Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
VINTERBRO: Nyoppført, moderne enebolig med familievennlig planløsning. Tre soverom, to bad og vaskerom. Peis. Sentralt!
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Tofaret 2A presenteres av Tommy Friestad v/ Boa Eiendomsmegling Oslo vest.1. etasje: Entree/gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom. Sportsbod.Flytt rett inn til en moderne og innholdsrik enebolig over to plan.Hjemmet er bygget i 2019 og inneholder en familievennlig planløsning.
Standarden er påkostet og materialvalget er trendriktig.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

I første etasje finner man en åpen sosial sone.Midt i rommet står det en moderne peisovn.Her kan hele familien samles til både hverdag og større sammenkomster.Kjøkkenløsningen er åpen, men allikevel tilbaketrukket.Innredning er levert fra Kvik, pent utformet med glatte fronter og laminat benkeplate.Hvitevarene er integrerte og bidrar til en stilren utforming.Innredningen er omfangsrik med god lagringsplass i skuffer og skap samt bred arbeidsflate til kokkelering.Her kan alle dagens måltider nytes i ro og fred.Peisovnen vil bidra til lun stemning i vinterhalvåret.Sene vintermiddager blir ekstra hyggelige med peisen på.Baderommet i første etasje er pent innredet i lyse og mørke toner.Vegg i vegg finner man et romslig vaskerom.Godt med skapplass samt vaskekum og opplegg for vaskemaskin.Entréen er malt i en spennende jordfarge.Trappegangen.2. etasje: Gang/trapperom, bad, stue/gang, 3 soverom, walkinn.I andre etasje møter man en romslig tv-stue med hyggelig utsyn.Takvinduene skaper en lys atmosfære.Alle soverommene er av gode størrelser, malt flotte farger som passer godt inn i dagens trendbilde.Hovedsoverommet er utpreget romslig.Malt i en mørk tone samt gode lysforhold.Garderobeåpning.De to øvrige rommene ligger vegg i vegg på motsatt side.Disse vil fungere ypperlig som både barnerom og gjesterom.Det er god plass til innredning.Begge rommene er malt i en lys gråtone.Baderommet er pent innredet med store fliser og lys innredning.Innredningen inkluderer vegghengt toalett, servant med underskap, glassdusj og et godt belyst speil.Moderne enebolig med flotte fasiliteter.Fra stuen er det direkte utgang.Rundt huset er solfoholdene gode.Omgivelsene er svært barnevennlige med kort vei til både lekeplass, skoler og barnehager.I tillegg finner man marka, fjorden og Vinterbro senter innenfor gangavstand.På Vinterbro Senter finner du et stort utvalg av forretninger innenfor de fleste bransjer.Frodig og grønt område.Familievennlig, rolig og luftig.Vinterbro senter.Tusenfryd ligger like ved.1. etasje: Entree/gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom. Sportsbod.2. etasje: Gang/trapperom, bad, stue/gang, 3 soverom, walkinn.
0
295
Se store bilder
Prisantydning: 6 150 000,-
Totalpris: 6 150 000,-
Primær rom: 135m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 3
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.108 Bnr.453 i Ås kommuneKort oppsummertI Tofaret 2A kan du flytte rett inn til en moderne og innholdsrik enebolig over to plan. Hjemmet er bygget i 2019 og inneholder en familievennlig planløsning med blant annet tre soverom, to stuer samt vaskerom. Standarden er påkostet og materialvalget er trendriktig.

