Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ST. HANSHAUGEN: Arkitekttegnet 3-roms leilighet med egen inngang. Oppusset 2019. Designpreget interiør. Nydelig bad.
Gi bud
Vedlegg til salgsoppgaven
Fougstads gate 5 C presenteres av Tommy Friestad v/ Boa Eiendomsmegling Oslo vest.Dette er en unik arkitekttegnet leilighet med egen inngang.Spennende interiørvalg som crittallvegg, mørkegrått kjøkken og marmorfliser gjør dette til en leilighet som skiller seg ut i markedet.Utforming er svært gjennomtenkt og atmosfæren er luftig.
Planløsningen er dynamisk sammensatt med delvis åpen løsning.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Rommene er luftige og lysforholdene er gode.Veggene er malt i en lys, sandfarget tone og gulvet er belagt med ny èn-stavs eikeparkett.Under oppussing ble kjøkkenet flyttet ut fra det minste soverommet og plassert i den sosiale sonen.Frontene er mørkegrå og marmorflisene i kokesonen er svært dekorative.Badets utforming er nøye gjennomtenkt med åpne nisjer til både vaskemaskin, dusj og pleieprodukter.De store marmorflisene har et eksklusivt uttrykk og innredningen er moderne.Leilighetens to lyse og luftige soverom er vendt inn mot det stille gårdsrommet.Begge soverommene er malt i behagelige toner og har romslig areal med gode møbleringsmuligheter.Master soverommet har en stor walk in closet del til høyre for døren.Soverom nr. 2 kan også fungere som en TV- stue.Innred gjerne med arbeidspult for kreative dager.Inngangspartiet er helt spesielt tillaget med flott crittall glassvegg som elegant skjermer inngangen fra stuen.22kvm uteplass rett utenfor leiligheten, som naturlig tilfaller leiligheten, men eies av Oslo kommune.En ypperlig sosial plass i sommerhalvåret.Perfekt for både grilling og rolige dager i solen.I bygården er det både sykkelbod og fellesvaskeri.Rolig gårdsrom.Leiligheten har en attraktiv beliggenhet på St. Hanshaugen.Kort vei til både dagligvare og gode restauranter.Legg gjerne turen til en av de mange spisestedene i Ullevålsveien noen få hundre meter unna.Gutta på Haugen tilbyr spennende råvarer og spesialvarer.Innhold: Vindfang, stue/spisestue, kjøkken, dusj/wc, to soverom.
0
145
Se store bilder
Prisantydning: 5 150 000,-
Totalpris: 5 181 083,-
Primær rom: 70m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Aksje
Rom: 1 / Soverom: 2
Komplett salgsoppgave
MatrikkelGnr.219 Bnr.53 Aksjebrevnr.109-113 Orgnr.834246082 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en unik arkitekttegnet leilighet med egen inngang. Leilighetens utforming er svært gjennomtenkt og atmosfæren er luftig. Flere steder er det bygget inn nisjer i veggen som skaper et designmessig særpreg og interiørvalg som crittallvegg, mørkegrått kjøkken og marmorfliser gjør dette til en leilighet som skiller seg ut i markedet.

I 2019 ble leiligheten gjennomgående oppusset og oppgradert. Arbeidet omfattet blant annet oppgradering av alle overlater, ny èn-stavs eikeparkett og spennende interiørdetaljer. I tillegg ble badet renovert og ny kjøkkeninnredning ble montert opp.

Beliggenheten på St. Hanshaugen er svært attraktiv og gir deg nærhet til det meste byen har å tilby. Området er kjent for sin helt spesielle atmosfære og preges av spennende forretninger samt gode spisesteder.
- Arkitekttegnet leilighet med egen inngang
- Interiør arbeid utført av Various Architects
- Gjennomgående oppusset og oppgradert i 2019
- Kommunalt inngangsparti på ca. 22kvm rett utenfor leiligheten
- Flott kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer
- Ny èn-stavs eikeparkett
- Vakkert bad med nydelige marmorfliser
- Varmekabler på baderom
- LED spotter i himling med dimmefunksjon
- To lukkede boder i kjeller på 3,5kvm gulvareal pr.
- Sykkelparkering og fellesvaskeri
- Attraktiv beliggenhet på St. Hanshaugen
- Kort vei til butikker, spesialforretninger og vakre parkerDitt nye hjemLeilighetens utforming kan minne litt om et «townhouse» med egen inngang direkte fra gateplan. Det er en 22kvm uteplass rett utenfor leiligheten, som naturlig tilfaller leiligheten, men eies av Oslo kommune. Et hyggelig sted for både grilling og rolige dager i solen. Trappen opp til leiligheten er belagt med skifter og fungerer utmerket som sitteplass.

