Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
HØLEN: Nyoppført, moderne enebolig fra 2019. Attraktiv beliggenhet. Skole, barnehage og busslinjer i umiddelbar nærhet!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Bruerveien 38A presenters av Bulent Yildirim v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.1. etasje: Stue, kjøkken, bad, gang/trapperom. Teknisk Bod.En nyoppført enebolig fra 2019 med moderne innredning og meget flott beliggenhet.Innholdsrik planløsning over to etasjer.
Alle rommene er lyse og luftige med god plass til møblering.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

På kjølige høst- og vinterdager vil peisvarmen bidra til lun stemning.I kjøkkensonen finner man en stilren kjøkkeninnredning med lyse fronter og mørk benkeplate.Innredningen har et moderne uttrykk og er smart utformet med brede arbeidsflater.Det er for øvrig godt med plass til oppbevaring, og undersiden av overskapene er belyst.Alle hvitevarene er integrerte.Stilrent og pent.På halvøyen strekker benkeplaten seg delvis utenfor underskapene og danner en smart sitteplass som kan innredes med barkrakker.Et ypperlig sted for den raske morgenfrokosten, og som en sosial sitteplass under middagslagingen.Innred gjerne kjøkkensonen med et lagstrakt spisebord.Her kan alle dagens måltider nytes i ro og fred.Hjemmet har for øvrig balansert ventilasjon med varmegjenvinner.Entréen er lagstrakt og lys.Herfra finner man inngang til hjemmets første baderom.Trappegangen.Første etasje inkluderer også en teknisk bod.2. etasje: Gang/trapperom, bad, stue, tre soverom.Andre etasje er forbeholdt soveromsavdelingen, en romslig tv-stue og hjemmets andre bad.Stuen er av god størrelse med svært behagelige lysforhold.Herfra er det direkte utgang til balkongen.Et ypperlig sted å hygge seg med morgenkaffen på rolige helgemorgener.Sommerstid kan man slippe markaluften strømmende innover etasjen.Alle soverommene er av gode størrelser, dekorert i lyse gråtoner med hvit himling og lyst parkettgulv.Romfølelsen er åpen og atmosfæren er behagelig.Dette rommet er det naturlige hovedsoverommet.De to øvrige soverommene er malt i lyse blåfarger.Begge er av gode størrelser og vil fungere ypperlig som både gjesterom og barne- og ungdomsrom.Badet er av god størrelse, innredet med nydelige mørkegrå fliser og stilren innredning.Her kan man bo godt i et moderne hus med svært sentral beliggenhet.På tomten står det en stor utebod med god plass til redskaper og sportsutstyr.Utenfor første etasje kan man møblere uteområdet med hagemøbler.Omgivelsene og Hølen i seg selv har et fredelig preg.Her bor det familier med barn i alle aldersgrupper som nyter godt av de lett tilbaketrukkede og landlige omgivelsene.Hølen barnehage ligger kun drøye 200m unna hjemmet, og Hølen barneskole ligger kun ca. 650m unna.Hølen har også sin egen nærbutikk, idyllisk plassert helt nede ved Såna i enden av Bruerveien.Veien langs Såna kan du følge helt ned til sjarmerende Son sentrum.Større shoppingmuligheter er det i sentrum av Vestby cirka 7 kilometer nordover.I motsatt retning finner du de fleste fasiliteter og servicetilbud omkring de mer urbane bygatene av Moss.Det er kort vei til E6 der du også finner den pendlervennlige Sonsveien stasjon med stor biloppstillingsplass.1. etasje: Stue, kjøkken, bad, gang/trapperom. Teknisk Bod.2. etasje: Gang/trapperom, bad, stue, tre soverom.
0
724
Se store bilder
Prisantydning: 4 890 000,-
Totalpris: 4 890 000,-
Primær rom: 139m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.144 Bnr.110 i Vestby kommune.Kort oppsummertBruerveien 38A er en nyoppført enebolig fra 2019 med moderne innredning og meget flott beliggenhet. Her vil du bo i familievennlige omgivelser med gangavstand til både skole, barnehage, busslinjer og dagligvare samt en rekke idylliske turområder.

