. Wc første etasje i flislagt utførelse. Inngangsparti i flislagt utførelse. Vaskerom/teknisk rom med flislagte overflater. Bad i 1 etg. i flislagt utførelse. Innervegger: Innvendige veggoverflater i malt utførelse. Flislagte veggoverflater på begge bad i første etasje. Listverk i overgang gulv-vegg, rundt dører. Himling: Malte takflater.

Kjøkken: Kjøkken innredning med fabrikkmalte glatte mørkmalte fronter fra merkeleverandør. Integrert kjøl/frys med glatte fronter. Høyskap og overskap på ett felt. Oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Integrert platetopp med takmontert avtrekkshette over. Integrert komfyr. Laminat benkeplate

Vaskerom: Opplegg til vaskemaskin. Varmtvannsbereder. Balansert ventilasjonsanlegg.

Bad: Dobbel servanter montert på innredning med 2 doble skuffesystemer. 2stk ett-greps blandebatterier. Speil montert over med belysning. Veggmontert wc med tilhørende trykknapp. 2 stk. veggmontert dusjgarnetyr. Ovalt badekar.

WC: Veggmontert wc med tilhørende trykknapp. Veggmontert servant med underskap og speil over.

Leilighet: Kjøkken: Kjøkkeninnredning med fabrikkmalte glatte fronter fra merkeleverandør. Integrert kjøl/frys med glatte fronter. Oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Integrert platetopp med avtrekkshette over. Integrert komfyr. Laminat benkeplate.

Bad: Kvadratisk dusjnisje med utadslående glassdør. Veggmontert blandebatteri. Innebygd sisterne med vegghengt klosett og tilhørende trykknapp. Enkel servant med underskap og speil over med belysning. Opplegg til vaskemaskin.OppvarmingVarmekabler i første etasje. Varmekabler på inngangsparti i 1 etg og wc. Vedovn montert i stue.Vei, vann og avløpPrivat til offentlig vei, offentlig vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.

Denne eiendommen har veirett over naboeiendommen gnr. 140 bnr. 76 frem til egen tomt. Det er felles vedlikeholdsplikt for privat vei.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Underetasje: 72 kvm Hybel: 43 kvm
1. etasje: 87 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Underetasje: Omkledningsrom, vaskerom, gang, bad, 3 soverom. Hybel: Tv stue/kjøkken, ungdomsrom, bad.
1. etasje: Gang/trapperom, kjøkken/stue, stue 2, kontor, wc.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.

I eneboligen er det mulighet for utleie av hybel. I dag har denne delen av eiendommen eget bad, kjøkken, samt egen inngang og inngang fra hoveddelen. Utleie av hybel er basert på utleie av en del av eget husrom, som må ha tilknytning til hovedhuset. I dette tilfellet i form av døradkomst mellom delene. Utleie av hybel i slik form er ikke søknadpliktig. Denne delen av eiendommen oppfyller ikke de offentligrettslige kravene til utleieenheter og må ikke forveksles med en separat utleieenhet.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til byggeområde for boliger, frittliggende småhusbebyggelse, byggeområde for forretning/kontor, byggeområde for offentlige bygninger, landbruksområde, friområde og fellesområde. Eiendommen ligger inn under reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for områdene rundt Kråkstadvegen. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter pr. år: kr. 10.935,- inkl.mva for 2019.

Kommunale avgifter varierer etter forbruk.LigningsverdiEiendommen mangler ligningsverdi grunnet byggeår.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har ferdigattest datert: 2019.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Selger skal stille § 12 garanti for oppfylling av avtalen: Ved sal av ny eigarbustad eller fritidsbustad som vert seld innan seks månader etter fullføringa av bustaden, skal seljaren stille garanti i samsvar med bustadoppføringslova § 12, såframt seljaren har ledd i næringsverksemd og kjøparen er forbrukar. Garantien skal stilles straks etter avtaleinngåelse, eventuelt straks etter at nærmere angitte forbeholde er løftet, og garantien skal gjelde i 5 år etter overtakelse.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser: 2016/595800-3/200 BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDN TINGLYST 30.06.2016 :Knr:0213 Gnr:140 Bnr:71 :Knr:0213 Gnr:140 Bnr:80 :Knr:0213 Gnr:140 Bnr:362 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett

2016/595800-4/200 BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDN TINGLYST 30.06.2016 Felles stikkledning for avløp Eiendommene er i fellesskap ansvarlige for ledningens drift, vedlikehold og fornyelse Gjelder denne registerenheten med flere

2018/358876-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 24.01.2018 21:00 BELØP: NOK
4.000.000
PANTHAVER:BOA EIENDOMSMEGLING NORDSTRAND AS Org.nr: 994524941

2018/388058-1/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST 01.02.2018 21:00 VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2018/388032-1/200

2018/358876-2/200 REGISTERENHETEN KAN IKKE DISPONERES OVER UTEN SAMTYKKE FRA RETTIGHETSHAVER TINGLYST 24.01.2018 21:00 RETTIGHETSHAVER:BOA EIENDOMSMEGLING NORDSTRAND AS Org.nr: 994524941

2018/388058-1/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST 01.02.2018 21:00 VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2018/388032-1/200
2018/388032-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 01.02.2018 21:00 BELØP: PANTHAVER:SPAREBANK 1 ØSTFOLD AKERSHUS Org.nr: 837884942

Grunndata: 2016/595705-1/200 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 30.06.2016 DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:0213 Gnr:140 Bnr:76

Rettigheter på andre eiendommer: Rettigheter på 0213-140/76 i eiendomsrett 2016/595800-1/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 30.06.2016 :Knr:0213 Gnr:140 Bnr:419

Rettigheter på 0213-140/76 i eiendomsrett 2016/595800-2/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST 30.06.2016 :Knr:0213 Gnr:140 Bnr:419 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9190063. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
9 890 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
72 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 900 000,-))
--------------------------------------------------------
84 822,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 974 822,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerKonsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent Yildirim.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 08.06.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1400 Leikvollen 14B
1400, Leikvollen 14B
Last ned dokumenter
Her finner du en oversikt over alle viktige dokumenter som man må ha i en budgivning
Last ned alle dokumenter som ZIP Tilstandsrapport.pdf Egenerklæringsskjema.pdf Opplysninger fra kommune.pdf
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Leikvollen 14B
1/50
Lukk
0