Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ETTERSTAD: Nyoppusset 3-roms leilighet med balkong, heis og garasjeplass. Schmidt kjøkkeninnredning. To soverom.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Etterstadkroken 7C presenteres av Bulent Yildirim v/ Boa Eiendomsmegling Oslo vest.Dette er en nylig oppusset 3-roms leilighet med moderne fasiliteter.Flott Schmidt kjøkkeninnredning med moderne preg.Smarte løsninger -->
Interiørbilder

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

InteriørbilderInteriørbilderAlle hvitevarene er integrert og det flotte designet gjør innredningen til et smykke i rommet.Enden har plass til to barkrakker.Den åpne løsningen gjør det ekstra hyggelig å invitere venner og familie hjem på middagsbesøk.På balkongen møter man et herlig uterom på ca. 8kvm med adkomst fra stuen.Et ypperlig sted å tilbringe tid på sommerhalvårets varme soldager.Balkongen er oppført i stålkonstruksjoner med lakkerte alu. gelendre og plater.De høyreiste vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig dagslys.Sonen har flere møbleringsmuligheter og rommer fint både sofagruppe og spisebord.Her kan alle måltidene nytes i ro og fred.Baderommet er utpreget romslig, innredet med flislagte overflater og spennende lysdetaljer.Rommet inneholder servant med underskap, vegghengt klosett, speil , badekar med regndusj og opplegg for vaskemaskin/tørkerommel.Leilighetens romslige, innvendige bod er svært praktisk innredet med skittentøysystem.Dobbel servant.Leiligheten inneholder to luftige soverom.Romfølelse er behagelig og de doble vinduene slipper inn godt med naturlig dagslys.Her er det god tumleplass til lek.Gode innredningsmuligheter.Skapet er smart innredet med arbeidspult.Fine solforhold.Leiligheten har enkel adkomst med heis.Privat parkeringsplass i felles garasjeanlegg.Fellesarealene er pent opparbeidet med gressplen, asfalterte gangveier og flott beplantning.God boltreplass til solbading og utelunsjer.Grønt og frodig.Dette er et familievennlig boligområde, med både skoler og opptil flere barnehager i nærmiljøet.Det meste du trenger i hverdagen og et bredt utvalg av kollektivtrafikk er lett tilgjengelig rett i nærheten.Innhold: Entrè, bad, stue med åpent kjøkken og to soverom. Garderobe/bod.Etterstadkroken 7C - 2D Floor Plan 2
1
662
Se store bilder
Prisantydning: 5 000 000,-
Totalpris: 5 358 000,-
Primær rom: 68m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.135 Bnr.48 Andelsnr.11 Orgnr.983856713 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en nylig oppusset 3-roms leilighet med moderne fasiliteter, flott kjøkken og romslig balkong. Leiligheten har enkel adkomst med heis og privat parkeringsplass i felles garasjeanlegg. På balkongen får man gleden av luftige omgivelser, gode solforhold og et fritt utsyn.

Her vil du bo i et veletablert nabolag med kort vei til dagligvare, kollektivtransport og rekreasjonsområder. Nabolaget er pent opparbeidet med beplantning, gangveier og velstelte fellesarealer.

Fra leiligheten er det kort vei til det kollektive knutepunktet på Helsfyr. Herfra går alle T-banens linjer og flybussen svinger innom på vei til Gardermoen. Det passerer også en rekke bussforbindelser her som tar dere videre i de fleste himmelretninger.
- Attraktiv 3-roms leilighet med god standard
- Nylig oppusset med blant annet nytt gulv, malte overflater og nyere kjøkken samt bad
- Flott Schmidt kjøkkeninnredning med moderne preg
- Overbygget balkong på ca. 8kvm med gode solforhold
- Heis og garasjeplass i felles garasjeanlegg
- Pent opparbeidet og beplantet fellesområde
- Kort vei til T-bane og bussforbindelser
- Få meter til nærmeste matbutikk; Rema 1000Ditt nye hjemFlytt rett inn til en strøken leilighet med nyere standard og god planløsning. De høyreiste vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig dagslys og balkongen fungerer nærmest som en forlengelse av stuesonen.