Planløsningen er dynamisk sammensatt med delvis åpen løsning. Rommene er luftige og lysforholdene er gode. Den sosiale sonen inkluderer entré, stue og kjøkken, men alle delene er naturlig avskilt.

Inngangspartiet er helt spesielt tillaget med flott crittall glassvegg som elegant skjermer inngangen fra stuen. Yttertøyet kan plasseres i garderobenisjen eller henges på de tidsmessige knaggene på veggen. Gjennomtenkt, elegant og tidløst.

Stuens romslige areal kan enkelt innredes med både spisebord, sofa og øvrig innredning. Veggene er malt i en lys, sandfarget tone, gulvet er belagt med ny èn-stavs eikeparkett og takhøyden er god. Inngangspartiets glassvegg er en svært pen detalj i rommet og den den innebygde hyllenisjen bak sofaen fanger øyets oppmerksomhet og bidrar til det arkitektoniske helhetsinntrykket.

Under oppussing ble kjøkkenet flyttet ut fra det minste soverommet og plassert i den sosiale sonen. Dette gav mulighet for et soverom nr. 2 samtidig som kjøkkenets nye plassering oppleves tilbaketrukket. Kjøkkeninnredningen har en helhetlig fremtoning med integrerte hvitevarer og skapplass som rommer utstyr til daglig bruk. Frontene er mørkegrå og marmorflisene i kokesonen er svært dekorative.

Leilighetens to lyse og luftige soverom er vendt inn mot det stille gårdsrommet. Begge soverommene er malt i behagelige toner og har romslig areal med gode møbleringsmuligheter. Master soverommet har en stor «walk in closet» del til høyre for døren. Denne delen gir godt med oppbevaringsplass og kan enkelt innredes med hyller eller skap.

Badets utforming er nøye gjennomtenkt med åpne nisjer til både vaskemaskin, dusj og pleieprodukter. De store marmorflisene har et eksklusivt uttrykk og innredningen er moderne. Servantskapets råmateriale myker opp uttrykket og harmonerer svært godt med de lyse flisene. Dusjsonen er påkostet med regdusj blandebatteri, speilet er belyst og servanten har en designpreget utforming. Et nydelig baderom som virkelig gir deg hotellfølelsen i eget hjem.InnholdInnhold: Vindfang, stue/spisestue, kjøkken, dusj/wc, to soverom.

Leiligheten disponerer også to lukkende boder på ca. 3,5kvm gulvareal pr. bod.Beliggenhet og nærområdetSt. Hanshaugen er stedet i Oslo der øst møter vest og et mellomstadium mellom Grünerløkkas puls og Frogners fredelige gater - to karakteristiske bydeler som fra hver sin kant påvirker og bidrar til St. Hanshaugens egen unike atmosfære. En del av denne egenarten skapes også av de mange renommerte spesialforretningene og det rike utelivet blant St. Hanshaugens kvartaler.

De nærmeste finner du allerede i krysset ved Ullevålsveien noen kvartaler nedover der Kaffebrenneriet har en av sine eldste filialer og muligheten til å nyte en varm kopp utendørs på fortauet. Få meter nedenfor ligger Røtter, butikken for økologisk og naturlig mat. Utvalget inkluderer et stort sortiment av frisk frukt og grønnsaker, kjøtt fra norske økobønder og økologisk brød. Nabolagets egen pizza - Vesuvio Café og Pizza finner man rett borti gaten. En populær restaurant både på hverdag og helg. Veien er heller ikke lang bort til Lofthus samvirkelag som serverer nydelig bakst på dagen og pizza på kvelden.