Omgivelsene er svært barnevennlige med kort vei til både lekeplass, skoler og barnehager. I tillegg finner man marka, fjorden og Vinterbro senter innenfor gangavstand. Sistnevnte ligger kun fem minutters gange unna hjemmet.  
- Moderne enebolig med flotte fasiliteter
- Harmoniske material- og fargevalg
- Familievennlig planløsning
- Tre soverom, to stuer, to bad samt vaskerom
- Gode shoppingmuligheter på Vinterbro senter like ved
- Et bredt aktivitetstilbud i området og nærhet til fine turområder og fjordenDitt nye hjemI første etasje finner man en åpen sosial sone bestående av stuen, spisestuen og kjøkkenet. Et flott allrom hvor hele familien kan samles til både hverdag og større sammenkomster. De mange vindusflatene sammen med terrassedøren skaper en lys og luftig atmosfære og åpen romfølelse. Rommet er dekorert i en mørk gråtone med hvit himling og lys parkett. Midt i rommet står det en moderne peisovn som er pent utformet og vil bidra til lun stemning i vinterhalvåret.

Kjøkkenløsningen er åpen, men allikevel tilbaketrukket. Innredning er levert fra Kvik, pent utformet med glatte fronter og laminat benkeplate. Hvitevarene er integrerte og bidrar til en stilren utforming. Innredningen er omfangsrik med god lagringsplass i skuffer og skap samt bred arbeidsflate til kokkelering. Stekeovnen er for øvrig plassert i god arbeidshøyde.

Baderommet i første etasje er pent innredet i lyse og mørke toner med moderne innredning og god belysning. Vegg i vegg finner man i tillegg et romslig vaskerom som har godt med skapplass samt vaskekum og opplegg for vaskemaskin.

I andre etasje møter man en romslig tv-stue med hyggelig utsyn mot nabolaget. Et smart innredet rom for storfamilien hvor familiens yngste har god boltreplass til lek og moro. Rette vinkler og god størrelse gjør stuen enkel å innrede. Takvinduene skaper en spesielt god romfølelse i denne sonen.

Alle soverommene er av gode størrelser, malt flotte farger som passer godt inn i dagens trendbilde. Hovedsoverommet er utpreget romslig, malt i en mørk tone med gode lysforhold. Dette rommet inkluderer også en nisje til garderobeinnredning. De to øvrige rommene ligger vegg i vegg på motsatt side og vil fungere ypperlig som både barnerom og gjesterom. Begge rommene er malt i en lys gråtone.

Har du behov for flere soverom, kan det være mulig å skille ut dette fra stuene i begge etasjer.

Baderommet er pent innredet med store fliser og lys innredning. Innredningen inkluderer vegghengt toalett, servant med underskap, glassdusj og et godt belyst speil. Dusjens svingbare glassdører er praktisk utformet og gir rom for ekstra gulvplass utenom bruk. Et pent, delikat bad med lunt gulv.Innhold1. etasje: Entre/gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom. Sportsbod.
2. etasje: Gang/trapperom, bad, stue/gang, 3 soverom, walkinn.Beliggenhet og nærområdetVinterbro er et familievennlig boligområde i stor vekst som byr på en attraktiv kombinasjon av kort vei til Oslo og umiddelbar nærhet til store natur- og friområder.

For familiens yngste er veien kort til Togrenda barnehage. Til Nordby barneskole med SFO og Nordbytun Ungdomsskole er det cirka to kilometer og sykkelavstand på gang- og sykkelveier som også her går helt frem til skolegården. I nær tilknytning til ungdomsskolen ligger også idrettsanlegget som er hjemmearena for Nordby IL, et fleridrettslag som organiserer både fotball, håndball, vannpolo, ski og turn. Samme sted finner du i tillegg svømmehall med 25 meters svømmebasseng.

På Vinterbro Senter finner du et stort utvalg av forretninger innenfor de fleste bransjer, inkludert ett av Vinmonopolets utsalg. Senteret er lett tilgjengelig langs adkomstveien fra E6/E18, slik at du enkelt kan handle på vei hjem i hverdagen. Sportssenter 1 som også holder til på senteret er et godt alternativ til innendørs trening.