Leilighetens sosiale sone består av en åpen stue- og kjøkkenløsning med luftig atmosfære og moderne uttrykk. Sonen har flere møbleringsmuligheter og rommer fint både sofagruppe og spisebord. Taket er nedsenket og det er satt inn moderne LED-belysning. Alle stikkontakter er byttet ut med KW elektro i 2017.

På balkongen møter man et herlig uterom på ca. 8kvm med adkomst fra stuen. Et ypperlig sted å tilbringe tid på sommerhalvårets varme soldager, gjerne med en god bok hånden og noe kaldt i glasset. Balkongen er oppført i stålkonstruksjoner med lakkerte alu. gelendre og plater. Plasseringen i byggets tredje etasje gir uterommet et høytliggende preg og man får følge av et fritt utsyn over fellesområdet.

Kjøkkeninnredningen fra leverandøren Schmidt er nylig montert inn og har en helhetlig utforming med glatte fronter og laminerte benkeplater. Alle hvitevarene er integrert og det flotte designet gjør innredningen til et smykke i rommet. Det er svært godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, og den åpne løsningen gjør det ekstra hyggelig å invitere venner og familie hjem på middagsbesøk. Her kan man tilberede siste finish på middagen og samtidig være delaktig i det sosiale rundt spisebordet.

Innredningen er praktisk utformet med smarte løsninger. Skuffene er blant annet uttrekkskuffer med låsemekansime og høyskapet har uttrekkshylle. Kjøkkenmaskinene kan enkelt kobles til strøm via det nedfellbare kontaktpunktet, og ventilatoren er innfelt i kjøkkenbenken.

Leiligheten inneholder to luftige soverom. Romfølelse er behagelig og de doble vinduene slipper inn godt med naturlig dagslys. Hovedsoverommet er innredet med et romslig garderobeskap som strekker seg fra gulv til tak, og inneholder godt med lagringsplass til klær og tilbehør. Begge soverommene har utsikt rett på Svartsalsskogen samt Alnaelva.

Baderommet er utpreget romslig, innredet med flislagte overflater og spennende lysdetaljer. Rommet ble oppusset i 2017 og inneholder servant med underskap, vegghengt klosett, speil og badekar med regndusj. Innredningen er svært moderne og rommet i helhet har et behagelig spa-preg. Badekaret er fra designmerket Sanipro og dusjen er fra tapwell. Spailet er fra Skala bad med to skjulte stikkontakter og dobbeltvasken har sensorlys og sensor blandebatteri. Gulvets varmekabler sørger for lunt gulv, og de bølge-mønstrede flisene i badekarsonen tilfører rommet et spennende preg. Badet har også opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Leilighetens romslige, innvendige bod er svært praktisk innredet. Her finner man et smart Ikea skittentøyssystem som lar deg enkelt holde orden på hvilke klær som skal vaskes på hva. I tillegg er rommet innredet med kommode til oppbevaring samt plass for øvrig lagring.

Fellesarealene er pent opparbeidet med gressplen, asfalterte gangveier og flott beplantning. I tillegg finner man en fin lekeplass her hvor borettslagets yngste beboere kan hygge seg fritt. Til leiligheten medfølger det en garasjeplass i felles garasjeanlegg med muligheter for montering av hurtiglader til elbil.InnholdInnhold: Entrè, bad, stue med åpent kjøkken og to soverom. Garderobe/bod.

Leiligheten disponerer også nettingbod nr. 111 på ca. 4,6kvm i kjelleren.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten ligger i hyggelige omgivelser midt på Etterstad, et nabolag som preges av velstelte grøntområdet. Dette er et familievennlig boligområde, med både skoler og opptil flere barnehager i nærmiljøet.