Hos Smalhans finner du bydelsspisestedet der det sosiale rundt bordet står i fokus. Gutta på Haugen er kjent for sine delikatesser fra fjern og nær, her finner du den gamle kjøpmannsdisken med spennende oster, oljer og andre kuriositeter av kvalitetsvarer. Rett ved siden av byr Java espressobar og kaffeforretning på rykende ferske kaffespesialiteter, mens Pascal er stedet for gode kaker.

Kjøp gjerne med deg noe godt å bite i og legg turen opp til parken på gode dager, bydelens frodige og grønne lunge med både fjordutsikt, en rekke kulturarrangementer og stor uteservering sommerstid.

De hverdagslige innkjøpene kan du enkelt utføre ved St. Hanshaugen Senter med REMA1000. Eventuelt kan man ta turen til KIWI i Dalsbergstien, på Joker på Alexander Kiellandsplass som også holder søndagsåpent, eller på COOP Mega Bislett som har et bredere sortiment.

På Vulkan er tidligere industriområder er forvandlet til et mekka for mat, kreativitet og kulturelle opplevelser. Her er blant annet Mathallen samt utestedene BAR Vulkan, Dögnvill Bar & Burger og Fyrhuset Kuba som alle inviterer til sosiale hyggestunder.

Langs Akerselva er det også flotte turveier i begge retninger som slynger seg gjennom små parker og variert terreng, perfekt både for rusleturer eller de hverdagslige løpeturene. Foretrekker du innendørs trening, er Fresh Fitness som ligger kun 150m unna leiligheten, eller SATS Bislett gode alternativer. Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser.

Kollektivtilbud og adkomst Med 37-bussen mellom Helsfyr og Nydalen tar du deg enkelt fra krysset ved Stensberggata og ned til Jernbanetorget på 7 minutter. Fra Waldemar Thranes gate tar 21-bussen fra Helsfyr deg ned til Aker Brygge på 12 minutter.

Ved Holbergs plass passerer trikkelinjene 11 Majorstuen-Kjelsås, 17 Rikshospitalet-Grefsen og 18 Rikshospitalet-Ljabru, alle med reisetid ned til Stortorvet på 6 minutter.

Sentrumskjernen er også lett tilgjengelig til fots og en kortere rusletur via Høgskolens område og kvartalene lenger syd.

Med egen bil har du kort vei både opp til Ring 2 ved Ila og ned til Ring
1.TomtAreal: 493 kvm, Eierform: Fellestomt.ParkeringDet er beboerparkering i området. Ved anskaffelse av beboerparkering kan man parkere døgnet rundt - også utover det som er maksimal parkeringstid - på parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Beboerparkering for bil koster kr 3000,- per år. Det tas forbehold om prisendring. For mer info se: www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Det er muligheter for leie av garasjeplass i nærområdet.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Grunn og fundamenter, generelt: Støpt betongsåle på antatt faste masser/fjell. Yttervegger: Grunnmur oppført i mur-/betongkonstruksjoner. Yttervegger oppført i mur-/betongkonstruksjoner samt teglsten, med pussede og malte overflater. Yttervegger er oppusset i 1994. Vinduer: Malte vindusrammer i tre med 2-lags isolerglassvinduer fra 1998. Malt to-fløyet dør i tre mot Ilatrappene benyttes som hovedinngangsdør. Dørene er innsatt med koblede glass. Balkonger, terrasser ol.: Utenfor leiligheten er det en solrik uteplass/markterrasse, ca. 22m2. oppført i betongkonstruksjoner med malte stålgelendre. Arealet er opprinnelig kommunalt, men kan naturlig nok disponeres av herværende leilighet. Det foreligger ingen formell tillatelse. Brannbalkong fra baktrapp mot hyggelig bakgård. Gulvsystemer: Etasjeskillere i armert betong. Støpt dekke med synlig plastsluk, klemring og banemembraner i gulv på dusj/wc. Nedsenket gulv i dusjsone og tilfredsstillende fall mot sluk.Overflater og innredningGulv: Ny èn-stavs eikeparkett i vindfang, stue/spisestue, kjøkken og begge soverom. Fliser på dusj/wc. Innervegger: Pussede og glattmalte veggflater i vindfang, stue/spisestue, kjøkken og begge soverom. Fliser på dusj/wc. Himling: Pussede og glattmalte betonghimlinger i vindfang, stue/spisestue, kjøkken og begge soverom. Nedforet gipsbelagt himling med innfelte LED-spotter i himling på dusj/wc. Takhøyde er ca. 2,49-2,55 meter i kjøkken og oppholdsrom.

