Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
Selge hjemmet ditt?
Likte du artikkelen?
Del med venner og familie:
Boas erfarne meglere vil sørge for å gi deg en trygg og god opplevelse når du skal selge hjemmet ditt. Våre meglere jobber i TEAM med Josefin Johanson Studio, landets fremste på styling. Kun det beste er godt nok for våre kunder og vi tilstreber til enhver tid å levere Gullmegler kvalitet på våre presentasjoner. o

Vårt mål er alltid å oppnå en høyest salgssum. For å oppnå dette jobber hele TEAMET for å gi hver potensielle kjøper en best mulig opplevelse av sitt fremtidige hjem. 

Boa vet at boligkjøp er emosjonelt motivert, derfor vil vi gi potensielle kjøpere en følelse av hjemmet og en opplevelse av hjemmets karaktér. Vi tilstreber å forbli Norges beste på de tre fasene hvor danner seg et helhetsinntrykk av hjemmet ditt:

01. Førsteinntrykket i annonser

02. Opplevelse under visning

03. Sisteinntrykk i prospektet


Underveis i salgsprosessen er oppfølging et viktig stikkord. Vi vet verdien av en ekstra budgiver og har stort fokus på oppfølging av alle potensielle kjøpere. 

Vår gode samarbeidspartner Josefin Johanson studio hjelper deg med å spisse uttrykket for å kommunisere verdier og kvaliteter på en engasjerende og tydelig måte. Vi har i flere år jobbet tett med vårt trykkeri for å skape et materiell som gjør at ditt hjem stikker seg ut fra mengden.

Vår kompetanse innen visuell kommunikasjon har gjort oss til Norges Eiendomsmeglerforbunds Gullmeglerhele seks ganger siden 2008. I 2014 vant vår Megler Tommy Friestad 1. 2. og 3. plass i Norges Eiendomsmeglerforbunds Gullmeglerkåring av Norges beste prospekt. 

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? 
Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Velkommen til Boa.