Beliggenheten er spesielt attraktiv for barnefamilier som ønsker rask og enkel gangavstand til skole og barnehage. Både skole og barnehage ligger kun noen få hundre meter unna og fra hjemmet kan man spasere eller sykle helt frem hit via nabolagets rolige internveier.

En attraktiv enebolig med innholdsrik planløsning over to etasjer. Hjemmet inneholder blant annet tre soverom, to bad, tv-stue og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Alle rommene er lyse og luftige med god plass til møblering. I tillegg får man gleden av en luftig balkong med fritt utsyn over nærmeste nabolag.
- Nyoppført enebolig fra 2019
- Familievennlig hjem over to etasjer m/ 6kvm balkong
- Tre soverom, to bad og to stuer
- Lys, luftig og åpen romfølelse
- To biloppstillingsplasser på tomten
- Stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer
- Peisovn samt varmekabler på begge bad og i entré
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinner
- Stor utebod med god plass til redskaper og sportsutstyr
- Mulighet for bygging av terrasse utenfor den sosiale sonen
- Gangavstand til skole, barnehage, dagligvare og Hølen sentrumDitt nye hjemI første etasje møter man en stor sosial sone bestående av stuen, kjøkkenet og spisestuen. Et lyst og åpent rom med god plass til møblering, som danner hjemmets naturlige samlingspunkt. De store vindusflatene tilfører rommet et luftig preg og sørger for optimale lysforhold gjennom hele dagen.

Romfølelsen er særdeles god, og fra hovedvinduene har man følge av et fritt utsyn ut mot de frodige omgivelsene. Innred stuen etter behov og sett sammen den perfekte møbleringen til hverdagens rolige kvelder og større sammenkomster. På kjølige høst- og vinterdager vil peisvarmen bidra til lun stemning, og under sene vintermiddager vil peisen fungere som en ekstra hyggefaktor i bakgrunnen.

I kjøkkensonen finner man en stilren kjøkkeninnredning med lyse fronter og mørk benkeplate. Innredningen har et moderne uttrykk og er smart utformet med brede arbeidsflater. På halvøyen strekker benkeplaten seg delvis utenfor underskapene og danner en smart sitteplass som kan innredes med barkrakker. Et ypperlig sted for den raske morgenfrokosten, og som en sosial sitteplass under middagslagingen. Kjøkkeninnredningen inneholder for øvrig godt med plass til oppbevaring, og undersiden av overskapene er belyst.

Samme etasje inkluderer også et pent baderom og en teknisk bod. Badet er utført med mørke gulvfliser, hvite veggfliser samt lys innredning. Innredningen inkluderer vegghengt toalett, dusjnisje med glassdør og servant med underskap. Et innbydende bad med lunt gulv, regn-blandebatteri og moderne utforming.

Andre etasje er forbeholdt soveromsavdelingen, en romslig tv-stue og hjemmets andre bad. Badet er av god størrelse, innredet med nydelige mørkegrå fliser og stilren innredning. Innredningen inkluderer glassdusj med regn-blandebatteri, servant med underskap og vegghengt klosett. Speilet er smart belyst og det er godt med lagringsplass i servantskapet. Et flott bad å starte dagene på, med lunt gulv som følge varmekablene.

Fra tv-stuen er det direkte tilgang til hjemmets balkong. Et ypperlig sted å hygge seg med morgenkaffen på rolige helgemorgener eller senke skulderene i friluft på avslappende sommerkvelder. Utsynet er åpent og fritt, og på sommerstid er det herlig å kunne åpne balkongdøren på morgenen og slippe markaluften strømmende innover etasjen.    Alle soverommene er av gode størrelser, dekorert i lyse gråtoner med hvit himling og lyst parkettgulv. Romfølelsen er åpen og atmosfæren er behagelig. Et av rommene er dog noe romsligere enn de øvrige og fremgår som det naturlige hovedsoverommet. Dette rommet er lyst innredet med god plass til møblering av både dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Et hyggelig rom å starte dagene på, kun noen fåtalls skritt unna etasjens baderom.Innhold1. etasje: Stue, kjøkken, bad, gang/trapperom. Teknisk Bod.
2. etasje: Gang/trapperom, bad, stue, tre soverom.Beliggenhet og nærområdetOmgivelsene og Hølen i seg selv har et fredelig preg, her bor det familier med barn i alle aldersgrupper som nyter godt av de lett tilbaketrukkede og landlige omgivelsene. Hølen barnehage ligger kun drøye 200m unna hjemmet, og Hølen barneskole ligger kun ca. 650m unna.