Kjøkken: Ny innredning med glatte fronter med messingknotter. Laminerte benkeplater og marmorfliser over benke. LED underbelysning. Integrert oppvaskkum i børstet stål med 1-greps blandebatteri. Integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Integrert ventilator med kullfilter. Praktisk gjennomgangskjøkken med god skap- og benkeplass.

Bad: Nyrenovert dusj/wc er utstyrt med plassbygget servantskap i heltre eik. Overmontert servant med 1-greps blandebatteri. Veggspeil. Vegghengt toalett med soft-Close sete. Dusjnisje med innebygget blandebatteri, regn- og hånddusj. Opplegg vaskemaskin. 112 liters varmtvannsbereder under servantskap.OppvarmingElektrisk oppvarming med nye panelovner. Varmekabler i gulv på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 70 kvm P-rom: 70 kvm Bta: 78 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Vindfang, stue/spisestue, kjøkken, dusj/wc, 2 soverom.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
2.150,- pr. mnd. kabel-TV, betjening av fellesgjeld, gårdsbestyrelse, komm. avgifter, forsikring, felles vedlikehold og generell drift av boligselskapet.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 31 083,- ifølge forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi er ikke funnet hos skatteetaten.ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring AS, med polisenummer: 82649289.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Aksjelaget består av 22 leiligheter og 2 næringslokaler.
- Dyrehold er tillatt med skriftlig samtykke fra aksjelaget iht. husordensregler.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Aksjelaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Aksjelaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie aksjer i aksjelaget.
- Get er aksjelagets leverandør av kabel-tv og internett.

Diverse iht. forretningsfører iht. generalforsamling 14.05.19:
- Styret har fått fullmakt til å ta opp lån til maks 500.000,- i forbindelse med akutte reparasjons og vedlikeholdsarbeid i gården. Fullmakten gjelder frem til generalforsamlingen 2020. Maks lånebeløp utgjør kr. 14.285 pr. leilighet.
- Det forventede vedlikeholdsarbeidet med lak- og fasade. i 2018 ble forskjøvet til vinter/vår 2019. Det er ikke planlagt ytterligere vedlikeholdsarbeid i 2019. Tak- og fasade prosjektet er planlagt å være ferdig medio mai 2019.

Utført vedlikehold i aksjelaget: 2019: Rehabilitering av tak og fasade i gården. 2017: Utskifting av fellesvinduer. Utskifting av dører til balkonger i Fougstads gate A og B. Nye inngangsdører. 2014: Renovering av piper.

Planlagt vedlikehold i aksjelaget: Soilrør (innen 1-4 år).EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Rød F.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Hvitevarer på kjøkken og fastmonterte lamper følger med.Diverse- Boligen har Exdok (attestert) datert: 1930.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2019. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 1994/39013-1/105  Obligasjon 18.07.1994 

hefter i ideell 1/1 av matrikkelenhet tilhørende: Fougstads gate 5 AS BELØP: NOK 500.000
Panthaver: DNB BANK ASA   Org.nr: 984851006

Grunndata: 1899/900209-1/105  Opprettelse av matrikkelenheten   22.04.1899  OPPRETTELSE - FRADELT FRA WALDEMAR THRANESGT 36B - UTGÅTT   Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9190090. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 150 000,- (Prisantydning)
31 083,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 181 083,- (Pris inkl. fellesgjeld)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
6 900,- (Transportgebyr)
2 760,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
--------------------------------------------------------
13 760,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 194 843,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.  Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 09.06.19.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0173 Fougstads gate 5 C
0173, Fougstads gate 5 C
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Fougstads gate 5 C
1/27
Lukk
0