For barn i alle aldre er det verdt å merke seg at en av nordens største fornøyelsesparker Tusenfryd ligger rett på andre siden av åsen. Et besøk på nyoppussede og ærverdige Ingierstrand Bad er også å anbefale, her kan du bade eller oppleve smakfulle retter fra restauranten med flott utsikt over fjorden.

De store friluftsområdene som omgir Vinterbro gir deg utallige turmuligheter både til fots, på sykkel og ski. På Breivoll finner du populær badestrand, fotballbane og store gressbakker. Veien er kort også ut til Sør- og Østmarka med store nettverk av stier og løyper, og populære utfartsmål som Rustadsaga og Østmarkskapellet. Fra den store båthavnen og marinaen ved Nesset innerst i Bunnefjorden har du et ypperlig utgangspunkt for utflukter på fjorden sommerstid, mens du på vinteren kan ta en runde med skøytene om isen legger seg.

Med bil har du svært enkel tilgang både til E18 og ny E6 som møtes ved Vinterbro, noe som gjør beliggenheten spesielt attraktiv for deg som pendler. Kjøretiden til Oslo er cirka 25 minutter utenom rushtid. Et godt utviklet tilbud av bussforbindelser gjør området lett tilgjengelig også med offentlige transportmidler, med en rekke direkteruter til både Ski, Drøbak og Oslo. I rushtid er det bussavganger mot bussterminalen i Bjørvika hvert syvende minutt, og til bussholderplassen går du på kun et fåtall minutter.TomtAreal: 612 kvm, Eierform: Eiet tomt.ParkeringParkering på eiendommens tomt.

Ang. bygging av garasje: Iht. til reguleringsbestemmelsen kommer det frem at det skal være mulig å bygge en garasje på eiendommen. Garasjestørrelsen kan være opptil 36kvm uten at det regnes med i BYA.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Gulv på grunn: Ringmur oppført i isolerte elementer. Armert og isolert betongplate på mark antatt fundamentert til faste stabile masser. Isolasjonsplater av polystyren og trykkfast mineralull virker som et kapillærbrytende lag under betonggulvet. Under isolasjonen er et drenerende lag. Dette laget er minst 100 mm tykt og består av 416 mm finpukk. For å beskytte mot vanndamp fra grunnen 0,2 mm plastfolie over isolasjonen. Minst 80mm sprøytebetong mot plastisolasjon.

Yttervegger: Bygningen er oppført med isolert bindingsverk i tre, vinnduk og avstivet med platekledning av gips e.l. Kledd med liggende dobbelfalset vestlandskledning.

Vinduer: Vinduer i mørkbeiset tre med 3 lags isolerglass. Velux takvindu.

Takkonstruksjoner: A Takstoler - Saltak. Taket er tekket med papp, sløyfer, lekter og dobbeltkrommet betogtakstein. Nødvendige takrenner og nedløp montert. Bladde vindskier og beslag som israft.

Gulvsystemer: Betonggulv på grunn 1 etg tekket med parkett og flis Etasjekiller i tre med sponplater og parkett Flislagte gulvoverflater på bad i 1 etg. Flislagte gulvoverflate i inngang, vaskerom og sportsbod. Flislagte gulvoverflater på bad i 2 etg.Overflater og innredningGulv: Innvendige gulvoverflater i parkett. Bad første etasje i flislagt utførelse. Bad i 2 etg. i flislagt utførelse. Inngang, sportsbod og vaskerom i første etasje i flislagt utførelse Innervegger: Innvendige veggoverflater i malt utførelse. Flislagte veggoverflater på bad i 1 etg og
2. etg. Listverk i overgang gulv-vegg, rundt dører og vinduer. Listefritt overgang vegg-tak. Himling: Malte takflater.

Kjøkken: Kjøkken innredning med fabrikkmalte glatte fronter. Overskap med glatte fronter. Oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Integrert komfyr og platetopp med avtrekkshette over. Integrert kjøleskap. Laminat benkeplate.