Det meste du trenger i hverdagen og et bredt utvalg av kollektivtrafikk er lett tilgjengelig rett i nærheten, deriblant nærbutikken Rema 1000 som ligger et av nabobyggene og Prix som ligger langs adkomstveien rett bortenfor.

Det kollektive tilbudet i nærområdet inkluderer blant annet Brynseng stasjon kun knappe to minutter unna. T-banestasjonen har linjene 1,2,3 og
4. Helsfyr stasjon som er ca. 15 minutters gange unna og har en rekke bussruter, inkludert Flybussen til Gardermoen, samt alle T-banens linjer. I tillegg kjører 37-bussen gjennom nabolaget og har hyppige avganger fra holdeplassen "Etterstad Vest" knappe 120m unna leiligheten. Denne bussen tar deg raskt bort til Helsfyr. Togstasjonen Bryn er bare sju minutters gange unna, og har tog til Lillestrøm og Oslo S.

Tar du sykkelen fatt tar det knappe fem minutter å nå de koselige smågatene på både Vålerenga og Kampen. Begge har sjarmerende samlingssteder som Smia; Vålerengas skjulte perle og Kampen Bistro; byens mest kjente strøkskafè. For de sportsinteresserte blir det nå gangavstand Vålerenga Fotball sin nye hjemmebane på Valle Hovin.

Veien kort også ned til Operaen og Fjordbyen, der nye forretninger, serveringstilbud og gateliv utvikles etter hvert som utbyggingen tar form. Selve sentrumskjernen med alle fasiliteter er bare minutter unna enten du velger kollektive transportmidler, eller nærmest triller ned med sykkelen.

Rekreasjonsmulighetene i nærområdet er mange og inkluderer nyoppussede Svartdalsparken som passerer rett på sydsiden av nabolaget. Parken strekker seg oppover langs Alnaelva og er et utmerket sted du kan gå, sykle eller løpe - gjerne hele veien opp til Østmarka. Forsøk en løpetur langs Alna-elva, gjerne tidlig om morgenen når du har hele den trolske eventyrskogen for deg selv.

I Etterstad Kolonihager arrangeres årlig festivalen Hagelarm for kortreist musikk og kultur, mens Vålerengaparken, Klosterenga eller Middelalderparken nede ved fjorden også er verdt gjentatte utflukter.TomtAreal: 974 kvm, Eierform: Fellestomt.ParkeringDet medfølger en garasjeplass i Etterstadkroken Garasjeanlegg. Garasjeinnkjørelsen er oppvarmet med automatisk garasjeport. (md. leie kr 500,- kommer i tillegg til felleskostnader for boligen, og det sendes egne giro for garasjeleie). Det påløper administrasjonskostnader til forretningsfører ved overtagelse av garasje etter gjeldende priser.

Det er mulig å etablere egen ladestasjon på garasjeplassen ved behov, dette må evt. finansieres av ny eier. Dersom man ønsker å etablere ladestasjon må dette godkjennes av garasjelaget.

Gjesteparkeringen administreres av Etterstadkroken Vel. Hver leilighet har ett gjesteparkeringskort. Gjesteparkeringsplassen er ca. ett minutt gangavstand fra boligen.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Yttervegger: Yttervegg og leilighetsskillende vegger er oppført i isolerte bindingsverkskonstruksjoner. Yttervegger er belagt med fuget teglsten og plater på balkonger. Vinduer: Malte vindusrammer og balkongdør i tre med 2-lags isolerglassvinduer merket 01/2001. Plissegardiner på alle vinduer. Balkonger, terrasser ol.: Solrik og overbygget balkong ca. 8,0m2. med adkomst fra stue. Balkongen er oppført i stålkonstruksjoner med lakkerte alu.gelendre og plater. Balkongdekke av tretremmer. Gulvsystemer: Etasjeskillere i betongkonstruksjoner. Støpt dekke med plastsluk, klemring og tilfredsstillende membraner i gulv på bad/wc. Dusjing i innebygget badekar.Overflater og innredningGulv: Nytt Alloc laminatgulv i entré/gang, garderobe/bod, kjøkken og alle oppholdsrom. Fliser på bad/wc. Innervegger: Pussede og glattmalte veggflater i entré/gang, garderobe/bod og alle oppholdsrom. Fliser på bad/wc. Himling: Malte glatte betonghimlinger/Lecaplank med synlig V-fug. Nedforede gipsbelagte himlinger i entré/gang, bad/wc og stue/kjøkken med innfelte LED spotter. LED-belysning langs yttervegg i stue og over badekar på bad/wc.