Hølen har også sin egen nærbutikk, idyllisk plassert helt nede ved Såna i enden av Bruerveien, der du enkelt kan handle det essensielle av dagligvarer. Følger du Store Strandgaten videre vestover langs elven kommer du til Hølen Kunst og Bokcafe i Holterhuset, som etter eget utsagn er norges første og eneste søndagsåpne café med piano og bokutlån til alle aldre. Her er det også en fin, familievennlig uteservering i sesong, samt utstillinger og konserter.

Veien langs Såna kan du følge helt ned til sjarmerende Son sentrum, som er kjent for å være en sommeridyll med sørlandspreg. Her eksisterer et godt utvalg restauranter, kaféer, butikker og ikke minst et rikt båtliv og maritimt miljø.

Større shoppingmuligheter er det både i sentrum av Vestby cirka 7 kilometer nordover, med blant annet Vestby Storsenter og Norwegian Outlet. I motsatt retning finner du de fleste fasiliteter og servicetilbud omkring de mer urbane bygatene av Moss.

Det er kort vei til E6 der du også finner den pendlervennlige Sonsveien stasjon med stor biloppstillingsplass, samt holdeplass for ekspressbuss til Gardermoen. Stasjonen ligger ca. 4,3kvm unna hjemmet, som gir en kjørevei på ca. 6 minutter. Hovedstaden er innenfor cirka 35 minutter med bil eller tog. Sydover er det cirka 2 mil til Moss Lufthavn Rygge og videre omtrent en times bilkjøring til svenskegrensen.

Alternativt kan man ta busslinje 545 Vestby stasjon fra Hølen til togstasjonen i Vestby. Herfra kan man ta toglinje L21 Stabekk videre inn til Oslo. Reiseveien i helhelt tar totalt knappe 55 minutter.TomtAreal: 738 kvm, Eierform: Eiet tomt.ParkeringDet er 2-4 biloppstillingsplasser på gårdsplassen.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Gulv på grunn: Ringmur oppført i isolerte elementer. Armert og isolert betongplate på mark antatt fundamentert til faste stabile masser. Isolasjonsplater av polystyren og trykkfast mineralull virker som et kapillærbrytende lag under betonggulvet. Under isolasjonen er et drenerende lag. Dette laget er minst 100 mm tykt og består av 416 mm finpukk. For å beskytte mot vanndamp fra grunnen 0,2 mm plastfolie over isolasjonen. Minst 80mm sprøytebetong mot plastisolasjon.

Yttervegger: Yttervegger bestående av bindingsverk av tre, isolasjon, vindtetting og utvendig liggende kledning.

Vinduer: Vinduer med rammer og karmer i tre med 3 lags isolerglass.

Takkonstruksjoner: Isolert saltakkonstruksjon i tre, luftespalte og utvendig tekket med betongtakstein. Nødvendige takrenner og nedløp montert.

Balkonger, terrasser ol.: Balkong med utgang fra stue 2 etg på ca. 6 m2. Balkong utført i impregnert trevirke på gulvoverflater, rekkverk i impregnert trevirke.

Gulvsystemer: Betonggulv på grunn 1 etg tekket med parkett og flis Etasjekiller i tre med sponplater og parkett. Flislagte gulvoverflater på bad i 1 etg. Flislagte gulvoverflate teknisk bod. Flislagte gulvoverflater på bad i 2 etg.Overflater og innredningGulv: Innvendige gulvoverflater i parkett. Bad første etasje i flislagt utførelse. Bad i 2 etg. i flislagt utførelse. Teknisk bod i første etasje i flislagt utførelse. Innervegger: Innvendige veggoverflater i malt utførelse. Flislagte veggoverflater på bad i 1 etg og
2. etg. Listverk i overgang gulv-vegg, rundt dører samt overgang tak-vegg. Himling: Malte takflater.

Kjøkken: Kjøkken innredning med fabrikkmalte glatte fronter. Overskap med glatte fronter. Oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Integrert komfyr og platetopp med avtrekkshette over. Integrert kjøleskap. Laminat benkeplate. Kjøkken-øy med laminat benkeplate

Bad:
1. etg: Kvadratisk dusjnisje med utadslående glassdør. Veggmontert blandebatteri. Innebygd sisterne med vegghengt klosett og tilhørende trykknapp. Enkel servant med underskap og speil over med belysning.