Bad
1. etg: Kvadratisk dusjnisje med utadslående glassdør. Veggmontert blandebatteri. Innebygd sisterne med vegghengt klosett og tilhørende trykknapp. Enkel servant med underskap og speil over med belysning.

Vaskerom: Laminat benkeplate. Nedfelt grovvask med ett-greps blandebatteri. Skapplass under benkeplate. Opplegg til vaskemaskin.

Bad
2.etg: Kvadratisk dusjnisje med utadslående glassdør. Veggmontert blandebatteri. Innebygd sisterne med vegghengt klosett og tilhørende trykknapp. Enkel servant med underskap og speil over med belysning.OppvarmingVarmekabler i første etasje. Varmekabler på bad 2 etg. Peis montert i stue.Vei, vann og avløpEiendommen vil bli tilkoblet offentlig vann og avløp med private stikkledninger ut i offentlig nett.

Naboeiendommen Tofaret 2 B har atkomstrett over denne eindommen frem til egen tomt.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 80 kvm
2. etasje: 62 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje: Entre/gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom.
2. etasje: Gang/trapperom, bad, stue/gang, 3 soverom, walkinn.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et området regulert til frittliggende småhusbebyggelse. Feltbetegnelse : B1. Plannavn : Reguleringsplan med reguleringsbestemmelser for Toveien 2 - 10 med ikrafttredelsesdato : 09.12.1998, samt Kommuneplanens arealdel
2015-2027 med ikrafttredelsesdato : 03.02.2016. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterKommunen har foreløpig ikke beregnet kommunale avgifter for denne eiendommen siden det er en nyoppført bolig.

Naboeiendommen betalte ca. 11.700,- i kommunale avgifter for 2018. Kommunale avgifter varierer etter forbruk.

Standard gebyrer for kommunale avgifter i Ås kommune.

Fordeling: Abonnement vann: kr. 625,-
Abonnement avløp:  kr. 937,50,-
Vann:  kr. 13,71,- pr. kubikkmeter etter forbruk. Avløp:  kr. 23,09,- pr. kubikkmeter etter forbruk. Renovasjon:  kr. 2520,- pr. abonnement ordinær. Feie og tilsynsgebyr: kr. 550,- (275,- +275,-)

Vann: Beregnet på Bolig på 150m² bruksareal (inkl. fastabonnementspris): kr.
2.681,-
Avløp: Beregnet på Bolig på 150m² bruksareal (inkl. fastabonnementspris): kr.
4.400,-LigningsverdiEiendommen mangler ligningsverdi da dette er en nyoppført bolig.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har foreløpig ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, det tas forbehold om at ferdigattest foreligger før overtakelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger før overtakelsen er partene fri fra avtalen.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Ved salg av nyoppført bolig som blir solgt innen seks måneder etter fullføringen av boligen skal selger stille garanti i samsvar med bustadoppføringslova § 12, så lenge selger er profesjonell part og kjøper er forbruker.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 2019/138451-1/200  Bestemmelse om veg   01.02.2019 21:00  Kan ikke slettes uten samtykke Fraas KOMMUNE   Org.nr: 964948798
rettighetshaver:Knr:0214 Gnr:108 Bnr:79   2019/138451-2/200  Bestemmelse om vann/kloakk   01.02.2019 21:00  Kan ikke slettes uten samtykke Fraas KOMMUNE   Org.nr: 964948798
rettighetshaver:Knr:0214 Gnr:108 Bnr:79     Grunndata 2019/138425-1/200  Registrering av grunn   01.02.2019 21:00  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0214 Gnr:108 Bnr:79
  Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9190071. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
6 150 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
31 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
43 572,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 193 572,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger kan ikke tegne eierskifteforsikring da selger er profesjonell part.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent YildirimBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja - Abc hus. 16. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja - Tilstandsrapport 06/05 2019.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 07.05.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1407 Tofaret 2A
1407, Tofaret 2A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Tofaret 2A
1/45
Lukk
0