Kjøkken: Ny innredning fra Schmidt med glatte fronter med integrerte grep. Laminerte benkeplater med nedfelt Franke oppvaskkum i børstet stål og 1-greps blandebatteri. Integrert induskjosntopp, benkeventilator, stekeovn, microbølgeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Praktisk uttrekksskuffer med låsemekanisme og skap med uttrekkshylle i høyskap. Nedfelt kontaktpunkt i benkeplate ved komfyrtopp. Praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass og åpen løsning mot stue.

Bad: Bad/wc er utstyrt med servantskap med glatte fronter med integrerte grep og deldekkende dobbelservant med 1-greps blandebatterier. LED-belysning på undersiden av servant. Veggspeil med belysning. Vegghengt toalett. Badekar fra Sanipro med regndusj og veggmontert blandebatteri og innfellbar dusjvegg i herdet glass. Nisje med opplegg for vaskemaskin/ tørketrommel.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler i gulv på bad/wc.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonP-rom: 68 kvm Bra: 71 kvm Bta: 78 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad/wc, stue med åpent kjøkken, 2 soverom.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan S-3765. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.

Diverse plan/ byggesaker i området:
- Pågående plansak: Saksnr. 201708743. Saken gjelder: Fornyelse av Østensjøbanen og Furusetbanen. Etterstad - Hellerud. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak: Saksnr. 201618856. Saken gjelder: Bryn kollektivknutepunkt. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående byggesaker: Brynsengfaret 8 - 12 - Oppføring av kjørevei 1 og fortau fra Etterstadkroken - Brynseng skole. Saksnummer: 201706898. Siste dok. 20.12.2017.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererkr. 4 053,- pr. mnd. Inkluderer: kabel-tv/ internett (Get), kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling fellesgjeld, driftskostnader m.m.

Felleskostnader for garasjeplass kr. 500,- kommer i tillegg.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 358 000,- ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: EIKA1-152025843
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,40% Restløpetid: 30 år 6 md. Restbeløp: kr. 14.030.707,-
Andel av saldo: kr.  358 000,-FellesformueKr. 35 377,- pr. 31.12.18 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 217 829 per 13.05.19 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 4 384 185 per 13.05.19. For ligningsåret 2017.ForsikringForsikret i If skadeforsikring, med polisenummer: 565752. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 40 andelsleiligheter.
- Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.
- Styret skal informeres skriftlig om anskaffelse av husdyr. Dyr må ikke holdes i leilighetene slik at de sjenerer andre.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget bekreftes tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Avtalen er løpende, såfremt premie med forfall
1. februar er betalt. Borettslag som har tegnet seg forsikring kan si opp innen
1. desember med virkning fra kommende årsskifte.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Diverse iht. forretningsfører:
- Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
- Borettslaget er forpliktet til å være med i Etterstadkroken Vel.
- Vaktmestertjeneste blir levert til selskapet av OBOS Eiendomsdrift via Etterstadkroken Vel.
- Borettslaget disponerer en bod på garasjeplan -2 som kan lånes til midlertidig lagring ved f.eks oppussing eller flytting. Boden benyttes på eget ansvar.
- Det er lagt frem forslag til avtale med Undervisningsbygg I forbindelse med byggingen av Brynseng barneskole. Alle styrene anbefaler å stemme ja til avtalen. I stedet for en symbolsk sum for et asfaltert område, så får borettslagene 250 000 kr til prosjektering og opparbeidelse av ladestasjoner for elbiler, 150 000 kr til drift av varmekabler. Da vil det være varmekabler hele inn- og utkjørselen til garasje
7. Varmekablene koster 300 000 kr i tillegg til selve jobben som Undervisningsbygg bekoster. Det dreier seg om en kompensasjon nærmere 1 million kr. I tillegg jobber Bymiljøetaten med å opparbeide gangvei over plenen syd for barnehavene. Deler av gangveien er prosjektert og vedtatt, men aldri etablert.