Bad:
2. etg: Kvadratisk dusjnisje med innadslående glassdører. Veggmontert blandebatteri. Innebygd sisterne med vegghengt klosett og tilhørende trykknapp. Enkel servant med underskap og speil over med belysning.OppvarmingVarmekabler i gang og bad første etasje. Varmekabler på bad 2 etg. Peis montert i stue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 73 kvm
2. etasje: 73 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje Stue, kjøkken, bad, gang/trapperom.
2. etasje Gang/trapperom, bad, stue, 3 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen ligger inn under kommuneplan for Vestby kommune, samt reguleringsbestemmelser for Hølen. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterDet er pt. ikke registrert kommunale avgifter hos kommunen.

Det antas at de kommunale avgiftene vil utgjøre ca. kr. 12.000,- pr. år. for 2019. Det gjøres oppmerksom på at kommunale avgifter varier etter forbruk.

Renovasjonsavgift til Mover tilkommer: Standard helårs renovasjonsutstyr: Restavfall: 1x140 liter beholder Papp, papir og drikkekartong: 1x240 liter beholder Glass- og metallemballasje fra mat- og drikkevarer: 1x140 liter beholder Plastemballasje: beholder                        

Totalsum pr. år kr. 
3.509,- lnkl. mva (standard helårsrennovasjon).LigningsverdiEiendommen mangler ligningsverdi grunnet byggeår.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har ferdigattest datert: 02.04.2019
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

§ 2-11 Garanti for oppfylling av avtalen: Ved sal av ny eigarbustad eller fritidsbustad som vert seld innan seks månader etter fullføringa av bustaden, skal seljaren stille garanti i samsvar med bustadoppføringslova § 12, såframt seljaren har ledd i næringsverksemd og kjøparen er forbrukar. Garantien skal stilles straks etter avtaleinngåelse, eventuelt straks etter at nærmere angitte forbeholde er løftet, og garantien skal gjelde i 5 år etter overtakelse.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Andel i realsameie: 2009/992647-1/200  Opprettelse av realsameie 23.12.2009  Denne matrikkelenhet har andel i:Knr:0211 Gnr:144 Bnr:111  1/6 

Heftelser: 2009/992707-5/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 23.12.2009 :Knr:0211 Gnr:144 Bnr:63 :Knr:0211 Gnr:144 Bnr:109 Gjelder stikkledning Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Grunndata: 2009/992517-1/200 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 23.12.2009 DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:0211 Gnr:144 Bnr:63

Rettigheter på andre eiendommer: Rettigheter på 0211-144/111, 0211-145/52 i eiendomsrett 2009/992707-1/200 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 23.12.2009 :Knr:0211 Gnr:144 Bnr:63 :Knr:0211 Gnr:144 Bnr:105 :Knr:0211 Gnr:144 Bnr:106 :Knr:0211 Gnr:144 Bnr:107 :Knr:0211 Gnr:144 Bnr:108 :Knr:0211 Gnr:144 Bnr:109 :Knr:0211 Gnr:144 Bnr:110 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0211-145/53 i eiendomsrett 2009/992707-2/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 23.12.2009 :Knr:0211 Gnr:144 Bnr:63 :Knr:0211 Gnr:144 Bnr:105 :Knr:0211 Gnr:144 Bnr:106 :Knr:0211 Gnr:144 Bnr:107 :Knr:0211 Gnr:144 Bnr:108 :Knr:0211 Gnr:144 Bnr:109 :Knr:0211 Gnr:144 Bnr:110 :Knr:0211 Gnr:145 Bnr:52 Gjelder kloakkpumpestasjon Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9190064. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 890 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
40 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 600 000,-))
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
52 322,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 942 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger er et firma og kan derfor ikke tegnet eierskifteforsikring.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent YildirimBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.  Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.    

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja - abchus. nybygg. 16. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja - tilstandsrapport datert mai 2019.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 10.05.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1550 Bruerveien 38A
1550, Bruerveien 38A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Bruerveien 38A
1/45
Lukk
0