Større utført vedlikehold i Etterstadkroken 7 C og D:
- 2007: Maling og større vedlikehold av fellesarealer.
- 2010: Nytt søppelhåndteringsanlegg i velet (egenandel).
- 2012: Rensing av avløp og ventilasjon.
- 2012: Nye røykvarslere.
- 2014: Byttet varmtvannsberedere i begge vaskerom.
- 2016: Byttet røykvarslere og husbrannslanger.
- 2016: Byttet branndetektor og brannalarmsentral.
- 2016: Byttet lamper i trappeoppgang i fellesområder.
- 2017: Byttet to ventilasjonsvifter på taket.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Medføger ikke: Designlampe på hovedsoverom. Medfølger: Alle skapene i boden blir stående.Diverse- Boligen har ferdigattest datert: 2003.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Grunndata: 2001/38966-1/105  Registrering av grunn 06.07.2001  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:135 Bnr:42

Rettigheter på andre eiendommer: Rettigheter på 0301-135/42
Rettigheter i eiendomsrett

2001/38976-1/105  Erklæring/avtale 06.07.2001  Bruksrett til lekeplass Samme rettigheter og plikter til fellesarealet Rett til bruk av grunn for rep. og vedlikehold Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9190072. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 000 000,- (Prisantydning)
358 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 358 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 363 132,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent Yildirim.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - Komplettoppussing.
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Bytte av dusjkabinett med designbadekar fra Sanipro. Ny dusj med badekartut fra Tapwell og ny designdusjvegg. Ny tak med ny belysning. Nye fliser på veggene og gulvet. Ny speil med to stikkontakter og ledlys fra Scala Bad. Ny dobbelservantskap med dobbelvask fra Høg. To nye automatiske blandebatterier fra Oras. Ny sittedo, ny termostat, ny ventilasjonsventil ny dør, håndtak og dørkarm.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Ja - Alt rørleggerarbeid og montering av baderomsinnredninger, badekar dusj og dusjvegg ble utført av Christiania Rørlegger AS Skøyen, Oslo. All elektroarbeid ble utført av KW elektro i Lillestrøm. Snekkerarbeidet og flislegging ble utført av PZ Service AS.

8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - Treverk på balkongen ble slepet og beiset med oljebeis i april 2019.
8.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte?
- Ja - Egeninnsats.

9.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser?
- Nei - Kontroll av el-anlegg i 2011/2012.
9.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja - Oppdatering av el-anlegg i august 2017. All belysning ble montert av KW Elektro AS. Nye kurs ble etablert, alle stikkontakter i leiligheten ble byttet ut. Ny oppdatert oversikt fra KW Elektro AS foreligger i sikringsskapet til leiligheten.
9.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget?
- Ja - Det finnes en ny oversikt i sikringskassen.

10.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja - Vedlikeholdsarbeid : sjekk og rens av avløp i 2018. 10.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Organisert av borettslaget. 12. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.?
- Ja - Skillevegg mellom kjøkken og stua ble tatt bort.

16. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja - Salgsdokumenter fra før to år siden.

20. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap).
- Nye elbilladestasjoner ble etablert i 2018 til de som ville betale for det på egen hånd. Dette påvirker ikke felleskapet og det er mulig for kjøperen å etablere egen ladestasjon på garasjeplassen ved behov. Garasjelaget bør involveres først.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 21.05.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport og egenerklæring
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0659 Etterstadkroken 7C
0659, Etterstadkroken 7C
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Etterstadkroken 7C
1/35
Lukk
1